umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

kızlar ben geldim..ya inanır mısınız iki gündür girmek için çabalıyorum ama olmadı..yeni arkadaşlar eklenmiş..hoşgeldiniz kızlar.dün 7 için size randevu verdim kendim gelemedim :( toplantım çıktı baya geç bitti sonra alışveriş yaptık çünkü bugün için misafirim vardı.eve gel ortalığı topla hazırlık yap ee bugünde misafirler geldi.aha da şimdi oturdum pc nin başına.bu arada hala adet olmadım.sizler neler yapıyorsunuz ?

kızlar ben geldim..ya inanır mısınız iki gündür girmek için çabalıyorum ama olmadı..yeni arkadaşlar eklenmiş..hoşgeldiniz kızlar.dün 7 için size randevu verdim kendim gelemedim :( toplantım çıktı baya geç bitti sonra alışveriş yaptık çünkü bugün için misafirim vardı.eve gel ortalığı topla hazırlık yap ee bugünde misafirler geldi.aha da şimdi oturdum pc nin başına.bu arada hala adet olmadım.sizler neler yapıyorsunuz ?

merhaba filozofcan bat ne zamandı senin? inşallah şu an bebeğin tutunmuş, doğacağı güne kadar orada yer yapıyordur kendine :)

22 kasım.bugün 31.günüm yani teorik olarak daha bir gün gecikmiş oluyor.test yaptım negatif çıktı ama bilemiyorum.hep dua ediyorum.bebeğim içimdeysen bana tutun beni bırakma..baban ve ben seni çok seviyoruz.boncuğum benim.küçük kuzucum..

Merhabalar,

Pembemasal kan tahlili yaptırdın mı şu ana kadar. Yaptırmadı isen cesaretini toplayıp yaptır derim ben. Böyle iki arada bir derede kalmak çok zor.

Famusaycım sende bir iki gün daha beklesen sanki olumlu haberi alacakmışsın gibi geldi bana. Nedense içimden öyle geçti.

Bu arada kızlar, ben bu ay tamda günümde adet gibi bir şeyler yaşadım ama adet demeye bin şahit ister. 2 gün hafif kanama 3 gün tertemiz bir durum.
İdrar testleri negatif, üstüne görmemi diyorum ama ilk aydan çok zor bir ihtimal gibide geliyor. Lakin acep benim sol yumurtalık bölgem neden sürekli sızlıyor. Daha doktora kontrol için gideli 2 hafta oldu.
Her şey yolunda idi ama bu ağrı ve onu takip eden ateş basması da garip bir durum. Daha yumurtlama dönemime de var. Bu ay ilk haftadan mı yumurtluyacağım nedir.

Ne dersiniz

canım sağolasın inşallah içinden geçen doğrudur:))))))))

inş. cnm ya inş. hamilesindir bende çok istiyorum hatta inanırmısın kızım eşim ve ben bir çocuğumuzda varmış gibi hayaller kuruyoruz oyunlar şakalar yapıyoruz işte kızıma sana böle der şöyle der kardeşin onunla kardeşiymiş gibi konuşmalar yapıyorum allahım artık hepimize bu sevinci yaşatsın =(([/QUOTE
amin canım amin...ne güzel anlatmışsın biz de aynı durumdayız

famusay merhaba canım bu incir kürü ne olaki, biraz anlatır mısın? bu arada umarım hala adet olmamışsındır..:49:

yok canım henüz adet olmadım,beklemedeyim.incir kürü şu canım.yumurta rezervlerini artıran benim gibi ve senin gibi yumurtlama tembelliği yaşayan kadınlarda çok etkili bitkisel kür hiçbiiiiiiiiiiiiir zararı yok.adetinin birinci günü başlayıp 21 gün yapıyorsun.sonra bir hafta ara veriyorsun.sonra 21 gün daha yapıyorsun.tarifi de şöyle.7 tane inciri yıka ikiye böl.hazır su kullanmak şartıyla yarım litre suyun içine incirleri at,kaynamaya başladıktan sonra saat tut tam 15 dk. kaynasın.bunu bir gün içinde iç.istersen bir seferde iç istersen ikiye üçe böl iç.aç tok farketmez istediğin zaman iç.her gün taze yapacaksın ama.haaaa bi de bu yumurtaların kolayca çatlaması için bu kürün içine üç tane havuç da koyabilirsin.

benim de yumurta rezervlerim azalmıştı, öyle söylemişti dr, 7 ay önce, değişen bişey olmamıştır sanırım, kürü ben de merak ettim...

canım kürü yazdım bak buraya bir yere bul oku,eğer anlatamadığım birşey varsa sorarsın olur mu?ben çok faydasını gördüm doktorum bile şaşırdı valla:)

merhaba canım ben de hala adet olmadım senin gibi beklemedeyim

selam daha once yazmistim ikinci bebegi 4 aydir istiyoruz diye bu aydan cok umutluydum.bugun adetim geldi, hayirlisi diyorum, o kadar cok kosturdumki buyuklerimiz der ya bu kadin cocuk tutmaz diye :54: sanirim bu ay oyle oldum hic oturamadim. sizden guzel haberler bekliyorum kizlar. sevgiler.

ya arkadaşlar ben bu aydan ümitliydim ama olmadı ve normalden çok sancılı bir adet dönemi geçirdim.. o değil de spor yapmak kendini yormak bebeğin tutunmasını etkiliyor mu?? ben bunu çok merak ettim şimdii.. yürüyüş ya da koşunun başlangıçta zararı olur mu ki..

ya arkadaşlar ben bu aydan ümitliydim ama olmadı ve normalden çok sancılı bir adet dönemi geçirdim.. o değil de spor yapmak kendini yormak bebeğin tutunmasını etkiliyor mu?? ben bunu çok merak ettim şimdii.. yürüyüş ya da koşunun başlangıçta zararı olur mu ki..

Ilk 3 ay cok dikkatli olunmasi gerektigini biliyorum bebegin tam olarak rahime yerlesmesinin bir surec once bir doktor kontrolunden gecebilirsin onun sana onerileri etkili olucaktir. Biz burda bir cok sey diyoruz oyle degil de boyle yok soyle olmustur derken sunu unutuyoruz her insan ayri ayri ozelikler tasir bazilari hamiledir midesi bulanmaz bazilarinda hamileligin normal gitmesi halinde bile adet gorur 9 ay boyunca sadece burdan ornek veriyoruz sen yinede bi doktora danis sonc olarak 21 ci y.y. da her kadinin bir jinekolok la baglanti halinde olmasi gerekir hem rutin kontrol den gecmek gerekir di mi umarim saglikli ve hayirli bebisler dilerim:)

Ilk 3 ay cok dikkatli olunmasi gerektigini biliyorum bebegin tam olarak rahime yerlesmesinin bir surec once bir doktor kontrolunden gecebilirsin onun sana onerileri etkili olucaktir. Biz burda bir cok sey diyoruz oyle degil de boyle yok soyle olmustur derken sunu unutuyoruz her insan ayri ayri ozelikler tasir bazilari hamiledir midesi bulanmaz bazilarinda hamileligin normal gitmesi halinde bile adet gorur 9 ay boyunca sadece burdan ornek veriyoruz sen yinede bi doktora danis sonc olarak 21 ci y.y. da her kadinin bir jinekolok la baglanti halinde olmasi gerekir hem rutin kontrol den gecmek gerekir di mi umarim saglikli ve hayirli bebisler dilerim:)

cnm elbette gittim doktora düşünmeye başladıktan sonra.. gerekli tüm tahlilleri felan da yaptım.. 3. ayındayım denemelerin.. ama ben brz fazla hareketliyim sanırım.. kimileri bu kdr hareketin de sıkıntı yaratabileceğini söylüyor da bu nedenle sordum.. hamile kalana kdr çok ağır işlerden yorgunluktan kaçınmalı mıyım bilmiyorum :( iyi dileklerin için de tşk ederim.. umarım herkes gönlünce kucaklar bebişlerini..

hanımlar inş. sabrımız tükenmeden rabbim sağlıklı bebişler versin hepimize benim bir oğlum var 5 yaşında inş. 2. istiyorum beklemek gerçekten zor bugün 27. günüm normalde 25 26 yı hiç geçmezdi çok heyecanlıyım hayırlısı dua edin bana ne olur yoksa bile çok üzülmek istemiyorum :18:

Back
X