umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

arkadaşlar slm bende yeni üye oldum

2 yıllık evliyim ve son 2 aydır bebek isityoruz
geçen ay sonuç alamadık
bu ayda reglim 2 ocak da olucak
kan testi yaptırsam belli olurmu şimdiden

arkadaşlar slm bende yeni üye oldum

2 yıllık evliyim ve son 2 aydır bebek isityoruz
geçen ay sonuç alamadık
bu ayda reglim 2 ocak da olucak
kan testi yaptırsam belli olurmu şimdiden

selamlar... belirtiler var mı ? kan testinde kesin belli olur , idrar testi genelde doğru sonuç vermiyor erken uygulamada...ama kan testi en erken öğrenebilceğin tahlil yöntemi :) hayırlısı olsun...

hadi hayırlısı artık :))) dualarım tüm bebek bekleyen annelere :) inşallah bu ay ben e hamile kalırım, ama ümidim yok, rutin takılıyorum ben hala :) stres yok,merak yok, nasılsa gecikince haber verir bebek :))) adet günüme 7 gün var, henüz hiç bir belirti yok :)

inşallah ikimizde hamileyizdir.sanırım kafama çok takıyorum biraz rahatlamam lazım.ama elimde değil.zihnimden söküp atamıyorum.kuzenimin 6 aylık bebeği var ve yine hamile kalmış.aldırmaya gitmiş doktor artık geç demiş.çok kızdım ya..rabbim isteyenlere ver ne olur.

inşallah ikimizde hamileyizdir.sanırım kafama çok takıyorum biraz rahatlamam lazım.ama elimde değil.zihnimden söküp atamıyorum.kuzenimin 6 aylık bebeği var ve yine hamile kalmış.aldırmaya gitmiş doktor artık geç demiş.çok kızdım ya..rabbim isteyenlere ver ne olur.

inşallah canım :))) çok takmamamk gerekiyor, zamanı vardır elbet, bi gün mutlaka olucak, sabretmek lazım. belki yıllar sonra bu yazdıklarımızı okuyup " ne kadar saçma davranmışım,yazmışım" deyip kendimize gülücez :)))
allahım bizlere de nasip etsin inşallah, bazıları hemencik hamile kalıveriyor kuzenin gibi,ne hikmetse :)

selamlar... belirtiler var mı ? kan testinde kesin belli olur , idrar testi genelde doğru sonuç vermiyor erken uygulamada...ama kan testi en erken öğrenebilceğin tahlil yöntemi :) hayırlısı olsun...

belirti olarak 2 gündür ara ara midem bulanıyor ve akıntım çok fazla

Kızlar slm...Bat 24 aralıktı olmadı.Meraktan çatlıcam yapsammı testi yapmasammı? Famusay bacım sen nerdesin? Nooldu senin durum?

hoşgeldin tatlım..bence 30.gününü bekle derim ama sen bilirsin.çok tahlil yapmak insanı yıpratıyor.bugün benim 35.günüm bugünüde atlatırsam test yapacağım.inşallah bebeğimin müjdeli haberine kavuşurum.bebeğim hasretine gebeyim..

Saol canm hoşbulduk :) hadi hayırlısı bakalım.Güzel haberlerini bekliyoruz :)

Canım ya hemen kendini üzme.Dur bakalım belki test için daha erkendir. sonuçta belki geç döllenme olmuş olabilir.o yüzden beklemeye devam inş. müjdeli haberlerimizi alırız bu ay.

inşallah nilky..yarın sabahtan kan testine gideceğim

Back
X