umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

Slm arkadaslar bende bu ay olur ınsallah dıyenlerdenım bız 1,5 bucuk yıllık evlıyız ve evlendıgımız ılk gunden berı bebek ıstıyoruz rahım agzında yara varmıs donduruldu doktorum 3 ayda muhakkak olur dedı bu ay son bakalım olur ınsallah yuceRabbım hepımıze nasıp etsın bebısler

bende 8 aylık evlıyım ve bende ılk gunden berı ıstıyorum ama olmuyo bende polikistık over var napmalıyım bılmıyorum

Slm arkadasım bu saate ne ısın var burda dıyceksın uyku tutmuyo ıste bence hemen doktor bul kendıne ve tedavıye basla gıderılmıycek bı sorun oldugunu dusunmuyorum ınsallah olur bebıslerımız

Selam anne adaylari en son kasim ayinin 13 de adet gordum nerdeyse 2 ci ayima geliyorum ama ne adet var ne bebek 3 hafta once doktora gittim bebek yok dedi adet surecinin devami icin ilac verdi .Icmedim cunku bazi durumlarda yeni hamilelik oldugu icin bebek net gorulmuyormus derinde olursa bu ay bi kere daha doktora gitmek istiyorum umarim hayilrisi olur kizlar benim durumumda olan var mi ya da bu konu hakkinda bilgi sahibi olan paylasim yapabilirmi?

Bence ılac ıcmemekle cok ıyı yapmıssın ben 3 ay kendını bellı etmeyen bebek duymustum neden kan testı yaptırmadın anlamadım ama bıraz daha bekle ve bıdaha doktoro gıt derım ben cok ıstedıgımız ıcın psıkolojımız ve vucudumuz kendını ona gore hazırlıyo herseyın hayırlısı ınsallah guzel haberler alırsın bızede soyle sonucu lutfen

Bence ılac ıcmemekle cok ıyı yapmıssın ben 3 ay kendını bellı etmeyen bebek duymustum neden kan testı yaptırmadın anlamadım ama bıraz daha bekle ve bıdaha doktoro gıt derım ben ve bence doktorunu degıstır cunku aynı doktora gıdersen kızcak ılacları kullanmadın dıye:) cok ıstedıgımız ıcın psıkolojımız ve vucudumuz kendını ona gore hazırlıyo herseyın hayırlısı ınsallah guzel haberler alırsın bızede soyle sonucu lutfen

Bence ılac ıcmemekle cok ıyı yapmıssın ben 3 ay kendını bellı etmeyen bebek duymustum neden kan testı yaptırmadın anlamadım ama bıraz daha bekle ve bıdaha doktoro gıt derım ben ve bence doktorunu degıstır cunku aynı doktora gıdersen kızcak ılacları kullanmadın dıye:) cok ıstedıgımız ıcın psıkolojımız ve vucudumuz kendını ona gore hazırlıyo herseyın hayırlısı ınsallah guzel haberler alırsın bızede soyle sonucu lutfen

Insallah haber vericem hepimize hayiliri evlatlar nasip eder insallah rabim

walla canım iyi diyelim iyi olalım..bi süre takıldım öyle baktım eskilerden kalan olmadı kendi derdime düştüm..hala adet olmadım 45.günüm bitiyor.adet söktürücüm bitti.beklemedeyim.koca bi aralık ayı adet olmadım resmen..sen nasılsın?neler yapıyorsun?

geçmişler olsun tatlım,adet söktürücüden 1 hafta sonra felan olursun sanırım ama o ilaçta pek önerilmiyor dikatli kullan dr ne dedi canım sana?bu arada bende iyiyim geçen ay adet bitimi ile başlamadık çalışmalara oluruna bıraktık canımız ne zaman isterse o zaman olsun dedik yani daha rahatım oldu olmadı derdim yok en azından eskiler kalmayınca topiğe pek uğramadım bende ama arada yazın son gelişmeleri selam ve dua ile kal.

eğer bu ayda adet olursam bebek için beklediğimiz tam 1 sene doluyo bu süre içinde 2 ay klomen 3. ay çatlatma iğnesi 4. ayda rahim filmi ve 2 aydırda hiçbir tedavi uygulamıyorum, doktora kalırsa hiçbir problem yok yumurtalık yeterli büyüklükte eşim için yapılan test çok iyi, artık doktora gidip herhangi bir tedavi uygulamayı düşünmüyorum 2 aydır olduğu gibi oluruna bırakıyorum ve dua ediyorum kendimi oyalayacak şeylerle meşgul oluyorum çalışan biri olduğum içinde bu hiç zor olmuyo, ayın 19 unda adet olmam gerekiyor beklicez ve görücez bu arı sütüne gelince 2 ay önce epey bi yazı okudum internetten bununla ilgilii denemeye değer olduğunu düşünüyorum kullanmayı düşünenler için tabi ben kullanmayı düşünmüyorum şu ana kadar doğal yolla uğraş verdiğim tek şey incir kürüydü ve faydasını gördüğüm için kesinlikle tavsiye ediyorum yoğun bir akıntı ki bu yumurtanın çatlamaya çalıştığının göstergesiymiş herkesin ALLAH yardımcısı olsun bu yolda uğraş verenleri artık eskisinden çok daha iyi anlıyorum özellikle zaman ilerledikçe umudunu yitirenleri ben inanıyorum o yüzden tedaviyi bıraktım bekliyorum ve dua ediyorum Rabbim doğru zamanını bilir buda bizim sınavımız heralde :74:

eğer bu ayda adet olursam bebek için beklediğimiz tam 1 sene doluyo bu süre içinde 2 ay klomen 3. ay çatlatma iğnesi 4. ayda rahim filmi ve 2 aydırda hiçbir tedavi uygulamıyorum, doktora kalırsa hiçbir problem yok yumurtalık yeterli büyüklükte eşim için yapılan test çok iyi, artık doktora gidip herhangi bir tedavi uygulamayı düşünmüyorum 2 aydır olduğu gibi oluruna bırakıyorum ve dua ediyorum kendimi oyalayacak şeylerle meşgul oluyorum çalışan biri olduğum içinde bu hiç zor olmuyo, ayın 19 unda adet olmam gerekiyor beklicez ve görücez bu arı sütüne gelince 2 ay önce epey bi yazı okudum internetten bununla ilgilii denemeye değer olduğunu düşünüyorum kullanmayı düşünenler için tabi ben kullanmayı düşünmüyorum şu ana kadar doğal yolla uğraş verdiğim tek şey incir kürüydü ve faydasını gördüğüm için kesinlikle tavsiye ediyorum yoğun bir akıntı ki bu yumurtanın çatlamaya çalıştığının göstergesiymiş herkesin ALLAH yardımcısı olsun bu yolda uğraş verenleri artık eskisinden çok daha iyi anlıyorum özellikle zaman ilerledikçe umudunu yitirenleri ben inanıyorum o yüzden tedaviyi bıraktım bekliyorum ve dua ediyorum Rabbim doğru zamanını bilir buda bizim sınavımız heralde :74:

kesinlikle katılıyorum arkadaşım umarım rabbim dualarını kabül eder :)

merhabalar kader arkadaşlarım bende aranıza yeni katıldım 2.5 senelik evliyim sekiz ay önce düşük yaptım doktorlar bisorun olmadıgını sölüyolar ama halen hamile kalamadım buay klomen kullandım ayı 30nda çatlatma iğnesi oldum bugün sekizincigün ama burdan okudugum kadarıyla buyöntemle az kişi hamile kalmış:( çok stresliyim sonuç alamazsaM diye kasıklarmda şişlik hissi var nedense arasırda agrı rabbim hepimize hayırlısını versin işte böle bende derdimi sizlerle paylaşmak istedim...

Hosgeldın arkadasım sen en kotusunu yasamıssın olupta kaybetmek hıc olmamasından daha kotu bence ınsallah tekrae kavusursun bebegıne klomenle hep ıkız oluyomus bakarsın senınde ıkızın olur Rabbım tum ısteyenler nasıp etsın

amin canım benim ya inşlh rabbim duysunda tez zamanda ikiz olsun yeterki olsun hayırlı bu sefer saglıklı rabbim bütün istiyenlere banada bu duyguyu yaşamayı nasip etsin....

merhaba arkadaşlar bende klomen kullandım adetime 10 gün var zaman hiç geçmiyor heycanla bekliyorum 2. bebeği, inşallah bu ay çift çizgiyi görürüm,bebek isteyen arkadaşların hepsine aynı dileklerle

inşallah canım ya ALLAHIM herkese nasip eder bende çk istiyorum ama şimdilik yok düşük oldu 1 buçuk sene olacak 5aydır korunmuyoruz ama gebe kalamyorum hayırlısı artık

merhaba arkadaşlar iki gündür yoktum zaten pek uğrayan olmamış. ben geçen ey klomen kullandım. olmadı bu ay günde üç öğüne çıkardı dr. sanırım yine yok sat 13 aralıktı. bu sabah adet belirtileri başladı. benimki şimdiye kadar hiç gecikip beni umutlandırmadı sağolsun randevusuna hiç geç kalmıyo. genelde 3-4 gün önce oluyo. by ayda olmazsa eşim yine tahlil verecek bende drumu değiştirmeyi düşünüyorm. yine duygusala bağladım.

famusay senin çocuğun mu var?yeni duyuyorum walla.allah bağışlasın

uzun zamandır uzun zaman harcayamıyorum buralarda ne var ne yok bi bakayım dedim nasılsınız arkadaşlar.evet teyzesi benim bi oğlum var ellerinden öper yedi yılın sonunda Rabbimin hediyesi o bana:)

Merhaba arkadaşlar . Siteye yeni üye oldum. 1,5 yıldır evliyim 3 aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz Regl olmama 6 gün var umarım bu ay sizlere güzel haber veririm... Allahım isteyen herkeze nasip etsin...

Merhaba arkadaşlar . Siteye yeni üye oldum. 1,5 yıldır evliyim 3 aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz Regl olmama 6 gün var umarım bu ay sizlere güzel haber veririm... Allahım isteyen herkeze nasip etsin...

hoşgeldin arkadaşım ben de 2 yıllık evliyim hiç korunmadık ama hala olmadı eşimde hareketli sperm sayısı biraz düşük benim de bi hormonum yüksek çıkıyo. yumurtlamada falan problem yok kaç aydır eşimle birlikte ilaç kullanıyoruz bu sabah yine kırmızı kartı gördüm. 3. günü yine dr.a gidecegim eşim de bende drumuzu değiştireceğiz bakalım hayırlısı.

Back
X