eğer bu ayda adet olursam bebek için beklediğimiz tam 1 sene doluyo bu süre içinde 2 ay klomen 3. ay çatlatma iğnesi 4. ayda rahim filmi ve 2 aydırda hiçbir tedavi uygulamıyorum, doktora kalırsa hiçbir problem yok yumurtalık yeterli büyüklükte eşim için yapılan test çok iyi, artık doktora gidip herhangi bir tedavi uygulamayı düşünmüyorum 2 aydır olduğu gibi oluruna bırakıyorum ve dua ediyorum kendimi oyalayacak şeylerle meşgul oluyorum çalışan biri olduğum içinde bu hiç zor olmuyo, ayın 19 unda adet olmam gerekiyor beklicez ve görücez bu arı sütüne gelince 2 ay önce epey bi yazı okudum internetten bununla ilgilii denemeye değer olduğunu düşünüyorum kullanmayı düşünenler için tabi ben kullanmayı düşünmüyorum şu ana kadar doğal yolla uğraş verdiğim tek şey incir kürüydü ve faydasını gördüğüm için kesinlikle tavsiye ediyorum yoğun bir akıntı ki bu yumurtanın çatlamaya çalıştığının göstergesiymiş herkesin ALLAH yardımcısı olsun bu yolda uğraş verenleri artık eskisinden çok daha iyi anlıyorum özellikle zaman ilerledikçe umudunu yitirenleri ben inanıyorum o yüzden tedaviyi bıraktım bekliyorum ve dua ediyorum Rabbim doğru zamanını bilir buda bizim sınavımız heralde