- 29 Ağustos 2016
- 150
- 146
- 18
- 30
Belirtiler icin daha cok erken canimYa kızlar benim 9 eylülde adet olmam gerekiyo ama bu aralar bi tuhaflaştım sürekli aç hissediyorum kendimi yemeyince tansiyonum düşmüş gibi oluyo bayılcak gibi oluyorum ara ara belime bacaklarıma ağrı giriyo sizce hamile olabilirmiyim yani öyle olsam şuan 2 haftalık olur bebiş acaba bu kadar erken belirti olurmu ne zaman anlaşılır
9 gün daha bekliyim ozamanBelirtiler icin daha cok erken canim
Evde test icin adetinin biraz gecmesi gerek canim. Ama hastanede kan testi yaptirirsan orda cikabilir9 gün daha bekliyim ozaman
Kizlar bat 6 eylul. Ama bende migde bulantilari var usuttum mu ki ? Birde hala aklimda ay basinda yasadiklarim var. Biliyorsunuz ki agustosun 3 unun gecesi ama 4 sayiliyor adet oldum. Normalde de 45 gunden az olmadi hic adetim ama bu ay 3 gun olmustu. Ve yine biliyorsunuz ki adetim bittikten bir hafta sonra bikac damla kanamam olmustu hemen doktora gitmistim ama kanda gebelik cikmamisti acaba hala bir umudum var mi ki ? Bi ihtimal olabilir mi ? Ama o zamandan sonra hic birlikte olmadik. Sadece kanama gelmeden bikac gun once guzel bir iliski ysamistik ve hatta hemen kalkmayip beklemistim biraz falan. Olur mu dersiniz ?
Yapicam ama hem negatif cikmasindan korkuyorum hemde test alamiycam simdi. Test getittirdigim arkadasim isi birakti. Baska bi erkekten de alamam utanirim. Burda da pek yok bayan eczaci. İnternetten kapida odeme yapan var mi hic bilmiyorumBence bi test daha yap canım hiç belli olmaz..
İki gun arayla tekrarla yada gidebilirsen doktora git kan testi yapsinBenim de batım 9 gün geçti. Yumurtladığımı tahmin ettiğim günden bu yana da 14 gün geçti bugün olmam lazımdı ama hala olmadım.. kafam çok karışık iki gün önce predictorle test yapmıştım güya 4 gün öncesine kadar gösteriyomuş benim negatif çıkmıştı. Yarın sabah bi daha test yapayım bari
Yapicam ama hem negatif cikmasindan korkuyorum hemde test alamiycam simdi. Test getittirdigim arkadasim isi birakti. Baska bi erkekten de alamam utanirim. Burda da pek yok bayan eczaci. İnternetten kapida odeme yapan var mi hic bilmiyorum
Utanmaktan degil burasi kucuk yer esim o yuzden istemiyo hep arkadaslari diyeBence utanılacak bişey yok al gitsin.. bende eşime gelirken al dedim unutmuş. Sabah olmazsam gidip alacam bakalım
Utanmaktan degil burasi kucuk yer esim o yuzden istemiyo hep arkadaslari diye
Merhabalar bende katılayım aranıza agustos bos geçti eylül ayında nasip etsin inşallah rabbimUtanmaktan degil burasi kucuk yer esim o yuzden istemiyo hep arkadaslari diye
Merhabalar bende katılayım aranıza agustos bos geçti eylül ayında nasip etsin inşallah rabbim
Oyy canım çok geçmiş olsun hemen git kontrollerini yaptır belki enfeksiyon yenilememistir her sey beynimizde pozitif dusunmeye çalış inşallah allahım en kısa zamanda nasip eder dualarımdasın cnmHayırlı akşamlar kızlar. Benim bu ay da umudum yok. Psikolojim çökmüş durumda. Ne olur bana da dua edin. Bir düşüğüm var. Sonrasında sağlık sorunlarim oldu. Şimdi de Süt kesigi gibi akıntım var. Galiba enfeksiyon yeniledi kendini. Ne yapacağı mi bilmiyorum.
Allah razi olsun canım. Inşallah hayırlısı ile hepimize nasip olur. Suan doktora gitme imkanım yok ki. Eşimin izni dolayısıyla memlekete geldik bayram sonu ancak gidebilirim.Oyy canım çok geçmiş olsun hemen git kontrollerini yaptır belki enfeksiyon yenilememistir her sey beynimizde pozitif dusunmeye çalış inşallah allahım en kısa zamanda nasip eder dualarımdasın cnm
Offf bu daha kotu bekletmeye gelmez boyle rahatsızliklar ama insallah hava degisiminden felan kaynaklı bi durumdur hayırlısı olsun canımAllah razi olsun canım. Inşallah hayırlısı ile hepimize nasip olur. Suan doktora gitme imkanım yok ki. Eşimin izni dolayısıyla memlekete geldik bayram sonu ancak gidebilirim.
Inşallah öyledir canım.Offf bu daha kotu bekletmeye gelmez boyle rahatsızliklar ama insallah hava degisiminden felan kaynaklı bi durumdur hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?