Umudumuz eylul ayı diyenler

Ay benimde aksam olmadi bisey ama uzulmuyorum cunku neden dun dogurgan donem gebelik sansi orta olarak gosteriyordu bugun ise yuksek olarak gosteriyr iki gun hun aşırı olsa tamamdir insallah hadi hayirlisi

Allah sevindirsin insallah seni canimmm
Bu arada
Selam kizlarrrrr araniza yeni katildimm
Yeni evliyim ve cocuk istiyoruz
Adetim 1 eylulde olacak ama yaklasik 1 haftadir ciddi bel agrisi cekiyorum adet olacak misim gibi
kasiktan ust baldiri saran yanma ve agri olusuyor ve goguslerimde ciddi hassaslik var
Neler oluyor acabaa dun test yaptim tek cizgi cikti acabaa psikolojik mii

Canım test için biraz erkrn değil mi?aynı tarihte bekliyoruz seninle.

Canım test için biraz erkrn değil mi?aynı tarihte bekliyoruz seninle.
Bilmiyorum ki canim daha yeni evliyim acemiyim birileri yasadigim agrilari hamilelige yoruyor kimileri erken diyor cok bunaldim
Ust bacak ve kasiklarda yanmalar var anlamadimki tatlm
Insallah ayni zaman da da mujdeli haberleri veririz birbirinize

Bilmiyorum ki canim daha yeni evliyim acemiyim birileri yasadigim agrilari hamilelige yoruyor kimileri erken diyor cok bunaldim
Hamilelik olsa bile evdeki testlerde her zaman cikmayabiliyor yada test icin erken oluyor o yuzden adet gecikmenden sonra tekrar test yapmani oneririm canim

Kızlar bu sebzenin adını bilen var mı??

Eklentiler

• image.webp
    6 KB · Görüntüleme: 33
  • image.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 29
Ben bunu soydum kızarttım yarın yoğurtla yiycem...kokusu patlıcan kızartmasına benziyor..

Canım adetime 3 gün var bende yeni evliyim. Bekliyorum. Heyecandan iki gün önce test yaptırdım ama erkenmiş.. Sana tavsiye etrafındakilere çok anlatma olmayabilir hemen sorarlarsa psikolojik olarak etkilenirsin

Kizlar 12 de geliyo internetim toplanin konusalim artik

Canım adetime 3 gün var bende yeni evliyim. Bekliyorum. Heyecandan iki gün önce test yaptırdım ama erkenmiş.. Sana tavsiye etrafındakilere çok anlatma olmayabilir hemen sorarlarsa psikolojik olarak etkilenirsin
Haklisin canim ama insan bir umut anlatiyor belki onlarda bunlari yasamis belki hamileyimdir diye umutlaniyor ama haklisin sonra olmazaa sonuc psikolojik olarak yioranirim

Uzaktan takipçiniz olaraktan bu ay bende katıldım aranıza :) 1,5 yıllık evliyim yaklaşık 5 6 aydır bebek istiyoruz ama ağustos da fos cıktı umudumuz eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…