Canım test için biraz erkrn değil mi?aynı tarihte bekliyoruz seninle.Allah sevindirsin insallah seni canimmm
Bu arada
Selam kizlarrrrr araniza yeni katildimm
Yeni evliyim ve cocuk istiyoruz
Adetim 1 eylulde olacak ama yaklasik 1 haftadir ciddi bel agrisi cekiyorum adet olacak misim gibi
kasiktan ust baldiri saran yanma ve agri olusuyor ve goguslerimde ciddi hassaslik var
Neler oluyor acabaa dun test yaptim tek cizgi cikti acabaa psikolojik mii
Bilmiyorum ki canim daha yeni evliyim acemiyim birileri yasadigim agrilari hamilelige yoruyor kimileri erken diyor cok bunaldimCanım test için biraz erkrn değil mi?aynı tarihte bekliyoruz seninle.
Hamilelik olsa bile evdeki testlerde her zaman cikmayabiliyor yada test icin erken oluyor o yuzden adet gecikmenden sonra tekrar test yapmani oneririm canimBilmiyorum ki canim daha yeni evliyim acemiyim birileri yasadigim agrilari hamilelige yoruyor kimileri erken diyor cok bunaldim
Ust bacak ve kasiklarda yanmalar var anlamadimki tatlm
Insallah ayni zaman da da mujdeli haberleri veririz birbirinize
Oyle yaparim artik canimm beklemekten baska care yokHamilelik olsa bile evdeki testlerde her zaman cikmayabiliyor yada test icin erken oluyor o yuzden adet gecikmenden sonra tekrar test yapmani oneririm canim
Yaşlar kaç bu arada?
Kızlar bu sebzenin adını bilen var mı??
Ben bunu soydum kızarttım yarın yoğurtla yiycem...kokusu patlıcan kızartmasına benziyor..
Canım adetime 3 gün var bende yeni evliyim. Bekliyorum. Heyecandan iki gün önce test yaptırdım ama erkenmiş.. Sana tavsiye etrafındakilere çok anlatma olmayabilir hemen sorarlarsa psikolojik olarak etkilenirsinBilmiyorum ki canim daha yeni evliyim acemiyim birileri yasadigim agrilari hamilelige yoruyor kimileri erken diyor cok bunaldim
Ust bacak ve kasiklarda yanmalar var anlamadimki tatlm
Insallah ayni zaman da da mujdeli haberleri veririz birbirinize
Kizlar 12 de geliyo internetim toplanin konusalim artik
Haklisin canim ama insan bir umut anlatiyor belki onlarda bunlari yasamis belki hamileyimdir diye umutlaniyor ama haklisin sonra olmazaa sonuc psikolojik olarak yioranirimCanım adetime 3 gün var bende yeni evliyim. Bekliyorum. Heyecandan iki gün önce test yaptırdım ama erkenmiş.. Sana tavsiye etrafındakilere çok anlatma olmayabilir hemen sorarlarsa psikolojik olarak etkilenirsin
Bat 26 AğustosGeldim kizlar geldim bat lari sayalim kacar gununuz kaldi benim bat 6 eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?