tbik sagol guzelim iyi dileklerin icin...inancim cok yuksek diliyorum ki benim ve isteyen tum arkadaslarıma nasip olsun...seninnasil gidiyor peki hamilelik?
İnşallah önemli olan o zaten canım. Benim eşimin sperm sayısı oldukça fazla harketliliği de iyi sayılır ama normal morfolojisi %0 mış.Ben pkolu olduğum için iki ay serephone+ovitrelle kullandım çok şükür ikincisinde hamile kalabildim. Dün doktora gittim.Bebiş mercimek kadarmış.Doktorum kalp atışını dinletmedi iyi olmuyormuş ilk aylarda ama kalp atışını gördü şükürler olsun.Yani şu ana kadar herşey normalmiş.İnşallah hayırlısı olur.Sizce hamile kalan herkesin eşinin morfolojisi %14 mü?Biz çocuğumuz olmadığı için testler yaptırıyoruz ve böyle olduğunu öğreniyoruz.Ben hep söylüyorum rabbim nasip edecekse milyonlarca spermle bir yumurtayı karşılaştırır ve" Ol der" olur.İnşallah size de nasip olur. Allah kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın.
Kızlar merhaba;ben hale regli olmadım, İşten izin almıştım ptesi ve 10 gün için, istanbula gidicem tedaviye diye ama hala gelmedi. Test yaptım negatif, gelmek üzere kasıklarım ağrıyo ama yok işte gelmedi.Çok stres yyaptım. Ctesi günü gelmesi gerekirdi. Acaba ptesi günü işe gitsemmi gitmesem mi bilemedim. Yaaaa inşallah yarına kadar olurum. 2 gündür civanperçemi içiyorum gelsin diye. Offff yaaaa bütün planım programım altüst oldu
Kızlar merhaba;ben hale regli olmadım, İşten izin almıştım ptesi ve 10 gün için, istanbula gidicem tedaviye diye ama hala gelmedi. Test yaptım negatif, gelmek üzere kasıklarım ağrıyo ama yok işte gelmedi.Çok stres yyaptım. Ctesi günü gelmesi gerekirdi. Acaba ptesi günü işe gitsemmi gitmesem mi bilemedim. Yaaaa inşallah yarına kadar olurum. 2 gündür civanperçemi içiyorum gelsin diye. Offff yaaaa bütün planım programım altüst oldu
slm kızlar.
dew cim valla senin altınlara yetişemiyorum artık.kocamannn bi maşalllahhh diyiim önce..bende senin bebeğinle evine döneceğini düşünmüştüm yaz başından beri.dualraım sizlerle canım..ilacı sormuşsun yarım dozla başlamıştım tam doza geçtim.genel bi uyuşukluk halim var:) onun dışında iyiyim.eşimle beraberdim,iyi geldi:)
landarchhh canım geçen gün sana bi cevap yazarken 'oğluşun' yazdım cümlemde sonra sildim:) dedim noluyoo..hep söyleyecek oluyorum unutuyorum.bence mercimek bi oğlan:) ve herşey yolunda canım,sapasağlam geldi sana,endişelenme..ama kusmayarak iyi yapıyosun,şekerin düşmesin ona dikkat et..öpüüyorum canım..
gunaydın kızlarr,
pirayecim keşke iznini açık tarihe alsaydın diicem ama bu pek mümkün olmuyor genelde.. bence işe başla adet olduğun gibi ben izne çıkıyorum dersin. adeti bekliyorsun ya gelmez tam vaktinde bende de hpe böle oluyordu.
gülem cim iyi olmana sewindim, en yakın arkdşm kullanıyordu o da acaip iyi hisettirdiğini söylemişti. erkek kardeşi denizde boğularak hayatını kaybetmişti gözünün önünde, atlatamadı ve bizim zorlamamızla yardım almıştı. Allah kimseye böle acı yaşatmasın.
canm demek erkek geciyor içinden.. :))) valla ne yalan söyliim bana da ole geliyor, rüyamda da erkek bebek gördüm. sağlıklı olsun da ... eşim ve ailem kız bebek hastası o yuzden kız olcak diyorlar.
biraz sonra dr randevum var, inşallah iyi haberlerle dönerim.. her randevu öncesi korku ve endişe..
slm kızlar hepinize günaydın..
PİRAYE eğer testin negatifse çörek otu ye her sabah şöyle bi çay kaşığı kadar o söktürüyo cnm.stres yapma diycem kendim beceremediğim bişeyi sana söyleyemiyorum cnm inş. bi an önce başlarsın .
GULEM bana da vermişti dr. bu çocuk meselesi yüzünden bende güzelleştim.iyi geliyo inanıyorum sana da iyi gelicek
DEWY cnm herkes karalı seni burdan iki kişi göndericez eğer eşinde sizinleyse üç :) umarım yumurtaykenki inatları senin içindeykende devam etsin. inadına tutunsunlar sana .
LANDRACH sen nasıl oldun..mercimek diyemiyorum artık büyüdü çünkü gülemin dediği gibi banada hep erkek gibi geliyo oğluşun nasıl diye sorasım var.hayırlısı bakalım .dr randevun varmış gitte izle bebişini .çok güzel zamanlar cnm her anın tadını çıkar..
bende adet olunca dr.a gidicektim bi türlü olamadım galiba kist oldu.öff sıkıldım beklersin gelmez beklemezsin gelir bu kırmızılar:)
Landarch simdi once guzel haberimi vereyim bugun aradilar merkezden ikinci alinan embriyom da dondurulmus hemde o da birinci kaliteymis ilkide birinci kaliteymis....nasil uctum havalara anlatamam...hepinizin iyi niyey ve dualarinizla oluyor teskkurler hepinize....
Gelelim senin test sonuclarina senin mercimek kendi karar verdi dunyaa gelmeye ve annesine var gucuyle tutundu ve gor bak nur topu gibi dogacak sakin endiselenme tamam mi?eminim cok kolay degil daha transferim bile olmadi ama endiseden olmek uzereyim...kusamama problemi bendede var daha once konusmustuk seninle....berbat bir durum ...ama bebegin bir sekilde besleniyordur sen merak etme gececek insallah bulantilar.....iyi haberlerini bekliyorum....
Doktorumada sorcam zaten pazartesi gormek istemis bizi beslenmeyi ve bu surede neler yapmam gerektigini danisacagim.....
Ay ucuyorum vallaha bugun :)
kızlar az once dr dan geldim, ense kalınlığı normal çıktı kan vericem bugun bide kanda bakılcak.. bebek şuanda normal gözüküyor yaklaşık 7 cm olmuş.. hiç beklemiyordum cinsiyeti bellli oldu :)))) tahminleriniz doğru erkekmişşşşşş o kadar net belli oluyordu ki kesin dedi %99.. eşim, ailem, eşimin ailesi hepsi kız diyordu ama bende sizin gibi erkek diyordum. sağlıklı olsun da.. darısı başınıza çok farklı bir duygu yaa, kıpır kıpırdı ama ben herzamnki gibi ruhsuz ruhsuz monitöre bakıyorum acaba normal mi acaba devam edecek mi.. dr endişelerimi hisetti sanırım bana biraz kaderci olmam gerektiğini söyledi, endişe ve korku stres yaratır buda bebeğe zarar verir dedi. ole işte.. bakalm öğleden sonra diğer dr uma gidicem kan vermek için bide o bakacak
kızlar az once dr dan geldim, ense kalınlığı normal çıktı kan vericem bugun bide kanda bakılcak.. bebek şuanda normal gözüküyor yaklaşık 7 cm olmuş.. hiç beklemiyordum cinsiyeti bellli oldu :)))) tahminleriniz doğru erkekmişşşşşş o kadar net belli oluyordu ki kesin dedi %99.. eşim, ailem, eşimin ailesi hepsi kız diyordu ama bende sizin gibi erkek diyordum. sağlıklı olsun da.. darısı başınıza çok farklı bir duygu yaa, kıpır kıpırdı ama ben herzamnki gibi ruhsuz ruhsuz monitöre bakıyorum acaba normal mi acaba devam edecek mi.. dr endişelerimi hisetti sanırım bana biraz kaderci olmam gerektiğini söyledi, endişe ve korku stres yaratır buda bebeğe zarar verir dedi. ole işte.. bakalm öğleden sonra diğer dr uma gidicem kan vermek için bide o bakacak
Oy oy oy yerimmmmmmm Ben oglumuzu kizimiz vardi birde oglumuz oldu ne mutlu Bize....demek kipir kipir yerimmmmmmm mm yaaaaaaaa...Allah icine sindirsin....
Bizde doktordan henuz gedik tek embriyo transfer etmeye karar verdik...tum yumurtalari ayni sepete koymayalim dedik...yedekli calisalim dedik hayirlisi Vallaha heyecan basti....kor aspirin ve regli birlikte d.kontrol hapina baslicam....hayirlisi Bakalim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?