Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tbik sagol guzelim iyi dileklerin icin...inancim cok yuksek diliyorum ki benim ve isteyen tum arkadaslarıma nasip olsun...seninnasil gidiyor peki hamilelik?

Çok şükür iyi gidiyor. Bulantılarım var ama şikayet edecek değilim.O kadar isteyip de şikayet etmek şükürsüzlük olur değil mi? Kendime çok dikkat etmeye çalışıyorum eşim de sağ olsun çok anlayışlı hiç bir işi bana yaptırmıyor.Ben genelde dinleniyorum. Zaten hafta içi okuldayım. Orada da yormamaya çalışıyorum kendimi.İnşallah tamamlarız 9 ayımızı da kavuşuruz yavrumuza. Ben çok inanıyorum ve dua ediyorum senin tedavin hayırlısıyla bebeğine kavuşturacak seni.İnşallah isteyen herkese nasip olur.amin

aaa harika maşaallah diyeyim rabbim tamamına erdirsin.ya evet morfoloji değşmez diyolar benim eşimde %18 e çıktı %1den ama şansızlıklarla karşılaştık.ama senin böyle hamile kalman moral oldu bana gerçi bizim artık tüp yolu görünüyo ama olsun..

Kızlar merhaba;ben hale regli olmadım, İşten izin almıştım ptesi ve 10 gün için, istanbula gidicem tedaviye diye ama hala gelmedi. Test yaptım negatif, gelmek üzere kasıklarım ağrıyo ama yok işte gelmedi.Çok stres yyaptım. Ctesi günü gelmesi gerekirdi. Acaba ptesi günü işe gitsemmi gitmesem mi bilemedim. Yaaaa inşallah yarına kadar olurum. 2 gündür civanperçemi içiyorum gelsin diye. Offff yaaaa bütün planım programım altüst oldu

slm kızlar.
dew cim valla senin altınlara yetişemiyorum artık.kocamannn bi maşalllahhh diyiim önce..bende senin bebeğinle evine döneceğini düşünmüştüm yaz başından beri.dualraım sizlerle canım..ilacı sormuşsun yarım dozla başlamıştım tam doza geçtim.genel bi uyuşukluk halim var:) onun dışında iyiyim.eşimle beraberdim,iyi geldi:)

landarchhh canım geçen gün sana bi cevap yazarken 'oğluşun' yazdım cümlemde sonra sildim:) dedim noluyoo..hep söyleyecek oluyorum unutuyorum.bence mercimek bi oğlan:) ve herşey yolunda canım,sapasağlam geldi sana,endişelenme..ama kusmayarak iyi yapıyosun,şekerin düşmesin ona dikkat et..öpüüyorum canım..

canım testin negatifse eğer ve ağrın başladıysa olursun kaygılanma.testin yanlış olmasını dilerim ama:)

Pirayecim planlarinin aksamasina uzuldum kiyamam....ama sanirim stresde cok buyuk etken....bence ise git regli olunca hemen izne cik....bosuna havaya gitmesin izninde....

Gulemcim cok tesekkur ederim cnm guzel dusuncelerin icin...ilacinin iyi gelmesie sevindim tatlm...Bak go kafa duzelnce herseyde duzelecek...

gunaydın kızlarr,
pirayecim keşke iznini açık tarihe alsaydın diicem ama bu pek mümkün olmuyor genelde.. bence işe başla adet olduğun gibi ben izne çıkıyorum dersin. adeti bekliyorsun ya gelmez tam vaktinde bende de hpe böle oluyordu.

gülem cim iyi olmana sewindim, en yakın arkdşm kullanıyordu o da acaip iyi hisettirdiğini söylemişti. erkek kardeşi denizde boğularak hayatını kaybetmişti gözünün önünde, atlatamadı ve bizim zorlamamızla yardım almıştı. Allah kimseye böle acı yaşatmasın.
canm demek erkek geciyor içinden.. :))) valla ne yalan söyliim bana da ole geliyor, rüyamda da erkek bebek gördüm. sağlıklı olsun da ... eşim ve ailem kız bebek hastası o yuzden kız olcak diyorlar.
biraz sonra dr randevum var, inşallah iyi haberlerle dönerim.. her randevu öncesi korku ve endişe..

slm kızlar hepinize günaydın..
PİRAYE eğer testin negatifse çörek otu ye her sabah şöyle bi çay kaşığı kadar o söktürüyo cnm.stres yapma diycem kendim beceremediğim bişeyi sana söyleyemiyorum cnm inş. bi an önce başlarsın .
GULEM bana da vermişti dr. bu çocuk meselesi yüzünden bende güzelleştim.iyi geliyo inanıyorum sana da iyi gelicek
DEWY cnm herkes karalı seni burdan iki kişi göndericez eğer eşinde sizinleyse üç :) umarım yumurtaykenki inatları senin içindeykende devam etsin. inadına tutunsunlar sana .
LANDRACH sen nasıl oldun..mercimek diyemiyorum artık büyüdü çünkü gülemin dediği gibi banada hep erkek gibi geliyo oğluşun nasıl diye sorasım var.hayırlısı bakalım .dr randevun varmış gitte izle bebişini .çok güzel zamanlar cnm her anın tadını çıkar..
bende adet olunca dr.a gidicektim bi türlü olamadım galiba kist oldu.öff sıkıldım beklersin gelmez beklemezsin gelir bu kırmızılar:)

Son düzenleme:

canım merhaba;işe geldim ben hala adetim yok ortalıkta. Bekliyoz bakalım ama işe de konsantre olamıyorum şimdi.Offf yaaaaa. Demek bugün dr randevusu, haster giderceksiniz küçük kuzunla. Umarım iidir, kaç gr olmuş kereta kaç santim. banada erkekmiş gibi geliyo.Daha öncede sölemiştim sanki :) Hayırlısı, seninde dediğin gibi sağlıklı olsunda kızı erkeği hiç farketmez

Offf yaaa sende benim gibi aynı dertten müzdaripsin canım. Bekliyorum gelmiyo bu kırmızılar. Walla kafayı yedim,ha geldi ha gelecek.offf yaaaa, 2 gündür papatya çayı ve civanperçemi içiyorum canım sökülsün diye. Belki işe yarar. Bugün olmazsam yarın sabah da çörekotu atayım ağzıma. Umarım ikimizde bugün oluruz canım.

Canım ne güzel haber yaaa, ikisininde inadına ve dünyaya gelme isteklerine bayıldım. Bence o emriyolar sana sıkı sıkı tutunacaklar canım. Çok emek var onlarda ve ,k,s, de çok inatçı bence :) :) umarım transferinden sonra güzel haberlerini de alırız. Bu arad doktorunun tavsiye edeceği beslenme programından bizlere de bahsedersin canım. Belki bizimde işimize yarar bünyeyi kuvvetlendirmek.

kızlar az once dr dan geldim, ense kalınlığı normal çıktı kan vericem bugun bide kanda bakılcak.. bebek şuanda normal gözüküyor yaklaşık 7 cm olmuş.. hiç beklemiyordum cinsiyeti bellli oldu :)))) tahminleriniz doğru erkekmişşşşşş o kadar net belli oluyordu ki kesin dedi %99.. eşim, ailem, eşimin ailesi hepsi kız diyordu ama bende sizin gibi erkek diyordum. sağlıklı olsun da.. darısı başınıza çok farklı bir duygu yaa, kıpır kıpırdı ama ben herzamnki gibi ruhsuz ruhsuz monitöre bakıyorum acaba normal mi acaba devam edecek mi.. dr endişelerimi hisetti sanırım bana biraz kaderci olmam gerektiğini söyledi, endişe ve korku stres yaratır buda bebeğe zarar verir dedi. ole işte.. bakalm öğleden sonra diğer dr uma gidicem kan vermek için bide o bakacak

Oy oy oy yerimmmmmmm Ben oglumuzu kizimiz vardi birde oglumuz oldu ne mutlu Bize....demek kipir kipir yerimmmmmmm mm yaaaaaaaa...Allah icine sindirsin....
Bizde doktordan henuz gedik tek embriyo transfer etmeye karar verdik...tum yumurtalari ayni sepete koymayalim dedik...yedekli calisalim dedik hayirlisi Vallaha heyecan basti....kor aspirin ve regli birlikte d.kontrol hapina baslicam....hayirlisi Bakalim....

harikaaaAllahım tamamına erdirsin cnm ya ..topicin başında bi erkek var artık:))))))))çok sevindim .bu kadar zorluklardan sonra kavuştun bebeğine endişelenmen çok normal .benim bir arkadaşım doğumdan sonra o dikişli haliyle 5 dk.da bir gidip beşikte bebeğinin nefesini dinliyodu 6 yıldan sonra olmuştu onunda.evet kaderci olmak iyi bişey olabilir ama bu Allah vergisi bir iç güdü.dr.lar(erkek olanlar)belki yüzlerce bebeğin dünyaya gelişine şahit oluyolar ama asla bu duyguyu anlayamazlar...neyse annesi iyi bak erkeğine kokusunu içine çekeceğin günlerde gelicek inş. cnm

Ayyyy çok şükür canım yaaaa, Allah içine sindirsin. Artık lütfen aklına kötü şeyler getirme. Onlar anneleri ne hissediyorsa etkilenirmiş canım. Artık mercimeğimiz büydü adam oldu annesi. Allah kucağına sağlıkla aldığın günleride göstersin canım. Walla gözlerim doldu. Ne büyük mutluluk. Artık lütfen rahat ol canım.Kan sonuçlarında ii çıkacak ve sen 6 ay sonra bebeğin kucağında bizelere annelik hikayelerini anlatacaksın İnşallah. Senide miniğinide öpiyorum canım

saolun kızlar guzel dilekleriniz için..ailemde herkes şu modda '' olsun ne yapalım erkek olsun'' kendilerini kıza hazırlamışlar güyaa..
dew cim aslında bende bunu cok merak ediyordum acaba cift mi transfer edecekler diye. bence de en doğru kararı vermişsiniz ben ikiz bebeklere bayılırım ama insan bedeni tek bebek için yaratılmış mekanizma böle zaten her ay tek bir yumurta gelişiyor. dr lar çoğul gebelikleri herzaman riskli görürler. ikili ve üçlü testler çoğul gebelikte yapılamıyor ancak ayrıntılı ultrasonda tespit edilebiliyormuş anomaliler. Cnm dr unla beslenme konusunu konuştun mu

Son düzenleme:

ayyy canım ya maşallah maşallah erkekmiş demek çok sevindim , sağlığıda yerinde maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .canım sende yavaş yavaş endişelerinden uzaklaşmaya alış yeni sayfa aç , öncelerini düşünmemeye çalış , sen mutlu huzurlu olursan bebişinde sağlıklı huzurlu olur, hımmmm yavaş yavaş isim düşünmeya başlayalım yani :))))))
darısı hepimize inşallah
sen ve oğluşun allaha emanet ol canım benim

dewwcim canım allah yolunu açık etsin inşallah , bencede dr iyi düşünmüş , tedbirli olmakta herzaman yarar var ama inanıyorum bu sefer olucak
İnanın sizin güzel haberlerinizi duyunca o kadar mutlu oluyorum ki , kurban olduğum allahım inşallah tamamına erdirir mutlulukla

ben landarch cığımın getirdiği ilacı içiyorum 7 gün oldu , ilk başlarda acı geliyordu ama alıştık tadına eşimle , düşününce heyecanlanıyorum artık neden olmasın belki bu sefer olur diyorum , allahım ne olur yardımcımız ol.
hafta sonu düğündeydim kuzenim evlendi , düğünden ayrılırken tebrik etmeye gittim bana diyorki elini çabul tut doğur yoksa ben doğurucam diyor , bende dedimki ben sıramı sana verdim sen doğur ..... allah herkezin gönlüne göre versin ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…