Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım yaa ne de güzel yamışsın, birbirimizi görmesek tanımasak bile enerjilerimizi hissediyoruz. Ve en önemlisi birbirimizi anlıyoruz. İiki varsınız kızlar...

Evet cnm burdyim....kocamda yarin gidiyor offf cok uzuluyorum dusunsene transferde yanimda olamayacak...kendi isimiz odugu cin artik donup biraz is guce bakasi lazim eger hamilelik olursa hemen atlayip gelecek ksmetse....bakalim.....

Her turlu hormnn degeri strese bagli olarak iniyor cikiyor eminim....ah ese biraz kendimizi kontrol edebilsek diymi?Insalah iyi gelir cnm....

ewet canm ufaklığı bende sewiyorum yeni yürümeye başladı falan daha da sewimli oldu şimdi ama büyüklerin aşırılığı acaip sinir bozucu.. ben hiçbir zaman onu ole sewmedim kucağıma falan almam ole pek, kendi yeğenlerime bile böle oldu..iki hafta kadar once rüyamda erkek bebek görmüştüm onu bir odaya kapatıp ole sewiyorum ayakalrını falan öpüyorum çocuk gibi oynuyorum, uyandığımda dedim ki erkek olck galiba.. iyim tatlım hava yağmurlu özlemişim sonbaharı. dışarda yağmur varken pencereyi açıp dışarıyı seyretmek çok keyifli geliyor. yaa akdenizde sel olmuş her yıl biryerlerde oluyor, doğal felaket mi yoksa hatalı yerleşim mi bilmiyorum ama Allah korusun herkesi

klise olacak ama, belki hep herkes erkek dedi diye ama ben de erkekmis gibi hissediyordum. cok sevindim. bana kiz mi erkek mi istersin deseler karar veremem galiba, cunku ikisinin de keyfi cok farkli olmali. of cok cocuk isterken su halime bak

oglanlar da guzel olur, is makinasi filan alirsin, yirtik kot filan alirsin, sapka alirsin cesit cesit. :)
masallah 3 ayin gecmis, 3te 1i gecti bile; yarin obur gun dogumuna da taniklik edecegiz insallah. cok mutlu oldum senin adina.

ben de p.tesi doktora gittim kistim gecmemis; bu kez esimin de cok uzuldugunu farkettim; niye gecmiyor ki hala, neden oluyor vs. diye bir suru sey sordu bana. hemen bugun dkh aliyorum; icebilirsem sogan suyu icecegim; landarch ilacini yine kullanamiyorum. bana kismet olmadi henuz.
ben ikiz cok istiyorum; tehlikeli oldugunu bilsem de istiyorum; o nedenle hep asilama tedavisini daha cok istedim tupten. tabi bebeklerin olumsuz etkilenebilecegi fikri de korkutucu ama bilemiyorum iste bir tarafim hep ikizleri cok istiyor.

merhaba kızlar,kısa bir aradan sonra sizlerleyim) evet yavaş yavaş diplerden yüzeye doğru çıkıyorum):-(((
ilk önce bana verdiğiniz moraller için çooooooook teşekkür ederim.allah hepinizin gönlüne göre verir inşaallah.
aslında neşeli bir yapıya sahibim yüzüm biraz asılsa çevremdekiler ne oldu diye soruyor.işin yoksa açıklama yapmaya çalış.
hafta sonu eşim dayanamayıp beni almaya geldi.burada moral olsun diye sahile balık tutmaya, akşamada konsere götürdü.eşimin yanımda olması her zamanki gibi önceliğin kendisi için benim olduğunu söylemesi bana gerçekten çok moral oldu.şuan evimize döndük.bir süre kafamı vede bünyemi toparlamam lazım.eee dünyanın iğnesi yüklendi nede olsa.hormonlar için gülemin meşhur çayından içmeye devam edeceğim.))reglinin arkasındanda landarch gibi gelen ilaca başlayacağım.sanırım kekec de başlamış inşaallah olumlu haberleri bizde yazarız.

''Allah (c.c.) Dualarınızı Kabul EdiyorsaBu Sizin İmanınızı Arttırır.Geciktiriyorsa Sabrinizi Arttirir. Eğer Kabul Etmiyorsa Biliniz ki Sizin İçin Hazirladığı Daha Güzel Şeyler Vardır Unutmayalim ki Rabbim İhmal Değil İmtihan Eder..!!''

gerçekten öyle bir imtihan içerisindeyiz ki!! rabbim resmen sabrımızı ölçerek bizi imtihan ediyor.bunada şükür diyorum artık..inşaallah bu imtihan sonucunda hepimiz pozitif karşılığını alırız.buna inanmak zorundayız değilmi??
landarch cığım,oğlumuz olacak haa sağlıklı olmasına çoook sevindim.rabbim inşaallah sağsalim kucağına almak nasip etsin.kafandan olumsuz düşünceleri at.oğluşun annesini asla bırakmayacak allahın izniyle. ona bizim selamlarımızıda ilet onu çok sevdiğimizi söyle olurmu))
dewciğim 3-4gün önce rüyamda, senin dr.a gitmişim ve senden bahsediyorum senin önerinle geldiğimi söylüyorum .tabii dr.ismini soruyor bende, o bizim dew diyorum.dolayısıyla dr. anlamıyor,bende amerikadan gelmişti arkadaş deyince haaa o hamile kalıp buradan giden bayanmı diyor.sanırım bana ayan oldu sen inşaallah hamile kalacaksın ve bende o dr.a gideceğim))
senin dediğin gibi bizim durumda olanlar için sanırım bu yöntem daha uygun.bana uygulanan yöntemden kullanılan ilaçlardan ve ne kaç liraya mal olduğunu yazarmısın.eğer ben izmire gelirsem aşağı yukarı ne kadar kalmam gerekiyor.
pirayeciğim benimde biliyorsundur tedaviye gitmeden önce kistten dolayı reglmde gecikme olmuştu.aradan bir on gün geçince tekrar bir test yaptır belkide hamilesindir bazan kanda hemen gözükmeyebiliyormuş.
bende fırsat bulunca ne çok yazmışım valla destan gibi olmuş)) neyse birazda sonraya kalsın .yalnız şunu yazamadan geçmeyeceğim.gülemciğim içelim güzelleşelim diyorsun haa umarım ilaçlar işe yaramıştır.))
sağlıcakla kalın canlarım benimmmmmmm........

canm ne guzel yaa maşallah bak eşin ne kadar ilgili ne kadar hassas.. onların kıymetini bilmemiz lazım, Allah onları başımızdan eksik etmesin.. canm ne uzun yazmışım demişsin ama bi solukta okudum valla, rüyan o kadar hoşuma gitti ki acaip heyecanlandım :)) çok dua ediyorum ve inanıyorum ki rüyan gercek olacak inşallah dew in dr una gitmene gerek kalmadan hamile kalırsın canm kendiliğinden yine yaz uzun uzun tatlım, öpüldün..

canm demek sende hisettin erkek olduğunu.. diyorum ya bizdeki enerji bambaşka meldinin kızçesine talip geliyor, inşallah burdan daha bisürü kız ve erkek bebekler çıkar birbirimizin dünürü oluruz. canm bende ikizlere bayılıyorum inşallah Allah gönlüne göre verir. Canm benm de ole inatçı bir kistim var ve dr bitürlü tüp bebeğe başlayamıyordu oks falan kullandım gecmemişti dr en sonunda bu kıpırdamaz biz iğnelere başlayalım demişti ve gerçekten kist hiç buyumedi.. folikül kisti kötü birşey deil canm merak etme eşinde endişelenmesin üretken her kadında kist olur..

canım daha iyi olmana sevindim, tabiki iyi olucaksın , iyi olucaz ,yorulabiliriz ama yılmak yok , hepimiz muradımıza ericez
biraz kendini vucudunu dinlekdikten sonra ilaca başlacanım nedense bu ilaç iyi geldiğini düşünüyorum garip bir moral veriyor , landarch canım biliyormusun bu sabah yumurtlama akıntısı oldu , bayagı yoğundu şaşırdım , çok mutlu oldum , inşallah işe yaramışdır , inşallah eşimdede işe yarar güzel sonuçlar alırız.

bişey sorucam bukadar zaman geçti ama yumurtlama akıntısı olayında kafama bişey takılıyor şimdi akıntıyı gördüm ya , çatlama olduğunu ve 48 saat içerisine girdiğimizin anlamınamı geliyor, böyle şeylere takılmak istemiyorum ama merakda ediyorum açıkcası :))

Evet canım yumurtanın çatladığı anlamına geliyor bu akıntı ve bu akşam ile yarın akşam sizin için çok önemli, çalışmalara devam :) Hadi inşallah bu ilaçla doğal yollardan hamile kalırsın da bizlere de moral olursun.Ben de henüz kullanmaya başlamadım ilacı. Doktor glukofen vermişti. Bu ay onu kullandım, bizim şurubu da başka ilaçlarla birlikte almak istemiyorum belki zararı dokunur falan, korkarım ben öle şeyden. Eğer senden de güzel haberi alırsak walla bırakıcam şu glukofeni içicem bizim şurubu sabah akşam :) :)

Merhaba arkadaşlar, 3,5 yıllık evliyim.İlk 2 yıl korunduk.Son 1,5 yıldır hamile kalamadım.Eşimde de bende de sorun yok şimdilik.Artık Aşılama yaptırmak istiyorum ama nerde ne kadara nasıl oluyor hiç bilmiyorum.Tavsiyelerinizi, önerilerinizi bekliyorum.

bütün arkadaşlarıma selamlar
piraye sakin ol hayatım geldiği zaman gelsin
nasılsa işyerindesin iznini etkilemiyor
geldiği zaman izin kullanırsın

dew senin hamile kalacağına çok yürekten inanıyorum

landach minik erkeğin hayırlı olsun.

gulem,kekecb, lee hepinizi okuyorum, hepinizi merak ediyorum

kendinize iyi bakın.
hayırlı haberlerinizi bekliyorum

kullandığınız ilacın etkilerini çok merak ediyorum
eşim aldırmamıştı bana
ama hamile kalanların ilaçlarını ben istiyorum
haberiniz olsun.

slm kızlar nasılsınız bakalım.ben hamile kalsam nasıl görüneceğimi biliyorum artık :)karnım okadar şiştiki anlatamam.heralde yakındır kırmızıların gelmesi..
bu gün bi arkadaşla konuştum oda 4 sene uğraştı bebek için.şimdi tatlımı tatlı bir kızı var 5 yaşında .arkadaşımda oturup kızına ''ben senin dünyaya gelmen için çok şeyler yaptım .çok uğraştım felan demiş bu yaşadıklarımı arkadaşlarımla paylaşıyodum nette (msn den)işte o arkadaşlarımdan birininde bebeği olmuş gibi şeyler söylemiş.kızı da 'anne inanmıyorum beni herkese rezil ettin şimdi bütün dünya yaşadığımı biliyo ''demiş:))))nette yazılan şeyleri tüm dünya okuyo zannediyo.arkadaşım tel. de ben belki kadir kıymet bilir benimki diye oturup anlattım sen sakın yapma sabahtan beri konuşmuyo benle diyo:)))))

canım insanın kendine ettiğini kimse etmezmiş diye bi laf var ya bizim yaptığımızda o..sadece bi kaç gün gecikir tedavin,iznin yanmıyo sonuçta.sakin olmaya çalış biraz..gerilmenin sana faydası yok zararı var aksine..

canım gerçekten öyle..baştan beri erkek geçiyodu içimden.inşallah doğumunuda anlatırsın bize:)
canım nazlanma işi bende de yoktur ve fazla üzerime düşülmesinden,ısrarlı hareketlerden falan pek hoşlanmam:) benim eltim yok ve dewle sen anlattıkça acayip gıcık oluyodum.iyi demişsin,tabii anlayana..bu arada ablam doğuma kadar hiç bişey almamıştı,ayırtıp sonra almıştı,mantıklı aslında ama annenide anlıyo insan..nasıl bekledi bu günleri,sen kendini tutarsın belki ama boşver canı ne istiyosa yapsın:)) off ne güzel kıfafetler var şimdi.geçen snelerde bebek yeleği örmeyi öğrenmiştim ve bi kaç tane örmüştüm yeğenime,tekrar hatırlayayımda oğluşunada öreyim:))

canımmm şimdiden Allah kavuştursun.eşin daha anlamlı şekilde yanında olacak aslında:)
inşallah bebeğinle birbirinize sımsıkı tutunacaksınız.
canım göğüslerimin acısından yatamıyordum geçen ay,prolaktin yüksekliğinde olurmuş..2 haftadır içiyorum ilacı çok normal şimdilik..doktor prolaktin sevine bi daha bakalım demişti,bu ay sonunda gidicem bakalım..inşallah düzelirim:))

canım d.k.hapı kullanmamışmıydın geçen ay? folikül kisti geçiyo mutlaka..
kadın vücudu iki bebeği yaşatacak şekildeymiş,normal yolla ikiz olabiliyo biliyosun,daha fazlası ciddi bi risk..inşallah ikizlerin olur canım:))

canım seni merak etmiştim.iyi olmana sevindim.eşini taktir etmek lazım.bak ne kadar güzel bi yuvan var..normal olan bu diyebilirsin ama bu tür olaylar bi çok çiftin kopmasına sebep oluyo,en güzel şey yanında olan insanın sana verdiği değer görmek..maşallah size canım.rüyanada bayıldım ayrıca.dew e kilitlenmiş durumdayım zaten.inşallah rüyan gerçek olur.bakarsın beraber gideriz dew in doktoruna ne dersin ciddi diyorum..inşallah gerek kalmazda ilaç işe yarar sende ama olaki öyle bi durum düşünürsek bi planlama yaparız
canım ben antidepresan içiyorum ama gece uykularım bölük pörççük oldu.normalde sağlam uyurum.ve iştahım azaldı.prospektüsünde yazıyo olası yan etkilerinde..ee olcak o kadar.ama bi şikayetim yok..tedaviye başladığımda bırakcam ya o zaman nolur bilmiyorum..

merhaba arkadaşlar bu başlığa ilk kez yazıyorum.pko'luyum,fsh 9 yani 10'un sınır olduğunu düşünürsek kötü bir aşılama geçirdim,ikinciyi dün olacaktım ama son anda kahverengi lekelenmeler olunca aşılamayı iptal etti doktor.ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum.biraz ara versek diyoruz,ama fsh yüksek yani erken menopoz riski olabilir,off nolacak nolu bana yardım edin ara vermek mi?devam etmek mi?doktor aşılamada ısrarcı hemen tüpe mi geçmeli?bana bi umut nolur

mrb hşgeldin maldiv ..kaç yaşındasın bilmiyorum fsh ın hep böyle yüksekmi?çünkü ben daha yüksek olanların sonraki aylarda normale yakın olduğunu gördüm.yani bazı aylar sters sıkıntıya bağlı olarak fırlayabiliyo.bu sorunu yaşayanların hayıt tohumu kullandıklarını ve işe yaradığını da gördüm.eğer önceki aşılamanda yumurtaların iyi geliştiyse bi kere daha deneyebilirsin ama ilaçlara rağmen zor cevap veriyosa tüpü dene .yani benim söylediklerim çok afaki çünkü senle ilgili hiç bişey bilmeden yazıyorum...bu arada aşılama için yönlendiriyosa dr.un umutsuz olma cnm öyle olsa vaktini harcatmazdı.içini ferah tut ,moral topla ve eğer dr.un tecrübeliyse bilgisine güveniyosan dediklerine uy.aklına da yatmıyosa itinayla dr. tavsiye edilir:)

Son düzenleme:
Kızlar bugün kimse uğramamış buraya, nerelerdesiniz bakalım. Hepimiz beklemedeyiz sanırsam :) Bu arada ben hala regli olmadım. hamile de değilim çünkü dün akşam dyanamadım ve bi test daha yaptım. Aslında çok çok silik 2. çizgi var gibi geliyo ama bence ben görmek istediğim gibi yorumluyorum onu. Bakalım cumaya kadar gelmezse c.tesi yeniden bi test yapıcam ve p.tesi günü de burdaki bir doktora gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…