Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kekcb sagol cnm eksik olma insallah sanada yarasin ilac landarcha yaradigi gibi....

Demek herkes kiz istiyordu ha?saglikli olsunda insallah kiz erkek muhim degil cnm ya...doktorum hic sorun degil istersen ciftte transfer edebilirim dedi ama uzun uzun tartistik dusunduk birde amerikada yasiyorum yanimda yets anne yada teyze diyecegim kimse yok o yuzden ikiz olayi beni korkutuyor haaa ama olsaydida basimin ustunde yeri var o ayri...beslenme konsunu heyecandan unut cik dikat etmem gereen birsey varmi dedim beslenmeyi unuttum gitti...ama ananas nar yiyip duruyorum...

canıııımmmm maaşallah sanada küçük erkeğimizede. bizlerin başına bir erkek lazımdı zaten:)))
benimde hep erkekmiş gibi geliyordu aklıma. aman sağlıklı mutlu hayırlı olarak gelsin kucağına inşallah rabbim tamamına erdirsin. cnm sende rahat ol artık bak çok şükür mucizen geldi ve sağlıkla ilerliyor evet cok haklısın ama onuda rahatlatman için buna mecbursun. sakin ol herşey yolunda dua et ve dr un dediği gibi birazda kaderci ol.
benimde acayip bitkisel kürlerim var son gittiğim dr verdi. hergün onlarla o kadar mesgulumki artık hiç boş kalmıyorum arada kaçırıyorum sizleri. kendine iyi bak cnm allaha emanet olun ikinizde:))

hadi bakalım bir mucizede senden gelir inş kekecb. ben bu ayki adetimi bekliyorum içmek için. bakalım bellimi olur faydası olur inşallah.herhangi bir değişiklik varmı vücudunda falan akıntı vs. varmı?
birde nasıl kullanıyorduk sabah öğle akşam 1 çay bardağı suya 1 tatlı kaşığımıydı??
allahım mucizemizi gönderir inşallah tez vakitte.

dewww cnm hadi hayırlısı dr un doğru düşünmüş bencede yedekli gitmek her zaman iyidir. ben inanıyorum bu sefer olacak allaha emanet ol kendine iyi bak.

bubuşcum canım benim
inşallah mucizelerimiz biz peş peşe bulur , canım pe fark göremiyorum aslında şuan bişey yok ama yumurtlama gününe yakın gögüslerim büyüyecekmi onu merak ediyorum , takip edicem , diğer aylarda çok büyüyorlardı , büyümezlerse belkide bu ialçdan olabilir diye düşünücem.
kullanım olarakda sabah akşam 1 çay bardağına 1 tatlı kaşığı kullanıyoruz eşimle , öğlenleri kullanamıyorum ama , inşallah işe yarar işe yaramasını okaddar çok diliyorumki ,inşallah sendede işe yarar.

senin uyguladıdığın kürlerin içerisinde değişik birşey varmı ? yaptığım şeylerle ilgili bilgi vericektin neler yaptın ? daha zamanı gelmedimi ? merak ediyorum gerçekten

landrach cnm seni aşağıda görüyorum şu ilacın adını eğer aklındaysa satılan siteyi felan msj atarmısın bi arkadaş soruyoda ona söyleyeyim

landrach cnm seni aşağıda görüyorum şu ilacın adını eğer aklındaysa satılan siteyi felan msj atarmısın bi arkadaş soruyoda ona söyleyeyim

canm internet sitesi Dacia Plant ilacın adın branca ursulie 200 ml. bizim ilacları getirecek adamdan da ses çıkmadı hala..

kekecb canm demek ilacı kullanmaya başladın hadi hayırlı olsun, her içişinde şifa olsun ikinize de.. o kuzenine acaip gıcık oldum, insanlar nasıl korkmuyor böle laflar etmekten hayret

dew cim bende dr a gitmeden bisürü şey sorcam diye giidyorum ama hepsini unutuyorum, sen dengeli beslenmeye calış. şu dönemde deniz balıkları var l haftada bir kere balık ye

bubus cum inşallah kürler, acu işe yarayacak belki bizim şu ilacı kullanmana bile gerek kalmayacak

canım benim çok sağol , zaten her kafaya dikişimde şifa olsun diyip o şekilde yutuyorum :))

canım daha bombası kuaföre gittim kız 26 yaşında 2 yaşında oğlu varmış , soruyor kaç yaşındasın ; 30 dedim , kaç yıllık evlisin ;3,5 yıl oldu , aaa zaman geçiyor bebiş düşünmüyorsunuz , eşim istemiyormu artık sıkıştırmıyormu bebek için seni diyor , bende gayet sakin hayırlısı bakalım yeni yeni düşünüyoruz , kem küm falan , diyemiyoki insan deli gibi istiyorum , kocam kafayı yiyecek bebk için , kız çocuklarını görünce kendinden geçiyor diyemedim ,içim eridi ama şükrettim bu sınav ,şükürler olsunki yaradan beni unutmamış bir kenarda , sürekli ona dua etmem için yalvarmam için , şükretmem için bunları yaşıyorum , şükürler olsunki inşallah bebişim olunca daha kıymetli olucak , annesi babası onu çok sevicek ,on hissettiklerimin 100 '1 ni bile anlatamıyorum ama siz beni çok iyi anlıyorsunuz .
Yaradana sığındım , ondan istiyorum .

Allah (c.c.) Dualarınızı Kabul EdiyorsaBu Sizin İmanınızı Arttırır.Geciktiriyorsa Sabrinizi Arttirir. Eğer Kabul Etmiyorsa Biliniz ki Sizin İçin Hazirladığı Daha Güzel Şeyler Vardır Unutmayalim ki Rabbim İhmal Değil İmtihan Eder..!!

arkadaşım göndermiş sağolsun.... çok güzel demek istediklerime kısaca özetliyor....

arkadasım cok guzel anlatmıssın bızım tek yapmamız gereken
sabretmek dua edıp kullanılan ılacların yararlı olmasını ıstemek

canm yaa bazen çok kızıyorum insanlara bazen de diyorum ki çekmeyen nereden bilecek onlar küçük beyinleriyle bunu idrak edemiyorlar bazılarıda kasıtlı can acıtmak için yapıyor. bende hep diyordum bunları çekmemin mutlaka bi sebebi var, benm için hayırlı deil şuan.. elbet bir gun hayırlısıyla bende anne olurum olamazsam da hayatımı en iyi şekilde gecirmeye calışacağım her anın tadını çıkaracağım. şimdi hamileyim ewet bu duyguyu yaşamak bile güzel ama hiçbir zaman hiçbirşeyin garantisi yok, doğunca okula gidince bile hayatın neler getireceğini bilmiyoruz. Allahım sen beni biliyorsun bana kaldıramayacağım atlatamayacağım dertler verme diye dua ediyorum. bizi bizden daha iyi anlayan olmaz canm, bak benm annem bile neler çektiğimi hisedemiyor. keşke kız olsaydı deyip duruyor, ben hala hamile olduğuma inanamazken..

ne garip değilmi en yakınımız olan annelerimiz bile yeri gelince acımasızca düşünebiliyorlar ,benim annemde neden aşılama içn bekliyorsun , zaman kaybetmeyn bir an önce yapın diyor ama bilmiyorki ben çok korkuyorum , aşılama için son şansımıda uzattıkca uzatmak isityorum , tabiki onlarda üzülmememiz için bir an önce gerekenin yapılmasını istidiklerinden dolayı öyle diyor.

Bizler emanetçiyiz , herşeyin tek sahibi allah , biz sadece bize emanet sağlıklı , hayırlı bir evlat istiyoruz

caaannııımmmmmm...ben biliyodum zaten:) ciddi söylüyorum kız deseydin inanmam diyecektim:)))
insan gözüyle görüp konuştuğu kişilerle bile bu kadar kontak kuramaz yani.bi kere bile kız gibi düşünmedim mercimeği.. canım artık gönlün rahat etmiştir heralde..doktorun doğru söylüyo..ben çok kuralcı değilimdir ama şu an seninle yaşayan biri var,ve senin hayatın direk onun hayatı artık..güzel güzel beslen,giyin,dinlen,naz yap:)))

canım bencede tek olması iyi olmuş..düşünsene belki kardeşine bikaç yıl sonra kavuşur:)) bu arada izmirdemisin transfere kadar?
canım ilaç iyi geldimi bilmiyorum,ama prolaktinin stresten yükselebileceğini söylemişti tüp bebek doktorum(dahiliyecide aynı düşüncedeydi) belki ona iyi gelir diye umuyorum..

canım sabretmeyi öğrendik gerçekten..ama bunun bi sınav olduğunu düşünüp dayanmaya çalışıyoruz.öyle şeyler yaşıyoki insanlar halimize binlerce kez şükrediyoruz..
inşallah sabrımızın,emeklerimizin karşılığını alırız.

Kızlar günaydın, ben hala regli olmadım yaaaa , ağlıcam walla. Kasıklarım ağrıyor ha geldi halecek diyorum yok işte yok. Hiç böööle olmamaıştım. Hep en geç 33. gün gelirdi. bugün 34. günüm galiba stres yaptım tedaviye başlıcaö diye. Testte yaptım negatif çıktı. Offf yaaaaa, Allahım noooolur gelsin bugün, kafamı çok takıyorum. Walla adet sancım falan olsa bile gık demicem. Yeterki gelsin Aklımdan çıkartamıyorum bi türlü, yaaaaa neden olmadım ben halaaaa.... Akıntım var çok. Hatta yaprak pedlerden kullanıyorum.
Sinir geldi bana walla....

canm stres yapma lütfen, gec regl olman sadece planladığın izin tarihini değiştirecek yoksa tedavinin seyrini şeklini etkilemez. tamam calışan kadınlarız herşeyimizi planlamak zorundayız ama fazla yükleniyorsun kendine. ben tatile çıkmadan önce reglim biteli 5 gun olmuştu o kadar stresliydim ki ofiste işlerimi toparlamaya calışıyordum bi yandan önceden ödemesi yapılmış tatil falan bi baktım tekrar regl olduyormuşum gibi ağrılar ve hafif kanama var.. acaip tırsmıştım ama vucut ne yapsın stresten allak bullak oluyor. hemen kendimi sakinleştirmiştim falan kanama şıp die kesilmişti. lütfen sakin ol regl olacaksın ve istanbul yollarına düşeceksin.

canm birbirmizi hiç görmesekte tuhaf bişekilde hisediyoruz birçok şeyi, bu resmen enerji meselesi..
guzel nasihatlerde bulunmuşsun canm ahhh bide uygulayabilsem :) inan hamile kalmadan once daha dikkat ediyordum yediklerime.. naz yapmak sanırım sonradan öğrenilen bişey deil cunku beceremiyorum, eşim biraz fazla ilgi göstersin uyuz oluyorum ne o eskiden böle şeyler yapmazdın die dalga geciyorum. annem dün mavi bişeyler almış off bu ne acele eskiler son aya kadar bişey alınmaz derler senin yaptığına bak diyorum.. kayınvalidemlerde oturuyorduk dün akşam eltimler falan var, başladılar yine abartı konuşmalara. bende laf soktum çerkez adetlerine göre cocuklar buyuklerin yanında sewilmez, abartı sewgi gösterilerinden zaten hiç hoşlanmıyorum dedim.. anlayan anlasın artık, eskiden sölesem çocuğu olmuyor diye söylüyor derlerdi şimdi içimdeki döktüm ohhhh

Gunaydin cnm bu kadar sIkma kendini lutfen...kist olusmus olabilir bazen kistler reglinin tarihini degistirebilir o yuzdn unutmaa clis bugn yrin geecekbak gor....stres yapma cnm...

Haklısın canım, sakin olmaya çalışıyorum. Son 3 gündür içtiğim papatya çaylarından dolayı içimde koca bi papatya ağacı çıkacak walla. Konuşurken bile paptya kokuyorum sanki :) :)

Oh iyi yaptin bozarak..ben bu abartili cocuk sevme olayinda biliyorsun eltiminkinide tum aile cigliklarla seviyor bende oyle yapiyorum artik onlar bir abartiyor ben 3 inan boye daha rahatim....cok gicik bir durum ya sinir bunlar...allahtan yegen cok sevimli ve bana bayiliyor dibimden ayrilmiyor...bugun keyfin nasil oglusumz napiyoooooo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…