kızlar hepinize merhaba,benim tedavi tam çatlatma iğnesi yapılacağı gün bitti:-((((( iki yumurtamda iyiye gidiyor derken dünkü muayenemde yumurtaların küçüldüğünü dr.um gördü.kan tahlili istedi.alınan sonuç ,hormon değerim 270den 160 düşmüş . dr.da şaşırdı neden böyle oldu anlamadım dedi.maalesef tedavim tamamlanmadan bitti.çoook kötüyüm ben anne olamayacağım sanırım bu duyguyu yaşayamayacağım galiba dün diplerdeydim.dr.um 2 aysonra kist oluşmazsa o zaman gel dedi.ama ben tekrar böyle birşey yaşarsam diye çok korkuyorum.dünyanın ilacı 1000tl üzerinde ilaçlar tuttu.hepsinin boşa gittiğinemi göbeğimdeki morluklaramı üzüleyim.eşim hiç önemli değil herşeyin hayırlısı benim için sen önemlisin diyor.bu senin eksikliğin değil allahtan hayırlısı dünyada yalnız değilsin bizde gezer hayatın tadını çıkarırız diye teselli ediyor.kızlar şuan sizlere yazarken kayınvalidemin komşusu torunuyla geldi.bizimkiler pek seviştiler.şuan öyle güzel gülüşüyorlarki benim içim acıyor kimse farkında değil.kayınvalidemler sağolsunlar bana canını sıkma allahtan hayırlısı olsun diyorlar.ama benim içimde yaşadıklarımı sanırım anlamıyorlar.keşke şuan bunu yapmasalardı.bu kıskançlık duygusu falan değil aslında.allah herkesin evladını kendine bağışlasın.rabbim kimseye aratmasın.sizlerin burada en ufak olumlu gelişmelerinizi duyduğumda inanın sanki ben yaşıyormuşum gibi o kadar çok mutlu oluyorum ki.. benim anlatmak istediğimi sanırım sizler anlamışsınızdır.bunun kıskançlık olmadığını anlamışsınızdır.
kusura bakmayın kızlar canınızı sıktıysam çok özür dilerim.inşallah sizlerden olumlu haberler alırımda mutlu olurum.cuma günü eşim geliyor.birlikte eve döneceğiz.gelecek ne gösterir bilemiyorum.rabbim inşaallah hepimizin dualarını kabul eder ve umutlarını gerçekleştirir...sevgiyle kalın canımlarım.....
lee inan hepimiz anne olmak için uğraşmaya başladığımız günden bu güne kadar çok kere dibe vurduk umudumuzu yitirdik ama canım vazgeçmedik sende çok yeni olduğu için böylesin biraz toparlandıktan sonra anne olmak için çabalamaya devam ediceksin inanıyorum .şimdilik dinlen gücünü topla cnm çünkü umut oldukça biz vazgeçmiycez ve Allahın izniyle ANNE olucazkızlar hepinize merhaba,benim tedavi tam çatlatma iğnesi yapılacağı gün bitti:-((((( iki yumurtamda iyiye gidiyor derken dünkü muayenemde yumurtaların küçüldüğünü dr.um gördü.kan tahlili istedi.alınan sonuç ,hormon değerim 270den 160 düşmüş . dr.da şaşırdı neden böyle oldu anlamadım dedi.maalesef tedavim tamamlanmadan bitti.çoook kötüyüm ben anne olamayacağım sanırım bu duyguyu yaşayamayacağım galiba dün diplerdeydim.dr.um 2 aysonra kist oluşmazsa o zaman gel dedi.ama ben tekrar böyle birşey yaşarsam diye çok korkuyorum.dünyanın ilacı 1000tl üzerinde ilaçlar tuttu.hepsinin boşa gittiğinemi göbeğimdeki morluklaramı üzüleyim.eşim hiç önemli değil herşeyin hayırlısı benim için sen önemlisin diyor.bu senin eksikliğin değil allahtan hayırlısı dünyada yalnız değilsin bizde gezer hayatın tadını çıkarırız diye teselli ediyor.kızlar şuan sizlere yazarken kayınvalidemin komşusu torunuyla geldi.bizimkiler pek seviştiler.şuan öyle güzel gülüşüyorlarki benim içim acıyor kimse farkında değil.kayınvalidemler sağolsunlar bana canını sıkma allahtan hayırlısı olsun diyorlar.ama benim içimde yaşadıklarımı sanırım anlamıyorlar.keşke şuan bunu yapmasalardı.bu kıskançlık duygusu falan değil aslında.allah herkesin evladını kendine bağışlasın.rabbim kimseye aratmasın.sizlerin burada en ufak olumlu gelişmelerinizi duyduğumda inanın sanki ben yaşıyormuşum gibi o kadar çok mutlu oluyorum ki.. benim anlatmak istediğimi sanırım sizler anlamışsınızdır.bunun kıskançlık olmadığını anlamışsınızdır.
kusura bakmayın kızlar canınızı sıktıysam çok özür dilerim.inşallah sizlerden olumlu haberler alırımda mutlu olurum.cuma günü eşim geliyor.birlikte eve döneceğiz.gelecek ne gösterir bilemiyorum.rabbim inşaallah hepimizin dualarını kabul eder ve umutlarını gerçekleştirir...sevgiyle kalın canımlarım.....
Vizontele canim cok uzuldum ...ama uzulmek yok cozum uretmemiz lazim guzelim lutfen kendini salma...
kizlar bu arada bugun geriden gelen yumurtam da toplandı sukurler olsun ki dolu cikti sperm verdi esimde yarin dolenip dollenmedigini ogrenecegiz..
benim gibi yumurta rezervi az olup ilaclara olumlu tepki vermeyen hastlaara doktorumu tavsiye ederim...resmen her gecen gun azmine ve inadina hayraniligim artiyor...
cnm merhaba bende balıkesir gönenliyim ama istanbula evlendim şimdi ist. oturuyorum ama şöyle bi gerçek varki balıkesir ile ist. kıyaslama yaparsak tabiiki ist. neden çünki balıkesirde kaç defa aşılama yaptıran var yada tüp bebek ama ist. da bizim gibi biçok insan var ve doktorlar daha tecrübeli bence canını sıkma eğer maddi durumun iyi ise bence ist. da yaptır derim hiç kimse %100 garanti veremez çünki takdir yüce rabbimin ama büyükler ne demiş boğulursan büyük şehirde boğul die hakkında hayırlısı olsunHerkese günaydın;
Dew canım çok sevindim senin adına gerçekten, tedavin çok güzel gidiyo maaşallah. 2. yumurtada harika. Umarım kalitesi de ilki kadar ii olur. İstermisin ikisi birden tutunsun annelerine :)
Landrach canım siz nasılsınız bakalım, ufaklığın ense kalınlığını ölçtürücez demiştin en son. Yerim ben onu ne çabuk büyüdü diiimi bizim mercimeğimiz. Artık o bir mercimek değil koskocaman adam oldu annesi. Nedense içime erkekmiş gibi doğuyo, hayırlısı tabi...
Vizontele son 1 haftan kaldı canım, heycanla bekliyoruz sonucunu.Umarım bizlere umut olursun tatlım.
Yeni gelen arkadaşlar olmuş, herkese hoşgeldiniz diiim,
Ben c.tesi günü balıkesirdeki doktoruma gittim, İstanbulda aşılama yaptıracağımı söledim, rapor işini falan konuştum.Ama adam beni ağlattı kızlar. Yok ben enayimiymişim, neden o kadar çok para vercekmişim aşılama için. Burda o da aşılama ve tüp bebek tadevisini yapıyormuş.B.kesirde neden tedavi olmuyomuşum. İstanbuldaki doktorum %100 garanti vermişmi bebek olcak diye.. vs.vs birsürü şey. En çok da ne canımı sıktı biliyomusunuz sen h,ç anne olamayada bilirsin dedi, bunun garantisini kim verebilir dedi. Yaaa reglime 7 gün var ve ben hemen tadaviye başlıcam şu adamın yaptıklarına bakın kızlar yaaa..
Canım benimde ilk aşılamam olacak bu ay,sen ne kullanıyosun, sadece klomen mi canım, yoksa göbekten vurulan iğnelerden falan da verdi mi? Bir de nerde yaptırıyorsun canım, özelde mi? Şu rapor işini merak ediyorum.Sen de aşılama için rapor aldın mı?
mrh.kızlar,iyiki varsınız,destekleriniz için o kadar teşekkür ediyorum ki!! rabbim inşaallah bebişlerinize kavuşturur sizleri tabii benide...vizonteleciğim kendi derdimden sana yazamadım ne olur üzülme çok üzüldüm kanamanın olmasına ama biliyoruz ki bizim elimizden gelen bişey değil elimizde olsa kendimizide isteyen herkeside bebek sahibi yapardık..herşey rabbimin elinde inşaallah bizleride sevindirecektir.benim en çok üzüldüğüm şey 31 yaşımdan beri tedavi görüyorum dr.ların bana söylediği hiç bir sebebin olmadığı efendim psikolojikmiş.iki kez hamilelik yaşadım.2.bebeğimi göz göre göre istenilen bebek olduğunu bilmesine rağmen dr.yanlış muayenesi sonucunda kanamayla kaybettim.ve yaşım oldu 40 artık sebebi buldular yumurta rezerv azlığı ve yumurtalarım yaşlıymış asıl şimdi bunu söylemekle psikolojimi bozdular. dewin dr.u israil beyi daha önce duymuştum.buradaki dr.uma kendilerinin mini tüp bebek tedavisi uygulayıp uygulamadıklarını bunu benim gibi yumurta rezerv azlığı yaşayanlara uyguladıklarını söyledim.bana söylediği ben embriyoyu dondurarak riske atmak istemem demesi.aslında israil beyin uyguladığı yöntem banada çok mantıklı geliyor.izmir bana 9-10 saat uzaklıkta kalacak yer sorunum olabilir.aslında kalacak yer var ama çok yakınım değiller.kendimi bir toparlayayımda şuan çok sağlıklı düşünemiyorum.hala çok kötü bir rüyadan uyanmış gibiyim.yumurta rezervimi arttıracak kürler bulup denemeliyim.hormonlarıma bir baktırayım.benim dr.a bakacak olursanız fsh ın yüksek olması problem değilmiş.peki neden aniden hormon düşüşü yaşadım.???? dewciğim sana o kadar çok dua ediyorum ki inşaallah bebişine değil bebişlerine kavuşursun.ne bileyim bakarsın bende izmirde 3.denemeyi yaparım..kızlar allahım inşaallah hepimizi anne yapar.şuan benim için bu çoook uzakmış gibi geliyor...,
slm cnm benim 30 eylülde ilk aşılamam yapıldı şimdi bekliyorum bişey sorucam şu rapor işi nasıl oluyor ben özelde yaptırıyorum ist. dragosta güven tıp merkezinde bülent bey var ona gidiyorum devlet has. yaptırıncamı rapor geçerli oluyo bilgi verirmisin ben ilk aşılamam yaptırdım ve 500 tl ödedim parasında değilim inşallah tutar ilk aşılamada klomen + ovitrelle die bi iğne yapıldı yumurtalar çatladı 36 saat sonra aşılamam yapıldı
selam herkese..aşılama için çok farklı fiyatlar var ..kimi 500 tl kimi 1000 tl ..ama ben de genelde 500-600 duyuyorum sağdan soldan ..demekki normali bu ..ay hepimizinki tutar inş. bu ay toplu seviniriz ...
inş. ALLAH RAZI OLSUN ...inşallah rabbim yüzümüzü güldürür hayırlısı ile
arkadaşlar beklemek çok zor biliyorsunuz benim aşılama yaptıralı yarın 1 hafta oluyo kan tahlilinde çıkmazmı ki acaba
arkadaşlar beklemek çok zor biliyorsunuz benim aşılama yaptıralı yarın 1 hafta oluyo kan tahlilinde çıkmazmı ki acaba
mrh.kızlar,iyiki varsınız,destekleriniz için o kadar teşekkür ediyorum ki!! rabbim inşaallah bebişlerinize kavuşturur sizleri tabii benide...vizonteleciğim kendi derdimden sana yazamadım ne olur üzülme çok üzüldüm kanamanın olmasına ama biliyoruz ki bizim elimizden gelen bişey değil elimizde olsa kendimizide isteyen herkeside bebek sahibi yapardık..herşey rabbimin elinde inşaallah bizleride sevindirecektir.benim en çok üzüldüğüm şey 31 yaşımdan beri tedavi görüyorum dr.ların bana söylediği hiç bir sebebin olmadığı efendim psikolojikmiş.iki kez hamilelik yaşadım.2.bebeğimi göz göre göre istenilen bebek olduğunu bilmesine rağmen dr.yanlış muayenesi sonucunda kanamayla kaybettim.ve yaşım oldu 40 artık sebebi buldular yumurta rezerv azlığı ve yumurtalarım yaşlıymış asıl şimdi bunu söylemekle psikolojimi bozdular. dewin dr.u israil beyi daha önce duymuştum.buradaki dr.uma kendilerinin mini tüp bebek tedavisi uygulayıp uygulamadıklarını bunu benim gibi yumurta rezerv azlığı yaşayanlara uyguladıklarını söyledim.bana söylediği ben embriyoyu dondurarak riske atmak istemem demesi.aslında israil beyin uyguladığı yöntem banada çok mantıklı geliyor.izmir bana 9-10 saat uzaklıkta kalacak yer sorunum olabilir.aslında kalacak yer var ama çok yakınım değiller.kendimi bir toparlayayımda şuan çok sağlıklı düşünemiyorum.hala çok kötü bir rüyadan uyanmış gibiyim.yumurta rezervimi arttıracak kürler bulup denemeliyim.hormonlarıma bir baktırayım.benim dr.a bakacak olursanız fsh ın yüksek olması problem değilmiş.peki neden aniden hormon düşüşü yaşadım.???? dewciğim sana o kadar çok dua ediyorum ki inşaallah bebişine değil bebişlerine kavuşursun.ne bileyim bakarsın bende izmirde 3.denemeyi yaparım..kızlar allahım inşaallah hepimizi anne yapar.şuan benim için bu çoook uzakmış gibi geliyor...,
Kizlar selam,
Bugunde iyi haber aldim bu yumurtamda dollendi inanamiyorum ama resmen 1 tane yumurta derken geriden gelenide embriyo yapmayi basardi doktorum ...bugun gec saat arayacaklar doktorum beni gormek istiyormus yeni ilaclar verecekmis rahim kalinligimi arttırmak icin...
bu arada bunuda yeni ogrendim bilmiyorum her merkez bu sekildemi yapiyor ama yumurtami alinca inceltme islemi yapiyorlarmis soyma deniyormus sanirim ınceltiyorlar yumurtayi buda rahat dollenmesini ve rahime daha sıkı tutunmasini sagliyormus...
doktora gidince yine yazarim son gelismeleri kizlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?