Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Vizontele canim cok uzuldum ...ama uzulmek yok cozum uretmemiz lazim guzelim lutfen kendini salma...

kizlar bu arada bugun geriden gelen yumurtam da toplandı sukurler olsun ki dolu cikti sperm verdi esimde yarin dolenip dollenmedigini ogrenecegiz..

benim gibi yumurta rezervi az olup ilaclara olumlu tepki vermeyen hastlaara doktorumu tavsiye ederim...resmen her gecen gun azmine ve inadina hayraniligim artiyor...

Canım ne desek az şuanda,hepimizin dediği gibi yaşamayan bilemez, anlayamaz bizleri. Üzüntünü paylaşıyoruz canım hepimiz, evet tahmin edebiliyorum çok zor, her ay aynı hayal kırıklıklarını yaşamak,inat edip yeniden başlamak sonra yine üzüntüler, hüsranlar, ama landarchın dediği gibi canım bencede bizler anne olmak için yaratılmışız, tıp okadar ilerledi ki herşeyin bir çaresi var artık.Yeterki inanalım, hem kendimize hem de doktorumuza.Evet biz normal sağlıklı insanlar değiliz ne yazık ki üreme konusunda ama çok şükür rahimlerimiz var, az da olsa yumurtlayabiliyoruz.Bence bu şartlarla mutlaka birgün hamile kalıp bebeklerimizi dünyaya getireceğiz.DEWciğimin de önerdiği gibi canım onun doktoruna bi görünsen,adam gerçekten çok ilginç ve uzmanlık alanı senin durumunla örtüşüyor tatlım.Biraz kendine zaman tanı tabi, kafanı dağıt kocanla gezin tozun, eğlenin birlikte güzel zamanlar geçirin ve sonra da DEWin doktoruna görünün derim. Kendini hiç üzme, herşeyde bir hayır vardır diye düşün.ve sağlıklı bebekler dünyaya getireceğimiz günlere inan canım, kenidne inan...Bizler her zaman burda birbirimize desteğiz.

lee inan hepimiz anne olmak için uğraşmaya başladığımız günden bu güne kadar çok kere dibe vurduk umudumuzu yitirdik ama canım vazgeçmedik sende çok yeni olduğu için böylesin biraz toparlandıktan sonra anne olmak için çabalamaya devam ediceksin inanıyorum .şimdilik dinlen gücünü topla cnm çünkü umut oldukça biz vazgeçmiycez ve Allahın izniyle ANNE olucaz

dew yumurtanın ve dr.unun çabaları harikainş. emeğinin karşılığını alıcaksın bu defa....şu dr.unu benimkiyle tanıştırsak ne hoş olur:)hadi güzel haberlerin devam etsin

Lee tedavinin bu şekilde bitmesine inan çok üzüldüm.Bizim gibi durumdakiler için naturel tüp bebek yani Dewin tedavisi.
Dew yumurtan dolu çıkmış gözün aydın.Elde 2 tane güzel yumurtan var.Hem ilaç almadan yumurtaların kalitesi bozulmamış oldu.Eşinde problem yoksa belki kendiliğinden de olabilirdi.Tabi riske atmamak lazım.Bende senin dr u internette çğrenmiştim.Sende biliyorsundur.Bodrumda yaşayan 39 yaşında bayanın FSH çok yüksekmiş onun da rezerv problemi varmış.Dr Fsh düşünce mini tüp bebek yöntemini uygulamış.İkiz bebek bekliyormuş.Şimdi o bayanın bebekleri büyümğşlerdir bile..

cnm merhaba bende balıkesir gönenliyim ama istanbula evlendim şimdi ist. oturuyorum ama şöyle bi gerçek varki balıkesir ile ist. kıyaslama yaparsak tabiiki ist. neden çünki balıkesirde kaç defa aşılama yaptıran var yada tüp bebek ama ist. da bizim gibi biçok insan var ve doktorlar daha tecrübeli bence canını sıkma eğer maddi durumun iyi ise bence ist. da yaptır derim hiç kimse %100 garanti veremez çünki takdir yüce rabbimin ama büyükler ne demiş boğulursan büyük şehirde boğul die hakkında hayırlısı olsun

slm cnm benim 30 eylülde ilk aşılamam yapıldı şimdi bekliyorum bişey sorucam şu rapor işi nasıl oluyor ben özelde yaptırıyorum ist. dragosta güven tıp merkezinde bülent bey var ona gidiyorum devlet has. yaptırıncamı rapor geçerli oluyo bilgi verirmisin ben ilk aşılamam yaptırdım ve 500 tl ödedim parasında değilim inşallah tutar ilk aşılamada klomen + ovitrelle die bi iğne yapıldı yumurtalar çatladı 36 saat sonra aşılamam yapıldı

mrh.kızlar,iyiki varsınız,destekleriniz için o kadar teşekkür ediyorum ki!! rabbim inşaallah bebişlerinize kavuşturur sizleri tabii benide...vizonteleciğim kendi derdimden sana yazamadım ne olur üzülme çok üzüldüm kanamanın olmasına ama biliyoruz ki bizim elimizden gelen bişey değil elimizde olsa kendimizide isteyen herkeside bebek sahibi yapardık..herşey rabbimin elinde inşaallah bizleride sevindirecektir.benim en çok üzüldüğüm şey 31 yaşımdan beri tedavi görüyorum dr.ların bana söylediği hiç bir sebebin olmadığı efendim psikolojikmiş.iki kez hamilelik yaşadım.2.bebeğimi göz göre göre istenilen bebek olduğunu bilmesine rağmen dr.yanlış muayenesi sonucunda kanamayla kaybettim.ve yaşım oldu 40 artık sebebi buldular yumurta rezerv azlığı ve yumurtalarım yaşlıymış asıl şimdi bunu söylemekle psikolojimi bozdular. dewin dr.u israil beyi daha önce duymuştum.buradaki dr.uma kendilerinin mini tüp bebek tedavisi uygulayıp uygulamadıklarını bunu benim gibi yumurta rezerv azlığı yaşayanlara uyguladıklarını söyledim.bana söylediği ben embriyoyu dondurarak riske atmak istemem demesi.aslında israil beyin uyguladığı yöntem banada çok mantıklı geliyor.izmir bana 9-10 saat uzaklıkta kalacak yer sorunum olabilir.aslında kalacak yer var ama çok yakınım değiller.kendimi bir toparlayayımda şuan çok sağlıklı düşünemiyorum.hala çok kötü bir rüyadan uyanmış gibiyim.yumurta rezervimi arttıracak kürler bulup denemeliyim.hormonlarıma bir baktırayım.benim dr.a bakacak olursanız fsh ın yüksek olması problem değilmiş.peki neden aniden hormon düşüşü yaşadım.???? dewciğim sana o kadar çok dua ediyorum ki inşaallah bebişine değil bebişlerine kavuşursun.ne bileyim bakarsın bende izmirde 3.denemeyi yaparım..kızlar allahım inşaallah hepimizi anne yapar.şuan benim için bu çoook uzakmış gibi geliyor...,

canımm ne diyeyim bilmiyorum..hiçbişey bitmiş değil elbette.bencede biraz süre tanı kendine,hiç birimiz bu işin peşini bırakmayacağız.dibe vurduğumuzu hissettik hepimiz ayrı ayrı..ama tekrar tekrar başlıyoruz..ben seninle aynı durumdayım aslında.ve seni çok iyi anlıyorum.bende hep anlattım..kemal bey bizi 2 kere geri çevirdi..bana çok takıyosun gibi şeyler söyledi.kenddimi normal hissetmediğimi vs..vs...anlattım..ama hayır iyisin dedi..şimdi ise yumurta bile yeterince gelişmedi..ve bana söylediği hayret,nasıl oldu bu böyle..niye cevap vermedin ilaçlara....oldu...bende içimde ayrıca kinlendim.ama sırf ulaşım,maddiyat..tutacaksa heryerde tutar gibi düşüncelerle orda devam etmeye karar verdik..ama fikrim yavaş yavaş değişmeye başladı..zamanla yarışıyomuşuz gibi düşünme,germe kendini ama toparladıktan sonra izmiri düşün.ama biraz sakinleş..landarchın ilacınada başlarsın hem..canım öpüyorum seni..hepimiz senin yanındayız..

Canım ben de istanbulda özelde yaptırıyorum.Bahçecide Erbil Bey'e gidiyorum. Raporu ilaçlar için alacaktım.Fakülte hastanesinden ya da devlet hastanesinden alınabiliyormuş.Ama bana Erbil Bey sende sadece klomen tipi ilaçlar kullanıcam, göbekten vurulan yumurta geliştirici iğnelerden vermicem demişti. Klomen tipi ilaçlarda ucuzmuş. Rapor almaya değmezmiş yani. Eee ben de ilaçlar için 500 tl'yi gözden çıkardım. Aşılama içinde 1000 tl vericem Bahçeciye. SGK anlaşması olmayan özel hastanelerde tedavini yaptıracaksan fakülte ya da devlet hastanelerinden aldığın raporla sadece ilaçlarını alabiliyosun canım ucuza, aşılama tüp bebek vs. diğer hastane masraflarını rapor karşılamıyor ne yazık ki özelde.Evet biraz pahalı ama ben doktoruma çok inandım, güvendim. Hakkımızda hayırlısı olur umarım. Seninde aşılaman hayırlı olsun canım, sonucunu öğrenmene 10 gün var sanırım. Umarım güzel haberi alırsın.

selam herkese..aşılama için çok farklı fiyatlar var ..kimi 500 tl kimi 1000 tl ..ama ben de genelde 500-600 duyuyorum sağdan soldan ..demekki normali bu ..ay hepimizinki tutar inş. bu ay toplu seviniriz ...

selam herkese..aşılama için çok farklı fiyatlar var ..kimi 500 tl kimi 1000 tl ..ama ben de genelde 500-600 duyuyorum sağdan soldan ..demekki normali bu ..ay hepimizinki tutar inş. bu ay toplu seviniriz ...

inşallah rabbim yüzümüzü güldürür hayırlısı ile

arkadaşlar beklemek çok zor biliyorsunuz benim aşılama yaptıralı yarın 1 hafta oluyo kan tahlilinde çıkmazmı ki acaba

arkadaşlar beklemek çok zor biliyorsunuz benim aşılama yaptıralı yarın 1 hafta oluyo kan tahlilinde çıkmazmı ki acaba

beklemek zor ama 12.günden önce çıkmıyor çünkü iğnenin etkisi kanda hamile gibi gösteriyor ..öyle erken gidip hamile olduğunu sanarak yanılan çok fazla ..iğnenin etkisi iice geçsin diye bekleniyor

canım vurulduğumuz çatlatma iğnesi yani ovitralle ya da pregnyl iğneler hcg hormonu içeriyor, bu nedenle erken yapılan kan tahlillerinde hamile olarak gözükebilirsin çünkü iğnenin etkisi geçmiyor. Hamilelik içinde kanda b hcg hormonuna bakıyorlar biliyosun, bu da seni yanıltabilir canım. Daha çok erken. en erken 14 gün geçmesini bekle, daha sağlıklı sonuç alırsın

piraye_84 ve deli_kiz0606 cnm saolun bilgileriniz ve ilginiz için beklemekten başka çarem yok yani neyse hakıımızda hayırlısı olsun

herkese merhabalar
nasılsınız topik biraz sessiz kalmış
ben biraz daha iyiyim hepinizin iyi dilekleriniz
ve tesellileriniz için çok teşekkür ederim.

arkadaşlar ben tüp bebek araştırmalarına başladım
dewin doktoruna gitmek istedim tüp bebek için ama ssk anlaşmamız yok dediler
telefonla aradım çok soğuk bir bayan tüp için de 4.000 hastane alıyor 2-3 bin de ilaçlar tutar
kafadan 7 bin dedi şok oldum ya.

istanbul tüp bebek aret kamar 745 tl yani ssk anlaşması varmış. ilaçlarda 900 tl gibi tutuyor ortalama dedi
çok uygun geldi.

antalya gelecek tüp bebek 1650 tl alıyormuş hastane

hepsi iyi güzelde bu parayı bulsam yol masrafı kalacak yer
altından kalkmamıza imkan yok.
denizlide 1 tane merkez var beğenilmiyor

ne yapacağım bilmiyorum.

benden haberler böyle arkadaşlar
ama ben normal yolla olmayacağına inanıyorum
ssk raporu için mecburen 1 aşılama raporuna daha ihtiyacım var.

karışık yazmış olabilirim ama
düşün düşün içinden çıkamıyorum
tek istediğim minicik bir bebek
bebeğim olmasını çok istiyorum
ve elimden bişey gelmiyor.

Kizlar selam,

Bugunde iyi haber aldim bu yumurtamda dollendi inanamiyorum ama resmen 1 tane yumurta derken geriden gelenide embriyo yapmayi basardi doktorum ...bugun gec saat arayacaklar doktorum beni gormek istiyormus yeni ilaclar verecekmis rahim kalinligimi arttırmak icin...
bu arada bunuda yeni ogrendim bilmiyorum her merkez bu sekildemi yapiyor ama yumurtami alinca inceltme islemi yapiyorlarmis soyma deniyormus sanirim ınceltiyorlar yumurtayi buda rahat dollenmesini ve rahime daha sıkı tutunmasini sagliyormus...

doktora gidince yine yazarim son gelismeleri kizlar....

Lee canim gercekten cok uzgunum bu durumlar icin ama ben derim ki eger imkanin el veriyorsa birde israel bey ile gorus yani bi fikrini al bakalim ne diyecek ozellikle fshta iyi oldugunu dusunuyorum..tabi once kafani topla ama sonra zaman kaybetme olurmu?izmire gelmeye karar verirsen kalacka yer icin arastirma yaparim senin icin uygun,hastaneye yakn bir otel filan...arastiririm senin icin...iyi dilekerin icin cok tesekkur ederim biliyorum ki hepimiz birbirimiz icin guzel seyler dusunuyoruz...

DEW77 cnm hakkında hayırlısı olsun bana öyle geliyorki sanki umuduna bi adım daha yaklaştın baksana herşey yolunda inş. rabbim muradına ktez zamanda kavuşmanı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…