DEW77 cnm hakkında hayırlısı olsun bana öyle geliyorki sanki umuduna bi adım daha yaklaştın baksana herşey yolunda inş. rabbim muradına ktez zamanda kavuşmanı nasip eder
herkese merhabalar
nasılsınız topik biraz sessiz kalmış
ben biraz daha iyiyim hepinizin iyi dilekleriniz
ve tesellileriniz için çok teşekkür ederim.
arkadaşlar ben tüp bebek araştırmalarına başladım
dewin doktoruna gitmek istedim tüp bebek için ama ssk anlaşmamız yok dediler
telefonla aradım çok soğuk bir bayan tüp için de 4.000 hastane alıyor 2-3 bin de ilaçlar tutar
kafadan 7 bin dedi şok oldum ya.
istanbul tüp bebek aret kamar 745 tl yani ssk anlaşması varmış. ilaçlarda 900 tl gibi tutuyor ortalama dedi
çok uygun geldi.
antalya gelecek tüp bebek 1650 tl alıyormuş hastane
hepsi iyi güzelde bu parayı bulsam yol masrafı kalacak yer
altından kalkmamıza imkan yok.
denizlide 1 tane merkez var beğenilmiyor
ne yapacağım bilmiyorum.
benden haberler böyle arkadaşlar
ama ben normal yolla olmayacağına inanıyorum
ssk raporu için mecburen 1 aşılama raporuna daha ihtiyacım var.
karışık yazmış olabilirim ama
düşün düşün içinden çıkamıyorum
tek istediğim minicik bir bebek
bebeğim olmasını çok istiyorum
ve elimden bişey gelmiyor.
Kizlar selam,
Bugunde iyi haber aldim bu yumurtamda dollendi inanamiyorum ama resmen 1 tane yumurta derken geriden gelenide embriyo yapmayi basardi doktorum ...bugun gec saat arayacaklar doktorum beni gormek istiyormus yeni ilaclar verecekmis rahim kalinligimi arttırmak icin...
bu arada bunuda yeni ogrendim bilmiyorum her merkez bu sekildemi yapiyor ama yumurtami alinca inceltme islemi yapiyorlarmis soyma deniyormus sanirim ınceltiyorlar yumurtayi buda rahat dollenmesini ve rahime daha sıkı tutunmasini sagliyormus...
doktora gidince yine yazarim son gelismeleri kizlar....
DEWWW..
cnm ben çok inanıyorum bu dr una ve sana. bu mücadele sonuçsuz kalmamalı kalamaz. allahım görsün seni bu sefer yalnız dönmeyeceksin inş. kendine iyi bak cnm öpüyorum seni. iyi haberlerini bekliyorum.
Kizlar cok tesekkur ederim hepinize iyi dilekleriniz icin....yarin arayacagim merkezimi bakalim istenien bolunme gercekesmis mi dlerim sorunsuz dondurulur...
Gulemcim cnm ilaca alistimi vucudun?
Landarch yok 2 gundur merak ettim nerelerde?hersey yolundami?
Canmm benm harika gidiyorsun, doktorundan Allah razı olsun.. Bizm gbi rezerv sorunu olan herkese tavsiye edicem. Rahmin bebeğe en hazır olduğu zaman transferin gerçekleşecek o yüzden şimdiden beslenmene önem ver. Nar suyu uç bol bol, ananas ye.. Canm iki gün olmusmu yazmayali, en son senin bi yazına karşılık yazıyordum internet gitmişti. Su proje vardı ya onu tamamladık sunumlarını yaptık anca bugün dinleniyorm ise gitmedim. Dew cim kilo aldım biraz, sence diyetisyene gitsem mı? Bulantı yüzünden pek sağlıklı beslenemiyorm. Pazartesi ikili test için randevu aldım biraz korkuyorm
Ananasin iyi geldigini biliyordum ama nar suyunu bilmiyordum ...nar dusuk yapiyor diye yemeyeyim neme lazim diyordum o zaman yiyeyim...baska ne yesem icsem acep?
canm nar suyu düşük yapar diye biyerlerde yazıyordu ama saçma gelmişti bana hiçbir meyve nin düşük yaptıracak kadar direk etkisi olacağına inanmıyorum. nar suyu kan sulandırıcı etki yapıyormuş, rahmi kanlandırıcı etkisi varmış. ada çayını hamilelikte önermiyorlar çünkü doğal östrojen.. hamilelikte ise progesteron hormonuna ihtiyac var malum bu iki hormon tahterevalli gibi biri artınca diğeri azalıyor. o yuzden adaçayını önermiyorlar.. canm bide dr una ananas ve nar suyunu sorabilirsin cunku bence bu adam bu konularda da bilgilidir, yurtdışıyla bağlantılı çalışanlar alternatif tıbba daha ilgili
canm şu test sonuçları iyi çıksın derin bir ohh çekersem şu beslenme işine bi el atıcam. ben kusma özürlü biri olduğum için midem bulanmasın diye habire bişeyler atıştırıyorum. sonunda yine soluğu wc de alıyorum ama sonuna kadar direniyorum cocukluğumdan beri benm için bu işkence olmuştur. eşim de beni rahatlatmak için boşver doğumdan sonra pilatese gidersin deyip duruyor daha da gıcık oluyorum :) 4 kilo almışım ama bana sorsan doğru dürüst bişey yemiyorum. yesem bile zevk almıyorum sırf midem boş durmasın diye
Landarch simdi once guzel haberimi vereyim bugun aradilar merkezden ikinci alinan embriyom da dondurulmus hemde o da birinci kaliteymis ilkide birinci kaliteymis....nasil uctum havalara anlatamam...hepinizin iyi niyey ve dualarinizla oluyor teskkurler hepinize....
Gelelim senin test sonuclarina senin mercimek kendi karar verdi dunyaa gelmeye ve annesine var gucuyle tutundu ve gor bak nur topu gibi dogacak sakin endiselenme tamam mi?eminim cok kolay degil daha transferim bile olmadi ama endiseden olmek uzereyim...kusamama problemi bendede var daha once konusmustuk seninle....berbat bir durum ...ama bebegin bir sekilde besleniyordur sen merak etme gececek insallah bulantilar.....iyi haberlerini bekliyorum....
Doktorumada sorcam zaten pazartesi gormek istemis bizi beslenmeyi ve bu surede neler yapmam gerektigini danisacagim.....
Ay ucuyorum vallaha bugun :)
canmmmm harika haberler veriyorsun ayyy şükürler olsun yaaa.. bide birinci kaliteymiş bilmiyorum doktorun ne dedi ama benm tüp bebek dr demişti ki birinci kalite embriyo çok nadir oluşur o yuzden biz ikinci kalite embriyoyu çok iyi olarak kabul ederiz. benm döllenen 3 yumurtam da ikinci kalite embriyo idi. ayy maşallah yaa.. rahmini de hazırladık mı bu embriyolar tutunmasın da ne yapsn :))9
canmm bunu söylememe bile gerek yok ama şu sıralar senin için ne kadar çok dua ettiğimi tekrar bilmeni isterim. hayal ediyorum, somutlaştırıyorum.. hamile olduğunu ve amerikaya dönme hazırlıkları yaptığını biz de sna biraz daha kal uçak yolculuğu çok uzun dikkat et falan diyoruz :)) bide bi hayalim da ha var bu topicte herkes ya hamile yada yeni doğum yapmış buluşma organizasyonu yapıyoruz..
Dew altınlar ikiye çıkmış maşallah.Ne güzel kalitelilermiş de. Allahım yardımcın olsun. Hayırlısıyla transferin olsun ve bebişine kavuş.Olacağına inan ve olsun ben çok inandım dua ettim ve nasip oldu şükür.Kendine dikkat et.Landarch simdi once guzel haberimi vereyim bugun aradilar merkezden ikinci alinan embriyom da dondurulmus hemde o da birinci kaliteymis ilkide birinci kaliteymis....nasil uctum havalara anlatamam...hepinizin iyi niyey ve dualarinizla oluyor teskkurler hepinize....
Gelelim senin test sonuclarina senin mercimek kendi karar verdi dunyaa gelmeye ve annesine var gucuyle tutundu ve gor bak nur topu gibi dogacak sakin endiselenme tamam mi?eminim cok kolay degil daha transferim bile olmadi ama endiseden olmek uzereyim...kusamama problemi bendede var daha once konusmustuk seninle....berbat bir durum ...ama bebegin bir sekilde besleniyordur sen merak etme gececek insallah bulantilar.....iyi haberlerini bekliyorum....
Doktorumada sorcam zaten pazartesi gormek istemis bizi beslenmeyi ve bu surede neler yapmam gerektigini danisacagim.....
Ay ucuyorum vallaha bugun :)
Yanlış bilmiyorsam eşinden kaynaklı olarak bebeğin olmuyordu değil mi canım? Sorun eğer morfoloji ise benim eşimde de %0 çıkmıştı ama ben çok önemsememiştim canım. Şükürler olsun rabbim istedi ve şuan 7 haftalık hamileyimherkese merhabalar
nasılsınız topik biraz sessiz kalmış
ben biraz daha iyiyim hepinizin iyi dilekleriniz
ve tesellileriniz için çok teşekkür ederim.
arkadaşlar ben tüp bebek araştırmalarına başladım
dewin doktoruna gitmek istedim tüp bebek için ama ssk anlaşmamız yok dediler
telefonla aradım çok soğuk bir bayan tüp için de 4.000 hastane alıyor 2-3 bin de ilaçlar tutar
kafadan 7 bin dedi şok oldum ya.
istanbul tüp bebek aret kamar 745 tl yani ssk anlaşması varmış. ilaçlarda 900 tl gibi tutuyor ortalama dedi
çok uygun geldi.
antalya gelecek tüp bebek 1650 tl alıyormuş hastane
hepsi iyi güzelde bu parayı bulsam yol masrafı kalacak yer
altından kalkmamıza imkan yok.
denizlide 1 tane merkez var beğenilmiyor
ne yapacağım bilmiyorum.
benden haberler böyle arkadaşlar
ama ben normal yolla olmayacağına inanıyorum
ssk raporu için mecburen 1 aşılama raporuna daha ihtiyacım var.
karışık yazmış olabilirim ama
düşün düşün içinden çıkamıyorum
tek istediğim minicik bir bebek
bebeğim olmasını çok istiyorum
ve elimden bişey gelmiyor.
Dew altınlar ikiye çıkmış maşallah.Ne güzel kalitelilermiş de. Allahım yardımcın olsun. Hayırlısıyla transferin olsun ve bebişine kavuş.Olacağına inan ve olsun ben çok inandım dua ettim ve nasip oldu şükür.Kendine dikkat et.
Yanlış bilmiyorsam eşinden kaynaklı olarak bebeğin olmuyordu değil mi canım? Sorun eğer morfoloji ise benim eşimde de %0 çıkmıştı ama ben çok önemsememiştim canım. Şükürler olsun rabbim istedi ve şuan 7 haftalık hamileyim. Bende pko olduğu için ilaçlı tedavi ile bebiş oldu. İnş size da nasip olur moralini yüksek tut yeter.
mrb tbik hayırlı evlatlar olsun inş. hamileliğine çok sevindim. ben önceden okumamıştım senin hikayenide acaba doğal yolla mı hamile kaldın merak ettim bende morfoloji mağduruyum da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?