Kızlar selam hepinize,
Tesekkurler hepiniz moral dolu seyler yazmissiniz eksik olmayin......piraye daha iyi olmana sevindim insallah daha da iyi olacaksin...
kızlar biliyorsunuz mide agrilarim vardi reflu gastrit arasi birsey ilac kullaniyorum 1 aydir doktorum kullan bir zarari yok dedi hadi dedim gecen gun birakayimda bakalim ne olacak ayni agrilar geri geliyor daha demek ki ilaci kullanmam lazim ancak tabinereye kadar hamile kalirsam herseyi kesecegim ya diyorum hamilelikte beter olursa o kadar esndiseleniyorum ki simdi birde kudret nari denicem hucre yeniliyormus Landarch aslinda sen iyi bilirsin bu bitki islerini baska ne kullanabilirim?hatta hamilelikte bile kullanabilecegim bitki tedavi yontemi biliyormusunuz?
Kızlar selam hepinize,
Tesekkurler hepiniz moral dolu seyler yazmissiniz eksik olmayin......piraye daha iyi olmana sevindim insallah daha da iyi olacaksin...
kızlar biliyorsunuz mide agrilarim vardi reflu gastrit arasi birsey ilac kullaniyorum 1 aydir doktorum kullan bir zarari yok dedi hadi dedim gecen gun birakayimda bakalim ne olacak ayni agrilar geri geliyor daha demek ki ilaci kullanmam lazim ancak tabinereye kadar hamile kalirsam herseyi kesecegim ya diyorum hamilelikte beter olursa o kadar esndiseleniyorum ki simdi birde kudret nari denicem hucre yeniliyormus Landarch aslinda sen iyi bilirsin bu bitki islerini baska ne kullanabilirim?hatta hamilelikte bile kullanabilecegim bitki tedavi yontemi biliyormusunuz?
slmlar kızlar.dün dr.a gittim tüpe karar verdik aslında dr. aşılama yapalım dese bile ben tüp istiycektim ama çok kötü oldum bugün..niye böyle oldum anlamadım dr. benle konuşurken hıçkıra hıçkıra ağladım..söylediği hiçbişey aklımda kalmadı.adamcağız şok oldu ne yapacağını şaşırdı beni teselli etmek için.''benim hastalarımın çoğu 0 sperm veya 38 yaş üstü hastalar ama senin gibi kötü olan kimse yok dedi..eşim yanımdaydı onuda çok üzdüm ama hiç anlamadım içimden demek durumumun kötü olmadığını düşünüyomuşum.yani aşılama yapılacak durumdayım zannediyodum.rahim filmi çekildi iki tüpümde tıkalı....aslında buna çok bozuldum sanırım...dr. yaşımı yumurta ve sperm durumunu düşünüp şükretmemi söyledi.binlerce şükürler olsun ama 3 yılda yaşadıklarım beni bitirdi dr.a her gittiğimde daha kötü bir haber alıp döndüm.. çok yoruldum çokkkkkk.rabbim hepimize yardımcı olsun.
Canım moralini bozma lütfen, gözümüzden akan her damla yaş üreme hormonlarımızı olumsuz etkiliyormuş, dirayetli olmamaız şart.tabi yaşadıklarımız bizi çok yıprattı üzdü evet ama çok şükür ki yumurtlayabiliyoruz, rahmimiz normal,sperm sayımız yapımız umutsuz değil, nasıl vakalar var sen de biliyosun ne kötü durumda olan, halimize şükretmekten başka çaremiz yok. Allah büyük, bizi bu dünyada sınıyor ama biz yinede şanslı kullarız çok şükür. Tüplerinin tıkalı olması konusunda moralini bozmamaya çalış, sonuçta tüp bebek tedavisinde tüplerin hiç bir önemi yok canım. Ama tabi sen de haklısın hiç beklemediğin bir anda insan kendinde böle sorunların olduğunu öğrenince çok bozuluyor, üzülüyor ama dediğim gibi bu günümüze şükür. Gelecek ii günleri düşün ve tedavine odaklanmaya çalış tatlım ,herşey güzel olacak, moral bozmak yok.Kendinizi toparlayıp tüp bebek için kolları sıvayın canım. İçine sinen güzel bir merkez bul ve kendini doktorlarına teslim et, maalesef elimizden başka bişi gelmiyo. Bir de kesinlikle moral bozmak yok, bizim için moral çok çok çok önemli...Allah yardımcımız olsun
slmlar kızlar.dün dr.a gittim tüpe karar verdik aslında dr. aşılama yapalım dese bile ben tüp istiycektim ama çok kötü oldum bugün..niye böyle oldum anlamadım dr. benle konuşurken hıçkıra hıçkıra ağladım..söylediği hiçbişey aklımda kalmadı.adamcağız şok oldu ne yapacağını şaşırdı beni teselli etmek için.''benim hastalarımın çoğu 0 sperm veya 38 yaş üstü hastalar ama senin gibi kötü olan kimse yok dedi..eşim yanımdaydı onuda çok üzdüm ama hiç anlamadım içimden demek durumumun kötü olmadığını düşünüyomuşum.yani aşılama yapılacak durumdayım zannediyodum.rahim filmi çekildi iki tüpümde tıkalı....aslında buna çok bozuldum sanırım...dr. yaşımı yumurta ve sperm durumunu düşünüp şükretmemi söyledi.binlerce şükürler olsun ama 3 yılda yaşadıklarım beni bitirdi dr.a her gittiğimde daha kötü bir haber alıp döndüm.. çok yoruldum çokkkkkk.rabbim hepimize yardımcı olsun.
Badezuzum oncelikle kararin icin hayirlisi olsun diliyorum canim insana bu karari vermek boyle etki yapabiliyor bende aynen boyle olmustum hatta zaman zaman hala oluyorum bir aglama geliyor doktorun yaninda hani birsey soylese suratina bogure bogure aglayasim geliyor o yuzden kendini yadirgama sakin ohh ne guzel rahatladim diye dusun demek cok uzun zamandir cok biriktirmissin...
Simdi yapman gereken o aglamakli hali doktorun odasinda birakmak sonra aglamamak, bizi olumsuz etkiliyor bu kadar uzuntuler... 2 gundur mutsuzdum ertelendi transfer diye ama simdi anliyorum ki her iste bir hayir var midem tam iyilesmis olacak o gune kadar insallah buna inaniyorum...bu yuzden oldu gecikme buna artik adim gibi eminim demem o ki biz ustumuze duseni yapalim gerisini inanacimizla destekleyelim....
hersey iyi olacak canim eminim...tekrar kararin hayirli olsun...
canım sen doğal yolla gebe kalmadınmı?nasıl olur iki tüpünde tıkalı olur?benim hiç inancım yok bu işlere ya..ne ara tıkandı,nerden geçti sperm? tamam bunlar büyük ayrıntı,bizim kafamızda şekillendirdiğimiz gibi olmayabilir herşey ama insan nasıl oldu sorusunada bi cevap istiyo..canım doktorun tüp bebek dedi diye moralin bozulabilir ama buda bi metod sonuçta..napalım,olsunda...aşılamayla uğraşacağımıza tüple uğraşırız...a bugün tutar yada zaman alır,önemli olan eşin ve sensin..
evet cnm doğal yolla iki kere hamile kaldım ve iki kere kürtaj olunca sırayla ikiside kapanmış..benim vücudum enfeksiyona çok yatkındır ondan olmuş olabilir dedi dr.evet aynen cnm kafamda şekillendirmemden oldu .kendimce ,nasıl olsa iki kere hamile kaldım aşılamayla kesin olur diye düşünüyodum birden dr. iki tüpünde tıkalı tüpe geçiyoruz deyince allak bullak oldu herşey..halen ağlıyorum şimdi yazarken bile .durduramıyorum kendimi.eşim artık üzülmeyi geçti kızmaya başladı ''çocuk olsun derken sen delireceksin ''diyo..3 yılın birikimi çıkıyor galiba evet eşim ve ben önemli olan Allahım hastalık ve büyük dertler vermesin ağlamam üzülmem isyan değil sadece anne olmak isteğimden..isteyen herkese nasip olur inş..
Ayyy benim memleketime geliyorsun demekki, Balıkesirde olsaydım ağırlamak isterdim seni, bir iki saat bile olsa uğra derdim canım. walla aslında bi organizasyon yapsak ta buluşsak bir gün ortak bir noktada hep birlikte değil mi, ne güzel olur :) :) :)
Ben de herkesin Cumhuriyet bayramını kutluyorum kızlar.İptal edilen resmi kutlamalar için de aşağıdakini sizlerle paylaşmak istiyorum. Ne olursa olsun, Cumhuriyet bayramı törenleri iptal edilmemeliydi.Onlarca verdiğimiz şehitlerimiz için şu zor zamanlarda ülkemizin birliğini ve beraberliğini göstermenin tam zamaıydı...
"1937, Atatürk çok hasta. Doktorlar; "Gitmeniz intihar" diyor ama O "hayır" diyor. "Halkın morali bozulur, kutlamalar olacak ve ben gideceğim"
sevgili arkadaşlar,sevgili badezuzum,canım moralini sakın bozma işlerim çok yoğun olmasına karşın yazdıklarını görünce dayanamadım daha önceden internette gezinirken bulduğum bitkisel bir sudan bahsetmek istedim.
Bu su fallop kanallarında ki tıkanıklıkların açılmasında fayda sağlıyormuş.Bu suyla ilgili diğer bilgileri aşağıda ki yazıda bulacaksınız.bence araştırıp kullanmakta fayda var derim. internetten bir araştır istersen.ayrıca bu görüştüğün dr.unu merak ettim kim?38 yaş üstü hastaları varmış başarı oranı ne acaba?
Bilgilere geçmeden önce önemli bir uyarı yapalım.Hiçbir ilacı (bitkisel ya da kimyevi) doktorunuza danışmadan kullanmayınız.Burada yazılanlar sadece bilgi amaçlıdır..
Karkim K8 Karışık Bitkisel Aromatik Su 1 lt (Kadında Kısırlığa Karşı Yardımcı)
Kadınlarda fallop kanallarını açma özelliğine sahiptir.Yumurtalık zarı iltihabı yumurta oluşmaması adet düzensizliği rahim iltihabı,miyom teşekkülü gibi kısırlığa neden olabilecek sorunların giderilmesinde kullanılmaktadır. Bitkilerin çiçek ve yapraklarından Modern Buhar Distilasyonuyla elde edilen Aromatik Suyudur.
3 ay düzenli bir şekilde kullanıması tavsiye edilmektedir.
İçindekiler: Civan Perçemi, Adaçayı, Defne, Mersin, Meyan Kökü, Kekik, Aslan Pençesi, Hıltan Tohumu, Tarçın, Yapışkan Otu, Isırgan Yaprağı, Böğürtlen Kökü, Hayıt Tohumu, Şerbetçi Otu, Kereviz Tohumu, Su Teresi Tohumu, Gilaburu, Altın Otu, Biberiye, Soğan Tohumu, Kırk Kilit. Günde 3 kez; yarımşar çay bardağı miktarında, içerisine bir tatlı kaşığı polen ve bal karıştırılarak, tercihen aç karnına alınabilir. Pastörize edilmiştir. Türk Gıda Kodeksine Uygundur. Konsantredir. Kapak açıldıktan sonra buzdolabında saklamak koşuluyla 15 gün içerisinde tüketilmelidir. Işıktan Koruyunuz. 3 ay düzenli şekilde devam ediniz. T.K.İ.B nın 01.11.2006 tarih ve G55-0296-G-00019 sayılı izni ile üretilmiştir.
şimdilik hoşçakalın görüşmek üzere)
kızlar bişey sorucam yardımcı olursanız sevinirim..malum gelecek ay Allah nasip ederse tüp tedavisine başlıycam.benim tüpler tıkalı olduğundan korunuyorum ama içim rahat değil dr.a dkh ı kullanayımmı sağlama alayım işimi diye sordum için rahat edecekse kullan bi zararı yok dedi.önümüzdeki ay iğnelere felan başlıycam sizlerden bu zamanlamada kullanan oldumu yani ters bişey olmaz dimi..bu haplar çünkü hepten baskılıyo yumurtalıkları..arada kaldım dr.a güveniyorum ama sizlerdende fikir alayım dedim..
Vallaha canim dkh kullanma olayi benim gibi yumurta rezervi az olan insanlarda cok sakincali ama hani senin sorun yumurta rezervi olmadigi icin belki kullanmanda bir sorun yoktur yine en iyi doktorum bilir guzelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?