selam canim bende seni hatirliyorum sanırım gecen sene ben ekimde asilama yaptirdim ordan olabilir ben aslinda asilama degil tup bebek tedavisi goruyorum su anda bu topik bizim cok eski arkadaslarin bir arada oldugu bir grup o yuzden burdayim onlarsiz yapamiyorum... :)
sen hamile kalmistin hatirliyorum nasıl gidiyor hersey yolundami?
kızlar,şu karkim denen sayfaya girdim,online destek hattından biriyle yazıştım.dedim sayfanızda firma adı,üretim yeri hiç bişey yazmıyo..samsunda karadeniz kimya diye bi firma üretiyomuş.neden sayfada isim falan yok güven vermedi gibi konuştum,ses yok..sonra internette araştırabilirsiniz,isterseniz ürünü anlatabilirim size,çok faydalı bi ürün falan yazdı.hayır online görüşmekten dahamı iyi internetten araştırmak,madem cevap veremeyeceksin ne bağlanosun..sorularıma cevap veremedi gibi geldi,ya fazlamı kuşkucuyum ben?ne bileyim hollanda daki firmayla eşdeğer bişey sanmıştım ama pek bişey anlamadım....
evet cnm bi oğlum oldu ikibuçuk aylık şimdi bütüngün onla gecıyo vaktim
ben çok aradım topıklerde sızlerı bitki vardı ceymı vardı dıger arkadaslar herkesı çok merak ettım ama bulamadım kımseyı senı gorunce bı merhaba demek ıstedım
hakkında hayırlısı olur inş cnm
kızlar bende durumlar bugun farkli hafif pembe bir akinti geldi bugun benden ilacimin bitmesine 9 gun kaldi ama sanki regli olacakmisim gibi hafif hafif agrilarim var hemen aradim benim doktorun asistanini ilacin dkh yan etkilerini yasiyorumusum ilaci sakın bırakma devam et dedi bende oyle yapacagim zaten...burun spreyimi bugun aldim 5 kasimda gunde 3 kez burundan sikacagim :)
bugun msnden landarchlada paylastim icime bir korku dustu 2 gundur menapozami giriyorum acaba diye ben normalde usuyen bir tipim 2-3 gundur sogukta bile incecik ceketlerle usumuyorum landarch dediki kesin dkh yapiyordur diye mantikli geldi dilerim oyledir....
ne guzel saglikla almissin kucagina bebegini cok sevindim senin adina saglikli omru olsun anali babali olsun insallah....sen o zaman hamile kaldiginda benim asilamaya olan inancsizligimi bir nebze duzeltmistin simdi aramizda piraye var o asilama yaptriyor dilerim seninki gibi tutarda mutlu eder bizi....
o zamanki gruptan kimseyi hicbiryerde goremedim bende istersen onlara ozelden yaz belki ulasirsin...bilmiyorum o gruptamiydi ama avci diye bir kiz vardi sanirim o da hamile simdi boyle guzel haberler alinca cok seviniyorum darisi tum isteyenlerin basina...
DEW canım aşılama ile mi hamile kalmıştı arkadaş. İlk aşılamasımıydı hatırlayabiliyormusun. Beni stres basmaya başladı canım. Ya tutmazsa diye. bir de bizim sperm yapımız yani morfolojimiz ii değildi, sayımızda sınırdaydı.Acaba diyorum tutarda düşük olur mu, ya da ne bileyim aklıma saçma sapan şeyler geliyo. Moralimi bozmak istemiyorum ama işte napiiim aklıma böle saçma sapan fikirler üşüşüyo şu aralar.Herşeyin hayırlısı tabi. Benimde çevremde hiç aşılama ile hamile kalan olmadığı için yüzdesi düşük bir ihtimal olduğunu hatırlatıyorum kendime sık sık. Amaaaaaan işte böle :) :) :)
kızlar bende durumlar bugun farkli hafif pembe bir akinti geldi bugun benden ilacimin bitmesine 9 gun kaldi ama sanki regli olacakmisim gibi hafif hafif agrilarim var hemen aradim benim doktorun asistanini ilacin dkh yan etkilerini yasiyorumusum ilaci sakın bırakma devam et dedi bende oyle yapacagim zaten...burun spreyimi bugun aldim 5 kasimda gunde 3 kez burundan sikacagim :)
bugun msnden landarchlada paylastim icime bir korku dustu 2 gundur menapozami giriyorum acaba diye ben normalde usuyen bir tipim 2-3 gundur sogukta bile incecik ceketlerle usumuyorum landarch dediki kesin dkh yapiyordur diye mantikli geldi dilerim oyledir....
landarchhhh canım facede grup kurma fikrin çok güzel..bence de yapalım
canım denemeye değer aslında..benimde vaktim var nasılsa..hemen bakıyorum..
bende nasıl merak içindeyim anlatamam tüplerimi vs..
bencede kızlar yapalım böyle birşey.
piraye dualarım seninle cnm. inş bu sefer kavusursun meleğine.
dew sakın umudunu yitirme ben inanıyorummmmm sen yalnız dönmeyeceksin amerikaya..
badezuzum benimde sözüm ona herşeyim yolundaydı sonra bir gittim dr a lap masasında buldum kendimi.
oda olmadı enerji uzmanının karşısındayım ve bana sağ tarafın tıkalı olduğunu söyledi. şimdi acayip şeyler kullanıyorum.
25 adet tampon vermişti dün gece bitti sonuncusu.
inşallah bu emeklerimizin sonucunu alacağız. dua etmeye devam kızlar pes etmek yokk:))
gülemciğim şu ilacı bende internetten araştırdım.hatta isvecsurubu.com diye bir sitedede vardı bu ürün oradan online bağlandım.bayana ürünü kullanıp gerçekten faydasını gören varmı dedim.o da kullanan var ama kullandıktan sonra dönen olmadı dedi.şikayet olarakta internetten taradım olumlu olumsuz hiçbirşey bulamadım):-(( bayan sadece iyi bir ürün falan dedi.benim burada güvendiğim bir aktar var ondan bu ürünle ilgili bilgi isteyeceğim.içeriğindeki otlar aslında azçok bizlerin kullandığı bitkilerin karışımı.yan etkisi varmı diye bayana sordum yok dedi ama yinede bende senin gibi teredütteyim. şu aktarcımdan içeriklerinide söyleyerek bir arştırmada fayda var diye görüyorum.benim amacım yumurta kalite ve rezervi için.bilgi alırsam burada paylaşırım. tüptede senin gibi merkez konusunda kararsızım.beklemedeyim bakalım...
canım, dkh ve burun spreyi hormonları baskıladığı için menopoz gibi sıkıntılar,lekelenmeler yaşanılabiliyormuş.ilk tedavimde bende burun spreyi kullanmıştım.ayyy dewciğim göreceksin bak bebişlerinle döneceksin.beklediğine değecek allahın izniyle.
bencede kızlar yapalım böyle birşey.
piraye dualarım seninle cnm. inş bu sefer kavusursun meleğine.
dew sakın umudunu yitirme ben inanıyorummmmm sen yalnız dönmeyeceksin amerikaya..
badezuzum benimde sözüm ona herşeyim yolundaydı sonra bir gittim dr a lap masasında buldum kendimi.
oda olmadı enerji uzmanının karşısındayım ve bana sağ tarafın tıkalı olduğunu söyledi. şimdi acayip şeyler kullanıyorum.
25 adet tampon vermişti dün gece bitti sonuncusu.
inşallah bu emeklerimizin sonucunu alacağız. dua etmeye devam kızlar pes etmek yokk:))
pirayeciğim, acaba tutacakmı? tutarda düşükle sonuçlanırmı,çevremde aşılamayla hamile kalan olmadı gibi sorularla daha aşılama başlangıcında kafana bunları takarsan olacak olanıda olumsuz yaparsın.bunlarla kendini strese sokma sakın.
olacak hayatım allahın izniyle hamile kaldığın haberini burada yazacaksın. allahın izniyle hamile kalacağım de. hatta bunları tamamen kafandan uzaklaştır başka şeylere odaklanmaya bak. aşılamayla hamile kalan çok var canım.
rahat ol. bak göreceksin allahımın izniyle mutlu haberi bizimle burada paylaşacaksın)) hepimiz sırayla vakti zamanı gelince buradan mutlu haberlerimizi birbirimize duyuracağız ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?