bende şüphede kaldım yumurtada sorun yok çok şükür ama şu bir ay bi zaman varken(kendimce tabi)yine bi aksilik olmasın diyorum.şimdi sen başlamadan önce kullanmadın değilmi...o zaman eşimi bi yerlere göndereyim bu ay:)peki bu hapları tek günlük kullansam acaba işe yararmı hani lazım olduğu gün yoksa bütün bir ay kullanmak zorundamıyım ay ne çok sordum ama kafam çıkrıkçı çarşısı gibi...sonuçta amaç hamileliği önlemek kist felan için değil...ne yapsam bilemedim???
sevgili arkadaşlar,sevgili badezuzum,canım moralini sakın bozma işlerim çok yoğun olmasına karşın yazdıklarını görünce dayanamadım daha önceden internette gezinirken bulduğum bitkisel bir sudan bahsetmek istedim.
Bu su fallop kanallarında ki tıkanıklıkların açılmasında fayda sağlıyormuş.Bu suyla ilgili diğer bilgileri aşağıda ki yazıda bulacaksınız.bence araştırıp kullanmakta fayda var derim. internetten bir araştır istersen.ayrıca bu görüştüğün dr.unu merak ettim kim?38 yaş üstü hastaları varmış başarı oranı ne acaba?
Bilgilere geçmeden önce önemli bir uyarı yapalım.Hiçbir ilacı (bitkisel ya da kimyevi) doktorunuza danışmadan kullanmayınız.Burada yazılanlar sadece bilgi amaçlıdır..
Karkim K8 Karışık Bitkisel Aromatik Su 1 lt (Kadında Kısırlığa Karşı Yardımcı)
Kadınlarda fallop kanallarını açma özelliğine sahiptir.Yumurtalık zarı iltihabı yumurta oluşmaması adet düzensizliği rahim iltihabı,miyom teşekkülü gibi kısırlığa neden olabilecek sorunların giderilmesinde kullanılmaktadır. Bitkilerin çiçek ve yapraklarından Modern Buhar Distilasyonuyla elde edilen Aromatik Suyudur.
3 ay düzenli bir şekilde kullanıması tavsiye edilmektedir.
İçindekiler: Civan Perçemi, Adaçayı, Defne, Mersin, Meyan Kökü, Kekik, Aslan Pençesi, Hıltan Tohumu, Tarçın, Yapışkan Otu, Isırgan Yaprağı, Böğürtlen Kökü, Hayıt Tohumu, Şerbetçi Otu, Kereviz Tohumu, Su Teresi Tohumu, Gilaburu, Altın Otu, Biberiye, Soğan Tohumu, Kırk Kilit. Günde 3 kez; yarımşar çay bardağı miktarında, içerisine bir tatlı kaşığı polen ve bal karıştırılarak, tercihen aç karnına alınabilir. Pastörize edilmiştir. Türk Gıda Kodeksine Uygundur. Konsantredir. Kapak açıldıktan sonra buzdolabında saklamak koşuluyla 15 gün içerisinde tüketilmelidir. Işıktan Koruyunuz. 3 ay düzenli şekilde devam ediniz. T.K.İ.B nın 01.11.2006 tarih ve G55-0296-G-00019 sayılı izni ile üretilmiştir.
şimdilik hoşçakalın görüşmek üzere)
bende şüphede kaldım yumurtada sorun yok çok şükür ama şu bir ay bi zaman varken(kendimce tabi)yine bi aksilik olmasın diyorum.şimdi sen başlamadan önce kullanmadın değilmi...o zaman eşimi bi yerlere göndereyim bu ay:)peki bu hapları tek günlük kullansam acaba işe yararmı hani lazım olduğu gün yoksa bütün bir ay kullanmak zorundamıyım ay ne çok sordum ama kafam çıkrıkçı çarşısı gibi...sonuçta amaç hamileliği önlemek kist felan için değil...ne yapsam bilemedim???
canım dew in doktorunun yaklaşımı yanında benim gittiğim merkezde de herkes d.k.h ile başlıyo tedaviye.sanırım olası kistleride ekarte ediyolar..rezerv sıkıntın olmadığından dolayı bence bi sorun olmaz ama içeceksen adetinle başla tam iç..bi taraftandan da neden korunuyosun gibi bi soru geliyo aklıma,birde doktorunun sen bilirisin demeside tuhafıma gitti:) yumurtalama günlerin çok netse eğer o haftayı pas geçiverirsin yada...
Benim doktorum benim gibi yumurta rezervi az olanlar in keinlikle karsi dkh'na hemde cok tepkili su anda kst olusmasin ve yumurtlamayayim diye dkh kullandiriyor ama sein durum farkli....simdi benim anlamadigim neden korunuyrsun kst durumuda yoksa ne gerek var!
[/QUOTE cnm benim şimdi iki tüpte tıkalı doğal yoldan olurda hamile kalırsam %90 dış gebelik olur dedi dr.onu önlemek için..
Ayyy oylemi orali oldugunu bilmiyordum anacim sizin oralar cennet ya akcay filan superrrrrrrrr bayildim harika bir hafta sonu gecirdim yenilendim geldim iyi geldi..
bulusalim sekerim super olur vallaha..
Ayyy oylemi orali oldugunu bilmiyordum anacim sizin oralar cennet ya akcay filan superrrrrrrrr bayildim harika bir hafta sonu gecirdim yenilendim geldim iyi geldi..
bulusalim sekerim super olur vallaha..
cnm tüpler tıkalı olduğu için doğal yolla hamile kalırsam dış gebelik oluşur dedi dr.birde biz yani eşim zaten korunuyo benim içim rahat etmediğinden kullanayım dedim.dr .yumurtalıkların temiz bu ayki adetinde kist olmamış gerek görmüyorum dedi.sadece için rahat etsin istiyosanda bir zararı yok dedi...adetim biteli bikaç gün oldu başlıyayım bende ozaman sağol cnm :)
pirayecim online gördüm seni.nasılsın ne alemdesin?
iim canım işte tedavi heycanı sardı beni, bir de kocamdan ayrı olunca iice bi sıkıntı çöktü içime. Sen de eşinden uzaktaydın dimi, aman bea zor oluyo walla :) :) Allah sağlık versin tabi herşeyle başa çıkıyo insan tabi de bi de miniklerimiz gelse.Sen nasılsın canım, ilaçsız daha iyicemisin?
DEW77 selam ben yanlısmı hatırlıyorum yoksa aşılma topiğinden mı hatırlıyorum senı
off yaa..kafam çok karıştı.o kadarcık şey geçecek yer bulurda niye orda kalır ki.canım olmaz öle şey demek isterim tabii ama artık öyle cümleler kuramıyorum ben..olurmu olur..bi taraftan birde eşin korunuyosa pekte ihtimal yok:)dew in doktoru şu an benim güven birimim çünkü akıllı uslu şeyler yapan bi doktor gibi geliyo,rahmi kalınlaştırma etkisi varsa eğer,hemde kist olayını garanti altına almış olursun iç..ama doktorun direk gerekli görmemiş yani..
ne güzel yardımcı oldum dimi:)
yarın gidip hsg çektiresim var:)))
Kızlar bugün kontrolüm vardı, arkadan gelen yumurtamla birlikte toplam 3 yumurtam var :) biri öncü 17 mm diğerleri daha minik 14,5 mm ve 14 mm...
Yarın akşam saat 10 da ovitralle iğnem var. İlk defa yapıcam, dr.um kendin yapabilirsin dedi umarım yapabilirim :) perşembe günü saat 13'de aşılama yapılacak nasipse.İlk denemem biliyosunuz ve çok heycanlıyım kızlar. Bana dua edin olur mu.
Badezuzum dkh gerek yok gibi geliyo bana özellikle eşin korunuyorsa ama tabi sen bilirsin, için nasıl rahat edecekse, kendini nasıl ii hissedeceksen öle yap. Başımıza öle şeyler gelebiliyo ki, ben de kesinlikle olmaz diye bişi diyemiyorum. İnsanın başına her an herşey gelebilir. Tedbirli olmamaızda yarar var tabi.
Ben de kocamı özledim kızlaar yaaa, tam 10 gün oldu bugün ayrıyız, İnşallah çarşamba yanıma gelecek, DEW canım sen de benimle aynı durumdasın dimi? bebeklerimiz için nelere katlanıyoruz :) :) gelselerde hayatlarımıza girseler bir an önce miniklerimiz. Umarım hepimiz 2011 bitmeden hamile haberlerimizi peşpeşe vereceğiz kızlar.
gunaydın kızlarr,
cepten bağlanıp okudum sizi ara ara bayram temizliğim bitti bugun işe geldim hemen yazayım dedim.
oncelikle pirayecim aşilama için üç yumoş harika bir sayı, tebrik ederim.. canm inşallah ikizlerin olur, cok zormuş bakımı falan ama düşünüyorum da bir kerede aradan çıkacaklar iştehayırlısını diliyorum canm senin için en hayırlı olan için dua edelim. canm aşilaman bir kez mi olcak yoksa bubus ta olduğu gibi ard arda mı?
badezuzum canm birkaç gunden beri okuyorum yazmak istiyorum ama cepten uzun uzun yazmak zor olacak diye şimdiye sakladım. canm hangi dr a gittim bilmiyorum ama nedense aklımda soru işaretleri var. şimdi sen kendiliğinden hamile kalabilen bir kadınsın, kürtajdan sonra yapışıklık tüplerde tıkanıklık olabileceğini biliyorum ama neden tüpleri açma ile ilgili bir yorum yapılmamış. belki gittiğin dr bu konunun uzmanı değildir, lap. konusunda uzman kişiler tarafından yapılması gerekiyor belki o yuzden hiç bahsetmedi. tamam tüp bebek bizim için en kıymetli seçenek ama tüpler tıkalı olunca kaçınılmaz olarak tüm seçenekler sıfırlanıp sadece tüp bebek kalıyor. tamam birçoğumuz bu gercekle yuzleştik, tup bebek dediklerinde boğazımız düğümlendi ama hep bir umudumuz vardı belki kendiliğinden olur die. çünkü bir kez denedikten sonra allah korusun negatif sonuçlanınca ikinci deneme için maddai manevi guc toplamamız gerekiyor.. o süre zarfında insanı teselli eden tek şey belki kendiliğinden hamile kalırım düşüncesi oluyor. şuanda şiddetle korunmak istemeni de çok iyi anlıyorum, dış gebelik o kadar korkutucu bişey ki allah korusun tüp ün alınmasına sebep bile olabiliyor. ama bence bir fakülte hastanesine gidip tıkalı tüpler için neler yapılabilir diye bir araştırsan iyi olur. canm haberlerini bekliyorum..
sağol cnm düşünmen yetereli..dr.um ilk tüpüm tıkalı olduğunda sana lap. yapalım derim ama vücudun enfeksiyona çok yatkın ve yapışıklık yumurtalığa çok yakın böyle olan hastalarım oldu bunların yumurtalıklarında sorun yokken enfeksiyon yumurtalıklarına bulaştı dedi..ve evet benim iki düşüğü ve iki kimyasalı hesaba katarak en risksiz olarak gördüğüm tüp dedi..yani tekrar düşük riski en az olan bu ...adam gerçekten çok çabaladı aşılamayla olsun diye ama şartlar uygun olmadı..bilemiyorum cnm gerçekten çok kötüyüm bende şimdilik hiç bişey düşünemiyorum dediğin çok çok doğru benim kendiliğinden olur umudumun bitmesi bu duruma getirdi galiba..dr. yaşım yumurta durumum felan iyi olduğu için tüpte kısa protokol ve az ilaçla cevap verceğimi söyledi şimdi sadece bunu düşünebiliyorum başka bişey için gücüm yok gibi....
canm doktoruna guvendiğin belli aslında bu çok iyi birşey, guven cok onemli.. ben lap. ve hist. oldum tanı amaçlı, ameliyata girmeden once butun asistanların yakasına yapıştım bakın risk varsa vazgeçeyim benm yumurtalığımı kaybetme lüksüm yok çünkü rezerv coook az bide hasar görürse yanarım die.. her seferinde sakinleştirdiler, yumurtalığınıza bir zarar gelmez hocamız bu konularda çok hassas siz infertilite tedavisi görürken yumurtalığınıza bişey yapılmaz falan.. ama lap. sırasında sağ yumurtalığımın karına yapışık olduğu tespit edilmiş ve düzeltilmiş yaani yumurtalığa dokunulmuş dikkatlice, tüplere bakılmış, sol yumurtalıkta çikolata kisti varmış o temizlenmiş.. taburcu olduktan sonra antibiyotik tedavisine devam ettirdiler cok şükür bir enfeksiyon oluşmadı. canm yaş yumurta rezevi falan düşününce dr un dediği gibi şansın çok yüksek, inşallah ilk denemede hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?