Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım dew in doktorunun yaklaşımı yanında benim gittiğim merkezde de herkes d.k.h ile başlıyo tedaviye.sanırım olası kistleride ekarte ediyolar..rezerv sıkıntın olmadığından dolayı bence bi sorun olmaz ama içeceksen adetinle başla tam iç..bi taraftandan da neden korunuyosun gibi bi soru geliyo aklıma,birde doktorunun sen bilirisin demeside tuhafıma gitti:) yumurtalama günlerin çok netse eğer o haftayı pas geçiverirsin yada...

canım denemeye değer aslında..benimde vaktim var nasılsa..hemen bakıyorum..
bende nasıl merak içindeyim anlatamam tüplerimi vs..

Benim doktorum benim gibi yumurta rezervi az olanlar in keinlikle karsi dkh'na hemde cok tepkili su anda kst olusmasin ve yumurtlamayayim diye dkh kullandiriyor ama sein durum farkli....simdi benim anlamadigim neden korunuyrsun kst durumuda yoksa ne gerek var!

cnm tüpler tıkalı olduğu için doğal yolla hamile kalırsam dış gebelik oluşur dedi dr.birde biz yani eşim zaten korunuyo benim içim rahat etmediğinden kullanayım dedim.dr .yumurtalıkların temiz bu ayki adetinde kist olmamış gerek görmüyorum dedi.sadece için rahat etsin istiyosanda bir zararı yok dedi...adetim biteli bikaç gün oldu başlıyayım bende ozaman sağol cnm :)

Ayyy oylemi orali oldugunu bilmiyordum anacim sizin oralar cennet ya akcay filan superrrrrrrrr bayildim harika bir hafta sonu gecirdim yenilendim geldim iyi geldi..
bulusalim sekerim super olur vallaha..

Ewet Canım Balıkesirliyim ben, Akçay Altınoluk Ören Kaz dağları her yer cennet burda, güzel bir hafta sonu geçirmene sevindim, Ne güzel insanı yeniliyor böle tatiller...Senin transfer öncesi moral olmuştur canım. Birdahaki sefere ağırlamak isterim canım seni nasip olursa

Ayyy oylemi orali oldugunu bilmiyordum anacim sizin oralar cennet ya akcay filan superrrrrrrrr bayildim harika bir hafta sonu gecirdim yenilendim geldim iyi geldi..
bulusalim sekerim super olur vallaha..

Ewet Canım Balıkesirliyim ben, Akçay Altınoluk Ören Kaz dağları her yer cennet burda, güzel bir hafta sonu geçirmene sevindim, Ne güzel insanı yeniliyor böle tatiller...Senin transfer öncesi moral olmuştur canım. Birdahaki sefere ağırlamak isterim canım seni nasip olursa

off yaa..kafam çok karıştı.o kadarcık şey geçecek yer bulurda niye orda kalır ki.canım olmaz öle şey demek isterim tabii ama artık öyle cümleler kuramıyorum ben..olurmu olur..bi taraftan birde eşin korunuyosa pekte ihtimal yok:)dew in doktoru şu an benim güven birimim çünkü akıllı uslu şeyler yapan bi doktor gibi geliyo,rahmi kalınlaştırma etkisi varsa eğer,hemde kist olayını garanti altına almış olursun iç..ama doktorun direk gerekli görmemiş yani..
ne güzel yardımcı oldum dimi:)
yarın gidip hsg çektiresim var:)))

Kızlar bugün kontrolüm vardı, arkadan gelen yumurtamla birlikte toplam 3 yumurtam var :) biri öncü 17 mm diğerleri daha minik 14,5 mm ve 14 mm...
Yarın akşam saat 10 da ovitralle iğnem var. İlk defa yapıcam, dr.um kendin yapabilirsin dedi umarım yapabilirim :) perşembe günü saat 13'de aşılama yapılacak nasipse.İlk denemem biliyosunuz ve çok heycanlıyım kızlar. Bana dua edin olur mu.
Badezuzum dkh gerek yok gibi geliyo bana özellikle eşin korunuyorsa ama tabi sen bilirsin, için nasıl rahat edecekse, kendini nasıl ii hissedeceksen öle yap. Başımıza öle şeyler gelebiliyo ki, ben de kesinlikle olmaz diye bişi diyemiyorum. İnsanın başına her an herşey gelebilir. Tedbirli olmamaızda yarar var tabi.
Ben de kocamı özledim kızlaar yaaa, tam 10 gün oldu bugün ayrıyız, İnşallah çarşamba yanıma gelecek, DEW canım sen de benimle aynı durumdasın dimi? bebeklerimiz için nelere katlanıyoruz :) :) gelselerde hayatlarımıza girseler bir an önce miniklerimiz. Umarım hepimiz 2011 bitmeden hamile haberlerimizi peşpeşe vereceğiz kızlar.

pirayecim online gördüm seni.nasılsın ne alemdesin?

iim canım işte tedavi heycanı sardı beni, bir de kocamdan ayrı olunca iice bi sıkıntı çöktü içime. Sen de eşinden uzaktaydın dimi, aman bea zor oluyo walla :) :) Allah sağlık versin tabi herşeyle başa çıkıyo insan tabi de bi de miniklerimiz gelse.Sen nasılsın canım, ilaçsız daha iyicemisin?

canım ne çabuk geldi aşılama vaktin:) tabii size geçmiyodur zaman:)
demek 3 tane yumoşun var çok güzel canım.çatlatma iğneni karnından yapacaksın.hiiç korkma,göbeğinin sağ veya sol yanında hafif bi tümseklik olur ya,oraya direk batır ve ilacı ver..ama panik yaparım dersen birine yaptırırsın.inşallah herşey yolunda gider canım..evet canım bende eşimden ayrıyım,zor oluyo.hele bugünlerde bi bebeğimiz olsa,bi arada olsak hayat ne kadar zevkli bi hal alacak onu düşünüyorum..ne büyük bi eksik..tabii sağlıklı olalım önce..aslında ilaca falan ihtiyacım olmayacakta,yalnızlıktan,düşünmekten geriyorum kendimi arada..ama çok şükür daha iyiyim.şimdiden merkez arayışındayım,araştırma yapıyorum:)

DEW77 selam ben yanlısmı hatırlıyorum yoksa aşılma topiğinden mı hatırlıyorum senı

DEW77 selam ben yanlısmı hatırlıyorum yoksa aşılma topiğinden mı hatırlıyorum senı

selam canim bende seni hatirliyorum sanırım gecen sene ben ekimde asilama yaptirdim ordan olabilir ben aslinda asilama degil tup bebek tedavisi goruyorum su anda bu topik bizim cok eski arkadaslarin bir arada oldugu bir grup o yuzden burdayim onlarsiz yapamiyorum... :)
sen hamile kalmistin hatirliyorum nasıl gidiyor hersey yolundami?

dewww canımm naber...akşam akşam buralardayım ben..lee nin söylediği karkim k8 e baktım..baya karkim diye bitkisel suların satıldığı bi sayfa..24 liraymış hemde..ya sizde bi bakabilirmisiniz?romanyadan gelen ilacı alamadım içimde kaldı,iyi bişeyse bundan alayım bari:)

oldun cnm olmaz olurmu bak dr.un söyledikleri yatmıyo kafama sizlerden fikir alıyorum:)ya bilemiyorum sanki kullansam daha iyi olucakmış gibi geliyove evet şu dış gebelik olayı korkutuyo beni olurmu olur ben garantiye alayım kendimce

aa piraye ben seni tüp yapıcaksın biliyorum niye böyle kaldıysa aklımda ..aşılama için çok iyi durumda o zaman yumurtaların hadi bakalım belki ikiz bile olur belli olmaz:)evet cnm bende dediğin gibi tedbirli olmak için kullanıcam bakalım hepimizin hakkında hayırlısı bi an önce kocacığına kavurşusun umarım hemde karnında bir veya iki bebişle:))

gunaydın kızlarr,
cepten bağlanıp okudum sizi ara ara bayram temizliğim bitti bugun işe geldim hemen yazayım dedim.
oncelikle pirayecim aşilama için üç yumoş harika bir sayı, tebrik ederim.. canm inşallah ikizlerin olur, cok zormuş bakımı falan ama düşünüyorum da bir kerede aradan çıkacaklar işte hayırlısını diliyorum canm senin için en hayırlı olan için dua edelim. canm aşilaman bir kez mi olcak yoksa bubus ta olduğu gibi ard arda mı?

badezuzum canm birkaç gunden beri okuyorum yazmak istiyorum ama cepten uzun uzun yazmak zor olacak diye şimdiye sakladım. canm hangi dr a gittim bilmiyorum ama nedense aklımda soru işaretleri var. şimdi sen kendiliğinden hamile kalabilen bir kadınsın, kürtajdan sonra yapışıklık tüplerde tıkanıklık olabileceğini biliyorum ama neden tüpleri açma ile ilgili bir yorum yapılmamış. belki gittiğin dr bu konunun uzmanı değildir, lap. konusunda uzman kişiler tarafından yapılması gerekiyor belki o yuzden hiç bahsetmedi. tamam tüp bebek bizim için en kıymetli seçenek ama tüpler tıkalı olunca kaçınılmaz olarak tüm seçenekler sıfırlanıp sadece tüp bebek kalıyor. tamam birçoğumuz bu gercekle yuzleştik, tup bebek dediklerinde boğazımız düğümlendi ama hep bir umudumuz vardı belki kendiliğinden olur die. çünkü bir kez denedikten sonra allah korusun negatif sonuçlanınca ikinci deneme için maddai manevi guc toplamamız gerekiyor.. o süre zarfında insanı teselli eden tek şey belki kendiliğinden hamile kalırım düşüncesi oluyor. şuanda şiddetle korunmak istemeni de çok iyi anlıyorum, dış gebelik o kadar korkutucu bişey ki allah korusun tüp ün alınmasına sebep bile olabiliyor. ama bence bir fakülte hastanesine gidip tıkalı tüpler için neler yapılabilir diye bir araştırsan iyi olur. canm haberlerini bekliyorum..

sağol cnm düşünmen yetereli..dr.um ilk tüpüm tıkalı olduğunda sana lap. yapalım derim ama vücudun enfeksiyona çok yatkın ve yapışıklık yumurtalığa çok yakın böyle olan hastalarım oldu bunların yumurtalıklarında sorun yokken enfeksiyon yumurtalıklarına bulaştı dedi..ve evet benim iki düşüğü ve iki kimyasalı hesaba katarak en risksiz olarak gördüğüm tüp dedi..yani tekrar düşük riski en az olan bu ...adam gerçekten çok çabaladı aşılamayla olsun diye ama şartlar uygun olmadı..bilemiyorum cnm gerçekten çok kötüyüm bende şimdilik hiç bişey düşünemiyorum dediğin çok çok doğru benim kendiliğinden olur umudumun bitmesi bu duruma getirdi galiba..dr. yaşım yumurta durumum felan iyi olduğu için tüpte kısa protokol ve az ilaçla cevap verceğimi söyledi şimdi sadece bunu düşünebiliyorum başka bişey için gücüm yok gibi....

canm doktoruna guvendiğin belli aslında bu çok iyi birşey, guven cok onemli.. ben lap. ve hist. oldum tanı amaçlı, ameliyata girmeden once butun asistanların yakasına yapıştım bakın risk varsa vazgeçeyim benm yumurtalığımı kaybetme lüksüm yok çünkü rezerv coook az bide hasar görürse yanarım die.. her seferinde sakinleştirdiler, yumurtalığınıza bir zarar gelmez hocamız bu konularda çok hassas siz infertilite tedavisi görürken yumurtalığınıza bişey yapılmaz falan.. ama lap. sırasında sağ yumurtalığımın karına yapışık olduğu tespit edilmiş ve düzeltilmiş yaani yumurtalığa dokunulmuş dikkatlice, tüplere bakılmış, sol yumurtalıkta çikolata kisti varmış o temizlenmiş.. taburcu olduktan sonra antibiyotik tedavisine devam ettirdiler cok şükür bir enfeksiyon oluşmadı. canm yaş yumurta rezevi falan düşününce dr un dediği gibi şansın çok yüksek, inşallah ilk denemede hamile kalırsın

amin cnm inş.dediğim gibi şu an için hiçbişeyi düşünemiyorum kimi dinleyeyim ne yapayım hiç bir fikrim yok.. dr. çok sakin, güveniyormuyum ondan bile emin değilim sadece adamın bana en az zararı vererk hamile kalmam için uğraştığını söyleyebilirm taa başından beri..ha çok mükemmel ,harika her konuda uzman bir adammı bence hayır ama şu ana kadar 3 dr. la tedavi süreçlerim oldu hemen hepsi aynı gibi..yada bana denk gelenler böyle ..lee geçen bitkisel bir formül önermiş onada dediğim gibi sanki bu hamileliğim tüpte olsun da ikinci için ara verdiğimde tüplerle uğraşırım gibi bir düşüncem var ama ne olur hemen olurmu onu bilemiyorum Allahım hakkımızda hayırlısını versin...
cnm bayram temizliği demişsin sen yapmadın umarım dikkat et kendine yorulma ,karnındaki dünyalara değişilmeyen bir melek iyi bak ona:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…