Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

haklısın cnm.şans %50 yani ya hamilesin ya değilsin .elbette insan ya negatif olursa diye kendini çok kaptırmak istemiyo ama içten içe de kıpır kıpır oluyosun...herşey bizler için cnm .eğere hamileysen muhteşem olucak ama eğer değilsen de dünyanın sonu değil. çok şükür durumun umutsuz değil hatta gayet iyi bile sayılır.şimdilik erken biz umut ve duayla test gününü bekleyelimde sonrasına bakarız.ama hepimizin içine doğan olur inş...

kızlar geçen tüpte dış gebelik diye bi yazı okudum kk dan birisi yazmıştı .ilk defa duyuyorum benim iki tüpte tıkalı böyle bir risk varsa nasıl olucak yani ya dış gebelik olursa..bilgisi olan varmı benim dr. a gitmeme çok var şimdi kafam bulandı iyice...

canım evet çok enteresan ama tüp bebekte de dış gebelik olabiliyomuş,bende okumuştum.sakın ihtimallerle kafanı bulandırma canım..en güzeli seninle ilgili durumu doktorun bilir,onada danış..herşey normalken bile neler oluyo..herşey yolunda giderrrr...

Kızlarrrr cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin hepiniz cok sekersiniz vallaha siz olmasaniz hersey cok daha zor olurdu benim icin inanin...cook cookk tesekkur ederim sizlere..

Landarchhhh testin sonucuna bayildim eminim derin bir nefes aldin bende senin gibi olacagim inan bizlerin normal rahat hamilelil gecirmesi psikolojikman cok zor arkadaslar cunku cok zor elde ediyoruz nasik endiselenmeyelim ki?!!!! hani psikolojimiz iyi ok guclu kizlarizda o kadar da degil...endiselenmek son derece dogal arkadasim :) ama super haber inan cok sevindim yarin msne gelirim karsilasamadik bi turlu :)

Gulem doktor isin hayirlisi olsun canim ne zaman istersen o zaman git onemli olan senin istedigin sekilde olmasi...

Bende bunu kendi kimyasal gebeligimde yasamistim canim megersem tup bebektede dıs gebelik sansi varmis embriyo bazen gidip kanallara yerlesebiliyormus ama senin icin bu gecerli olamaz canim cunku tupler tikaliysa gidip orda yerlesmesi imkansiz sen sakin bu kismi dusunup endise yapma canim...

Piraye canim cokmek yok bak bizlere,mesela ben 3 asilama 1 tup bebek sonra 2.tup bebek ve yarida kesiliyor yani hikaye cok biz daha cokmedik hala gulebiliyoruz o yuzden guzelim sakin moralini bozma eger sonuc negatif olursa ama benimde kizlar gibi icimdeki ses hamile oldugunu soyluyor o yuzden uzulmek icin erken diyorum :)))

canım ya şu an sana nasıl dua ediyorum .dün akşamdan beri uyuyamıyodum kafama takılmıştı...normalde yumurta ordan geldiği i.çin dış gebelik oluyodu değilmi..ohh yaa nasıl rahatladım..kafamdaki 100 sorudan biri giit :)çok teşekkür ederim canım .

Kızlar merhaba bugün testimi yaptırdım maalesef sonuç negatif. değer için <1 diyo.nasip değilmiş. Doktorum tüp bebeğe geçmemizi istedi. Haftaya görüşmeye gidicem sanırım.Şimdilik böle,çok bişi yazamıyorum.Biraz moralim bozuk.

cnm şimdi sana moral vermek için bir sürü şey yazmak istiyorum.ama ne desem de üzüntünü geçiremiycem ..ama sana sadece şunu söyleyeyim cnm inanki durumun binlerce hatta daha fazla kişiden çok çok iyi....bunu düşün ve şükret.ben iki sene önce sapasağlam biriyken şimdi doğal yolla hamile kalamayan biri oldum..herkesin hikayesini denemelerini sen de biliyosun..lütfen güçlü ol üzülürsün elbette üzül ama fazla sürmesin toparlan da beraber tüp bebek için başlayalım:)çooook öpüyorum arkadaşım her şeyde vardır bir hayır..

canm hayırlısı olsun, moralin bozulması çok normal.. ama hatırlatmak istiyorum ki kullandığın ilacların etkisi bu ayda devam edecek o yuzden moral bozmak yok yola devam. birkaç gun kafanı dağıtmak icin eşinle birşeyler yapın, yalnız kalma gez dolaş.. herşeyin hayırlısı canm ole dua edelim

Tatlim vallaha ne diyecegimi bilemiyorum,uzulmen cok cok dogal yasadıgımız her islem bir umut bizler icin ancak sakin kendini yipratma guzelim yikilmak yok,insallah bundan sonrasi iyi olacak kendini toplayinca gel paylas duygularini bizimle....

opucukler canim sana

Kızlar merhaba;bugün biraz daha iyiyim, dün doktorumla görüştüm,teorikte bir kez daha aşılama deniyebiliriz dedi ama benim sana doktor olarak değil bi abi olarak tavsiyem tüp bebek dedi, aşılamada 2.ye yaptırmamın şansımı arttırmayacağını ilkini de yaşımızın küçük olduğu ve diğer veriler yeterli olduğu için denediğimizi ve artık tüp bebeğe geçebileceğimizi falan detayları ile anlattı. Benimde aklımdan geçen tüp bebek idi zaten. sonuçta benim pko ciddi ve dirençli, belki de ürettiğim yumurtalar kaliteli değildi bilemiyoruz bunu, eee eşiminde malum morfoloji %2 ileri hareketli %5 hareketsiz %48 ve benim eşimin varikoseli var falan.... haftaya c.tesi yani 26sında İstanbula gidicem tüp bebek için görüşmeye. Sanırım aralık ayı boş geçecek yani aralıktaki adetimle tedaviye başlayacağız gibi duruyor. Badezuzum canım birlikte tüp bebeğe başlıyoruz seninle :) umarım hayırlı olur herşey hakkımızda. Zaten hep diyorduk ikimizin hikayesi birbirine çok benziyor diye...umarım yeni tedavilerimizle hepimiz hamile kalırız.

evet cnm yola beraber çıkıyoruz..umarım ikimizde aynı zamanlarda veririz müjdeyi birbirimize ve tabi diğer kızlarda beraber....hakımızda hayırlısı cnm...Allahım tez zamanda önce göbişimize sonra kucağımıza nasip etsin bebeklerimizi sağlıklı, hayırlı, tatlımı tatlı kuzularımız olur:)

canm biliyorsundur ama yine de belirteyim tüp bebekte en şanslı kişiler pco lular cunku az dozla maksimum yumurta elde ediliyor. ikinci üçüncü dördüncü çocuğa yetecek kadar dondurulmuş yumurtan olacak inşallah. ama yine tekrarliiim nasıl olsa tüp olcak deyip o arayı boi gecirmeyin, ilacların etkisi devm ediyor çalışmalara devam dew badezuzum ve sen demek 2012 e anne olarak gireceksiniz inşallah.. bubus ne yaptı yaa aklım hep onda

ahh canım yaa ağzın bal yesin:)şu cümle bile içimi kıpır kıpır etti .inş. öyle olur..
bu arada kızlar geçen yıl bir arkadaşım evlenmişti 37 yaşında ve hormonal bozukluğu vardı aşırı tüylenmesi adet düzensizliği felan..dün hamile olduğunu söyledi havalara uçtuk hiç tedavi görmemiş.nasılsa bu bozukluklar düzelene kadar ben menopoza girerim diyodu(çok az adet oluyodu)..işte kaderde varsa hiç bişey mani olamıyo..biraz tedavi öncesi moralim bozuktu ama inancım daha arttı iyi geldi bana belki sizede iyi gelir diye paylaşmak istedim...

Son düzenleme:

canım benim sakın sakın morelini bozma , evet beklentimiz büyük , üzüntüsüde o derece büyük oluyor ama girdik bir yola allahın izniyle anlımızın akıyla çıkıcaz , landarchcımında dediği gibi pcolar tüp daha avantajlı ,yumurtalar daha fazla oluyor , dr dediği gibi zaman kaybetmemek en doğrusu.
belki bene haftaya bahcecide olurum bakarsın karşılaşırız.

inaşallah seninde , badezuzum da tüple gelicek bebişleriniz .
badezuzum seninda hayırlı olsun tadavin güzel sonuçlar alıcaksınız inşallah 2012 uğurlu gelicek hepize ve sırayla müjdeleri vericez inşallah

sağol cnm hepimizin kucakları dolar hayırlısıyla bu yıl..Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin .senin tahlil felan mı vardı yanlışmı hatırladım.. gülemde 1iki aya başlıycaktı yanılmıyosam topicte çalışmlar başladı sonumuz hayır olsun inş. hepimizin yüzü gülsün..bubuştan ve senden kendiliğinden gelen bir süpriz bekliyorum ben.:)

canlarım günaydın , hepiniz iyisiniz inşallah , evet bizi şimdilik olmayan ama gelicekte bizimle olucak bebişlerimiz birleştiriyor, birbirimizin hayatına dahil oluyoruz , inşallah bundan sonrada en güzel anlarımızda hep birlikte oluruz , bebişlerimizle geçirdiğimiz güzel ve yorucu anlarımızı paylaşırız, neden bilmiyorum ama bu sözlerle başlamak istedim hepinizi seviyorum , iyiki varsınız.

dewwcim sende son durum nedir , transfer günü ile ilgili bir gelişme varmı ? çok merak ediyorum, inşallah rahat ve kolay olur herşey.

landarchım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim maşallah , artık yavaş yavaş stresli kısmı geçiyorsun , endişelerin çok normal bunun içinde üzme kendini sadece endişelerine fazla takılma sakın. isim düşündünmüzmü canım ya , erken diyemi düşünmedinizmi yoksa?

gülemcim ertelemişsin dr gitmeyi , vardır herşeyde bir hayır , senin için doğru zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah, oluruna bırakmak , panik yapmamak en iyisi gerçekten.

bubuş seni bende merak ediyorum ne yaptın , sonuc alabildin mi?

kızlar ben dün dr istemiş olduğu testleri yaptırdın ( şeker yüklemesi , troit, prolaktin ...) sonucları aldım anladığım kadarıyla pek fena değil , dr faksladım sonucu , gün içerisinde aramasını bekliyorum bakalım neler diyecek merakla bekliyorum.

piraye canım,çok üzüldüm..ama bu durum seni sakın yıpratmasın,gerçekten bi çok kadına göre çok hemde çok iyi durumdasın..doktorun mantıklı bakıyo olaya..yaşın genç..ben inanıyorum canım olacağına,ha zaman alıyo sadece..ve aşılamadan sonraki ay hamile kalmış biri olarak söyliim ilaçlar acayip etkili bu ay unutma..sakın boş geçirmeyin.tüp bebeğe başlarsanda şanslısın,landarchın dediği gibi pco olman demek çok bebek demek canım:) öpüyorum seni..sakın kendini üzme tamam mı..

Kızlar selam,

Piraye canim moralinin bir gecede yerine gelmis olmasi harika aferin sana verdigin kararda son derece yerinde cunku Landarch'in dedigi gibi sizin gibi vakaalarda super yumurta uretiyorsunuz bu harika birsey o yuzden kararin super ve hayirlisi olsun guzelim demek badezuzum ile ayni zamanlarda olacak super hadi bakalim...ikinizdende iyi haberler alacagiz insallah...

kekecb canim testlerinin iyi cikmasina sevindim insallah doktorda bunlari dogrular basladigin gibi iyi gitsin hersey insallah....
ben su anda ilaclarima devam ediyorum canim estrofem,burun spreyi,asprin ve folik asit icim disim ilac oldu vallaha cok korkuyorum bobreklerime yada karacigerime hasar veriyormudur acaba diye!sevmem bu kadar ilac icmeyi...estrofem asiri bas agrisi yapti bende baktim yan etkilerine hakikaten en bas yan etki bas agrisi benim vuducum yan etkileri acayip yasar yine ilk siradan tutturdum :)))
persembeye kadar ilaclar devam persembe endometrıum kac olmus onabakacak duruma gore transfer gunumu belirleyecek yani simdilik bendeki durum bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…