canlarım günaydın , hepiniz iyisiniz inşallah , evet bizi şimdilik olmayan ama gelicekte bizimle olucak bebişlerimiz birleştiriyor, birbirimizin hayatına dahil oluyoruz , inşallah bundan sonrada en güzel anlarımızda hep birlikte oluruz , bebişlerimizle geçirdiğimiz güzel ve yorucu anlarımızı paylaşırız, neden bilmiyorum ama bu sözlerle başlamak istedim hepinizi seviyorum , iyiki varsınız.
dewwcim sende son durum nedir , transfer günü ile ilgili bir gelişme varmı ? çok merak ediyorum, inşallah rahat ve kolay olur herşey.
landarchım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim maşallah , artık yavaş yavaş stresli kısmı geçiyorsun , endişelerin çok normal bunun içinde üzme kendini sadece endişelerine fazla takılma sakın. isim düşündünmüzmü canım ya , erken diyemi düşünmedinizmi yoksa?
gülemcim ertelemişsin dr gitmeyi , vardır herşeyde bir hayır , senin için doğru zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah, oluruna bırakmak , panik yapmamak en iyisi gerçekten.
bubuş seni bende merak ediyorum ne yaptın , sonuc alabildin mi?
kızlar ben dün dr istemiş olduğu testleri yaptırdın ( şeker yüklemesi , troit, prolaktin ...) sonucları aldım anladığım kadarıyla pek fena değil , dr faksladım sonucu , gün içerisinde aramasını bekliyorum bakalım neler diyecek merakla bekliyorum.
Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum desteklerinizden dolayı. Sizi seviyorum, tanımasamda seviyorum :) :)
şidi adetimi bekliyorum umarım gecikmez bu defa, ama ne olursa olsun adet olmasam bile önümüzdeki hafta gidicem Erbil Bey'e.Hayırlısı Allahtan. İlk evlendiğimde hep bebeğimin 2012'de doğmasını istemiştim. Hatta aynı yıl aynı ayda evlendiğim bir arkadaşım var, o bebeğini yaptı bile bana sorduğunda ben de hep 2012'de istiyorum diyodum. Hele bi 4 yıl geçsin diyodum. Demek bi bildiğim varmış :) :) :) Umarım2012 ye yetiştiririz meleklerimizi kızlar. Şu anda beni en çok heycanlandıran DEW. Canım seni çok merak ediyorum, hadi artık transferin gerçekleşsin ve sen buraya "hamileyim kızlar" diye gel....
sağol cnm hepimizin kucakları dolar hayırlısıyla bu yıl..Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin .senin tahlil felan mı vardı yanlışmı hatırladım.. gülemde 1iki aya başlıycaktı yanılmıyosam topicte çalışmlar başladı sonumuz hayır olsun inş. hepimizin yüzü gülsün..bubuştan ve senden kendiliğinden gelen bir süpriz bekliyorum ben.:)
ben dün cok şükür yine ağrısız bir şekilde adet oldum. inşallah önümüzdeki aylar müjdeyi veririz. sizlerinde haberinizi alalım bir an önce.
piraye cnm msjını yeni gördüm. allahtan hayırlısı sakın umudunu kaybetme. herşerde bir hayır vardır unutma. ilaçların etkisiyle sonraki ay kendiliğinden olan cok duydum kalbini ve bedenini sağlıklı tut gerisi allahtan sen kendini de yıpratsan kaderde ne varsa o. o yüzden allaha sığın.sabırlı ol elbet mükafatını alacaksın. alacağız hep birlikte inşallah. öptm cnm.
merhabalar canlarım benimmmmmm,epey bir hareketlilik yaşamışsınız.ilk önce pirayeciğime geçmiş olsun diyorum.canım negatif haberini okuyunca inan çok üzüldüm.ama moralini hiiiç bozma.gördüğüm kadarıylada kendini bırakmamışsın afferin sana arkadaşım.moralini yüksek tutman çok iyi.bencede çalışmaları aksatmayın aşılama arkasından kendiliğinden hamile kalabilirsin.inşaallah tüp bebek tedavisine bile gerek kalmayacaktır.gülemciğim aynı merkeze devam sanırım.biz genetik testi merkez istemeden burada tıpta yaptırmıştık ve temiz çıktı.sizdede problem çıkacağını sanmıyorum.ekim ayında arkadaşım için sormuştuk genetik test merkezde 320tl.di.benim eşimde indirim dolayısıyla ve merkezinde iyi olduğunu söyleyerek sanırım 3.tüptede burası diyor.ama ben henüz karar veremedim.ankaradaki dr. bizde hsg ve sperm analizi istemişti kruger olarak.rahim film iyi çıktı.eşimin sperm analizi biraz üzdü bizi teratozoosperm yani şekil bozukluğu çıktı 20gün sonra tekrar tıpta test yaptıracak inşaallah normal çıkar.tüp tedavisinde embriyonun sağlıklı olmasına ve tutunmasına etkenmi bu durum bilemiyorum.eğer etkense neden bizden bu testi istemediler ve gereken tedaviyi yapıp ondan sonra tüp tedavisine başlanılmadı bu durumu 2.test sonucunu alınca merkezdeki dr.a soracağım.hep birşeyleri eksik yapmak zorundalarmı anlamıyorum.bizim için zamanın ve maddiyatın önemli olduğunu dr.lara bir türlü anlatamadık.iyikide ankaradaki dr.a gitmişim diyorum.yoksa bu durumdan haberimiz olmayacaktı.sonucu alınca ilk işim ankaradaki dr.a gitmek olacak.
Dewciğim ayyyy senden çok beni heyecan sardı allahım inşaallah!!! herşey yolunda gider ve mutlu haberlerini burada yazarsın.bu gün cuma dua okudum ve hepimize dua ettim.inanıyorum ki emeklerin boşa çıkmayacak ve sen hamile kalacaksın hemde ikizlandarch canım seninde test iyi çıkmış gözün aydın. oğluşumuz inşaallah annesinin kucağını sağ salim dolduracak. teyzeleri onu çok seviyor bunu unutma dualarımız sizinle.bubuşcuğum altarnatif tıp işe yarayacak ve hamile kaldığının haberini alacağız çok yakında buna inanıyorum.kekecb ve badezuzum hadi bakalım hareketlilik asıl sizde )) inşaallah dewin arkasından siz sonra piraye ve arkadan gülemle ben buradan pozitif sonuçlarımızı açıklayacağız.ayyyyy şu benim eşimin sperm analizi çok problem olmaz değilmi kızlar.bende ne güzel romanyadan gelen ilacı kullanıyordum tüpe gerek kalmadan hamile kalırım diyordum.landarch bu ilaç erkeklerde spermi sayısınımı arttırıyor yoksa şekil bozukluğunamı iyi geliyor biliyormusun? dua edin arkadaşlar inşaallah 2.testimiz iyi çıkar birde bununla uğraşmayalım....
Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum desteklerinizden dolayı. Sizi seviyorum, tanımasamda seviyorum :) :)
şidi adetimi bekliyorum umarım gecikmez bu defa, ama ne olursa olsun adet olmasam bile önümüzdeki hafta gidicem Erbil Bey'e.Hayırlısı Allahtan. İlk evlendiğimde hep bebeğimin 2012'de doğmasını istemiştim. Hatta aynı yıl aynı ayda evlendiğim bir arkadaşım var, o bebeğini yaptı bile bana sorduğunda ben de hep 2012'de istiyorum diyodum. Hele bi 4 yıl geçsin diyodum. Demek bi bildiğim varmış :) :) :) Umarım2012 ye yetiştiririz meleklerimizi kızlar. Şu anda beni en çok heycanlandıran DEW. Canım seni çok merak ediyorum, hadi artık transferin gerçekleşsin ve sen buraya "hamileyim kızlar" diye gel....
merhabalar canlarım benimmmmmm,epey bir hareketlilik yaşamışsınız.ilk önce pirayeciğime geçmiş olsun diyorum.canım negatif haberini okuyunca inan çok üzüldüm.ama moralini hiiiç bozma.gördüğüm kadarıylada kendini bırakmamışsın afferin sana arkadaşım.moralini yüksek tutman çok iyi.bencede çalışmaları aksatmayın aşılama arkasından kendiliğinden hamile kalabilirsin.inşaallah tüp bebek tedavisine bile gerek kalmayacaktır.gülemciğim aynı merkeze devam sanırım.biz genetik testi merkez istemeden burada tıpta yaptırmıştık ve temiz çıktı.sizdede problem çıkacağını sanmıyorum.ekim ayında arkadaşım için sormuştuk genetik test merkezde 320tl.di.benim eşimde indirim dolayısıyla ve merkezinde iyi olduğunu söyleyerek sanırım 3.tüptede burası diyor.ama ben henüz karar veremedim.ankaradaki dr. bizde hsg ve sperm analizi istemişti kruger olarak.rahim film iyi çıktı.eşimin sperm analizi biraz üzdü bizi teratozoosperm yani şekil bozukluğu çıktı 20gün sonra tekrar tıpta test yaptıracak inşaallah normal çıkar.tüp tedavisinde embriyonun sağlıklı olmasına ve tutunmasına etkenmi bu durum bilemiyorum.eğer etkense neden bizden bu testi istemediler ve gereken tedaviyi yapıp ondan sonra tüp tedavisine başlanılmadı bu durumu 2.test sonucunu alınca merkezdeki dr.a soracağım.hep birşeyleri eksik yapmak zorundalarmı anlamıyorum.bizim için zamanın ve maddiyatın önemli olduğunu dr.lara bir türlü anlatamadık.iyikide ankaradaki dr.a gitmişim diyorum.yoksa bu durumdan haberimiz olmayacaktı.sonucu alınca ilk işim ankaradaki dr.a gitmek olacak.
Dewciğim ayyyy senden çok beni heyecan sardı allahım inşaallah!!! herşey yolunda gider ve mutlu haberlerini burada yazarsın.bu gün cuma dua okudum ve hepimize dua ettim.inanıyorum ki emeklerin boşa çıkmayacak ve sen hamile kalacaksın hemde ikizlandarch canım seninde test iyi çıkmış gözün aydın. oğluşumuz inşaallah annesinin kucağını sağ salim dolduracak. teyzeleri onu çok seviyor bunu unutma dualarımız sizinle.bubuşcuğum altarnatif tıp işe yarayacak ve hamile kaldığının haberini alacağız çok yakında buna inanıyorum.kekecb ve badezuzum hadi bakalım hareketlilik asıl sizde )) inşaallah dewin arkasından siz sonra piraye ve arkadan gülemle ben buradan pozitif sonuçlarımızı açıklayacağız.ayyyyy şu benim eşimin sperm analizi çok problem olmaz değilmi kızlar.bende ne güzel romanyadan gelen ilacı kullanıyordum tüpe gerek kalmadan hamile kalırım diyordum.landarch bu ilaç erkeklerde spermi sayısınımı arttırıyor yoksa şekil bozukluğunamı iyi geliyor biliyormusun? dua edin arkadaşlar inşaallah 2.testimiz iyi çıkar birde bununla uğraşmayalım....
ben dün cok şükür yine ağrısız bir şekilde adet oldum. inşallah önümüzdeki aylar müjdeyi veririz. sizlerinde haberinizi alalım bir an önce.
piraye cnm msjını yeni gördüm. allahtan hayırlısı sakın umudunu kaybetme. herşerde bir hayır vardır unutma. ilaçların etkisiyle sonraki ay kendiliğinden olan cok duydum kalbini ve bedenini sağlıklı tut gerisi allahtan sen kendini de yıpratsan kaderde ne varsa o. o yüzden allaha sığın.sabırlı ol elbet mükafatını alacaksın. alacağız hep birlikte inşallah. öptm cnm.
kızlar az önce tv de tüp bebek programı vardı..türkiyede 35000 uygulamanın 3000 i doğumla sonlanmış..%10 gibi başarı elde edilmiş..tüp bebek derneği başkanı prof.dr. maalesef merkezler şeffaf değil,maddi çıkarlar ön planda falan dedi..tüp bebekle anne baba olmuş kişiler konuştu..çok para harcadıklarını,yaşadıkları süreçleri anlattılar..burnumu direği sızladı..boğazım düğümlendi:)))
İNŞALLAH BİZDE BUGÜNLERİ BURUK HATIRLAR OLARAK ANARIZ BEBEKLERİMİZE BAKIP....
zaten adet öncesi durumum hat safhada:))
Gulemcim bende izlerdim eskiden o programları yazıkkk derdim simdi acidigim insanlardan oldum bende saka gibi geliyor ..hani dıyorlar ya bazilari 10 yıllık bebek ozlemi olumlu sonuclandi filan saka gibi ama yapacak birsey yok..dilerim ki hepimiz mutlu biten hikayelerin kahramanları oluruz...
herkese simdiden iyi haftalar
Canım benim çok haklısın, önemli olan bizlerin sağlığı biz ne kadar sağlıklı olursak bebeişlerimiz de o kadar çabuk gelir. Allahıma duacıyım kızlar hepimiz adına.Bubuşcum gerçekten yeni uyguladığın alternatif tıp çok cazip walla, maaşallah diyelim 2 aydır takır takır reglin geliyor tam zamanında ağrısız, ne güzel. Bunun sonunda güzel haberleri vereceğine de inanıyorum canım. Benden geçti hadi sen çoştur tatlım şu topiği, ben ve badezuzum da nasipse Ocak sonrası coşturucaz :) Şimdi sıra sende, DEWde ve kekecbde. KEKECB'de tedavisiz hamile kalıvericekmiş gibi geliyo... Hakkımızda hayırlısını diliyorum ve istiyorum.
evet cnm cok şükür. bencede inş. öyle yada böyle olacak inşallah.hayırlısı olsun cnm..şükür edecek çok şey var aslında haklısın her ay düzenli bi şekilde adet olmamız bile büyük şükür gerektiriyo...inş. rabbim bu sabrımızın karşılığını verir..en kısa zamanda doğal yolla ,tedaviyle ,nasıl olursa olsun hayırlısyla bebeklerimize kavuşturur hepimizi..
günaydın kızlar,
haftasonu yazamadım ama sizleri okudum cepten..
morfoloji ile ilgili bende birkaç şey söylemek istiyorum. biz daha yeni bebek istemeye başladığımz zaman kendimizi tüp bebek merkezinde bulmuştuk orda krugere göre spermiyogram yapmışlardı. morfoloji %2 çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam, sayı fena değildi hareketlilik oldukça iyidi.. tabi o zamanlar zaten bilgimiz baya az sadece dr yorumlarını dikkate almıştık, o tahlili gösterdiğimiz hiçbir dr bir sorun olduğunu söylemedi. taaa ki bu konuda tecrübe sahibi olana dek burdan duyduklarımla ewdeki tahlile baktım ve morfoloji sorunumuz da olduğunu anladım. ama diyorum ya bugune kadar böle bir sorundan hiç bahsedilmedi genelde hep benm yumurta rezervim ile ilgili konuşuldu. son 1 yılda zaten eşimle beraber arı süt bal polen karışımı yiyorduk aç karınla, romanyadan gelen ilacı da eşimle birlikte kullandık. inanıyorum ki faydası olmuştur.. gecenlerde eltimle sohbet ederken onun tiroid sorunundan konu açıldı, böle bir sorunu varken nasıl hamile kalabildiğine şaşırdığımı söyledim o da eşinin spermi neredeyse yok denecek kadar az olduğunu anlattı. varikosel ameliyatından 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı. sayının artıp artmadığını bile bilmiyorlar ama artmış olmalı ki hamile kalabildi. ama bir ameliyat ne kadar etkileyebilir ki.. bide kadında tiroid sorunu.. ikinciyi istiyor bakalm bu ne kadar sürede olcak.
kızlar ben hamileyim diye kendimi gezmelerden mahrum bırakmıyorum ya sonunda laf işittim kayınvalidemden :)) bana dedi ki o kadar yıllarca bebek aradınız şimdi kıymetini bilip ewde oturmuyorsun bişey olacak diye korkmuyorsun.. heyy allahım ne diiim ben.. kızlar sakın ha her şeyinizi anlatmayın bir gün size tokat gibi çarpar yaşadıklarınız.siz siz olun tedavilerinizi herkese duyurmayın..
evt cnm reglilerim cok rahat geçiyor artık cok mutluyum o yüzden. eşim bile ağrısız rahat geçirdiğimi gördükçe mutlu oluyor. o berbat hallerimden sonra bebek olmadığı için karalar bağlamak yerine ağrısız olunca mutlu oluyoruz. bende ocak ve sonrası olacak gibi geliyor.
hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek.
evet cnm cok şükür. bencede inş. öyle yada böyle olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?