Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına..çok önemli hepsi..hemen bunlara bakan doktorları seviyorum ben,bunlar yüzünden karardı hayatım:) canım eğer diyet olaylarıyla desteklersen tedavini,müjdeyi verirsin gibi geliyo vallahi:) çünkü bu yöntemler tedaviler için çok daha önemli.. canım bende erteledim maueyeneyi çünkü zaten şubat tatilinde başlayacağız,bu araştırmalar için gidecektim ben,bi adet olayım,acelem yok nasılsa dedim..şimdi adetimi bekliyorum..ağrım başladı,çok üşüttüm bu hafta ayaklarımı falan..çikolatalarım ağrıyo:)

Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum desteklerinizden dolayı. Sizi seviyorum, tanımasamda seviyorum :) :)
şidi adetimi bekliyorum umarım gecikmez bu defa, ama ne olursa olsun adet olmasam bile önümüzdeki hafta gidicem Erbil Bey'e.Hayırlısı Allahtan. İlk evlendiğimde hep bebeğimin 2012'de doğmasını istemiştim. Hatta aynı yıl aynı ayda evlendiğim bir arkadaşım var, o bebeğini yaptı bile bana sorduğunda ben de hep 2012'de istiyorum diyodum. Hele bi 4 yıl geçsin diyodum. Demek bi bildiğim varmış :) :) :) Umarım2012 ye yetiştiririz meleklerimizi kızlar. Şu anda beni en çok heycanlandıran DEW. Canım seni çok merak ediyorum, hadi artık transferin gerçekleşsin ve sen buraya "hamileyim kızlar" diye gel....

pirayeciim testi yapmışsın ben cuma yapıcan sanıyordum olsun senin bebiş belkide yılbaşı hediyesi olarak gelir sana :)ilacın etkileri bu ayda devam edecek sen çalışmaları elden bırakma sei üzmeden yormadan gelsin inşallah kendini toparladığına sevindim sevgilerrrrrr..

ben dün cok şükür yine ağrısız bir şekilde adet oldum. inşallah önümüzdeki aylar müjdeyi veririz. sizlerinde haberinizi alalım bir an önce.

piraye cnm msjını yeni gördüm. allahtan hayırlısı sakın umudunu kaybetme. herşerde bir hayır vardır unutma. ilaçların etkisiyle sonraki ay kendiliğinden olan cok duydum kalbini ve bedenini sağlıklı tut gerisi allahtan sen kendini de yıpratsan kaderde ne varsa o. o yüzden allaha sığın.sabırlı ol elbet mükafatını alacaksın. alacağız hep birlikte inşallah. öptm cnm.

Canım benim çok haklısın, önemli olan bizlerin sağlığı biz ne kadar sağlıklı olursak bebeişlerimiz de o kadar çabuk gelir. Allahıma duacıyım kızlar hepimiz adına.Bubuşcum gerçekten yeni uyguladığın alternatif tıp çok cazip walla, maaşallah diyelim 2 aydır takır takır reglin geliyor tam zamanında ağrısız, ne güzel. Bunun sonunda güzel haberleri vereceğine de inanıyorum canım. Benden geçti hadi sen çoştur tatlım şu topiği, ben ve badezuzum da nasipse Ocak sonrası coşturucaz :) Şimdi sıra sende, DEWde ve kekecbde. KEKECB'de tedavisiz hamile kalıvericekmiş gibi geliyo... Hakkımızda hayırlısını diliyorum ve istiyorum.

merhabalar canlarım benimmmmmm,epey bir hareketlilik yaşamışsınız.ilk önce pirayeciğime geçmiş olsun diyorum.canım negatif haberini okuyunca inan çok üzüldüm.ama moralini hiiiç bozma.gördüğüm kadarıylada kendini bırakmamışsın afferin sana arkadaşım.moralini yüksek tutman çok iyi.bencede çalışmaları aksatmayın aşılama arkasından kendiliğinden hamile kalabilirsin.inşaallah tüp bebek tedavisine bile gerek kalmayacaktır.gülemciğim aynı merkeze devam sanırım.biz genetik testi merkez istemeden burada tıpta yaptırmıştık ve temiz çıktı.sizdede problem çıkacağını sanmıyorum.ekim ayında arkadaşım için sormuştuk genetik test merkezde 320tl.di.benim eşimde indirim dolayısıyla ve merkezinde iyi olduğunu söyleyerek sanırım 3.tüptede burası diyor.ama ben henüz karar veremedim.ankaradaki dr. bizde hsg ve sperm analizi istemişti kruger olarak.rahim film iyi çıktı.eşimin sperm analizi biraz üzdü bizi teratozoosperm yani şekil bozukluğu çıktı 20gün sonra tekrar tıpta test yaptıracak inşaallah normal çıkar.tüp tedavisinde embriyonun sağlıklı olmasına ve tutunmasına etkenmi bu durum bilemiyorum.eğer etkense neden bizden bu testi istemediler ve gereken tedaviyi yapıp ondan sonra tüp tedavisine başlanılmadı bu durumu 2.test sonucunu alınca merkezdeki dr.a soracağım.hep birşeyleri eksik yapmak zorundalarmı anlamıyorum.bizim için zamanın ve maddiyatın önemli olduğunu dr.lara bir türlü anlatamadık.iyikide ankaradaki dr.a gitmişim diyorum.yoksa bu durumdan haberimiz olmayacaktı.sonucu alınca ilk işim ankaradaki dr.a gitmek olacak.
Dewciğim ayyyy senden çok beni heyecan sardı allahım inşaallah!!! herşey yolunda gider ve mutlu haberlerini burada yazarsın.bu gün cuma dua okudum ve hepimize dua ettim.inanıyorum ki emeklerin boşa çıkmayacak ve sen hamile kalacaksın hemde ikiz landarch canım seninde test iyi çıkmış gözün aydın. oğluşumuz inşaallah annesinin kucağını sağ salim dolduracak. teyzeleri onu çok seviyor bunu unutma dualarımız sizinle.bubuşcuğum altarnatif tıp işe yarayacak ve hamile kaldığının haberini alacağız çok yakında buna inanıyorum.kekecb ve badezuzum hadi bakalım hareketlilik asıl sizde)) inşaallah dewin arkasından siz sonra piraye ve arkadan gülemle ben buradan pozitif sonuçlarımızı açıklayacağız.ayyyyy şu benim eşimin sperm analizi çok problem olmaz değilmi kızlar.bende ne güzel romanyadan gelen ilacı kullanıyordum tüpe gerek kalmadan hamile kalırım diyordum.landarch bu ilaç erkeklerde spermi sayısınımı arttırıyor yoksa şekil bozukluğunamı iyi geliyor biliyormusun? dua edin arkadaşlar inşaallah 2.testimiz iyi çıkar birde bununla uğraşmayalım....

lee cnm şekil dediğin galiba morfoloji kısmı testlerdeki..% 4ün altında olunca tüp bebek öneriyolar. burda gülemin pirayenin ve benim eşimde de bu sorun var...amaaaa landrach ta eşinde bu sorunun olduğunu yazmıştı ve sonucu görüyosun cnm maşaallah kendiliğinden geldi bebişi ..bi çok kişide var artık malesef..spermiyogram la ilgili bir topic var test sonuçlarını yazanların %60 ında bu problem var..hiiiç moralini bozma şu an başka topicte yazıştığım iki arakadaşta %1lerdeki sonuçlarıyla tüp bebekte hamile kaldılar bir tanesinin ikiz :)..cnm eşine bol e vitamini takviyesi yap..üzüm çekirdeği badem nohut felan yedir..eti ve sigara içiyosa bıraksın.. solgarda satılan pycnogenol diye bir bitkisel destek var benim eşimde çok işe yaradı..sizin kaç çıktı bilmiyorum ama bir yöntem var geçen gulemlede konuşmuştuk embiryodan hücre alınıp inceleniyo..belki dr.un uygulayabilir bu yöntemi..sende eşinde sıkmayın canınızı inş. herşey çok güzel olucak hepimiz için..

ah guzelim cok sekersin yaaaa benim icin olan heyecanini o kadar iyi hissediyorum ki insallah guzelim insallah en cok ozendigim sey bu inan hamileyimmm diye buraya yazmak insallah hepimiz bu gunleri gorelim dilegim bu canim....

Leecim canim sen bizi cok hmal eder oldun az geliyorsun sonra merak ediyoruz seni inan...bence esinde cikan sorun cokda buyuk sorun degil cok duydum ben bu sekilde hamile kalan inan o yuzden takilma lutfen insallah tedavisiz hamile kalirsin guzelim ilacida kullaniyor olman guzel esinde kullansin ama landarch hem kendi hem esine kullandirdi bildigim kadairyla....hayirlisi guzelim dualarin icin tesekkurler..aslinda hepinize ayri ayri tesekkurler iyiki varsiniz....

hayırlısı olsun cnm..şükür edecek çok şey var aslında haklısın her ay düzenli bi şekilde adet olmamız bile büyük şükür gerektiriyo...inş. rabbim bu sabrımızın karşılığını verir..en kısa zamanda doğal yolla ,tedaviyle ,nasıl olursa olsun hayırlısyla bebeklerimize kavuşturur hepimizi..

LEE; canım hoşgeldin,evet dew haklı bizi ihmal ediyosuuunn..merakta bırakma bizi.
canım bahsettiğin sorun banada morfoloji gibi geldi,keşke test sonucunu bi yazsaydın bize..anlamadığım size ilk kezmi bakılıyo spermiyogram? çok şaşırdım,kemal beyinde bakmış olması lazım canım..eğer bunu atladıysa saçmalamış diyeceğim artık..sorun ne olursa olsun bakılıyo çünkü..neyse eğer morfoloji değeriniz %4 ve altındaysa spermlerde yapı bozukluğu var demek oluyo.benim eşimde 92 milyon sprem var ama morfoloji en son %1 çıktı yani 92 milyonun %1 i normal..bunuda tüp bebekte önemsemiyolar,hatta kemal bey normal yolla bile olur gibi bakıyo,aslında çokta haksız sayımlaz,çünkü landarch ında eşinde morfoloji düşüktü,Allah nasip etti maşallah..bu konuda ünv.de üroloji profu bize morfolojiye bakılsaydı çoğu erkek baba olamazdı,kruger çok abartılı falan demişti..ama yinede merkezin bu konuyu atlamaması gerekiyo canım..bence senin temiz çıkman daha önemli..canını sıkma hiç..romanyadan gelen ilacı landarch eşiyle beraber içmişti sanırım..sen eşine daha çok içir:))) merkez konusunda sanırım kararı verdik:) eşim etkili oldu tabii..kemal beylede konuştum,herşeye bakarız dedi..bilmiyorum artık,oraya gidince sen iyisin derse hiç şaşırmam:))) ben tüp bebek bölümünde merkezle ilgili sayfa açtım 2 kişi yazdı bugüne kadar onlarda aynı benim durumumda,sonradan sorunlar ortaya çıkmış..hala acabalarım var ama artık konuyu açmycam,başıma ağrılar giriyo çünkü..neyse canım..hayrılısı artık..inşallah kendiliğinden gelir bebişinde hiç yüzünü görmezsin merkezlerin..

Son düzenleme:
kızlar az önce tv de tüp bebek programı vardı..türkiyede 35000 uygulamanın 3000 i doğumla sonlanmış..%10 gibi başarı elde edilmiş..tüp bebek derneği başkanı prof.dr. maalesef merkezler şeffaf değil,maddi çıkarlar ön planda falan dedi..tüp bebekle anne baba olmuş kişiler konuştu..çok para harcadıklarını,yaşadıkları süreçleri anlattılar..burnumu direği sızladı..boğazım düğümlendi:)))
İNŞALLAH BİZDE BUGÜNLERİ BURUK HATIRLAR OLARAK ANARIZ BEBEKLERİMİZE BAKIP....
zaten adet öncesi durumum hat safhada:))

Gulemcim bende izlerdim eskiden o programları yazıkkk derdim simdi acidigim insanlardan oldum bende saka gibi geliyor ..hani dıyorlar ya bazilari 10 yıllık bebek ozlemi olumlu sonuclandi filan saka gibi ama yapacak birsey yok..dilerim ki hepimiz mutlu biten hikayelerin kahramanları oluruz...

herkese simdiden iyi haftalar

canım benim umarım öyle olur..bende bebeği olmadığını duyduğum kişilere ayrı bi acırdım..o kadar uzak gelirdiki bu hikayeler.o kadar acınası bi durum...sonra evlenince ya bizimde olmazsa fikri bi yerleşti beynime..benim evlendiğimde bi kaç yıllık evli bi akrabam vardı.kız benden küçük..çocuğu olmuyo diye biliyoduk,sonra bigün öğrendimki evlatlık almış..evet bu kötü bişey değil ama çok yüreğim acımıştı..çok üzülmüştüm..ve benim beynimin bi yerinde evlat edinme fikri yer alır o zamandan beri..ve ona üzüldüm diye öyle olacakmış gibi bi şartlanma bile yarattım kendi kendime:) ve dün yatarken dua ettim yattım..rüyamda(benim rüyalar başladı gene:)) bi bebek buluyorum ve onu evlat ediniyorum...şöylede bişey var;sanki ben bunu istiyorum,yani bi çocuğa anne olmak gibi...hani demiştim ya sizede ben kendi bebeğimin hayalini kuramıyorum diye..sanırım ondan:)

günaydın kızlar,
haftasonu yazamadım ama sizleri okudum cepten..

morfoloji ile ilgili bende birkaç şey söylemek istiyorum. biz daha yeni bebek istemeye başladığımz zaman kendimizi tüp bebek merkezinde bulmuştuk orda krugere göre spermiyogram yapmışlardı. morfoloji %2 çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam, sayı fena değildi hareketlilik oldukça iyidi.. tabi o zamanlar zaten bilgimiz baya az sadece dr yorumlarını dikkate almıştık, o tahlili gösterdiğimiz hiçbir dr bir sorun olduğunu söylemedi. taaa ki bu konuda tecrübe sahibi olana dek burdan duyduklarımla ewdeki tahlile baktım ve morfoloji sorunumuz da olduğunu anladım. ama diyorum ya bugune kadar böle bir sorundan hiç bahsedilmedi genelde hep benm yumurta rezervim ile ilgili konuşuldu. son 1 yılda zaten eşimle beraber arı süt bal polen karışımı yiyorduk aç karınla, romanyadan gelen ilacı da eşimle birlikte kullandık. inanıyorum ki faydası olmuştur.. gecenlerde eltimle sohbet ederken onun tiroid sorunundan konu açıldı, böle bir sorunu varken nasıl hamile kalabildiğine şaşırdığımı söyledim o da eşinin spermi neredeyse yok denecek kadar az olduğunu anlattı. varikosel ameliyatından 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı. sayının artıp artmadığını bile bilmiyorlar ama artmış olmalı ki hamile kalabildi. ama bir ameliyat ne kadar etkileyebilir ki.. bide kadında tiroid sorunu.. ikinciyi istiyor bakalm bu ne kadar sürede olcak.

kızlar ben hamileyim diye kendimi gezmelerden mahrum bırakmıyorum ya sonunda laf işittim kayınvalidemden :)) bana dedi ki o kadar yıllarca bebek aradınız şimdi kıymetini bilip ewde oturmuyorsun bişey olacak diye korkmuyorsun.. heyy allahım ne diiim ben.. kızlar sakın ha her şeyinizi anlatmayın bir gün size tokat gibi çarpar yaşadıklarınız.siz siz olun tedavilerinizi herkese duyurmayın..

evt cnm reglilerim cok rahat geçiyor artık cok mutluyum o yüzden. eşim bile ağrısız rahat geçirdiğimi gördükçe mutlu oluyor. o berbat hallerimden sonra bebek olmadığı için karalar bağlamak yerine ağrısız olunca mutlu oluyoruz. bende ocak ve sonrası olacak gibi geliyor.
hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek.

evet cnm cok şükür. bencede inş. öyle yada böyle olacak inşallah.

bubus cum harika bişey dimi sancısız adet olmak.. ben lap. den sonra ole olmuştum, böle adete can kurban demiştim. eşim de yanı şekilde çok sewinmişti adam yıllardır her ay ay aynı işkeceyi benimle beraber çekti. çok kısa bir zamanda hamile kalacağına inanıyorum tatlım

canım zaten bana öylesine moral oluyosun ki..hem rezerv hemde morfoloji konusunda aklımdaki en güzel örnek sensin..bizde de morfolojiyi önemseyen biri olmadı,şimdi spermde dns kırılması muhabbeti var sayfalarda..eşimde okumuş biyerlerden,yaptıralımmı testi diye düşündük ama gerek görselerdi yaptırırlardı heralde diyoruz birde..ama size ilacın yaradığı bi kesin canım..ayrıca eltinde tam bize örnekmiş canım..inşallah arka arkaya ikincileride doğurursunuz:)
kayınvalidene ne diyeceğimi bilemedim şimdi:) illa yorum yaparlar canım..idare edeceğiz artık..bu arada isim düşündünüzmü?

canım bu laparoskopi nasıl rahatattı dimi bizi,ağrısız adet olunca bebeği unutup halimize şükreder olduk:) Allah korusun bi daha o ağrılardan canım..yaa ocağa kalmaz belki niye öyle diyosun..ama sana söyliim sen tedaviye gerek kalmadan gebe kalacaksın..buna çok inanıorum niyeyse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…