Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam Kızlar
hiç kimse beni merak etmemiş (( şaka bir yana hepiniz nasılsınız bakalım

gülemcim sen adet olunca gidicem diyordun , ne zaman planlıyorsun peki gitmeyi , canım yolun açık olsun canım hayırlı olsun inşallah.
piraye canım sen neler yaptın , bahceciye gittin mi tekrar , dr görüştün mü tekrar?
lee açıkcası eşimde sorun olmadığını söyledikleri için pek araştırma yapmamışdım bu konuda , yorum yapamıyorum ama arkadaşlar güzel açıklamışlar anladığım kadarıyla sorun görünmüyormuş , sende stres yapmazsan bence kendiliğinden gelicek bebişin.
deww canım yaaa inşallah perşembe güzel gelişmeler olur , heyecan dorukta değil mi? yaaa yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin , canım inşallah emeklerinin karşılığını alıcaksın , merakla senden transfer detaylarını bekliyorum?
landarch bebişm sen nasılsın , geçen gün seninle uzun uzun konuşamadık , sakın kayınvalideni yada bir başkasını kafana takma , anlatsanda anlamazlarki , anlamıyorum sıkıntılı bir durum olsa sen kendinide bebişinide zora skarmısınki ama yok illa büyük lafını söyleyecek sağolsunlar ne yapalım ama stres yapmayalım

dün stresten çyle kasmışımki kendimi gece mide kraplrı geçirdim ölüyorum sandım , artık vucüdum bana tepkiler veriyor beni bu kadar yıpratma diyor ama malesef ben değil hayat acımasın ( tam arabesk oldu valla)

bana gelicek olursak yarın bahcecide diyetisyen dr randevum var daha sonra erbil beyi görücem bakalım neler olucak hayırlısı.

canlarım hepinize iyi bakın
sevgiyle kalın
öptümmmm

Guzelim selam hic seni unuturmuyuz askolsun sen bu gurubun en eski en onde gelenleridensin bazen insan okuyp kendiyle ilgili yaziyor guncel yazismalara yonelik oluyor....demek yarin hem diyetisyen hemde erbil beyle randevun ha?hadi bakalim hayirlisi iyi basladi zaten iyi devam etsin guzelim....
bendeki heyecan fena baska hicbirsey dusunemiyorum acana rahim kalinligim ne kadar oldu cok merak icindeyim daha once biliyorsunuz 5 gunde yumurta gelistirmistim :) belki 7 gunde ilacinda yardimiyla patlama yapmisimdir :))))persembe gorecegiz bakalim...

canm hep benm yüzümden :))) ben nedense pazartesi gunu diye hatırladım. inşallah kayınvalidenlerle iyi vakit geciriyorsundur, ben şahsım adına pek mutlu olmuyorum da inşallah sende ole değildir ) öptmmm canm

kayinvalidenle olani okudum ay allahim bir dillerinin kemigi olsa super olacak...benimki fena degildi kayinpederimle benim aram cok iyidir cok severim kayinvalide adi ustunde zaten :))) dicek brisey yok kucuk olarak alttan almak dusuyor bize bazende lafi gedigine koymak eee hak etmesinler anacim :))))

Canım seni unuturmuyuz hiç, sen benim hem kader arkadaşım hem de tedavi merkezi arkadaşımsın :) :) :) ben bu hafta gidecektim ama vazgeçtim hafta sonu c.tesi - pazar full time eğitimim var, ona katılmak zorundayım. Ben de haftaya erteledim. ayın 3ünde sabah 11.30 da gidicem Erbil Bey'e. Telefonla konuştuk sağolsun, çok ilgili bi doktor. Umarım seninde tedavin şekillenir iice canım. ben de çok kilolu olmamama rağmen yani 54 kilo idim, yaklaşık 3 aydır glukofen kullanıyorum ve 3 kilo verdim. şimdi 51 oldum. Şu glukofen kilo vermekte bire bir. hem de benim durumumdakiler için yani pko için çok kullanılan bir ilaçmış. Belki sana da glukofen veriri arkadaşım. Hadi hayırlısı bakalım

DEw canım eminim rahim kalınlığı da istenilen kıvama gelmiştir canım. Maaşallah herşeyin çok yolunda gidiyor. İnanıyorum ki bu sefer altın damlaların gelip yerini bulucak, sıcacık, yumuşacık ve sıkı sıkı tutunacak.Haycanlanmamak mümkün mü, biz bile heycanlanıyoruz senin için, umarım yarın güzel haberler gelir tatlım

kekecb hoşgeldin canım) ben, cerenm ve vizonteleyide çok merak ediyorum.neler yapıyorlar acaba.umarım herşey yolunda gidiyordur. dr.la görüşme sonucu tedaviye başlıyacaksın sanırım.pko lu hastalarda verilen diyet sonucunda kendiliğinden hamile kalanlar oluyormuş.inşaallah sende onlardan biri olursun.ben dew e odaklandım inşaallah yarın hayırlı haberlerle bize döner.allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.

AMAN TANRIM!!!Sen bu değerlerle hamile kalamadıysan benim hiç şansım yok desenize.(

evet canım maalesef biz bu değerlerle hatta bundan çok iyi değerlerle bendede yapılan araştırmalarda birşey bulunamamasına rağmen çocuğumuza kavuşamadık:-(-)) bu demek oluyorki zaman ve kısmet .umudumuzu hiç yitirmedik hala mücaddele halindeyiz ve inşaallah rabbim kısmet etmiştirde daha fazla bekletmeden bebişimize kavuşuruz.ve sen sakın değerlerimiz kötü diye karamsarlığa düşme buradan okuduğumuz ve gördüğümüz kadarıyla en kötü ihtimallerde dr.ların vazgeçin dediği kişilerin bile hamile kaldığını görüyoruz.yeterki inancımızı yitirmeyelim,moralimizi bozmayalım..birgün gelecek inşaallah bizlerde burada hamile kaldığımızı paylaşacağız.diğer arkadaşlara moral olacağız))

aaaaaa valla bu kadar olur iyi insan lafı üzere gelir derler ya işte bu)cerenm seni görüyorum .iyisindir umarım) hoş geldin canım.

canim ben herbiriniz icin hayirlisi olsun diye icimden geciriyorum bol bol. okuyorum da sizi cok cok. ama bir mutsuzluk var uzerimde size de bulasmasin diye uzak durdum galiba biraz da. iyiyim genel olark, dkh kullandigimdan yaptigim birsey yok.
esimle bir huzursuzuz bu ara. cok calisiyor, disarida herkese iyi, bana gelince benden ilgi, ozen bekliyor. e tabi ben de bu ara ilgi bekliyorum. o nedenle hep bir soguk aramiz. cok calisiyor, evde bir isin ucundan tutmuyor, oraya yetis buraya yetis; sonra diyor ki dkh kullaniyorsun diye beni unuttun. e be canim hal mi kaliyor. ben de kizdim soylendim bir iki. konusmuyoruz birkac gundur, 3 gecedir salonda yattim. birkac gun sonra adetim baslar biter, e kocamla konusmuyorum nasil tutup goturcem kolundan. cok sıkıldım bu herseyin ters gitmesinden, agustos, eyl, ek, kasim 4 aydir kist bekliyorum.
sizi takip ediyorum ama. herkes birseylerin ucundan tuttu, planlar belli oldu; cok seviniyorum sizin adiniza.

bi an dönüp baktım bunları ben mi yazdım diye cnm .o kadar bizim evi anlatmışsın ki...tek fark ben korkağın önde gideni olduğumdan ayrı uyuyamıyorum:) haa birde tedavi dr. şu bu mevzusu olunca tırnaklarımı çıkarıyorum hemen.. küste olsam haberin olsun 3 gün sonra randevumuz var ve gidilecek diye haberdar ediyorum .sonrasında devam:)bizim daha yeni düzeldi aramız.umarım sizde bian önce halledersiniz de mutlu mesut gidersinzi dr.a..(bizim bi anlaşmamız var eşimle bi kavgamızda o alttan alıcak diğerinde ben pek uygulayamasakta %50 faydalı oluyo :)) bunalmak için etrafımızda yeterince sebep var..bu tür tatsızlıkları görmezden gelebilsek keşeke..

Sanırım çoğumuzda var bu sıkıntı. Bizde de evde herşey güllük gülistanlık değil kızlar.Ben de bu aralar çok gerginim ve kocamdan yeterli ilgiyi ve özeni göremiyorum haliyle deliriyorum. Bende bi huy var asla ve asla küsemem. Çok kızsamda küs duramam, kızarım bağırırım çağırırım, kendi kendime trip atarım ama benim adam maaaşallah bi geniş bi geniş.... Ancak göbeğini kaşıyıp telefizyon izlesin. Bak gene sinirlendim. Offf offfff Cerenm canım hiç üzülme, aynı dertler hep aynı dertler. Büyütmemeye çalış. Bak bizim aşılamamız tutmadı adam bana hay allah olsun napalım, ne gerekiyosa onu yapalım demekten başka bişi demedi. Ne bir yorum ne de başka bişi. Ben de kendi kendime doktorumla konuştum tüpe karar verdim sonra eşime sordum sen nasıl istersen dedi.Ne zaman gidelim dedim hadi ayın26sına randevu alcam dedim. Tamam dedi, sonrada bir hafta öteletti.... İstanbula gidiş otobüs biletlerimizi bile ben ayarlıyom yani.Benim kocamın aklı fikri play station.Şimdi bi dükkan açtılar 2 ortak, kafayı yiyo o dükkan için beni hasta ediyo.... Ayyy düşünmicem,işte böle ben de içimdekileri kusuverdim walla bir anda kızlar....Cerennm sen bişi yazmasan içimde kalıcakmış hepsi, ohhh çıktı rahatladım

kızlar şöle bi okudum gecmişi eşlerden konu açılmış ahhh benm gecen yıl ki tez konum resmen.. size uzun uzun yazmak isterim neler yaşadığımızı, tam ovulasyon gunlerine denk gelen küsmelerimizi triplerimizi. ahh ahh.. hatırladıkça sinir oluyorum eşime.

ama size güzel bir haberim vaaar ))

uzuuun zamandır buraya uğramayan bir arkadaşımızzz... hamileeeeeeeeeeeeeee

slm kızlar..
kekecb canım hep merak ediyoruz birbirimizi,takipteyiz yani:) diyetisyenle görüşmen nasıl gitti?yaz mutlaka..benim 30 unda randevum..yani haftaya bugün..tedaviye ocak 10 gibi başlaycağız ama araştırmalar için vaktimiz olsun dedik..şimdi adetliyim..hakkımızda hayırlısı canım,sen şu diyete başa,inşallah kendiliğinden gelecek bebişin..

lee canım biz sana demiştik:)))) valla fikrimi sorarsan hiç takılma dna falan...ben zannetmiyorum bi sıkıntı olduğunu..

kızlar eşlerle gerilivriyoruz dimi..hep öyle..yani genel anlamda sıkıntı yaşamasakta onların yüzeysel,sıradan davranmaları heralde ortak noktaları..benim eşim görünürde düşünüyodur ama aklı gs maçındadır..bundan adım kadar eminim..hepsi aynı..ama artık üzerime alınmıyorum,adam annesine bile öle:) kayınvalidemde habire anlatır,şurama şu oldu,şu doktora gittik vs...bizimki elinde kumanda hı hı dinler..ben incelik ve düşünceli olma konusunda bişey ummaktan vazgeçeli çooook oldu:))) tedavi konusunda da o genelde ekonomiyide düşünüyo,bu yüzden burnunu sokmak zorunda kalıyo...
ince düşünmemeyi öğrensek onlardan bizim için daha iyi olacak kızlar..yoksa biz yaşlanırız,onlar böyle kalırlar...

merhaba arkadaşlar
işlerim o kadar yoğun ki artık pek giremiyorum
cerenm bizde aynıyız merak etme, bu konu çift taraflı geriyor insanı
herkesin strese verdiği tepki farklı. eşinde üzüntüsünü böyle yansıtıyor belkide.
lee selamlar bende değişiklik yok canım ben beklemedeyim mart ayında
tüp bebek tedavisine başlayacağım. eşimde morfoloji %2 ve ileri hız düşük %14 sanırım tam hatırlamıyorum
bu şartlarda hamile kalmam çok zor.

helsa hamileymiş çok sevindim.onu merak ediyordum.
tecrübelerini paylaşmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

bu arada bugün canım çok sıkkın. sabah aldığım bir haberden dolayı kendime gelemedim.
eltimi biliyorsunuz daha önce hamilelikle ilgili bana dediklerini, hamileliğinin saklanması vb....
yeni doğum yapmış ve bebeği sakatmış, ayağının biri tersmiş.
çok üzüldüm. kendimi kötü hissediyorum.
allahım hayırlı hamilelik, hayırlı, eli ayağı düzgün bir evlat versin.
bir bebeğim olmasını eskiden beri çok istemiştim ama kaç yıldır uğraşıyorum.
annem bana hep kızım bu kadar çok isteme kafana takma dedikçe
duygularıma engel olamıyordum.
eltimin bebeğine o kadar üzüldüm ki, içimdeki bebek isteğinden korktum.

bu ayak tersliği ne acaba tedavisi falan var mı? bilginiz var mı bu konuda.

kızlarrrr iyi kaynatmisiz bugun :)kocakların boyu uzamis cekistirmekten hehehe :)))vallaha kizlar hepsi ayni ne onlarla ne onlarsiz durumu :) hepsi ayrı alem o yuzden cok ustunde durmayin derim....eminim esim burda olsaydi ki tedavi sirasinda cocugun gozunun ustunde kasi var diye sariyordum simdi bakmayin uzaktayiz ya ozluyoruz birbirimizi :)))hersey bizim uzerimizden geciyor tedavinin tum yuku bizim uzerimizde ya bunu anlamiyorlar amann ne olcak ki durumu ama iste feci durum bugun baktimda sinirim kalkti resmen tuylenmisim nasil moralim bozuldu anlatamam daha neler tahrip oluyor vucutta kik bilir neyse dusunursek yandik...

lancdarch bende duymustum helsayi cok sevindim onun adina dilerim bu sefer hersey yolunda gider super haber gercekten...

kekecb nasil gecti doktor?gulem 30 u icin simdiden heyecanbasmistir eminim...

kızlar yarin benimde malum doktor hepiniz benim kadar dikkatlisiniz ve konsantre oldunuz hakkinizi odeyemem hepinizin olumlu enerjilerini hissediyorum cok tesekkur ederim yarin ilk firsatta size yazacagim soz...aksami bulabilir cebimden KK ya giremiyorum malesef disarda olacagim ama dedigim gibi mutlaka yazacagim...
opuyorum kizlar sizi

canım bu morfoloji ve ileri hız aynı bizde de..inşallah bundan sonraki ilk girişimde buluruz bebeklerimizi..ben kendimden dolayı böyle diyorum ama sen normalsin canım,bakarsın normal yolla olur,landarch ne diyo;morfolojiyi takmayın diyo
eltine çok ama çok üzüldüm..benimde kendi kedimden korktuğum bi olay yaşadım,bi arkadaşımla....içimdeki duygulardan kendim korktum bende..ama herkes payına düşeni yaşıyo canım..kendimizi suçlamamız doğru değil..inşallah düzelecek bi durumdur...

canım off çok yoğun günler bekliyo sanırım bizi..hepimizde var bi telaş..günler çok çabuk geçiyo canım,inşallah bebekerimize kavuşuruz artık..benim dün başlayan ağrısız adetim sabah acayip sancılarla devam etti..ya ameliyat masasına atasım geliyo kendimi..bi ince ayar şart bana senin için ayrıca heycanlıyım..içim bi tuhaf oluyo...dua etcem canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…