Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım maşallah diyorum. )))) herşey yolunda gidecek ve sen buradan bebişlerinle birlikte babalarına uçacaksın.bu gün ara ara girdim senden haber varmı diye.hep moralini böyle yüksek tut.sevincinin devamı gelecek biz buna inanıyoruz)

canım yaa aklım sende kaldı...nasıl oldun? ne olur kendini üzme ..gör bak biraz uğraştıracak ama herşey kendiliğinden yoluna girecek.çok zaman geçmeden seninde buradan hamile kaldığın haberini okuyacağız.yeterki moralini bozma..

dew harikaaa bir haber buuu.. :))))) valla bu hoca tam eli öpülesi cinsten, böle dr lar olmasa kimseye güvenimiz kalmayacak. ne iyi ettin de bu dr da başladın tedaviye. hadi bakalm haftaya cuma bebişin sana kavuşacağı gün.. allahım büyük eminim dualarımız kabul olacak.

kekecb canm lütfn moral bozmak yok, gecen gun seninle konuştuk. aşağı yukarı hepimizin sorunları benzer, sana bahsettim şuanda maddi zorluk çekiyoruz. eşimle dün oturduk biz nerede hata yapıyoruz diye baktık ve şuna karar verdik. tüp bebek( raporlu olmama rağmen) gecirdiğim operasyonlar, genetik testler ve hamile kaldığım günden bu yana gittiğim dr konttrolleri falan bütçemizi acaip sarsmış. şimdi bebek doğmadan bunları toparlamak derdindeyiz ki onun masrafları da eklenince tepetaklak olmayalım. erkekler maddi konularda çok hassas ve bence iyiki hassaslar çünkü kendi adıma konuşayım ben mantıklı düşünemiyorum bişey gerekliyse mutlaka olmalı gözüyle bakıyorum ki bu çok yanlış. şu sıralar biraz vicdan azabı çekiyorum, eşimde acaba bebek doğunca ona yetemem korkusu başladı bunu hisediyorum (

Tatlim cok sagol gzel dileklerin icin...insalah dedigin gibi olur....

Ay evet ya landarch bende dokturuma bayiliyorum :)dilerim ki bugune kadar olan basarisi sonuna kadar gider....

Halk arasinda hep soylenir biliyorsun Bebek rizkiyla gelir diye ben eminim ki oyle olack bereketiyle gelecek...insallah en kisa zamanda toplarsiniz butceyi guzelim...

Canım eve yeni geldim koşa koşa bilgisayarı açtım walla, güzel haberi görünce kocaman bi ohhhh çektim.Çok şükür herşey yolunda.Umarım transferin de başarılı olur canım.Çk sevindim gerçekten. Hadi hayırlısı bakalım

Canim cok tesekkur ederim tum guzel dileklerin icin...hepinizin dualarini pozitif dusuncelerini iliklerime kadar hissediyorum...dilerim hepimizin boyle guzel gunleri olsun hep....

Dew77 canım,tedavin hayırlı uğurlu olsun.Uzaktanda olsa takip ediyorum seni.Doktorumuz aynı.Senin için ve herkes için dua ediyorum.Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün...

merhaba kızlar..
öncelikle hepinize teşekkür ederim..yoğun bi gündü,sağ salim atlattık:)

dew canım 2 aralığamı kilitleniyoruz şimdi:) 9 mm. çok çok iyi..tam sıcacık bi yastık:) doktorunada diyecek bişey bulamıyorum,senin için çok iyi bi tercih olmuş canım..hadi en güzel şekilde geçsin tedavin inşallah...

kekecb canım umarım daha iyisinizdir..bi yola çıkıyoruz sonra illaki bi yerlerde takışıyoruz..kendini hatalı yada kusurlu bulman yanlış tabikii..bende inanıyorumki doğal yolla bile hamile kalabilirsin sen..zaman alıyo sadece ama maddi boyutu çok büyük maalesef.açıkça söylemem gerekirse istanbula yada başka bi yere gitmememin büyük sebebi para..kredi çekicez ama zaten borçlarımız var ve bu durum eşimi accayip geriyo..inan bana sizinle aynı durumları yaşayıp duruyoruz..hiç farklı değiliz..ama aynı eşin gibi durulup yapılmaası gerekeni yaptırıyoruz..aklında bişey kalmasın tabiiki,doktorda istedikten sonra hayır demek zor...bi şekilde hakkından geleceğiz canım..Allah hepimize sabır versin,kendini üzme,güçlü ol..öpüyorum seni..

bana gelince,3 yıldır fsh ımı bilmiyrdum..en son 12 idi aklımada kalan..hadi dedim adetimin 3.günü gidip baktırayım,tedavi öncesi bi faydası olur belki,atlamayayım..sabah çok kısıtlı bi vakitte koştura koştura hastaneye gittim..devlet hastanesini tercih ettim yakın diye...bekle bekle neyse girdim doktorun yanına..anlattım güzelce..muayene olmak istemiyorum dedim..adamın gücüne gitti heralde dışardan istenen tahlilleri yapmıyoruz dedi;yalvarttı resmen...fsh,prolaktin yüksek dedim,haşimato var dedim..hemşire bilg.dan istemi yaptı gittim kanımı verdim..sonucum için interneti bi açtım sadece hemogram ve tsh bakılmış....sonuç için gitmem mümkün değildi,görevim vardı...aklımı yitircektim sinirden..ağız dolusu sayıyorum o adama....ne halde gittim sabahın köründe bi görseniz koştur koştur..ve elde var sıfır..yarın tekrar baktırsam adetimin 4.günü oluyo..bi anlamı varmı artık bilmiyorum..neyse troid normal...

benide aranıza alırmısınız.yeni üye oldumm

merhaba ben 2 senelk evliyim ve 1.5 sendir tedavi oluyorum 22 kasımda bebğimi düşrdüm hamile oldumu 10 gün önce öğrenmştim.hamile oldumu bilmiyordum eşimn zoruyla tahlil yapmıştım...şimdiyorgun ve yıkığım..ama bebeğim oluyomuş dedim.ve ummadım anda hamile oldum.4. doktorum çok ii.diğerlerinden rahim filmi istedkleri gibi kaçmıştım..ismail yılmaz diye bi doktorum.morelime kadar ilgileniyo..ama şimdi çok endişeli ve korkuyorum..

Canım inan yazdığın şeyler hiçbirimize yabancı değil. Ben de aynı şeyleri yaşıyorum. Sadece yaşama şeklimiz biraz farklı.Olaylara tepkilerimiz.Ama evet erkekler bu para mevzularında daha hassaslar.Tedavi de ne yazık ki pahalı bi tedavi, e tabi bu da hepimizi geriyo. Biz de tüpe başlamadan önce kredi çekicez, ne yapalım sonuçta 10.000 TL'yi pat diye kimse çıkaramıyor çevremde...E haliyle bu olay hem beni hem eşimi geriyo. Ama çok şükür ikimizde çalışıyoruz, paramızı kazanıyoruz. Bu günlerinde üstesinden geleceğimize inanıyorum.Önemli olan eşinle birlikte yanyana yürüyebilmek bu yolda canım.Birbirinizi alttan almaya çalışın... Bozma moralini herşey güzel olacak

Dew77 canım,tedavin hayırlı uğurlu olsun.Uzaktanda olsa takip ediyorum seni.Doktorumuz aynı.Senin için ve herkes için dua ediyorum.Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün...

tuanay cok tesekkur ederim canim eksik olma....evet benimde transferimi ayni eller yapacak cok umutluyum :))) allah senin de yavrunu korusun insallah....sevgiler

günaydın canlarım
hepinize tek tek çok teşekkü ederim , gerçekten iyiki varsınız , sıkıntılı günlerde yanlız olmadığımı biliyorum , sizin varlığınız bana güç veriyor.
Kocamla şimdi daha iyiyiz, testleri yaptırmak için randevu aldım yarın sabah ikimizzde halledicez , olayların herzaman dışında oldukları için zannediyorlarki tüp bebek sperm yumurta birleşir hooooppp tüp bebek oldu bitti ,detaya girdikce zorlukları gördükçe sinirli agrasif oluyorlar malesef , tabi işin ucu paraya dayanıncada olay dahada farklı boyut alıyor, neyse yapıcak bişey yok kabullenecek , dün dedimki "bak tüp bebek tam olarak başladığında yeni testler falan istenebilir sakın bana aynı şeyleri yaşatma bu yola girdin kabul et artık "dedim , diyorki;" bilipde söylemediğin testler falan mı var yoksa "(( hay allahım ya evet devlet sırrı saklıyorum , nerden bileyim ben dedim zamanı gelince görücez dedim.
Hepimiz kendi halinde çalışarak geçinen insanların , şuanı ve ilarisini düşünmemiz gerekiyor , bizim gerçeğimiz bu,kabul etmek bizim en büyük destekçimiz olucak.
landarch cım bende inanaıyorum bebişm kısmeti ile gelicek , bir iki ay dikkat ettikden sonra inanıyorum herşey yoluna giricek ,
inanaın maddi olarak bizdede durum çok vafim değil dikkat ettiğimiz sürece sııntı yaşayacağımız sanmıyorum hayırlısı artık
diyetdede tam olarak bugün başladım ; kibrit peyniz 5 zeytin 1 dlim mısır ekmegi yeşil çay 3 bardak su sabah kahvatısı :)))) süper değilmi bakalım 15 gün sonra ortaya ne çıkıcak.

DEWWcim senin adına çok mutluyum , maşallh maşallah , canım hayırlısıyla tamamına ericek inşallah , bebişinle dönüş yoluna geçiceksiniz inşallah.
gülem canım dr varya o dr lar kimi melek kimi şeytan malesef , yardımcı olmayı bırak gerekeni bile tam yapmıyorlar sağolsunlar.

canlarım hepinizi öpüyorum
sevgiyle kalın

Gulemcim canim hosgeldin...bende dun yazmadigini gorunce nerde diye merak etmistim seni...evet cani ya 2 aralik sonunda gunum belli oldu heyecanliyim :) iyi dileklerin icin tesekkur ederim..

tahlil olayina gicik oldum ne cins tipler bunlar yaaa lanet olasica...vallaha 4.gun yaptirsanda olur heralde bir keresinde benim 4.gune denk gelecekti hafta sonuna denk gelmisti olur olur demisti doktorum ama tabi yinede iyi arastir ki bosuna yaptirmis olma...troidin iyi cikmasinada ayrica cok memnun oldum darisi digerlerinin basina...

yaa bu devlet hastanesindeki dr. ların tripleri hiç çekilmiyo yaa onlar için önemli değilki senin ne sıkıntı çektiğin .bir tahlil istemeye gör.bende düşüklerin nedeni araştırılırken brrsürü test istediler 2000 lira vermeyeyim dedim araştırma hastanesine gittim.adam tutturdu muayene edicem seni diye.benimde inadım tuttu ne gerek var sende eksik kal beni görmeyen kalmadı diye bi güzel kavga edip ağlayıp çıktım .Allahtan hemşiresi insaflıydıda diğer dr.da onaylattı testleri.yaptırdım.anlamadığım ceplerinden çıkan bişey yok tahlili onlar yapmıyo yani ne yi ispat etmeye çalışıyolar anlamadım bende... baştan oraya gittiğinde de adam yerine koymazlar..ay benimde içimde ne kin birikmiş gulem cim sayende ne var ne yok döktüm:))))

aramiza hos geldin dilerim sende en kisa zamanda anne olursun arkadasim...tedavi sonrasimi hamile kaldin yoksa kendiliginden mi pek anlasilmiyor yazindan daha ayrintili yazarsan seviniriz...aramizda defalarda dusuk yapan,kimhyasal gebelik yasayan hamile kalamayan bi suru kisi ve hikaye var..moralini bozma en fenasi moral bozuklugu..gecmis olsun canim dilerim bir daha tekrarlanmaz...

merhaba kızlarrr,

gulemcim o doktora cok sinir oldum, en son genetik test için gittiğim fakülte hastanesindeki asistan doktorla kavga etmiştim, deli kadın beni ağlatmıştı sonra anabilimdalı başkanları prof. beni sakinleştirmişti. hoca demişti ki bir doktor ne kadar bilgisiz tecrübesizse o kadar kompleksli ve gıcık olur.. düşün artık yaani bunu söyleyen hocaları. ama ben artk dr ları çözdüm, onlara asla ikinci doktor, amaca ulaşmak için bir araç muamelesi yapmayacaksın. ince ince onların ruhunu okşayıp istediğini yaptıracaksın yoksa kavga kaçınılmaz oluyor.

kekecb canm eşinin ikna olmasına cok sewindim tatlım, ne güzel kara bulutlar dağılmış hemen. biz de dediğiniz gibi birkaç ay dikkat ederek kemer sıkarak, gezmelere son vererek :) bütçemizi toparlamaya çalışıcaz. annemler eşime borç para verdi gecikmiş ödemeler için, birkaç ay da konut kredimizi ödeyecekler.. sağolsunlar, iyiki anneler babalar var.

bu sabah morelim bozuldu biraz 2012 nisan anneleri grubundan bir arkdşn 21 haftalık bebeğinin kalbi durmuş (( dondum kaldım, tüylerim diken diken oldu..

offf Allahım kimseye yaşatmasın bu durumu.çok zor bişey..Allahım sabır versin inan benimde tüylerim diken diken oldu yaşamış biri olarak çok iyi anlarım onu.benim daha 7 haftalıktı ama çook kötü çok.Allahım kucağımıza alıp sağlıkla huzurla büyüteceğimiz evlatlar nasip etsin..

merhaba kızlar..
hala içim soğumadı vallahi..sabah kalktım hala adama sayıyorum..bu günde kalktım özel bi kliniğe gittim.durumu anlattım,oradkide daha kibarca(özel ya) asıl gün 3.gündür ama doktorun 4.günüde kabul edecekse ben isterim tahlili dedi..benden kimse istemedi diyemedim tabii..ben doktorumla bi görüşeyim dedim,dışarda hemşireyle konuştum,yani illa biri istemediyse bi dahaki ay yaptır en azından doğru gün olur dedi..yaptrımadım bende..kafam karışacak şimdi,yok ölemi böylemi...kaldı sizin anlayacağınız..
karnımın içi,heryanı acıyo bu arada..pek keyfim yok..artık önce kendi sağlığım için muayene olcam bu sefer...
bugün eczanede bi çiftle tanıştım,ilk deneme içiçn ilaç alıyolardı..tanıştım hemen:) çok heyecanlıydılar,inşallah tutar..Allah ikinciye bırakmasın....
landarch çok üzüldüm o arkadaşa..inşallah sağlıklı bi şekilde tekrar olur..sen kötü hikayelerden uzak tut canım kendini..
dew canım inşallah önümüzdeki haftayı güzel bitiririz:)
iyi geceler kızlar..öppüldünüz..

kızlar selam,

baktim bugun kimse ugramamis....landarch cok fena bir durum o kizin yasadigi allahim boyle seyler yasatma kimselere...cok zor...gulem haklisin vallaha guzelim insan nasil sinir olur sen en iyisi garanti olsun onumuzdeki ay yaptir canim...

Kızlar bugun sabah erkenden kadina siddete hayir ve tecavuze hayir ve kadın olumlerıne hayır yuruyusune gittik arkadaslarla bilrikte vallaha sinirim kalkiyor son yapilan istatistiklere gore gunde ortalama 4-5 kadin olduruluyor buna artik ses cikartmamiz gerekiyor mutlu oldum bugun bu yuruyuse katilmaktan dolayi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…