Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
helsaaa hamileeeee..

harika ya maşaallah diyeyim önce de..ama ben helsanın en son ne yaptığını hatırlamıyorum tedavimiydi yoksa onunda kendiliğinden mi gelgi bebeği..amaaan nasıl olmuşsa olmuş çok güzel olmuş:) zaten böyle bi beklenti vardı topicte hani birinden bi müjde bekliyoduk demek helsadan gelicek miş.hadi sırayla hayırlsıyıla gelsin müjdeler inş.yaaa
HELSA okursan cnm Allah tamamına erdirsin kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.

cnm yarın için hepimiz kitlendik güzel haberlerini bekliyoruz..umarım herşey gayet iyidir bebişlerinin yatağı yorganı hazırdır da gelip mışıl mışıl uyuyup büyürler.habersiz bırakma bizleri olurmu

ne güzel bi hamile haberi almışız,walla çok sevindim.Ben helsayı hiç tanımıyorum, ama sölediklerinize bakılırsa düşük yaşamış sanırım. Umarım bu sefer bebeğini sağlıklı sıhatli doğurmak, sonrasında da kucağına alıp büyümek nasip olur.Allah ikisini de korusun...
DEW canım gözüm kulağım sende...İyi haberlerle gel.
Vizontele canım, ayak tersliğinin tedavisi var diye biliyorum, bir dizi ameliyatla düzeliyo.Allahım gerçekten hayırlısını versin herşeyin.Allahım en kısa zamanda bebeği sağlığına kavuşturur inşallah.
Herkese iyi geçeler

soyle bir bakayim dedim sagolun kizlar iyi dilekleriniz icin landarch sen daha uyumamissin :) asagida gordum adini naber canim?

GÜLEM canım yanlış hatırlamıyorsam öğretmendin :) Öğretmenler günün kutlu olsun tatlım, umarım seneğe kucağında bebeğinle kutlarsın bu güzel günü. Varmıydı aramızda başka öğretmen hatırlayamadım kızlar, o yüzden herkesin öğretmenler gününü kutluyorum...

selam kızlar
hepinize teşekkür ederim ,canlarımsınız .
canımın sıkıntısından tam olarak geçmişi okuyamadım ama gülemcim öğretmenler gününü kutlarım , dewwcim sendende güzel haberler bekliyoruz inşallah
aslında o kadar yoruldumki , buraya güzel şeyler yazmak bana naip olucakmı çok merek ediyorum.Hepiniz kocalarınızdan bahsetmişsiniz malesef bendedurum aynı , artık dayanılmaz hal aldı kafam çok karışık ne olur bana yol gösterin.
evet dün diyaetisyene gittik herşey çok güzel sorun yok hatta kocama bile tehkikler yaptılr falan onunda diyete başlamasını istediler ,erbil bey in vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda yanı sorunum doğrultusunda bir program izlicekmişiz , ilaçlar verdiler ve eşimden ve benden bikaç test istediler , tama okey sorun yok ama benim testlerimden bitanesi 12 taneden oluşan kan testleri ( genetik testleri gibi bişey , kantaki pıhtılaşmaya falan bakılıcakmış, bu testn sonucnda embriyo transferinde tutumabilmesi için önemli bir testmiş ( landrachcım uzun uzun araştırdım ve bu sonuca vardım , yani gerekli bir testmş ) , tabi 12 ayrı testen oluşunca maliyetli , lk çıkan fyat 1200 tl idi, biçok yeri araştırdım en son 900 tl hallettm , eşiminklerle brlkte 1100 falan neyse tabi eşim bunu duyunca kudurdu , bu nerden çıktı , bıktım artık , yoruldum yeter istemiyorum ( eşim erken yaşta babasını kaybedince çok mucadeleler vermiş tamam hayat hiç kolay olmamış) benim hayatım hep mucadeleylemi geçicek , girdik birbirimize , daha doğrusu o bağırdı bağırdı ben ağladım , anlatıyorum iknada olmuyor , sabaha kadar ağladım.
evet suçlu benim bende ona acı çekteriyorum ama elimden bişey gelmiyorki ne yapayım .
sabah aradı neyse yapalım şu testi oda olsun bakalım demeler falan .
bu işin sonu nasıl gelcek bilmiyorum , belki hamile kalıcam ama sinir hastası olucam , bir an diyorum herşeyden vazgeç
allahımma sıgındım elimden bişey gelmiyor, kızlar ne yapmalı , anlayamıyorum , anlam veremiyorum , anlayışsız ben oluyorum

çok uzun oldu kusura baklayın, ağlamaktan yüzüm gözüm şiş içnde , bu günlede geçicekmi ?

ah canım yaa üzme kendini lütfen .görüyosun hepimizin evlerinde olan sorunlar bunlar çocuğunuzu kucağınıza alana kadar birbirinizi alttan almaya çalışın.bu konuda anlatsam akşama anca biter bizim yaşadıklarımız.ama şunu merak ettim bi dr. görüşmeye gittiğimde banada senin testlerden vermişti ben araştırma hastanesinde yapayım dedim olur dedi. (genetik dışında)acaba aynı testler değilmi hiç orda yaptırmayı düşündünmü..bizede 2000 lira gibi bi ücret vermişti hastane..ne olursa olsun yaşadıklarımız çoooook zor maddiyatta insanın belini büküyo bu bir gerçek.ama hiç bişey için üzme kendini yani yapabildiğin kadar en azından.birde şu suçluyum lafına çok kızdım .bu bir hastalık suç değil diyabet gibi tansiyon gibi Allahın verdiği bir hastalık eşinde varmıydı sorun hatırlamıyorum ama her ikinizde de olabilir sakın böyle şeyler düşünme ve bir dost tavsiyesi eşin bile olsa bu cümleyi asla eşine ailesine kendine bile birdaha kullanama .sonradan başın çok ağrıtılır inan....çok öpüyorum toparla kendini lütfen.

merhaba okuyunca çok üzüldüm ama bebegi tek isteyen sen degilsinki , hem senin psikolojinin ve kullandıgın ilaçların tedavilerin yanında eşinin yaptıkları solda sıfır kalır , bence çok düşünme bunları moralin düzgün olmazsa ne kadar yok alabilirsin bu emeklerinde boşa gider herşey düzelir sıkma canını

soyle bir bakayim dedim sagolun kizlar iyi dilekleriniz icin landarch sen daha uyumamissin :) asagida gordum adini naber canim?

canm cep telefonunda yatmadan gireyim dedim ama sayfa açılmadı demekki sonradan açıldı ve oturum açık kaldı, o saatte çoktaaan uyumuştum ) acaip uykucu bişey oldum yaa az once ofise geldim zaten tembelim ben tembellll.. hadi bakalm bu akşam dr randevundan sonra gecikmeden yaz bize, inşallah herşey mükemmeldir.

dün halimii görseydiniz , maliyeti öğrendkten sonradellerborayıburayıaradım, işten izin aldım hastane hastane gezdim , kendisinin bundan haberi yok ,en son en uygun fiyatı buldum ama boş gerçekten , çok şükür ben çalışıyorum , ben para biriktirmek için çalışmıyorumki bebişim için çalışıyorum .Sağol canım desteğin için evet suçlu lafı ağır bir laf ama artık bu noktaya kadar düşünüyorum .ama bunlar geçicek biliyorum

çok teşekkürler canım desteğin için , asla yasanmaması gereken konuşulmaması gereken şeyler ama malesef bunlarıda yaşıyoruz , bencillik hangimizde bilmiyorum, tekrar teşekkür ederim

Arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bn 1. denemem başarısız oldu.İnşallh hala umudum vr

demek başka testlermiş cnm..ben çalışıcaktım evleniceğim zaman eşim izin vermedi onun yüzünden kazandığım bölüme bile gitmedim üni. de şimdi maddiyatla ilgili ağzını açamıyo bana.bak sen kendin kazanıyosun paranı ona bağımlı da değilsin .ozaman rahat rahat bebeğin için herşeyi yap ve inanıyorum ben sizde öyle aman aman bişey yok kendiliğinden bile gelebilir bebişin. kendini yıpratma cnm.

Gülemciğim seninle birlikte tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum.Ayrıca Van depreminde hayatını kaybeden öğretmenlerimizide rahmetle anıyorum.

kekecb canım,yazdıklarını okuyunca inan çok üzüldüm.burada hepimizin çabası anne olabilmek değilmi? bu güzel duyguyu yaşamayı hepimiz çok istiyoruz.inşaallah rabbim daha fazla aratmadan bizlere hayırlısıyla yaşatır.herşeyden önce kullandığımız ilaçlar fiziksel olarakda biyolojik olarakda bizleri çok etkiliyor.ben tedaviye başladığımda 54 kiloydum 7 aşılamanın arkasından vücudum öyle bir değiştiki aynanın karşısında kendimi tanıyamıyordum kilo almıştım ve hiçbir kıyafetimin içine giremiyordum.eşimle bana pantolon almaya çıktık hiç unutmuyorum 42 beden pantolona bile giremedim.ve başladım ağlamaya mağazadakiler ne olduğunu anlayamadı tabiki.eşimin ısrarlarıyla zorla vücuduma olan pantolonu aldım.( o pantolonu hala saklıyorum şuan oldukça bol geliyor boşuna yırtınmışım) )ama ben eve gelene kadar yolda hüngür hüngür ağlıyorum.ben kendimi hep eş yönünden çok şanslı buluyorum.eşim her zaman olduğu gibi bana moral vermeye başladı.bende öncelik sensin çocuk 2.planda herşeyin hayırlısı falan deyip bana moral veriyor.ben bunları duymuyorum bile çünkü;gerçekten o kullandığımız ilaçlar ilişki günlerini dr.un verdiği güne göre ayarlamak falan hormonlarımızı alt üst ediyor bizleri hassaslaştırıyor. ve bu sefer suçlu arayışı içerisine giriyoruz. aslında ortada suçlu yok.. bizim gibi çok kişi var yalnız değiliz.kimimiz rahatsızlık dolayısıyla kimimizdede hiçbir neden yokken hamile kalamıyoruz.ama şuna inan rabbim bizide sevindirecek buda bizim bu dünyadaki sınavımız.allah kanser gibi ölüm gibi dertler vermesin.
sanırım senden istenilen testlerin aynısını eşim ve bende yaptırdık.bende özelden sormuştum oldukça pahalı testlerdi.ben zar zor bulunduğum ildeki ünv.üreme biriminden istedim ve yaptırdım.test kitleri çok pahalı olduğundan devlet kolay kolay yaptırtmıyormuş.1 ay içerisinde tüm tetkiklerin sonucunu almıştık.hiç para ödemedim.allaha şükür hepsi iyi çıkmıştı.bence sizlerdede olumsuz birşey çıkmayacak.ama yinede yaptırmakta fayda var.şunu sakın unutma hamile kalamıyorsak bu bir eksiklik değil. rabbimden gelen bir durum bu.herşeyin çaresini veren can veren rabbim bizleride mutlaka sevindirecektir.

kızlarrr selam,

transfer gunum belli oldu 2 aralik cuma :)))))cok mutluyum endometrıum rahim kalinligim 1 haftada 9 mm olmus cok iyi buldu simdi bile yapsak olur ama uzun uzunn dusunup takvime kitlendikten sonra cuma daha uygun dedi..pazartesiye kadar birsey dusunme pazartesi gel tum ayrintilari konusacagiz dedi :) tamam diyerek odadan ucarak ciktim insallah sevincimin devami gelir kizlar....

hepinizi opuyorum simdi kimler neler yazmis onlari bir okuyayim...

harika cnm .çok sevindim bir sorun olmamasına.dew cnm bu seferki tedavin aksamadan gidiyo Allahım böyle devam ettirsin inş.cnm.sonucuda çok güzel olucak inanıyorum ben. ayy şimdi zaman geçmez senin için.dr .un a hayranlığımız artıyo :)çok sağlam ilerliyo maşaallah..senin adına çok sevindim cnm ...

tatlim gecmisi okumadan hemen kendimi yazdim simdi senin yazdiklarini uzuntunu gorunce cok canim sIkıldı...guzelim herkesin hayatinda boyle sorunlar oluyor gun geliyor parasizlik gun geliyor saglik yada ailevi sorunlar bir sekilde bir uzuntu sebebi oluyor...erkeklerin en buyuk stresidir yetememe duygusu babamda da yasardim bunu zaman zaman kocamdada goruyorum ve cevremdeki bi suru erkekte para konusunda yettieremeyince cok kirici agresif olabiliyorlar o yuzden sen hic kirilma uzulme varsin soylensin doksun kurdunu elbet pisman olacak sen moralini yuksek tut kalbini ferah tut tedaviye baslamadan once yasanan strsler hic iyi degil...olacak hersey guzel olacak kesinlikle boyle dusunuyorum ve hissediyorum....lutfen uzme kendini

guzelim cok tesekkur ederim vallaha 2 araligi iple cekecegim bu hafta :))) bakalim neler anlatacak bana pazartesi neler yapmami isteyecek neler tembihleyecek su ana kadar amerikadaki uygulamamdan taban tabana zit bir goruntu var dilerim ki sonucuda amrikanin zitti olur ve pozitif olur..doktorumun beni ilmek ilmek isledigini dusunuyorum bendeki basarisi yeni bir uygulamanin da basarisi kabul edilecek ve literature gececegiz :) o yuzden benim kadar o da heyecanli hissediyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…