helsaaa hamileeeee..
kızlarrrr iyi kaynatmisiz bugun :)kocakların boyu uzamis cekistirmekten hehehe :)))vallaha kizlar hepsi ayni ne onlarla ne onlarsiz durumu :) hepsi ayrı alem o yuzden cok ustunde durmayin derim....eminim esim burda olsaydi ki tedavi sirasinda cocugun gozunun ustunde kasi var diye sariyordum simdi bakmayin uzaktayiz ya ozluyoruz birbirimizi :)))hersey bizim uzerimizden geciyor tedavinin tum yuku bizim uzerimizde ya bunu anlamiyorlar amann ne olcak ki durumu ama iste feci durum bugun baktimda sinirim kalkti resmen tuylenmisim nasil moralim bozuldu anlatamamdaha neler tahrip oluyor vucutta kik bilir neyse dusunursek yandik...
lancdarch bende duymustum helsayi cok sevindim onun adina dilerim bu sefer hersey yolunda gider super haber gercekten...
kekecb nasil gecti doktor?gulem 30 u icin simdiden heyecanbasmistir eminim...
kızlar yarin benimde malum doktor hepiniz benim kadar dikkatlisiniz ve konsantre oldunuz hakkinizi odeyemem hepinizin olumlu enerjilerini hissediyorum cok tesekkur ederim yarin ilk firsatta size yazacagim soz...aksami bulabilir cebimden KK ya giremiyorum malesef disarda olacagim ama dedigim gibi mutlaka yazacagim...
opuyorum kizlar sizi
selam kızlar
hepinize teşekkür ederim ,canlarımsınız .
canımın sıkıntısından tam olarak geçmişi okuyamadım ama gülemcim öğretmenler gününü kutlarım , dewwcim sendende güzel haberler bekliyoruz inşallah
aslında o kadar yoruldumki , buraya güzel şeyler yazmak bana naip olucakmı çok merek ediyorum.Hepiniz kocalarınızdan bahsetmişsiniz malesef bendedurum aynı , artık dayanılmaz hal aldı kafam çok karışık ne olur bana yol gösterin.
evet dün diyaetisyene gittik herşey çok güzel sorun yok hatta kocama bile tehkikler yaptılr falan onunda diyete başlamasını istediler ,erbil bey in vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda yanı sorunum doğrultusunda bir program izlicekmişiz , ilaçlar verdiler ve eşimden ve benden bikaç test istediler , tama okey sorun yok ama benim testlerimden bitanesi 12 taneden oluşan kan testleri ( genetik testleri gibi bişey , kantaki pıhtılaşmaya falan bakılıcakmış, bu testn sonucnda embriyo transferinde tutumabilmesi için önemli bir testmiş ( landrachcım uzun uzun araştırdım ve bu sonuca vardım , yani gerekli bir testmş ) , tabi 12 ayrı testen oluşunca maliyetli , lk çıkan fyat 1200 tl idi, biçok yeri araştırdım en son 900 tl hallettm , eşiminklerle brlkte 1100 falan neyse tabi eşim bunu duyunca kudurdu , bu nerden çıktı , bıktım artık , yoruldum yeter istemiyorum ( eşim erken yaşta babasını kaybedince çok mucadeleler vermiş tamam hayat hiç kolay olmamış) benim hayatım hep mucadeleylemi geçicek , girdik birbirimize , daha doğrusu o bağırdı bağırdı ben ağladım , anlatıyorum iknada olmuyor , sabaha kadar ağladım.
evet suçlu benim bende ona acı çekteriyorum ama elimden bişey gelmiyorki ne yapayım .
sabah aradı neyse yapalım şu testi oda olsun bakalım demeler falan .
bu işin sonu nasıl gelcek bilmiyorum , belki hamile kalıcam ama sinir hastası olucam , bir an diyorum herşeyden vazgeç
allahımma sıgındım elimden bişey gelmiyor, kızlar ne yapmalı , anlayamıyorum , anlam veremiyorum , anlayışsız ben oluyorum
çok uzun oldu kusura baklayın, ağlamaktan yüzüm gözüm şiş içnde , bu günlede geçicekmi ?
soyle bir bakayim dedim sagolun kizlar iyi dilekleriniz icin landarch sen daha uyumamissin :) asagida gordum adini naber canim?
ah canım yaa üzme kendini lütfen .görüyosun hepimizin evlerinde olan sorunlar bunlar çocuğunuzu kucağınıza alana kadar birbirinizi alttan almaya çalışın.bu konuda anlatsam akşama anca biter bizim yaşadıklarımız.ama şunu merak ettim bi dr. görüşmeye gittiğimde banada senin testlerden vermişti ben araştırma hastanesinde yapayım dedim olur dedi. (genetik dışında)acaba aynı testler değilmi hiç orda yaptırmayı düşündünmü..bizede 2000 lira gibi bi ücret vermişti hastane..ne olursa olsun yaşadıklarımız çoooook zor maddiyatta insanın belini büküyo bu bir gerçek.ama hiç bişey için üzme kendini yani yapabildiğin kadar en azından.birde şu suçluyum lafına çok kızdım .bu bir hastalık suç değil diyabet gibi tansiyon gibi Allahın verdiği bir hastalık eşinde varmıydı sorun hatırlamıyorum ama her ikinizde de olabilir sakın böyle şeyler düşünme ve bir dost tavsiyesi eşin bile olsa bu cümleyi asla eşine ailesine kendine bile birdaha kullanama .sonradan başın çok ağrıtılır inan....çok öpüyorum toparla kendini lütfen.
merhaba okuyunca çok üzüldüm ama bebegi tek isteyen sen degilsinki , hem senin psikolojinin ve kullandıgın ilaçların tedavilerin yanında eşinin yaptıkları solda sıfır kalır , bence çok düşünme bunları moralin düzgün olmazsa ne kadar yok alabilirsin bu emeklerinde boşa gider herşey düzelir sıkma canını
dün halimii görseydiniz , maliyeti öğrendkten sonradellerborayıburayıaradım, işten izin aldım hastane hastane gezdim , kendisinin bundan haberi yok ,en son en uygun fiyatı buldum ama boş gerçekten , çok şükür ben çalışıyorum , ben para biriktirmek için çalışmıyorumki bebişim için çalışıyorum .Sağol canım desteğin için evet suçlu lafı ağır bir laf ama artık bu noktaya kadar düşünüyorum .ama bunlar geçicek biliyorum
kızlarrr selam,
transfer gunum belli oldu 2 aralik cuma :)))))cok mutluyum endometrıum rahim kalinligim 1 haftada 9 mm olmus cok iyi buldu simdi bile yapsak olur ama uzun uzunn dusunup takvime kitlendikten sonra cuma daha uygun dedi..pazartesiye kadar birsey dusunme pazartesi gel tum ayrintilari konusacagiz dedi :) tamam diyerek odadan ucarak ciktim insallah sevincimin devami gelir kizlar....
hepinizi opuyorum simdi kimler neler yazmis onlari bir okuyayim...
selam kızlar
hepinize teşekkür ederim ,canlarımsınız .
canımın sıkıntısından tam olarak geçmişi okuyamadım ama gülemcim öğretmenler gününü kutlarım , dewwcim sendende güzel haberler bekliyoruz inşallah
aslında o kadar yoruldumki , buraya güzel şeyler yazmak bana naip olucakmı çok merek ediyorum.Hepiniz kocalarınızdan bahsetmişsiniz malesef bendedurum aynı , artık dayanılmaz hal aldı kafam çok karışık ne olur bana yol gösterin.
evet dün diyaetisyene gittik herşey çok güzel sorun yok hatta kocama bile tehkikler yaptılr falan onunda diyete başlamasını istediler ,erbil bey in vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda yanı sorunum doğrultusunda bir program izlicekmişiz , ilaçlar verdiler ve eşimden ve benden bikaç test istediler , tama okey sorun yok ama benim testlerimden bitanesi 12 taneden oluşan kan testleri ( genetik testleri gibi bişey , kantaki pıhtılaşmaya falan bakılıcakmış, bu testn sonucnda embriyo transferinde tutumabilmesi için önemli bir testmiş ( landrachcım uzun uzun araştırdım ve bu sonuca vardım , yani gerekli bir testmş ) , tabi 12 ayrı testen oluşunca maliyetli , lk çıkan fyat 1200 tl idi, biçok yeri araştırdım en son 900 tl hallettm , eşiminklerle brlkte 1100 falan neyse tabi eşim bunu duyunca kudurdu , bu nerden çıktı , bıktım artık , yoruldum yeter istemiyorum ( eşim erken yaşta babasını kaybedince çok mucadeleler vermiş tamam hayat hiç kolay olmamış) benim hayatım hep mucadeleylemi geçicek , girdik birbirimize , daha doğrusu o bağırdı bağırdı ben ağladım , anlatıyorum iknada olmuyor , sabaha kadar ağladım.
evet suçlu benim bende ona acı çekteriyorum ama elimden bişey gelmiyorki ne yapayım .
sabah aradı neyse yapalım şu testi oda olsun bakalım demeler falan .
bu işin sonu nasıl gelcek bilmiyorum , belki hamile kalıcam ama sinir hastası olucam , bir an diyorum herşeyden vazgeç
allahımma sıgındım elimden bişey gelmiyor, kızlar ne yapmalı , anlayamıyorum , anlam veremiyorum , anlayışsız ben oluyorum
çok uzun oldu kusura baklayın, ağlamaktan yüzüm gözüm şiş içnde , bu günlede geçicekmi ?
harika cnm .çok sevindim bir sorun olmamasına.dew cnm bu seferki tedavin aksamadan gidiyoAllahım böyle devam ettirsin inş.cnm.sonucuda çok güzel olucak inanıyorum ben. ayy şimdi zaman geçmez senin için.dr .un a hayranlığımız artıyo :)çok sağlam ilerliyo maşaallah..senin adına çok sevindim cnm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?