Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ay evet guzelim yaaa bugun de diger kabamdan oldum yarin hepten yuruyemeyecegim yada yavastan sag tarfi duzelmeye basladi boyle idare edecegim sanırsam saka gibi vallaha mantar durumum sanki biraz daha iyi ilaclar anca etkisini gosterdi moralim bozuk degil ama cokturdu igneler beni bende eger bu izdirap devam ederse soylerim doktoruma ilaca donelim diye yoksa sakat gibi dolasacagim :)))

canim hosgeldin keyfin iyi gibi geldi hosuma gitti :) insallah hep boyle ol....bol bol gedık hafta sonu desene oh ne guzel :)))
sizlerin bana yansittigi heyecan beni daha da motive ediyor inanin cok kiymetlisiniz benim icin hakkınızı odeyemem....hayırlısı guzelim ikiz yada tek saglikla akli yerinde eli ayagi saglam saglikli olsun yeter...
opuyorum cok

gulemcim randevun yarin kismetse simdiden bol sanslar hersey iyi olsun insallah guzel seyler duymani diliyorum...bencede yeni birseyler icme simdi karistirma birseyleri derim bende...

aynen öyle cnm bi taraf ertesi gün düzeliyo..dr bana iğne daha etkili ama çok kötüysen ilaç al demişti..ne kadar olucan iğne eğer cumaya kadarsa idare etmeye çalış ama yok transferden sonrada devam ediceksen mutlaka dr.una söyle çünkü ben yattığım yerden kalkarken bayağı yuvarlanıyodum :) transfer sonrası kendine daha çok dikkat etmen gerekir yani belini felan zorlamamalısın ...belki jelini yada ilacını verir..

Ya cok komik resmen bende yuvarlaniyorum :) trasnfer sonrasida yaptirtacak eminim ben bu arada vajinadan da aliyorum progesteron anlamadim neden bu kadar yukleme yapti kizlar ama tam bir progesteron manyagi oldum :) cuma transfer sirasinda gorecek ki ben oturamiyorum o zaman sanirim baska bir hal caresi dusunur transfer sonrasida yerlerde surunmek istemiyorum acikcasi :)))

Dew canım,ilaçlara başlamışsın,hayırlı uğurlu olsun,sana bir iyi bir kötü haberim var.Kötü haber,o iğneleri transferden sonra gün aşırı vurulacaksın,ta ki 11. haftaya kadar.İyi haberde,merak etme iğnelerede alışacaksın,yağlı bir iğne,ama yapan kişinin de çok önemi var.Geçiyor inan,ve en etkilisi iğne formu,zaten ki crinone jelide 12. haftaya kadar hergün kullanacaksın.Canın her yandığında,bebeğinin sana bir adım daha yaklaştığını düşün,inan hiç acımıyor,benim de mosmor olmuştu kalçalarım,ama hiç önemli değil,bebeğim için seve seve katlandım,ve tahlil günü,Allaha çok yalvardım,umarım iğnelerin sonu gelmemiştir diye...Canım benim herşey gönlünce olsun inşallah...

yaaa ozaman alışırsın belki çünkü bu tedavide hemen herkese veriliyo bu iğne demek bi zaman sonra alışıyosun..benim kendiliğinden olan bir gebelik ti diye ilaç olabilir dedi belkide..inan şu güne kadar kürtaj ağrısı dahil ben böyle bir ağrı görmemiştim..ayy ben başlayınca tekrar banada mı vericekler şimdiden kötü oldum:))))neyse pozitif düşünelim geçicek hepsi biticek inş..biraz daha sabır sadece cnm bende iğne olduğum zaman sana nazlanırım sende karnında bebişinle geçicek dersin:) ama ertesi gün sıcak uygula faydasını görürsün inş. cnm....

günaydın kızlarrrrr,
dün ofiste biraz yogundum neti açamadım dew cim gecmişe şöle bi baktım da galiba progesteron iğneleri ağrı yapmış. canımmm yaa ben hiç kullanmadım ama ağrının çok feci olduğunu biliyorum. meldi de kullanmıştı jel yüzünden mantar olunca ve o da yürüyemez olmuştu. canm onlar için mecburen katlanıcaz artık ne yapalım. bende şimdiden gece sık sık wc e kalkmalar başladı. uykunun en tatlı yerinde mecburen kalkıyorum yoksa rüyamda sürekli tuvalet arıyorum bide bulsam neler olacak kimbilir. son üç ayım sıkıntılı gececek gibi duruyor çünkü daha bu kadarlıkken bile çişimi tamamem yapsam bile kısa bir süre sonra sanki çok tuvaletim varmış gibi mesanem ağrıyor. bebek aşağıda falan demişti dr um belki onunla ilgisi vardır. cuma günü transfer saat kaçta? ben diyorum ki hepimiz o saatte burda buluşalım ve enerjilerimizi birleştirip dua edelim. ne dersiniz?

günaydın cnm sabah sabah hiç güleceğim yoktu.tuvaleti bulduğunda neler olacağı belli:))))evet bebek aşağıda olunca mesaneye yukarıda olunca mideye baskı yapıyomuş...diğer türlüsünü eltim yaşadı 9 ay kusarak geçirdi garibim. ama sen sıvı almana çok dikkat et boşver arada kaçaklar olabilir:)))eşinin üzerine atarsın.bu arada evet dew için olan fikir süpermiş.. ben tamam derim inş.

Tuanay selam canim evet basladim meshur ignelere ya inan herseye katlaniyor insan muhim degil ama ben emin olmak istedim bu sekilde tepki yapan varmi diye acaba igencim mi yeterince iyi degil diye dusundum doktorumun muaynanesi bana cok yakin oglenden sonra gidip bir gorunecegim birde soracagim normal mi diye? icim rahat etmeyecek sormazsam hayir cuma transferde yatamayacagim masaya ondan korkuyorum heheh :))) canim destegin icin tesekkurler....cok opuyorum

Landarch Badezuzum cok sekersiniz kiyamam ben size yaaaa ben zate sizlerin tum iyi enerjilerine sahibip ilk gunden beri cok tesekkur ederim kizlar vallaha...

landarch tuvaleti bulma olayina bende cok guldum heheh aman deyim bulma sakin heheh ,:)))bulursanda aaa dersin kocama bizim oglan yapmis :))))

az oncede yazdigim gibi bugun gideyim bir goreyim Israelcigimi gorsun halimi normal bu derse tamam deyip katlanacagiz yapacak birsey yok :)))

slm kızlar..size uğramadan evden çıkmak istemedim...biraz heyecanlıyım,neler konuşacağımı planlıyorum habire..saat 4 te randevum..inşallah akşama güzel haberlerle gelirim..
dew canım benim,geçecek bütün bunlar,acılar hemen unutulur,yeterki bebişler gelsin..yinede doktoruna sor bakalım,ilaç olarak verir belki..
cuma 2 deydi dimi transfer...sana dua ediyor olacağız canım..

evet erkekler konusunda fikirlerimiz ayni seninle pirayecigim. suanki doktorumdan cok memnunum, iste beni yoran tedaviye baslayamamak oldu. bu sabah gittim 3,6 olan kist 2,4e dusmus; bu ay da dkh ic, gelecek ay baslayalim dedi. bir ay daha derse artık olmaz baslayalim diyecegim. esimi sordu spermiyogrami dusuktu ne yapti diye, doktora gitmesini onerdi. Ben kimi tavsiye eder sormayi atladim. İzmirde tanidiginiz androlog var mi?

ne cok sıkıntı cekmissiniz. ama ne guzel hamile olmana sevindim. saglikla kucagina al hayirlisiyla.

sen nezaman basliyorsun yeniden ?

:) hepimizi guldurmeyi basardin. e gobegin cok cikti mi ? gerginlik cok oluyor mu, yan yatmaya simdiden baslaniyor mu ?

hadi gulemcim hersey gonlunce olsun. sana da dua ediyoruz, guzel haberlerle don

gulemcim herşeyi yazsaydın bir kağıda ben görüşmeye gittiğim bir dr.a liste vermiştim resmen ama iyi oluyo heyecandan yada hoşnut olmadığın bir cevaptan sonra herşey gidiyo aklından adam okuyup cevaplamıştı tabiii ben memnun kalmamıştım o ayrı..hadi herşey yolunda gider inş. cnm
CERENM beni sormuşsun cnm bi terslik olmazsa bende yarın gidicem bakalım.. hayırlısı...

Son düzenleme:
gülemcim hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
cerenm cim bende komik hikayeler çok gecenlerde acaip komik bir olay oldu ben koptum resmen azıcık kaçırmışım altıma millet anliicak die ödüp koptu incecik bir eşofman altım vardı :)))neyse ki günlük pet biraz kamufle etmiş ben wc e gidene kadar. sanırım biraz yapı meselesi ben normalde de su içsem anında çişim gelirdi mesanem hemen doluyor, bide bebek aşağıda olunca durum daha da vahim halde.. karnım çıktı pek yayvan değil top gibi biraz sivri sanki. bir kitapta okumuştum kan akışını yavaşlatmamak için sol yan a yatmak gerekiyor diye, hamile kaldığım günden beri sol yana yatmayı tercih ediyorum ama uyurken bunu kontrol etmek imkansız.
gecenerde msn de helsa ile konuştuk uzun uzun, hamile olduğunu söyleyince o kdar sewindim ki dedim bunu hemen topicte duyurmalıyız topicimiz neşe dolsun yine. sen yaz ben biara anlatırım detaylı dedi.. ama o günden sonra gelmedi bidaha raporluydu acaba nete fazla giremiyor mu? herşey yolunda gidiyordur umarım..

Gulemcim hadi hayırlısı olsun canım insallah hersey istedigin gibi gider guzelim dualarimiz seninle..bence liste yapip git insan o an orda heyecandan unutuyor...

Hikayeler super bencede :))cok sekersin olur boyle seyler sakin takma kafaya :) bu arada Helsayi merak etmissin Meldiye ugradim ben gecen gun doktor sonrasi Meldi soyledi, hastaneye yatmis Helsa 2 gun kontrol altinda olacakmis cok hafif lekelenmeleri olmus sanirim bu defa tedbirli davranıyor..

merhaba arkadaşlar)))) bugün gülem için önemli gün.gülemciğim inşaallah herşey istediğin gibi olur.sanırım görüşmen kemal beyle.kafanda soru oluşturan herşeyi sor arkadaşım bu bizim doğal hakkımız sonuçta.ve kemal beyinde cevaplayacağından eminim.bakarsın tedaviye aynı aylarda başlarız seninle))
landarch canım yazdıklarına çok güldüm.benimde yengem hamileliğinin son 2 ayında çarşıya çıkmaya korkuyordu.çünkü; sıksık wc arayışı içerisine giriyordu.) önemli olan hamileliğinin sağlıklı olması bunları doğum yaptığında gülerek anlatırsın))
benim cuma günü dew in transfer saatinde hastanede randevum var.ama tüm pozitif enerjimi dualarımı dewe göndereceğim.dewciğim bilki hepimizin duaları seninle......
cerenm,kist çapında gerileme var bu çok güzel. bence biraz daha sabır. 2,4 fazla büyük değil gelecek aya kalmayacağına emin olabilirsin)
badezuzum seninde dr.randevun yarınmış .hepimizde hareketlenme başladı) bize güzel haberlerle dönersin inşaallah.
helsa arkadaşımızada allah şifalar versin.bebeğini ve kendisini koruyucu melekleriyle korusun. sağlıcakla kalın.......

evet öyle cnm:)hayırlısı inş. bakalım...sen ne durumdasın gulemle beraber demişsin aralıkta o zaman başlıyosun hayırlısıyla..Allahım hepimizin dualarını kabul etsin...

Canım çok tatlısın walla, tuvalet bulsan ne olacak, kaçak olacak elbette :) :) boşver mide bulantısından iidir canım benim. Bu arada DEW için enerji birleştirmeye ben varım canım, saatimizi belirleyelim ve tüm pozitif enerjimizi DEW'e gönderelim. Moral olsun :)
Bİr de yazının altında ki etiketleme var ya, 19 haftalık yazıyoooo, ya ne çabuk büyüdü bizim erkeğimiz de 19 haftalık oldu...Walla görünce gözlerim doldu tatlım, kocaman adam oldu şimdiden sanki :) :) Seni ve bebeği öpiyorum kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…