canım yaa ben iğneyi vurulduktaan bir saat sonrasında ağlamaya başlıyodum eşimde naz yapıyosun diyodu ama bir saat sonra bütün bacağım ağrıdan uyuşuyodu..hiç unutamam o ağrıyı..evet aksayarak geziyodum ertesi gün ikinci iğneyi vurdurduktan sonra önceki günün ağrısı anca geçiyodu bende .malesef bu iğne böyleymiş. ben direk dr.umu aradım zehirliyo beni diye:) ama bazı kişilerde etkisi daha fazla oluyomuş .ben dayanamayıp ilaç yada fitilinden vermesini istedim dr.dan ve 4 .günden sonra ilacını kullandım. umarım senin vücudun daha dayanıklıdır hemen alışır. bir tek şunu yapıyodum ben iğneyi olduğun gün değil ertesi gün sıcak su torbası bırakıyodum yerine bacağım anca kendine geliyodu ama aynı gün yapma ilacı bozabilir sıcak, başka yapabildiğim bişey yoktu ..mantar içinde hiç abartmıyorum 4 saatte bir çamaşır değiştir demişti dr. ve giyinmeden önce ütüleyip giyiniyodum .akıntı için ped felan kullanıyosan onlarda iyice azdırıyo çünkü sürekli nemli kalıyosun..kuru olmaya dikkat et cnm .moral bozmak yok cuma günü bebeğin seninle olucak ve bütün zorluklar biticek inş...
merhaba kızlaaaaaaaar)))) haftaya birgün gecikmeli başladım. ):-(( hafta sonu eşimle zamanı dışarıda geçirmekten ve pzt.gününün yoğunluğundan ancak bu gün sizlere merhaba diyebildim.hepimiz dew e odaklanmışız bakıyorum )) dewin heyecanı hepimizi sardı.allahım sen arkadaşımızın göbeğini bebekleriyle doldur (ikiz geliyor inşallah ) bizlere bayram havası yaşat amiiiiiiiiiinnnnnnn............ landarch canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. üzüntüden ve stresten kendini koru lütfen. gülemciğim ayın 30unda randevun varmış hadi hayırlısı olsun.kemal bey yaş ve rezervin azalmaması için bana dkh kullandırtmamıştı.sanada kullandırtmaması iyi olmuş.ve kafanda soru işareti kalacak herşeyi konuş derim.ben öyle yapıyordum.ve gayet anlayışla cevaplıyordu öylede olması gerekir.insan kendini daha iyi hissediyor.
dew hoşgeldin hayatım,merakla bekledik yine seni..şimdi böyleyiz transferden sonra nasıl geçiririz o kadar günü bilmem
mantar geçer canım,önemli olan rahim..oda yastık gibi olmuş vallahi:)))
bu arada şu embriyo dondurma olayı süpermiş,ne kadar güzel,aklında hiç soru işareti olmadan devam etti tedavin,sonuda böyle gelsin inşallah..
bende heyecanlıyım,yarın gidiyorum,öbür gün doktordayım..ama içim sıkılıveriyo arada,güvenmek çok önemli gerçekten...
neyse canlar belki siz biliyosunuzdur ben yeni bişey okudum bu gün,gojiberry(kurt üzümü)diye bişey...bi sayfada doğal yolla hamile kalabilmiş bi arkadaş bahsetmiş..dukan diyetinde de geçiyomuş..neyse bayaa okudum,napsam alsammı karar veremedim..bilgisi olan bana fikir verebilirmiii?
birde hayıta başlıyorum tekrar..iyi gidiyodum bi ara ama ishal kusma olunca bi bıraktım kaldı öyle..ay onunda tabletini alsam iyi olacak,zor geliyo..
başka napsamki..
hergün adaçayı ve relax sallama poşet içiyorum..birde kadınlar için beşi bi yerde sallama poşet içiyorum:) nasıl
başka öneriniz varsa yerim,içerim:)))))))))))
Ay evet guzelim yaaa bugun de diger kabamdan oldum yarin hepten yuruyemeyecegim yada yavastan sag tarfi duzelmeye basladi boyle idare edecegim sanırsam saka gibi vallaha mantar durumum sanki biraz daha iyi ilaclar anca etkisini gosterdi moralim bozuk degil ama cokturdu igneler beni bende eger bu izdirap devam ederse soylerim doktoruma ilaca donelim diye yoksa sakat gibi dolasacagim :)))
aynen öyle cnm bi taraf ertesi gün düzeliyo..dr bana iğne daha etkili ama çok kötüysen ilaç al demişti..ne kadar olucan iğne eğer cumaya kadarsa idare etmeye çalış ama yok transferden sonrada devam ediceksen mutlaka dr.una söyle çünkü ben yattığım yerden kalkarken bayağı yuvarlanıyodum :) transfer sonrası kendine daha çok dikkat etmen gerekir yani belini felan zorlamamalısın ...belki jelini yada ilacını verir..
Ya cok komik resmen bende yuvarlaniyorum :) trasnfer sonrasida yaptirtacak eminim ben bu arada vajinadan da aliyorum progesteron anlamadim neden bu kadar yukleme yapti kizlar ama tam bir progesteron manyagi oldum :) cuma transfer sirasinda gorecek ki ben oturamiyorum o zaman sanirim baska bir hal caresi dusunur transfer sonrasida yerlerde surunmek istemiyorum acikcasi :)))
günaydın kızlarrrrr,
dün ofiste biraz yogundum neti açamadım dew cim gecmişe şöle bi baktım da galiba progesteron iğneleri ağrı yapmış. canımmm yaa ben hiç kullanmadım ama ağrının çok feci olduğunu biliyorum. meldi de kullanmıştı jel yüzünden mantar olunca ve o da yürüyemez olmuştu. canm onlar için mecburen katlanıcaz artık ne yapalım. bende şimdiden gece sık sık wc e kalkmalar başladı. uykunun en tatlı yerinde mecburen kalkıyorum yoksa rüyamda sürekli tuvalet arıyorum bide bulsam neler olacak kimbilir. son üç ayım sıkıntılı gececek gibi duruyor çünkü daha bu kadarlıkken bile çişimi tamamem yapsam bile kısa bir süre sonra sanki çok tuvaletim varmış gibi mesanem ağrıyor. bebek aşağıda falan demişti dr um belki onunla ilgisi vardır. cuma günü transfer saat kaçta? ben diyorum ki hepimiz o saatte burda buluşalım ve enerjilerimizi birleştirip dua edelim. ne dersiniz?
Dew canım,ilaçlara başlamışsın,hayırlı uğurlu olsun,sana bir iyi bir kötü haberim var.Kötü haber,o iğneleri transferden sonra gün aşırı vurulacaksın,ta ki 11. haftaya kadar.İyi haberde,merak etme iğnelerede alışacaksın,yağlı bir iğne,ama yapan kişinin de çok önemi var.Geçiyor inan,ve en etkilisi iğne formu,zaten ki crinone jelide 12. haftaya kadar hergün kullanacaksın.Canın her yandığında,bebeğinin sana bir adım daha yaklaştığını düşün,inan hiç acımıyor,benim de mosmor olmuştu kalçalarım,ama hiç önemli değil,bebeğim için seve seve katlandım,ve tahlil günü,Allaha çok yalvardım,umarım iğnelerin sonu gelmemiştir diye...Canım benim herşey gönlünce olsun inşallah...
Canım hoşgeldin, ne zamandır yoktun ortalıkta, geçmedi mi şu inatçı kist hala. Ne mübarek kistmiş bea :) :) Ama ben ce bir an önce güvenebileceğin bir doktor bul canım, bence de bu iş devlette olmuyor ne yazık ki, hele hele bizim gibi çalışan kadınlar için çok çok zor. Dediğin gibi bi de eşini istiyırlar yanında, yahu adam zaten zırt pırt izin alamıyor, ben gelmişim daha ne istiyosunuz diiimi ama. Madem maddi sıkıntında yok tatlım ben ce bir özelde güzenebileceğin bir doktor bul. gittiğin yerler içine sinene kadar ön görüşme yap, doktordan hoşlanmadın mı bırak gitsin tedaviye başlamadan daha....
Aldatabilirliği yükselen erkek konusuna gelince kesinlikle katılıyorum. Ne yazık ki benim babam bundan 5 yıl kadar önce daha fazla kazanıp daha konforlu arabalara binmeye başlayınca daha güzel giyinince daha bakımlı olunca etrafındaki kadınlar artıı artııı ve en sonunda babam da aşağı yukarı benimle aynı yaşta bir kıza tutuldu, annemle boşandılar. Babam evlendi,çocuk yaptı falan.... Bana kalsa tüm erkakler aldatır, seven erkek te aldatır.Sadece bazısı korkar, kurduğu hayatı kaybetmekten korkak... yoksa eminim içinden ciddi ciddi geçirirler. Benim pek erkeklere güvenim yok o nedenle, öle saçımı süpürge yapayım aman her dediğini yapayım, kıyafetlerini ütüliyi, her acıktım dediğinde önüne yemeğini koyayım hiç işim olmaz. Sanırım babamla yaşanılanlar yüzünden böle oldum her neyse .... Bence canım sende fazla kafana takma kadınları, onlar heryerde :) :) bu konuda biraz kaderci olmak gerek sanırım, olacakla öleceğe çare bulunmuyor ne yazık ki.hayatımızı şüphe üzerine kıskançlık üzerine kuramayız ya. İşte böyle, bak şimdi sabah sabah nerelere geldi konu, demek ki benim de bu sabah çenem azcık açılmış :)
Dew canım,ilaçlara başlamışsın,hayırlı uğurlu olsun,sana bir iyi bir kötü haberim var.Kötü haber,o iğneleri transferden sonra gün aşırı vurulacaksın,ta ki 11. haftaya kadar.İyi haberde,merak etme iğnelerede alışacaksın,yağlı bir iğne,ama yapan kişinin de çok önemi var.Geçiyor inan,ve en etkilisi iğne formu,zaten ki crinone jelide 12. haftaya kadar hergün kullanacaksın.Canın her yandığında,bebeğinin sana bir adım daha yaklaştığını düşün,inan hiç acımıyor,benim de mosmor olmuştu kalçalarım,ama hiç önemli değil,bebeğim için seve seve katlandım,ve tahlil günü,Allaha çok yalvardım,umarım iğnelerin sonu gelmemiştir diye...Canım benim herşey gönlünce olsun inşallah...
yaaa ozaman alışırsın belki çünkü bu tedavide hemen herkese veriliyo bu iğne demek bi zaman sonra alışıyosun..benim kendiliğinden olan bir gebelik ti diye ilaç olabilir dedi belkide..inan şu güne kadar kürtaj ağrısı dahil ben böyle bir ağrı görmemiştim..ayy ben başlayınca tekrar banada mı vericekler şimdiden kötü oldum:))))neyse pozitif düşünelim geçicek hepsi biticek inş..biraz daha sabır sadece cnm bende iğne olduğum zaman sana nazlanırım sende karnında bebişinle geçicek dersin:) ama ertesi gün sıcak uygula faydasını görürsün inş. cnm....
günaydın kızlarrrrr,
dün ofiste biraz yogundum neti açamadım dew cim gecmişe şöle bi baktım da galiba progesteron iğneleri ağrı yapmış. canımmm yaa ben hiç kullanmadım ama ağrının çok feci olduğunu biliyorum. meldi de kullanmıştı jel yüzünden mantar olunca ve o da yürüyemez olmuştu. canm onlar için mecburen katlanıcaz artık ne yapalım. bende şimdiden gece sık sık wc e kalkmalar başladı. uykunun en tatlı yerinde mecburen kalkıyorum yoksa rüyamda sürekli tuvalet arıyorum bide bulsam neler olacak kimbilir. son üç ayım sıkıntılı gececek gibi duruyor çünkü daha bu kadarlıkken bile çişimi tamamem yapsam bile kısa bir süre sonra sanki çok tuvaletim varmış gibi mesanem ağrıyor. bebek aşağıda falan demişti dr um belki onunla ilgisi vardır. cuma günü transfer saat kaçta? ben diyorum ki hepimiz o saatte burda buluşalım ve enerjilerimizi birleştirip dua edelim. ne dersiniz?
slm kızlar..size uğramadan evden çıkmak istemedim...biraz heyecanlıyım,neler konuşacağımı planlıyorum habire..saat 4 te randevum..inşallah akşama güzel haberlerle gelirim..
dew canım benim,geçecek bütün bunlar,acılar hemen unutulur,yeterki bebişler gelsin..yinede doktoruna sor bakalım,ilaç olarak verir belki..
cuma 2 deydi dimi transfer...sana dua ediyor olacağız canım..
slm kızlar..size uğramadan evden çıkmak istemedim...biraz heyecanlıyım,neler konuşacağımı planlıyorum habire..saat 4 te randevum..inşallah akşama güzel haberlerle gelirim..
dew canım benim,geçecek bütün bunlar,acılar hemen unutulur,yeterki bebişler gelsin..yinede doktoruna sor bakalım,ilaç olarak verir belki..
gülemcim hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
cerenm cim bende komik hikayeler çok gecenlerde acaip komik bir olay oldu ben koptum resmen azıcık kaçırmışım altıma millet anliicak die ödüp koptu incecik bir eşofman altım vardı :)))neyse ki günlük pet biraz kamufle etmiş ben wc e gidene kadar. sanırım biraz yapı meselesi ben normalde de su içsem anında çişim gelirdi mesanem hemen doluyor, bide bebek aşağıda olunca durum daha da vahim halde.. karnım çıktı pek yayvan değil top gibi biraz sivri sanki. bir kitapta okumuştum kan akışını yavaşlatmamak için sol yan a yatmak gerekiyor diye, hamile kaldığım günden beri sol yana yatmayı tercih ediyorum ama uyurken bunu kontrol etmek imkansız.
gecenerde msn de helsa ile konuştuk uzun uzun, hamile olduğunu söyleyince o kdar sewindim ki dedim bunu hemen topicte duyurmalıyız topicimiz neşe dolsun yine. sen yaz ben biara anlatırım detaylı dedi.. ama o günden sonra gelmedi bidaharaporluydu acaba nete fazla giremiyor mu? herşey yolunda gidiyordur umarım..
merhaba arkadaşlar)))) bugün gülem için önemli gün.gülemciğim inşaallah herşey istediğin gibi olur.sanırım görüşmen kemal beyle.kafanda soru oluşturan herşeyi sor arkadaşım bu bizim doğal hakkımız sonuçta.ve kemal beyinde cevaplayacağından eminim.bakarsın tedaviye aynı aylarda başlarız seninle ))
landarch canım yazdıklarına çok güldüm.benimde yengem hamileliğinin son 2 ayında çarşıya çıkmaya korkuyordu.çünkü; sıksık wc arayışı içerisine giriyordu.) önemli olan hamileliğinin sağlıklı olması bunları doğum yaptığında gülerek anlatırsın ))
benim cuma günü dew in transfer saatinde hastanede randevum var.ama tüm pozitif enerjimi dualarımı dewe göndereceğim.dewciğim bilki hepimizin duaları seninle......
cerenm,kist çapında gerileme var bu çok güzel. bence biraz daha sabır. 2,4 fazla büyük değil gelecek aya kalmayacağına emin olabilirsin)
badezuzum seninde dr.randevun yarınmış .hepimizde hareketlenme başladı) bize güzel haberlerle dönersin inşaallah.
helsa arkadaşımızada allah şifalar versin.bebeğini ve kendisini koruyucu melekleriyle korusun. sağlıcakla kalın.......
günaydın kızlarrrrr,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?