gülem cim dr randevun iyi gecmiş aslında senin için yeni şeyler değil cünkü dr un aynı belki tedavi protokolünü değiştirecek. rahim filmi cektirmeni sana bıraktığına göre göre demekki çok gerekli değil yoksa ısrarcı olurdu. canm dr un bir problem yok denk gelmemiştir demek istemesine şaşırma sakın çünkü tıbben bir engel yoksa adam ne yapsın. bana kendi dr um olmaması için sebep yok dediği zaman ona sinir olurdum, neden olmuyor 4 aşilama 1tüp bebek oldu.. ee bazı dr lar rezervin az dediğinde de tamam işte sebep bu derdim çünkü insan mutlaka bir sebep arıyor. ama şöle bir gercekte var ki rezerv sorunu bebeği direk engelleyen bir sorun değil acele edilmesini sinyali sadece. dün misafirliğe gittik arkadaşıma, onun memleketinde bir akrabası vardı yıllarca bebek olmayınca devlet desteğini alabilmek için takip aşilama gibi süreçleri deniyorlardı. hep aklıma gelir konuştukça durumunu sorarım dün yine sordum o da aradı hal hatır sormak içn. tüp bebek için rapor almışlar ilacları falan temin etmişler adeti beklerken hamile olduğunu öğrenmiş. sewinç çığlıkları atıyordu cnm yaa.. ve kadının tek söylediği şey, yıllardır ilk defa kafamdan attım nasıl olsa tüp bebek yaptırcaz diye içim ferahtı keyfim yerindeydi ve oldu..
kızlar dünden beri karnımda minik pıt pıtlar hisediyorummmmmmmm
merhaba kızlar..çayımı içmeden size yazmayı bi görev biliyorum artık:) iyiki varsınız...
muayene oldum;evet lee cim kemal bey muayene etti,sol tarafımda size ara ara ağrıyo dediğim çikolatam 2,5 cm olmuş.tedavide 1,5 falandı yanlış hatırlamıyosam.ama kesinlikle operasyon önermiyorum çünkü bu seviyede bize engel değil,almaya kalkarsak yumurtalığın zarar görebilir,rezervi iyice sıkıntıya sokar dedi..ok dedim..bunun dışında rahim ve tüpler için çok çok iyi dedi..rezerve gelince yine sağda 5 solda 4 saydı.endometriozis yüzünden olduğunu söyledi tabii..ayrıca endometriozisli hastalarda tüplerde oluşan bi yapıdan sözetti,ultrasonla bariz görünür,bazende hsg de çıkar,bunlarda tüp bebek başarısını kötü etkiler dedi,ama sende böyle bişey mevcut değil,istersen hsg çekerim ama bence gerek yok dedi..gerek yoksa canımı yakmanın bi anlamı yok dedik...ama ben artık çocuktan önce benim kendi sağlığımla ilgilenmesini,sonra bebek için ne gerekiyosa yapmasını rica ettim(sitemkar sözlerle tabii)
ikisi birden bi seferde içilen antibiyotiklerden verdi.asprin ve vitamine hemen başla dedi..ocağın ilk haftası adetimle başlycaz..genetik içinde kan verdik..çok umut veremem ama normal yolla gebe kalamazsında diyemem sana dedi..hahahaa:))) bi gülesim geldi orda ,eşimle birbirimize baktık dalga geçer gibisağdan gelen dominant bi yumurtan var dedi,ama boyutunu bilmiyorum söylemedi,çokta mühim değil zaten...işte haberler böyle kızlar..hakkımızda hayırlısı..
badezuzum canım demek sende yarın gidiyorsun,hadi hayırlısı canım,şimdiden bol şans...inşallah herşey yolundadır..
cerencim kistin küçülmüş,bidahaki aya kalmaz inşallah..hep beraber başlıyoruz sanki:)))))
lee canımmmm gel beraber yapalım şu işi,kol kola gideriz kemal beye
kızlar acayip yorulmuşum,çayımı içip gelirim yine..öpüyorm...seviyorum sizi
gulem cnm inş. bu defa herşey içine sinmiştir.benim gibi gönülsüz gidiyosun dr.una ama Allah nasip etmişse heryerde olur ..hakkımızda hayırlısı olsun cnm..belki o gelişen yumurtan süpriz bile yapar hiiç belli olmaz...neyse hayırlı uğurlu, sonunda yavrunu kucağına alacağın bir tedavi olsun inş. hepimiz için duam bu..
gülem cim dr randevun iyi gecmiş aslında senin için yeni şeyler değil cünkü dr un aynı belki tedavi protokolünü değiştirecek. rahim filmi cektirmeni sana bıraktığına göre göre demekki çok gerekli değil yoksa ısrarcı olurdu. canm dr un bir problem yok denk gelmemiştir demek istemesine şaşırma sakın çünkü tıbben bir engel yoksa adam ne yapsın. bana kendi dr um olmaması için sebep yok dediği zaman ona sinir olurdum, neden olmuyor 4 aşilama 1tüp bebek oldu.. ee bazı dr lar rezervin az dediğinde de tamam işte sebep bu derdim çünkü insan mutlaka bir sebep arıyor. ama şöle bir gercekte var ki rezerv sorunu bebeği direk engelleyen bir sorun değil acele edilmesini sinyali sadece. dün misafirliğe gittik arkadaşıma, onun memleketinde bir akrabası vardı yıllarca bebek olmayınca devlet desteğini alabilmek için takip aşilama gibi süreçleri deniyorlardı. hep aklıma gelir konuştukça durumunu sorarım dün yine sordum o da aradı hal hatır sormak içn. tüp bebek için rapor almışlar ilacları falan temin etmişler adeti beklerken hamile olduğunu öğrenmiş. sewinç çığlıkları atıyordu cnm yaa.. ve kadının tek söylediği şey, yıllardır ilk defa kafamdan attım nasıl olsa tüp bebek yaptırcaz diye içim ferahtı keyfim yerindeydi ve oldu..
kızlar dünden beri karnımda minik pıt pıtlar hisediyorummmmmmmm
canım bednede ot içmeye başladım diyetisyen dr vrdi civan perçemi , aslan pencesi hayıt ama henüz hayıt alamdım onada başlıcam .
bu geçen cumartesi verdim kanı , 25 gün dediler , çok uzun gerçekten inşallah güzel sonuçlar alarız.
benim eşimde bazen karamsar şeyler düşünüyor çok kızyorum , iyi düşünki iyi olsun , kötüyü çagırma diyorum laflarını ağıza tıkıyorum valla , kötü şeyler duymaya tahamülüm yok , sende izin verme stres olma boş yere , su akıp yolunu bulucak allahımız bize istediğimiz vericek inşallah.
canım valla diyet tam gaz devam sebze ve otlarla devam bunun yanı sıra bi ilaç verdi kilo verdirici onnu içiyorum , folik asit , omega3 ve glocobay diye bir şeker ilacıda içiyorum yanı sıra.bide açlık hisside sebep olan bakteri falan varmı diye test istedi ama bişey çıkmadı , çıksaydı eğer buna şimdiden mudahale etmemiz hamileliğn ilk 3 ayında mide bulantısını engellemiş oluruz demişdi ama gerek kalmadı.spor yok ama yürüyüşyapmaya çalışıyorum , bugün regli oldum andan canım bişey istemiyor yürüyemicem herhalde , ağrım var(
canım bismillah deyip başlıcaz tedavimize inşallah allahın izniyle ...
canım iyi, sukur; stres yaptigin kadar olmamis. folik asit mi onerdi, baska birsey var mi onerdigi ? ben de ilk hamilelik dusundugumde korunmayı bırakmadan 3 ay once baslamıstım folık asite, bilincli anne olacagiz ya; baktim gelen-giden yok biraktim.
evet canım,bu doktor hep iyi diyo,fsh önemli değil,çikolatam önemli değil,spermler bozuk önemli değil:))) du bakalım nolcak)
canım coraspin 100 mg.,folbiol 5 mg. ve zitrotek tablet(antibiyotik) verdi..zitrotek 2 tane zaten,ikisi birden bi kerede içilecek..temmuzdaki tedavimde de içmiştim ama hemen alıp iç dedi..tedaviyi beklemeyecekmişim ne mantıkla anlamadım..folbiolle coraspinede başla tedaviye kadar iç dedi..birde rutin kan tahlilleri istedi,onlarıda temmuzda yaptırdık diye yeterli dedi,ama prolaktin ve tsh(troid) baktırıp ara beni dedi..geçen hafta isteyiverseydi gittiğim uyuz doktor elimde olcaktı ne güzel...yorgunu yokuşa sürmek derler ya aynen öyle...
canım ,,şimdiye folik asit manyağı olmuştuk dimi hehehee:)))
Kızlar yarin sabah erkenden yazamam..hepinize olumlu dusunceleriniz icin tesekkur ederim, hepinizin tum guzel dileklerini iliklerime kadar hissettim...yarin gelir gelmez yazabilecegimi sanmiyorum ama aksama bir firsat yakalarsam yazacagim...
Hepinizi cani gonulden kucakliyorum,saglicakla kalin...
canım demek doktorlarda destekliyo bu otları,sevindim vallahi:) ya şu hayıtı direk yutsak olurmu acaba:) doktoruna sorarsan çok sevinirim,kokusuna alışılıyo ama ben en pratiğini bulmaya çalışıyorum:) zaten günde 4 tane ilacım vardı banada asprin ve folbiol verdi,şimdiden başla diye..hepimiz aynı durumdayız,aman sonu güzel olsun..
canım 15-25 önemli değil,nasılsa bekleyeceğiz,güzel bi sonuç çıksında..bende eşimi susturuyorum,bıraksam benim içim neler söyleyecek ama kendimi telkin edip duruyorum....
canım iyi gidiyosun,bu diyet işi ne olursa olsun çok iyi bi karar..doktorun mantıklı davranmış..hadi bakalım hayırlısı canım..
ya kızlar ben bide şeyi merak ediyorum , tranfer tam olarak nasıl gerçekleşiyor , tuvalete sıkışık olma durumu nasıl olucak kafama takılıyor , transferden sonra tuvalete ne zaman çıkıyorsun ve ayağa kalmak hemen doğrumu?özel yapılması gereken bişeyler varmı, yanımıza almamız gereken ? ne bileyim düşünüyorum şimdiden delimiyim neyim :)))
ya kızlar ben bide şeyi merak ediyorum , tranfer tam olarak nasıl gerçekleşiyor , tuvalete sıkışık olma durumu nasıl olucak kafama takılıyor , transferden sonra tuvalete ne zaman çıkıyorsun ve ayağa kalmak hemen doğrumu?özel yapılması gereken bişeyler varmı, yanımıza almamız gereken ? ne bileyim düşünüyorum şimdiden delimiyim neyim :)))
slm kızlar...
kekecb canım önündeki tedaviye odaklan,tüp bebeği getirme aklına lütfen..şu hayıt işini sorarsan çok sevinirim:)
landarch canım nihayet kendini ve bebeği rahat bırakacaksın artık:) o seninle canım,kendiside söylüyo artıkcanın ne istiyosa bak bence..hiç bişeyini eksik etme..O'na değer canım..ya ismi yokmu daa bu oğlancağızın???
evet dew de bütün gün aklımız..dualarımız...ben hasta bi bebeği ziyarete gidiyorum kızlar,onunda duaya ihtiyacı var..
ALLAHIM SAĞLIKLI,SIHHATLİ,NORMAL BEBEKLER VER..
akşama görüşürüz...
hastane odasindayim gayet iyiyim minigim benimleteyzellerieri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?