Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ahhh canım yaaaa, ne kadar çok sevindim bebeğini hissetmene. Demek oğluşumuz içerde oyuncuklar oynuyoda annesine ben burdayım diyo, yerim onu ben :) :) Sen bol bol konuş meleğinle, elini karnına götür, seni hissedermiş, hatta sana tepki verirmiş, elini koyduuğun yere o da hemen gelir yaslanırmış. Ne garip değil mi anne bebek ilişkisi... Mucize resmen. Kendine dikkat et canım, öpüyorum ikinizi de

canım iyi, sukur; stres yaptigin kadar olmamis. folik asit mi onerdi, baska birsey var mi onerdigi ? ben de ilk hamilelik dusundugumde korunmayı bırakmadan 3 ay once baslamıstım folık asite, bilincli anne olacagiz ya; baktim gelen-giden yok biraktim.

aman siz de daha gozullu-gonulsuz deyip durmayin. iyi olacak, hersey guzel olacak :) bol bol iyi dusun

:) ne guzel haberler bunlar. of gozlerim doldu, cok aglak biri olacagim ben de galiba

Ay landarchhhhh super haber pitpitlar :)))merak ediyordun neden olmuyor diye demek haftasi 9.haftaymis ay yerim yaaaa cok cok sevindim guzelim allah icine sindirsin...

Kızlar bugun doktorumun koordinatoru ile konustum yarin sabah 11de orda olmami istedi sanirim 1de de transferi yapacaklar bir degisiklik yok yani :) heyecanlimiyim evettttttttt ikiye yarilcam heyecandan :))) yarin sabah crinone jel yapmadan gidecekmisim estrofem hap devam gunde 3e dusurduler sanırım onuda 1 hafta kullandiracak cunku o kadar ilac kaldi...

Iste benden son dakika haberleri...

kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin supersiniz....

Kızlar yarin sabah erkenden yazamam..hepinize olumlu dusunceleriniz icin tesekkur ederim, hepinizin tum guzel dileklerini iliklerime kadar hissettim...yarin gelir gelmez yazabilecegimi sanmiyorum ama aksama bir firsat yakalarsam yazacagim...

Hepinizi cani gonulden kucakliyorum,saglicakla kalin...

canım demek doktorlarda destekliyo bu otları,sevindim vallahi:) ya şu hayıtı direk yutsak olurmu acaba:) doktoruna sorarsan çok sevinirim,kokusuna alışılıyo ama ben en pratiğini bulmaya çalışıyorum:) zaten günde 4 tane ilacım vardı banada asprin ve folbiol verdi,şimdiden başla diye..hepimiz aynı durumdayız,aman sonu güzel olsun..
canım 15-25 önemli değil,nasılsa bekleyeceğiz,güzel bi sonuç çıksında..bende eşimi susturuyorum,bıraksam benim içim neler söyleyecek ama kendimi telkin edip duruyorum....
canım iyi gidiyosun,bu diyet işi ne olursa olsun çok iyi bi karar..doktorun mantıklı davranmış..hadi bakalım hayırlısı canım..

canım bütün kalbimizle yanındayız...dinlen güzelce hemen yaz sonra...Allah yardımcın olsun,bol bol şans hayatım..öpüyorum..

DEW canım, aklımız,yüreğimiz hep sen de dualarımız hep seninle. Allah hakkında hayırlı olanı versin. Umarım miniğin yatağını beğenir de mışıl mışıl uyur içerde, sıkı sıkı tutunur hayata ve sana. Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim
Badezuzum sanırım senin de bugün dr. kontrolün vardı, yanlış mı hatırlıyorum. Umarım herşey yolundadır.

günaydın kızlarrrr,
bugun pek işim yok ofiste, gunumu dew i düşünerek hayal ederek gecirmeyi planlıyorum. bebeği ile kavuşma anını hayal edip pozitif imgeleme yapalım dua edelim bol bol..

bebeğin kıpırtılarını hisetmeye başlamam iyi geldi bana. düne kadar anneme falan birtek giysi bile aldırmayan ben dünden beri bebek odalarına bakıyorum bir usta ile görüşüp fiyat bile aldım. bir yanım diyor ki bebek eşyalarına para harcamak boşuna bir yanımda diyor ki olup olacağı bir tane bunu bile zar zor yaptın herşeyi olsun veletin..

helsa nın son durumu ne acaba ewde mi yoksa hastanede mi?

canlarım günaydın
gülemcim inşallah dr gidince sorucam ilaç işini , inşallah iyi olur gerçekten bu diyet işi, çok sağol, dr odasına girince zaten diyetisyen dr gibi değildiki direkt pko dan bahsetti iyi kötü yanlarını anlattı sorular detaylar felan çok iyi gelmişdi gerçekten muayenesi.Hepimizin yolu aynı , inşallah hepimiz muradımıza ericez allahın izniyle.

DEWW canım büyük gün dualarımız seninle , bütün işin rasgitsin inşallah ,hayırlı cuma günü hayırlı bir evlat nasip etsin sana yaradan .
Güzel haberlerini bekliyoruz ,
Allah yar ve yardımcın olsun

ya kızlar ben bide şeyi merak ediyorum , tranfer tam olarak nasıl gerçekleşiyor , tuvalete sıkışık olma durumu nasıl olucak kafama takılıyor , transferden sonra tuvalete ne zaman çıkıyorsun ve ayağa kalmak hemen doğrumu?özel yapılması gereken bişeyler varmı, yanımıza almamız gereken ? ne bileyim düşünüyorum şimdiden delimiyim neyim :)))

Canım benim sen neden düşünüyosun bunları şimdiden, senin ihtiyacın olmayacak inşallah bu bilgilere. Ama yine de söliiiim, baya bi sıkışık olmak gerekiyormuş, transferden sonra yaklaşık 30 dk. daha tutuyorsun sanırsam ve de dinleniyorsun. bazıları hemen tuvalete gönderiyormuş ama tutmakta ve dinlenmekte fayda var tabi. Tecrubeli arkadaşlar sizin nasıldı transfer sonrası.Aslında beni de biraz stres bastı, sonuçta ilk tüp bebek denemem olacak nasipse önümüzdeki ay.Korkuyorum walla :)

DEW cnm bu mübarek günde dualarımız seninle cnm .Allahım hayırlı, sağlıklı,kucağına alıp sağlıkla mutlulukla büyüteceğin evladını nasip etsin bu gün sana.. hepimizin kalbi ve duaları seninle...

cnm sen düşünme şimdilik bunları .ben, piraye, gulem, lee düşünelim .inş sana hiç gerek kalmıycak..benim çok yakın arkadaşımdan bildiğim dr.u çok sıkışık olmalısn demişti.buda kendini tutamamış gizlice gidip halletmiş işini:)söylemedim dedi..veeee şimdi ikizleri 7 yaşında..geçen merkezde yatan hasta kısmına gittiğimde de bi tane kadına sürgü vermişlerdi ..kadın tuta tuıta gözümden yaş geldi dedi ama kaldırmamışlardı..öff benim sistitim var yaaa ben tutamam..koyveririm dr.un kucağına:)aslında iyi bir fikir mi ne gıcık oluyorum zaten :)

dew cim şuanda odasında önlüğünü giymiş bonesini takmış sırasını bekliyordur, Allah güç sabır sukunet versin.. kalbimiz seninle tatlımm

slm kızlar...
kekecb canım önündeki tedaviye odaklan,tüp bebeği getirme aklına lütfen..şu hayıt işini sorarsan çok sevinirim:)
landarch canım nihayet kendini ve bebeği rahat bırakacaksın artık:) o seninle canım,kendiside söylüyo artık canın ne istiyosa bak bence..hiç bişeyini eksik etme..O'na değer canım..ya ismi yokmu daa bu oğlancağızın???
evet dew de bütün gün aklımız..dualarımız...ben hasta bi bebeği ziyarete gidiyorum kızlar,onunda duaya ihtiyacı var..
ALLAHIM SAĞLIKLI,SIHHATLİ,NORMAL BEBEKLER VER..
akşama görüşürüz...

canm var var canm sölemedimmi yoksa inşallah Kuzey ismini koymayı düşünüyoruz. Millet aylarca isim bakar karar veremez bizim ki şıp diye kuzey olsun dedi. cinsiyeti belli olduğu günden bu yana kuzey diye diye artık benimsedik hepimiz. canm hasta bebek mi var inşallah en kısa zamanda iyileşir. dew seni aşağıda görüyorummmmmmmmmm cepten mi girdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…