Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gülemciğim sanırım bu saatlerde görüşmen bitmiştir.inşaallah güzel haberler ve pozitif bir moralle bizlere dönüş yaparsın.

merhaba kızlar..çayımı içmeden size yazmayı bi görev biliyorum artık:) iyiki varsınız...
muayene oldum;evet lee cim kemal bey muayene etti,sol tarafımda size ara ara ağrıyo dediğim çikolatam 2,5 cm olmuş.tedavide 1,5 falandı yanlış hatırlamıyosam.ama kesinlikle operasyon önermiyorum çünkü bu seviyede bize engel değil,almaya kalkarsak yumurtalığın zarar görebilir,rezervi iyice sıkıntıya sokar dedi..ok dedim..bunun dışında rahim ve tüpler için çok çok iyi dedi..rezerve gelince yine sağda 5 solda 4 saydı.endometriozis yüzünden olduğunu söyledi tabii..ayrıca endometriozisli hastalarda tüplerde oluşan bi yapıdan sözetti,ultrasonla bariz görünür,bazende hsg de çıkar,bunlarda tüp bebek başarısını kötü etkiler dedi,ama sende böyle bişey mevcut değil,istersen hsg çekerim ama bence gerek yok dedi..gerek yoksa canımı yakmanın bi anlamı yok dedik...ama ben artık çocuktan önce benim kendi sağlığımla ilgilenmesini,sonra bebek için ne gerekiyosa yapmasını rica ettim(sitemkar sözlerle tabii)
ikisi birden bi seferde içilen antibiyotiklerden verdi.asprin ve vitamine hemen başla dedi..ocağın ilk haftası adetimle başlycaz..genetik içinde kan verdik..çok umut veremem ama normal yolla gebe kalamazsında diyemem sana dedi..hahahaa:))) bi gülesim geldi orda ,eşimle birbirimize baktık dalga geçer gibi sağdan gelen dominant bi yumurtan var dedi,ama boyutunu bilmiyorum söylemedi,çokta mühim değil zaten...işte haberler böyle kızlar..hakkımızda hayırlısı..
badezuzum canım demek sende yarın gidiyorsun,hadi hayırlısı canım,şimdiden bol şans...inşallah herşey yolundadır..
cerencim kistin küçülmüş,bidahaki aya kalmaz inşallah..hep beraber başlıyoruz sanki:)))))
lee canımmmm gel beraber yapalım şu işi,kol kola gideriz kemal beye
kızlar acayip yorulmuşum,çayımı içip gelirim yine..öpüyorm...seviyorum sizi

Guzelim haberler iyi okudugum kadarıyla cok sevindim herseyden once moralinin iyi olmasina memnumum...hevesli isteklisin bu harika bir haber.Kemal beyde genel olarak guzel yapici konusmus sekerim hadi hayırlısı olsun guzelim....insallah hersey cok guzel olacak buna inaniyorum....dilerim siraya dizilmisizdir :)

gulem cnm inş. bu defa herşey içine sinmiştir.benim gibi gönülsüz gidiyosun dr.una ama Allah nasip etmişse heryerde olur ..hakkımızda hayırlısı olsun cnm..belki o gelişen yumurtan süpriz bile yapar hiiç belli olmaz...neyse hayırlı uğurlu, sonunda yavrunu kucağına alacağın bir tedavi olsun inş. hepimiz için duam bu..

canım bu adam hep ağzımıza bi parmak bal sürüp yolladı,arkasından gelmeyen kalmadı:) ama alanında iyi,en önemlisi dürüst biri olması devam etmem için önemli sebeplerden bi kaçı..hsg çekip çekilmeme kararını bana bırakınca kalakaldım orda,ve bence boşuna masraf gibi baktı olaya,ve rutin tahlilleri dışarda yaptır güvencenle dedi..düşün normalde bunu nasıl deriz,kabul edermi acaba diye kafa patlatırız,adam direk kendisi söylüyo..buda bizim için önemli bi kıstas maalesef..oraya gidince hiç heyecan kalmadı içimde..öylesine salıvermiş bi tip oldum.inşallah dediğin gibi bi sıra olmuşuzdur bütün gurup:)

evet canım başka bi yere gitsem daha heyecanlı olurdum heralde,sanırım başarısızlık ve başıma gelenler soğuttu,ama yinede bu işe kader,kısmet şeklinde baktığımdan yapmam gerekeni yapıyorum modundayım..bi an içimden çabalamak geliyo bi an donup kalıyorum,ama yinede önümüzdeki süreci sağlıklı geçirmek için elimden geleni yapıcam..normal şekilde hiiç umudum yok canım,bekleriz napalım..bu arada sayfalarda sperm bozukluklarında dna kırılması gibi şeyler okumuştum,aklımda kalmasın diye onuda sordum,gerekirse eşimide inceletelim gibisinden hiiiçç gerek yok dedi,morfoloji belki doğal yolla olmasını geciktirir ama tüp bebekte sayı iyi oldukça sorun yok dedi..canım benim amin,inşallah hepimiz arka arkaya sağlıklı bebeklere gebe kalırız:)

Canım hadi bakalımdoktorun güzel şeyler söylemiş bence,hepimiz ocak ayına kitlendik sanırsam, ben de ocağı bekliyorum malum :) umarım yeni yıl yeni umutlarla gelir ve ailelerimiz yeni yılda en küçük üyesine kavuşur :)

DEWWWW walla çok heycanlıyım yaaaaa, bugün son gün, yarın büyük gün :) saat kaçtaydı transferin, sana burdan enerji yolliiicaz :) ayyyy Allahım ben de c.tesi günü gidiyorum tüp bebek olayını konuşmaya İstanbul'a, hakkımızda hayırlısı.
DEWcim o kadar çok inandım ki senin tedavine, bu defe miniğin de seninle gidecek Amerikaya :) içimde öle bi his var...

Ah Pirayem sagol guzelim vallaha bende heyecanliyim popomdaki acilar :) vajinal kasinti ve akintilari bile takmaz oldum aklim surekli minigimde :)))bugun arayacagiim koordinatoru saat ile ilgili simdilik oglen 1 ama saat degisebilir size haber verecegim sekerler..

cumartesi seninde doktor var ha super insallah Ocak'ta baslamak icin hersey yolunda gider ve super olur guzelim...

gülemcim canım senin adına çok sevindim kontrolun iyi geçmiş , moralin gayet güzel canım ya allah içine sindirsin inşallah,.
Gülemcim , pirayecim , badezuzum hepimizin tedavisi aşağı yukarı aynı ayda başlıcak ocak ayı bizim için müthiş bir ay olucak bomba gibi giricez inşallah yeni yıla , sırayla alıcaz bebişlerimizi göbüşlerimize
bende ocak başında başlıcam inşallah , bu önümüzdeki bir ayı iyi değerlendirmeliyiz kendimize çok iyi bakmalıyız sağlıklı ve huzurlu olmalıyız.
pirayecim cumartesi görüşmeye geliyorsun demek inşallah çok güzel geçer , detayları senden bekliyoruz
gülemcim bende genetik test sonucunu bekliyorum 25 gün sonra çıkacağını söylediler , aralık ortası gibi alıcam sonucu , çok merak ediyorum sonuclar nasıl çıkıcak diye.senin sonuclar ne zaman çıkıcakmış.

Evettttt yıl sonunun en güzel haberini inşallah DEWW cim senden alıcaz , heyecanlı olmamak mümkünmü , bebişin yarın seninle buluşucak , kuş tüyü yatağında huzuru bulucak inşallah .Çok iyi ol , mutlu git bebişine , senden çok güzel haberler bekliyoruz.
sen başı çek ceğerim ardından biz gelelim inşallah.

ben bile şimdiden hayalini kurmaya başladım , bazen sıkıntılı düşüncelerim ortasından bu düşünceyle sıyrılıyorum yeni yılda bebişm benimle olucak diye inşallah .
Diyet aynen devam haftaya cuma kontrol var bakalım ne kadar gidicek 15 günde :)))

canım ya allah iyiliğini versin çok güldüm inan ,bir anda ne srest yaşadın değilmi , ama oğluşunun canı sağ olsun ,hepsi tatlı bir anı.
hamilelikde en zor durumlrdan biriside uyumak değil mi doğru pazisyonu bulmak , tekyönlü yatmak , birde ilerleyen aylarda allah tüm hamişlerin yardımcısı olsun , benim halam hamişliğinin son aylarında çok kilo almışdı , gerçekten çok zor zamanlar geçirmişdi birde ağustos ayıydı gerisini sen düşün .ama senin kilo seyrin gayet iyiydi degilmi hatırladığım kadarıyla ?

canım helsa için çok sevindim ama biraz sıkıntılıymış herhalde , inaşallah oda allahın izniyle sıkıntılı günleri bir çırpıda atlatacak dualarımız onunla.

evet canım doktora bakarsan olumsuz bi durum yok,sanki denk getiremediniz ama artık tüp bebekle devam etmek mantıklı,bunda da olumsuz sonuç alınabilir,hiç bişey garanti değil gibi konuştu.yani bu işin nasip kısmet olduğunu anlattı kısaca..gebelik oluşursa kan sulandırıcı iğneler yapcaz sana dedi.şimdi genetik sonucunu merak ediyorum,
hakkaten ne kadar yoğunuz ocakta..hep beraber bismillah başlıycaz..hadi senden de güzel sonuçlar bekliyoruz canım,şimdiden kolaylıklar diliyorum..

dew im,miniğinde seni bekliyo) off çözülecek yarın kıyamam:)))))) takma tabii,acıymış akıntıymış,geçecek hepsii...yarın akşam hiç bişeyin kalmayacak inşallah..

canım benim aminnnnn.inşallah hepimiz için yolunda gider herşey..
çok haklısın ayrıca..bu 1 ay bizim için çok önemli..bende ot falan içiyordum ama kızların uyarılarını dikkate alıp abartmamaya karar verdim..ama hayıta inancım sonsuz,ona devam edeceğim..canım sen genetik test için ne zaman vermiştin kanı?ben kaçırdım heralde onu..bize 15 günde çıkar dediler..aynı günlerde alcaz o zaman sonucu..bende çok merak ediyorum ama eşim panikliyo ara ara,sorun çıkarsa tek tedavisi embriyodan sağlamını bulmak dedi doktor,e zaten 2 tane embriyo oluşmuştu yine öle olursa naparız deyip duruyo eşim..o öyle dedikçe geriyo beni..napalım üzerimize düşeni yapıyoruz gerisi Allahtan...inşallah sonuçlarımız temiz çıkar da tertemiz başlarız tedaviye canım..
sen neler yaptın?diyetin yanında spor falan varmı?canım mutlaka çok çok işe yarayacak bu diyet...kilo verip vermeyeceğine takılma,sağlık için başladın,gerisi gelir inşallah..sağlıklı sıhhatli..

gülem cim dr randevun iyi gecmiş aslında senin için yeni şeyler değil cünkü dr un aynı belki tedavi protokolünü değiştirecek. rahim filmi cektirmeni sana bıraktığına göre göre demekki çok gerekli değil yoksa ısrarcı olurdu. canm dr un bir problem yok denk gelmemiştir demek istemesine şaşırma sakın çünkü tıbben bir engel yoksa adam ne yapsın. bana kendi dr um olmaması için sebep yok dediği zaman ona sinir olurdum, neden olmuyor 4 aşilama 1tüp bebek oldu.. ee bazı dr lar rezervin az dediğinde de tamam işte sebep bu derdim çünkü insan mutlaka bir sebep arıyor. ama şöle bir gercekte var ki rezerv sorunu bebeği direk engelleyen bir sorun değil acele edilmesini sinyali sadece. dün misafirliğe gittik arkadaşıma, onun memleketinde bir akrabası vardı yıllarca bebek olmayınca devlet desteğini alabilmek için takip aşilama gibi süreçleri deniyorlardı. hep aklıma gelir konuştukça durumunu sorarım dün yine sordum o da aradı hal hatır sormak içn. tüp bebek için rapor almışlar ilacları falan temin etmişler adeti beklerken hamile olduğunu öğrenmiş. sewinç çığlıkları atıyordu cnm yaa.. ve kadının tek söylediği şey, yıllardır ilk defa kafamdan attım nasıl olsa tüp bebek yaptırcaz diye içim ferahtı keyfim yerindeydi ve oldu..

kızlar dünden beri karnımda minik pıt pıtlar hisediyorummmmmmmm

umarım helsa ve bebişide iyidir..Allahım korusun onları..sağ salim kucaklaşsınlar inşallah....

canım,çok haklısın..ama işte prolaktin falanda yükseldi ya doğal yolla umut edemiyorum..ama bu arada benim anneminde bizlerden çok sonra prolaktini yükselmiş,hatta mrda küçük bi kitle görünmüş dr.hiç ilaca gerek yok,stresten uzaklaşmaya çalış sadece hamile kalmanı engelleyebilir demiş,annemde zaten düşünmediği için önemsememiş,bi kaç ay sonra hamile kalmış ve kürtaj olmuş....yani hep bu sonuca geliyoruz olacağına varıyo herşey.....çok sevindim o arkadaşada..ne güzel maşallah..
canımmmmsınnn tepiklermi atıyooo...yaa çok güzel çokk...artık varlığını kendisi hissettirecek annesi:)
maşallah size...maşallah.....

canım bednede ot içmeye başladım diyetisyen dr vrdi civan perçemi , aslan pencesi hayıt ama henüz hayıt alamdım onada başlıcam .
bu geçen cumartesi verdim kanı , 25 gün dediler , çok uzun gerçekten inşallah güzel sonuçlar alarız.
benim eşimde bazen karamsar şeyler düşünüyor çok kızyorum , iyi düşünki iyi olsun , kötüyü çagırma diyorum laflarını ağıza tıkıyorum valla , kötü şeyler duymaya tahamülüm yok , sende izin verme stres olma boş yere , su akıp yolunu bulucak allahımız bize istediğimiz vericek inşallah.
canım valla diyet tam gaz devam sebze ve otlarla devam bunun yanı sıra bi ilaç verdi kilo verdirici onnu içiyorum , folik asit , omega3 ve glocobay diye bir şeker ilacıda içiyorum yanı sıra.bide açlık hisside sebep olan bakteri falan varmı diye test istedi ama bişey çıkmadı , çıksaydı eğer buna şimdiden mudahale etmemiz hamileliğn ilk 3 ayında mide bulantısını engellemiş oluruz demişdi ama gerek kalmadı.spor yok ama yürüyüşyapmaya çalışıyorum , bugün regli oldum andan canım bişey istemiyor yürüyemicem herhalde , ağrım var (

canım bismillah deyip başlıcaz tedavimize inşallah allahın izniyle ...

canım ya maşallah ilk hareketlerini hissetmeye başladın demek , allah tamamına erdirsin inşallah :)))) bol bol konuş bebişinle müzükler dinlet ona , bizim onu sevdiğimizide söyle burda o kadar çok teyzesi varki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…