Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hastane odasindayim gayet iyiyim minigim benimleteyzellerieri

İşyerindeyim, gözlerim yaşardı, ağladım ağlıcam... Çok duygulandım canım ve inan çok sevindim iyi olduğuna... Kendine çok çok dikkat et tatlım ve hep olumlu düşün emi? bebeğin seninle kalacak, hayata sıkı sıkı tutunacak, o kadar yoldan geldi, bence hayata tutunmak için can atıyo. İçimden bir hiç çok güçlü bir kız olacağını söylüyo :) :)

canım benim ya bende çok duygulandım , maşallah maşallah allah tamamına erdirsin , meleğin şimdi en güvenli yerde annesinin pamuk döşeğinde .
Allahım DEWW cimin bebişi sıkı sıkı tutunsun ,annesini , babasını , biz teyzelerini çok mutlu etsin inşallah, mucuzisi gerçekleşsin .. amin...

Allah tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallah

deww canım çok sevindim minik meleğinle 9 ay boyunca inşallah güzel günler yaşayın ..öpüyorummmmmm çok dualarımdasın inan..sevgiler..

canım bende henüz yeni geldim eve bütün gün hastanedeydim.ama dualarım hep seninleydi.bugün cuma evden çıkmadan yasin okudum ve sana yolladım senin gibi bebek isteyen tüm anne adaylarına yolladım.eve gelir gelmez ilk işim senden gelen haberlere bakmak oldu.çok şükür rabbime bebeklerin seninle artık ve 9 ay boyuncada annesiyle birlikte olacak inşaallah.teyzeleri bu gün hep onun ve annesi için dua ediyordu.inanıyorum ki rabbim dularımızı kabul etmiştir. ve bol bol dinlenin artık allaha emanet olun ))) kızlar sizlerede iyi hafta sonları.şimdi yemek hazırlığı yapmalıyım.sizlerin yazdıklarına sonra bir bakarım)) öpüldünüz

dewww canım benim..hayat senle aktı bugün bizim için..derin bi ohhh çekelim artık:)
herşey en güzel şekilde devam edecek canım..sıkı tut miniğini..öpüyorum ikinizide:)

gülemciğim seni görüyorum aşağıda ) ayyyy şu yemek işi olmasaydı laflardık biraz sana yazacaklarım vardı..ilk fırsatta döneceğim))

canlarım bende doktorun istediği tsh ve prolaktin için kan vermiştim bu gün..gerçi geçen haftada baktırmıştım ama gıcık dr.yazmamıştı prolaktini biliyosunuz..neyse düşmüşşşşş:) çok sevindim 12 çıkmış..tsh ımda çoook şükür iyi..
ayyy düzene girsin artık herşey..

landarch kuzeyini severim senin:)) bayılıyorum zaten bu isme,arkadaşımın oğlu var,haşin bi oğlan:))) kuzeyimiz adıyla yaşasın inşallahhhhhhh...
canım arkadaşımın bebeği hastanede yatıyo bu arada,onu görmeye gittim..biraz canım sıkkın ama geçecek inşallah..Allah sağlıklı versin...

gülemciğim seni görüyorum aşağıda ) ayyyy şu yemek işi olmasaydı laflardık biraz sana yazacaklarım vardı..ilk fırsatta döneceğim))

canımm hayırdır??? iyisin dimi..hiç sorma bende yemeğe girişcem şimdi..akşama kayınvalidemler gelcek gibi:/ sen yaz,bakarım ben genede..öptüm..

dew cnm artık evdesindir heralde.doğum yapıp bebişin kucağında hastneden çıktığın günlerde gelicek inş...hadi bakalım beraber geçirdiğiniz bu geceniz ömür boyu beraberliğinizin ilk gecesi olur cnm.

leeee canım uğramamışsın bi daha??? merak ettim ama.........

dewww canım napıyosunuz bakalım????sıkı sıkı sarılıp uyuyun artık:) hehehee:))))))))

Canim arkadasliarmbenim,

annem soylesnsede iki dakkika size yazmadan edemedim :) dunden beri araliksiz yattim wcler haric cokda iyi hissediyorum o yuzden 5 dakika arkadaslarima yazmayi hak ettim...kizlar cok rahat bir transfer gecridim kekecb inan simdiden dusunulecek birsey degil evet idrara sIkısıktım ama o an idrari dusunmuyorsun bile hemen cocugunla kavusmak istiyorsun....vajinal jelden dolayi tahris oldugum icin biraz acidi katetrali yerlestirirken ozlem hemsire var super bir kiz elimi bir dakikabile birakmadi asla unutmayacagim iyiligini tam 12:30 da evet dediler bebegimizi koyuyoruz hayirlisi dilekleriyle icime dustu minigim....gozlerimden yaslar iniverdi ekip super doktorum super ve seviyeli... hersey bitti ,geldi doktorum elimi tuttu bundan sonrasi icin hayirlisi diyoruz hersey gonlunce olsun dedi gitti ben agla agla neyse aldilar odaya 1,5 saat yattim iste o arada kocama yazdim birde size cepten o kadar yazabildim normalde cok zor aciliyor cepten KK ama mucize oldu acildi...
Embriyolog hemsireler ve doktorum embriyo kalitemden bahsetti durdu kizlar cok iyi dediler :) hicbozulma olmamis cozudukten sonra ama zaten bana garanti ettiler dondurma isinde cok iyiyiz dediler adamlarin kendine guvenleri tammis onuda anlamis oldum....transfer oncesi embriyolgo ile uzun uzun konustuk zaten benden cok umitliymis ekip oyle soylediler dilerim yuzumuz kara cikmaz...
Bundan sonrasi icin doktorum ozellikle yat suna dikkat et demesiler elime bi rbrosur verdiler en cok uzerinde durduklari kabiz olmamam yavs haraketler o kadar eger calisiyorsaniz isinize donebilrisiniz demisler ama tabi ben 1.tecrubemden sonra karar vermistim zaten yatacagim :)ve yatiyorumda her aksam igneye devam bi suru ek ilaclarim var mesela ilaclardan biri cok enteresan 4 gun icilecek embriyomu yerlestirmeden once cevresini inceltiyorlarmis embriyo o zaman daha iyi tutunuyormus ama icime konduktan sonrada kalinlasmasi lazimmis cevresinin iste onun icin bir ilac iciyorum neler ictim yarabbim :)))Iste benden son havadisler kizlar bri sure her angelemeyebilirim ama her gun gelecegim sizlersiz olmuyor :)

sizlerin destegini asla untumayacagim kizlar iyiki varsiniz sizleri seviyorum....

tahlillerin iyi cikmasina cok sevindim gulemcim insallah basladigi gibi iyi gitsin guzelim....tsh'in filan iyi cikmasi superrrrrrr :)

dewcim sayende hepimiz derin bir oh cektik. hersey yolunda gitmis ne guzel.
landarch bebegin ismiyle yasasin, guzel bir isim koymussunuz.
gulem sevindim degerinin dusuk cikmasina, dert ettigin kadar yokmus bak.
herkes guzel haberleri vermeye devam etsin :)

canım maşallah diyeyim önce..herşey tıkır tıkır gidiyo bak..annenin yanında olman dahada güzel bence.hiç kimse onlar gibi olmaz çünkü.her anlamda tam destektir onlar..inşallah torununu kucağına verdiğin günleride görür:)
dinlen canım,evet kabız olmamaya çalış..bana transferden sonra en zor gelen şey tuvalet olayıydı..ne kıymetliler yarabbim:)
kayısı ye,günkurusu olsun..çok faydalı...
biz burdayız canım,çok fazla uğraşma bilgisayar telefon falan..bizde gün sayıyor olacağız...öptüm hayatımmm..

sağolun kızlar..çok şükür iyi çıktı sonuçlarım..hep böyle olur umarım..
badezuzumun kontrolü vardı dimi?naptı acaba?
ceren sen ne zaman gidiyosun?

sevgılı dew77uzun zamandır gıremıyorum kk ya senı merak ettım yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum inşallah miniğin sana sıkı sıkı tutunur dualarım senınle ve yavrusuna kavusmak isteyen tum arkadaslarla

begumm ,cerenm sizlerede tesekkurler kizlar..

kizlar aksamlari 8-9 civari hafifi atesleniyorum boyle sanki yuzumden ates cikiyor al al oluyorum olcuyoruz atesimi 37,8 fina cikiyor hani vahim bir durum yok ama endisleniyorum aksi bir durum mu diye bugun doktorumu yada koordinatorunu arayacagim merak icindeyim...sizin bir fikriniz varmi?anneanneme gore ise disaridan yabanci bir sey koydular icine birbirinize alismaya calisiyorsunuz diyor :)))heheheh hos bir yorum tabi ama beni tatmin etmedi....
onun disinda iyiyim kizlar....
opuyorum

Canm endiselenme progesteron hormonu etkisi ile ateşin normalin hep 1 derece üstü seyredecek )) ama annenenin yorumu da hoşuma gitti valla olabilir neden olmasın.. Sumasa cepten yaziyorm o yüzden uzun uzun yazamiorm, hepinize ii pazarlar.. Dew cim yeğenime ii bak güzel beslen bol bol dinlen opuyorm seniiiii .....

ay cnm icimi ferahlattin evet normal vucut isimdan 1 derece hemen hemen yukarida cikiyor hani ates desen ates degil yanaklarima ates basiyor filan sonra kut diye iniyor..koordinatorude aradim zaten 38 ustu atestir asagisi degildri dedi korkma ilaclar yapar takipte ol dedi bol sivi dedi amannn korktum iste ne bileyim....

landarch cok sagol guzelim yaaa eksik olma

DEWciiiiimmmm canım alıp gelmişsin meleğini, transferin ii geçmesne şu anda ii olmana çok sevindim. Bol bol dinlen tatlım, elma ve kayısı yemeğe çalış bol bol sıvı tüket, taze sıkılmış portakal suyu fln iç, tam mevsimi. Lütfen endişelenmemeye çalış ve aklına kötü şeyler getirme... Miniğimiz pamuk yataklarının içinde mışıl mışıl uyuyoooo... Seninle gün sayıcaz artık. Test tarihin ne zaman tatlım?
Bu arada kızlar ben de İstanbulan geldim. Ocak sonunda tüp bebek tedavime başlıcaz. Sanırım Ocağın 25!i gibi falan başlarız. Reglimin 2. günü başlıcaz tedaviye. Kontrol etti, ilk defa bu ay ilaçsız yumurtalarım gelişmiş kızlar. biri sağda biri solda iki tane. Bu haftayı değerlendirin dedi doktor. Belki kendiliğinden gelir :) bir de Ocak ayında prolaktın ve TSH baktırıcam yeniden. Herşeyin hayırlısı...
LANDARCH canımcımoğlumuzunismi çok güzel, adı gibi güçlü kuvetti bi erkek olsun İnşallah.
GÜLEMcim sonuçların güzel çıkmış darısı benim başıma inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…