Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Pirayecim sagol canim...hayirlisi insallah...babamdan firsat kalirsa onun ipadden yazabiliyorum :) bilg acinca basimdaki hemsireler babam,annem,bas hemsire anneannem :)))) kiziyorlar....pirayecim dogal yumurtalar cok guzel eh ne ypacaginizi biliyorsunz :)))))
Insallah seninde tahliller iyi cikar gulem gibi....
Opuldunuz kizlar...Bu arada tahlil gunum 14 aralik sali eskiden tahlil gunumu iple cekerdim simdi garip bir sekilde zaman yavas gecsin istiyorum delimiyim neyim

merhaba kızlar..
pirayecim; çok güzel bi haber bu..1 değil 2 hemde:) canım çok çalışın yaaa:)))))))))))) inşallah ocağa kalmayacak canım..

dew;içindeki seni ısıttımı ne anneannenin yorumuna bayıldım valla..ama belliki progesterondan canım..hiç takılma..bol sıvı al..

kızlar bende bu ay ovülsayonu belirgin yaşadım..gerçekten prolaktinin düştüğü belli oluyo.ne acayip bi denge dimi..aman herşeyimiz ayarında olsun..herkesin sağlığı yerinde olsun..

kizlar selam,

hepimiz ara ara yaziyoruz bu ara BUbus yazmiyor merak ettim neler yapiyor?

Ben dun aksam yine ateslendim 38e cikti atesim doktor minoset verdi sanırım hamilelerede birtek minoset veriliyormus o dusurdu hemen birde ilik dus..bu ates olayina takmayayim diyorum ama insan ister istemez huzursuz oluyor

gulemcim yumurtalan harika cok sevindim...

pirayecim ne guzel haber bu, hem de 2 yumurta, istanbul derdi olmadan kavussan bebeklerine, ah ne guzel olacak.
gulemcim ben de ocak basinda gidecegim tekrar doktora. asilama yapilir herhalde once yapabilirsel. bakalim su sogan suyunu iceyim diyorum ama sabah kalkmak zor, aksam evi kokutup icmek zor. ama sıkacagim disimi bu ay.
bu aksam basliyorum sogan suyuna.
spor salonuna da tembellik edip gitmiyordum, 2 gundur ona da gidiyorum, biraz bacak, popo calisayim da su cocuk fikrini atayim kafamdan.

merhaba kızlar,
haftanın ilk günlerini hiç sewmiyorum. haftasonu ofis ısınmadığı için pazartesi günü ısıtmak problem hala üşüyorum akşam ewe gitsem diye can atıyorum ( dew cim minoseti hamileler kullanabiliyor ben grip olduğumda dr um vermişti eger ateşin çıkarsa yada baş ağrın olursa kullan demişti. çok şükür daha birtane bile kullanmadım, aslında şuanda başım ağrıyor ama ewe gidip biraz dinlenince gecer diye tahmin ediyorum. bubus tan ses çıkmıyor şu sıralar inşallah güzel haberlerle gelir.. piraye cim ne güzel kendiliğinden 2 yumurta üretmişsin, cok cok iyi değerlendirin ))

sağol canım,iyi değerlendirdik ama umutlanmıyorum yinede..ocağa adapte olmuş durumdayım..
ateşine doktor ne dedi?progesteron yapıyodur büyük ihtimalle,evet minoset güvenli bi ilaç,endişe etme canım dirençli bi ateş değilmiş sonuçta..sen meyve ve sıvı takviyesi yap kendine..
hakkaten bubuş nereye kayboldu acaba?

canım 2012 yee hızlı gireceğiz yani:)
ahh sorma hiç içemedim o soğan suyunu,içmek belki mesele değil,sık burnunu bi seferde içiliyo ama hazırlaması bi dert..kokusundan çok rahatsız olduk eşimde bende..hayıtıda kapsül olarak alayım dedim ama hangisini alcam bilemedim,bi sürü çeşidi var,en iyisi gözüm göre göre hazırlamak dedim...şimdi demledim soğusun diye bekliyorum..
canım ne güzel spor salonuna falan gitmen..sıkı bi bedenle gebelik daha rahat geçer canım:) inşallah gerek kalmaz aşılamaya falan..

aman canım dikkat et kendine,maşallah de:) masajda çok rahatlatır,eğer yapan varsa tabii:)) ben masaj aleti aldım en sonunda:)

huhu üşümeyin siz yaa :) kıyamam...
benimde cok basım agrıyo boynum tutulmuş gece...

bende pazartesi günlerini sevmiyorum ya bizde ateş gibi yanıyoruz yoğunluktan

aman canım dikkat et kendine,maşallah de:) masajda çok rahatlatır,eğer yapan varsa tabii:)) ben masaj aleti aldım en sonunda:)

canm pek maşallahlık durumum yok aslında 10 gun süren ağır grip gecirdim ama ateş yükselmeyince ilac almadım ne kadar içebilirsin dese de neticede ilac ya korktum aslında. burnumun koku almayışından faydalanıp acaip sarımsak yedim yemeklerle beraber çiğ çiğ :) eşim zavallı kokuya katlanabilmek için mecburen oda yedi
canm masajı bende çoook sewiyorum özellikle ayak masajına bayılırım. nasıl bir alet aldın, koltuğa konulandan mı yoksa birinin yardımınına ihtiyac duyulan bir alet mi? canm ovulasyonu gördüysen ve değerlendirme yapıldıysa gün sayabilirz demek )) nezaman beklenmeyen adet tarihin? canm hayıt tabletleri satılıyor piyasada ama ne bileyim çok güvenilir bir marka bulmak lazım cünkü o bitkiyi hap haline getiriyorlar ya teshisi biraz zor olur. en güvenilir olanı tohumu bizzat kendin kaynatman ama biraz araştırayım ben belki güvenilir bir firmanın hapını bulurum.

cerenm canm soğan suyu ciddi koku yapar ben 15 gün uygulamıştım eşim her gün soruyordu kür nezaman bitiyor diye.. sabah uyandığım gibi kaynatıp mutfak penceresinin dışınıa koyuyordum hızlıca soğusun diye. ewden çıkarken de posasını çöpe atıp işe gideken çöpünü ayrı attım yoksa bulunduğu mekanı hemen kokutuyor pişmiş soğan. gecenlerde mercimek çorbası yaparken eşim dediki iyyk soğan kürünü hatırladım ne iğrençti.. valla vız gelir dedim şifa olsun diye yine olsa içerim, yeterki işe yarasın ki bence yarıyor.

elibess canm seni burda görmek ne güzelll, anca ısındım valla baş ağrım da hafifledi )) bu topice takıl bence çok seweceksinn

olsun canım yine maşallah..inşallah bundan sonra ağrısız,sızısız geçer..sarımsağı iyi akıl etmişsin ama..geçen gün kayınvalidem;''eskilerden doktora gitmezdik hemen,soğanı kaynatır içiverirdik iyi olurduk''dedi:))) (ah ahh bilmezmiyim dedim içimden,bi ben içemedim,inanmadım belki bilmiyorum ama gerçeklik payı büyükmüş..)
canım bende ayak tiki var:))) asla asssslllaaa ayağımı elletmem..düşününce bile mahvoluyorum:))
ben aslında şu zayıflama kemerlerinden almıştım,hiç belime kullanmadım nerdeyse,eklem ağrılarımda bacağıma sarıyordum onu..boyun tutukluğunda falanda boynuma..çok amaçlı kullanıyorum yani..onsuz olmuyo..
canım değerlendirdik ama tabiiki umutlanmıyorum..şu genetiği çok merak ediyorum ben,fmf aktarımıyla ilgili bi yazı okudum içim kabardı..hayırlısı canım..

eneee bugün kimse uğramamış buraya, nerdesiniz yahuu.. bende anca pc nin başına oturabildim, sabah röleveye çıktım tam üç inşaat gezdim allahtan hava iyidi lodos sayesinde ama yorulmuşum yaa kendimi ewe atıp dinlenmem lazm. dew cim nasıl gidiyor ateşin ne alemde? gülem cim genetik testinde bişey çıkmayacak bak görürsün.. nezaman çıkıyor sonuçlar?
kızlar bizim buranın yolları baya kötü hep yol çalışması hep çukur çıkıyor ansızın.. sabah akşam işe gidip gelirken biraz sarsıldığımı hisediyorum karnım büyüdükçe sanki beni daha rahatsız ediyor. acaba sallanmanın bebeğe zararı varmıdır? ne dersiniz?

hakkaten yahu nerdesiniz..benim ilk yaptığım şey size bakmak:)

lee;kaç gün oldu anlatacaklarım var dedin bi dahada gelmedin..nerdesin? çatladım meraktan!!!

landarch canım 15 gün sonra dediler..10 gün kaldı.. benim fmf olayı çıkarmı yoksa sadece belirli şeyleremi bakılıyo bilmiyorum..ama eğer herşeye bakılıyosa fmf çıkacak bende..bende taşıyıcıyım ama,hastalığın sıkıntılarını aynen yaşıyorum.eşlerden biri taşıyıcı diğeri sağlıklıysa çocuk %75 sağlam,%25 taşıyıcı oluyomuş,ama 2 tane baskın gen denen genler var,onlardan birini taşıyosam eğer %80 hasta bile olabiliyomuş..bende kötü düşünmüyorum artık.kalbimi bozmayacağım,içim cızzz ediyo ara ara ama öğrenmek lazım yinede,,doktor hamilelik oluşursa hergün iğne yaptırcam ayrıca dedi,kan sulandırıcı..yaşayıp göreceğiz..
aktif çalışman iyi aslında canım,soğuktan falan korkma,bebiş çok sağlam yerde:) sarsıntıdanda bişey olacağını sanmıyorum ben.bi arkadaşım vardı köyde görev yapıyodu,hergün servisle paldır küldür sıkış depiş gitti yazık:)) bçok şükür bi sorun yaşamadı..

Son düzenleme:
merhaba canlarımmm,geldim gülemciğim.tekrar dönüş yapamadım sana kusura bakma:-(( eşim bilgisayarı formatladı..yaa ben size akıl danışacağım ne yapacağımı şaşırdım:-((( biliyorsunuz eylül sonunda 3.tüp tedavim vardı ve aniden hormonlar düşünce yarım kalmıştı tedavim.sebebi ben eşimin ailesinde kalıyordum.orada yaşadığım bazı şeyler moralimi çok bozdu.istenilmiyormuşum hissi yaşadım.kayınvalidem 2.tedavim sonucunda bize bir daha denemeyin diye üstü örtülü mesaj vermişti kimi ilgilendiriyorsa.yok rüyasında ölmüş annesini görmüşte birdaha tüp denemesinler demişte ..... ve birazda sanırım eşimin bana aşırı düşkünlüğü onları ara ara rahatsız ediyor çünkü;zaman zaman kıskançlık belirtileri veriyorlar.aslında ben hep söylüyorum benden oğullarını kıskanmalarına gerek yok.çünkü; eşimin ailesini kendi ailemden asla eyırt etmemişimdir.her zaman saygılı olmuşumdur.bunu zamanında kayınvalidemede söylemiştim.bu tedavimde aynı stresi yaşamak istemediğimden misafirhanede kalmak istiyorum.ama bunu eşime söylediğimde dolayısıyla annesi orada varken misafirhaneyi kabul etmiyor.ve ben eşim üzülecek diye orada yaşadıklarımı eşime anlatamadım offf offff. ocak sonu tedaviye başlamak istiyorum. ne yapacağımı şaşırdım.bana akıl verin lütfen. sonuçta bu belki son şansım olacak:-((

Lee cnm vallaha kendini strese sokacak seni uzecek hicbirseye girme...benbu insanlara inanamiyorum yaa.. onane ister denersin ister denemezsin ay bu ne yaip bisey ya vallaha madem bu kadar geriyorlar seni kocanla konus ya saklayin canim yada bask abir ortamda yaptirin derim ben insanin morali o kadar onemliki sana anlatamam...su anda bile her dakika bunu fark ediyor ve yasiyorum...bisey dicem sana hep mi esinin ailesiyle kailiyorsun yoksa tup bebek surecindemi?

canim az kalmis testine insallah super cikar test sonuclari gulemcim dualarim seninle....fmf ne demek bu arada?

canim bugun seninle msndne yazistik ama yinede yazayim kizlarada dedim ates durumum bugun enteresan seyir ediyor bir dusuyor bir cikiyor simdide boyleee ates bsmalari yasiyorum allah diyorum atslencem sonra bakiyorum geciyor aman bir atestir gidiyor atesli bir kadin oldum :))))heheh bugun hic 38 oolmadim ama 37,5 ve 37,8 civarindaydim...hayirlisi diyorum artik saldim :)

canim bir daha o kadar cukurlu yollara cikma derim ben ben iyice hassaslastim sanirim ama bu bebekler kiymetli bizler icin neliklerle elde ettik oyle degil mi aman deyim canim dikkatli ol....

canım benim önemli değil,de bi dahada görmeyince seni bi sıkıntımı var acaba dedim..neyseki aşılamayacak bişey değil..kayınvalidene diyecek bi söz bulamıyorum,bi kadın olarak sana destek vermesi gerekirken,o oğlunu kıskanıyo demek..ama eşini hep taktir ediyorum canım söylemeden edemem:) en güzeli eşine bu durumu güzel güzel anlatman,gerekirse kimseye duyurmadan misafirhanede kalıp tedavini olursun..çünkü ücretsiz misafirhanesi olan bi başka yer yok..ki bu bizler için çok büyük nimet.ayrıca ortamın çok iyi olduğunu anlatmıştı tanıştığım bayanlar...e merkezde iyi..son şans olarak düşünme lütfen..ama senin pskolojin ve huzurun çok önemli..

canim az kalmis testine insallah super cikar test sonuclari gulemcim dualarim seninle....fmf ne demek bu arada?

inşallah canım..tam gün vermediler ama 15 güne kadar dediler. canım fmf ailevi akdeniz ateşi hastalığı.romatolojik bi hastalık.eklem tutulumu,ateş ve karın ağrısıyla belli ediyo kendini,bazende belli etmiyo.bende sadece eklem tutulumu oluyo,çocukluğumdan beri..ama zor teşhis edilen bi hastalık..benim geçen yıl teşhis edildi..aktif hasta değilim ama genlerde var.hasta yada taşıyıcı hastalığı aynı yaşıyo,sadece aktarımda değişiklikler oluyo..atak yaşamamak için ilaç içiyorum 1 yıldır..kimi ilacı hamilelerde içer diyo kimi içilmez diyo..ama bu ilaçla normal yaşayabiliyorum..hastalık bu ilaç alınmazsa böbrek yetmezliği gibi ağır durumlara sebep oluyo..haaa fmf hastası olupta çocuğu olmayan çok kişi var..bunun tesadüf olmadığını düşünenlerde çok..birde kullandığım ilacın hücre bölünmesine engel olduğu görüşü var..
işte böyle canım:) ağrısız günler dilerim ya hep size işte bundan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…