canim bugun seninle msndne yazistik ama yinede yazayim kizlarada dedim ates durumum bugun enteresan seyir ediyor bir dusuyor bir cikiyor simdide boyleee ates bsmalari yasiyorum allah diyorum atslencem sonra bakiyorum geciyor aman bir atestir gidiyor atesli bir kadin oldum :))))heheh bugun hic 38 oolmadim ama 37,5 ve 37,8 civarindaydim...hayirlisi diyorum artik saldim :)
canim bir daha o kadar cukurlu yollara cikma derim ben ben iyice hassaslastim sanirim ama bu bebekler kiymetli bizler icin neliklerle elde ettik oyle degil mi aman deyim canim dikkatli ol....
merhaba canlarımmm,geldim gülemciğim.tekrar dönüş yapamadım sana kusura bakma:-(( eşim bilgisayarı formatladı..yaa ben size akıl danışacağım ne yapacağımı şaşırdım:-((( biliyorsunuz eylül sonunda 3.tüp tedavim vardı ve aniden hormonlar düşünce yarım kalmıştı tedavim.sebebi ben eşimin ailesinde kalıyordum.orada yaşadığım bazı şeyler moralimi çok bozdu.istenilmiyormuşum hissi yaşadım.kayınvalidem 2.tedavim sonucunda bize bir daha denemeyin diye üstü örtülü mesaj vermişti kimi ilgilendiriyorsa.yok rüyasında ölmüş annesini görmüşte birdaha tüp denemesinler demişte ..... ve birazda sanırım eşimin bana aşırı düşkünlüğü onları ara ara rahatsız ediyor çünkü;zaman zaman kıskançlık belirtileri veriyorlar.aslında ben hep söylüyorum benden oğullarını kıskanmalarına gerek yok.çünkü; eşimin ailesini kendi ailemden asla eyırt etmemişimdir.her zaman saygılı olmuşumdur.bunu zamanında kayınvalidemede söylemiştim.bu tedavimde aynı stresi yaşamak istemediğimden misafirhanede kalmak istiyorum.ama bunu eşime söylediğimde dolayısıyla annesi orada varken misafirhaneyi kabul etmiyor.ve ben eşim üzülecek diye orada yaşadıklarımı eşime anlatamadım offf offff. ocak sonu tedaviye başlamak istiyorum. ne yapacağımı şaşırdım.bana akıl verin lütfen. sonuçta bu belki son şansım olacak:-((
canm pek maşallahlık durumum yok aslında 10 gun süren ağır grip gecirdim ama ateş yükselmeyince ilac almadım ne kadar içebilirsin dese de neticede ilac ya korktum aslında. burnumun koku almayışından faydalanıp acaip sarımsak yedim yemeklerle beraber çiğ çiğ :) eşim zavallı kokuya katlanabilmek için mecburen oda yedi
canm masajı bende çoook sewiyorum özellikle ayak masajına bayılırım. nasıl bir alet aldın, koltuğa konulandan mı yoksa birinin yardımınına ihtiyac duyulan bir alet mi? canm ovulasyonu gördüysen ve değerlendirme yapıldıysa gün sayabilirz demek)) nezaman beklenmeyen adet tarihin? canm hayıt tabletleri satılıyor piyasada ama ne bileyim çok güvenilir bir marka bulmak lazım cünkü o bitkiyi hap haline getiriyorlar ya teshisi biraz zor olur. en güvenilir olanı tohumu bizzat kendin kaynatman ama biraz araştırayım ben belki güvenilir bir firmanın hapını bulurum.
cerenm canm soğan suyu ciddi koku yapar ben 15 gün uygulamıştım eşim her gün soruyordu kür nezaman bitiyor diye.. sabah uyandığım gibi kaynatıp mutfak penceresinin dışınıa koyuyordum hızlıca soğusun diye. ewden çıkarken de posasını çöpe atıp işe gideken çöpünü ayrı attım yoksa bulunduğu mekanı hemen kokutuyor pişmiş soğan. gecenlerde mercimek çorbası yaparken eşim dediki iyyk soğan kürünü hatırladım ne iğrençti.. valla vız gelir dedim şifa olsun diye yine olsa içerim, yeterki işe yarasın ki bence yarıyor.
elibess canm seni burda görmek ne güzelll, anca ısındım valla baş ağrım da hafifledi)) bu topice takıl bence çok seweceksinn
hakkaten yahu nerdesiniz..benim ilk yaptığım şey size bakmak:)
lee;kaç gün oldu anlatacaklarım var dedin bi dahada gelmedin..nerdesin? çatladım meraktan!!!
landarch canım 15 gün sonra dediler..10 gün kaldı.. benim fmf olayı çıkarmı yoksa sadece belirli şeyleremi bakılıyo bilmiyorum..ama eğer herşeye bakılıyosa fmf çıkacak bende..bende taşıyıcıyım ama,hastalığın sıkıntılarını aynen yaşıyorum.eşlerden biri taşıyıcı diğeri sağlıklıysa çocuk %75 sağlam,%25 taşıyıcı oluyomuş,ama 2 tane baskın gen denen genler var,onlardan birini taşıyosam eğer %80 hasta bile olabiliyomuş..bende kötü düşünmüyorum artık.kalbimi bozmayacağım,içim cızzz ediyo ara ara ama öğrenmek lazım yinede,,doktor hamilelik oluşursa hergün iğne yaptırcam ayrıca dedi,kan sulandırıcı..yaşayıp göreceğiz..
aktif çalışman iyi aslında canım,soğuktan falan korkma,bebiş çok sağlam yerde:) sarsıntıdanda bişey olacağını sanmıyorum ben.bi arkadaşım vardı köyde görev yapıyodu,hergün servisle paldır küldür sıkış depiş gitti yazık:)) bçok şükür bi sorun yaşamadı..
merhaba canlarımmm,geldim gülemciğim.tekrar dönüş yapamadım sana kusura bakma:-(( eşim bilgisayarı formatladı..yaa ben size akıl danışacağım ne yapacağımı şaşırdım:-((( biliyorsunuz eylül sonunda 3.tüp tedavim vardı ve aniden hormonlar düşünce yarım kalmıştı tedavim.sebebi ben eşimin ailesinde kalıyordum.orada yaşadığım bazı şeyler moralimi çok bozdu.istenilmiyormuşum hissi yaşadım.kayınvalidem 2.tedavim sonucunda bize bir daha denemeyin diye üstü örtülü mesaj vermişti kimi ilgilendiriyorsa.yok rüyasında ölmüş annesini görmüşte birdaha tüp denemesinler demişte ..... ve birazda sanırım eşimin bana aşırı düşkünlüğü onları ara ara rahatsız ediyor çünkü;zaman zaman kıskançlık belirtileri veriyorlar.aslında ben hep söylüyorum benden oğullarını kıskanmalarına gerek yok.çünkü; eşimin ailesini kendi ailemden asla eyırt etmemişimdir.her zaman saygılı olmuşumdur.bunu zamanında kayınvalidemede söylemiştim.bu tedavimde aynı stresi yaşamak istemediğimden misafirhanede kalmak istiyorum.ama bunu eşime söylediğimde dolayısıyla annesi orada varken misafirhaneyi kabul etmiyor.ve ben eşim üzülecek diye orada yaşadıklarımı eşime anlatamadım offf offff. ocak sonu tedaviye başlamak istiyorum. ne yapacağımı şaşırdım.bana akıl verin lütfen. sonuçta bu belki son şansım olacak:-((
canim bugun seninle msndne yazistik ama yinede yazayim kizlarada dedim ates durumum bugun enteresan seyir ediyor bir dusuyor bir cikiyor simdide boyleee ates bsmalari yasiyorum allah diyorum atslencem sonra bakiyorum geciyor aman bir atestir gidiyor atesli bir kadin oldum :))))heheh bugun hic 38 oolmadim ama 37,5 ve 37,8 civarindaydim...hayirlisi diyorum artik saldim :)
canim bir daha o kadar cukurlu yollara cikma derim ben ben iyice hassaslastim sanirim ama bu bebekler kiymetli bizler icin neliklerle elde ettik oyle degil mi aman deyim canim dikkatli ol....
Kekecb canım nabeeer, seni görüyorum aşağıda, nasılsın bakalım?
hakkaten yahu nerdesiniz..benim ilk yaptığım şey size bakmak:)
lee;kaç gün oldu anlatacaklarım var dedin bi dahada gelmedin..nerdesin? çatladım meraktan!!!
landarch canım 15 gün sonra dediler..10 gün kaldı.. benim fmf olayı çıkarmı yoksa sadece belirli şeyleremi bakılıyo bilmiyorum..ama eğer herşeye bakılıyosa fmf çıkacak bende..bende taşıyıcıyım ama,hastalığın sıkıntılarını aynen yaşıyorum.eşlerden biri taşıyıcı diğeri sağlıklıysa çocuk %75 sağlam,%25 taşıyıcı oluyomuş,ama 2 tane baskın gen denen genler var,onlardan birini taşıyosam eğer %80 hasta bile olabiliyomuş..bende kötü düşünmüyorum artık.kalbimi bozmayacağım,içim cızzz ediyo ara ara ama öğrenmek lazım yinede,,doktor hamilelik oluşursa hergün iğne yaptırcam ayrıca dedi,kan sulandırıcı..yaşayıp göreceğiz..
aktif çalışman iyi aslında canım,soğuktan falan korkma,bebiş çok sağlam yerde:) sarsıntıdanda bişey olacağını sanmıyorum ben.bi arkadaşım vardı köyde görev yapıyodu,hergün servisle paldır küldür sıkış depiş gitti yazık:)) bçok şükür bi sorun yaşamadı..
iyiym canım sağol , sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor hayat?
Benimde diyet tam gaz devam ediyor , yarın kontrolum var bakalım kaç kg gitmiş merak ediyorum valla , bebiş için tüm hazırlıklar devam yani , kendimi kampa girmiş gibi hissediyorum :) yat kal sürün ... hehehe
Ne güzel hepimizin tedavisi aynı döneme denk geldi hepimiz aynı anda güzel sonuçlar alıcaz inşallah, pirayecim denk geliriz herhalde birgün bahcecide ne güzel olur, senden sakın istanbula gelince strese sokma kendini , dediğim gibi kimse bizim içinde bulunduğumuz durumun farkında değil , dışardan herşey kolay görünüyor, sen dediğin gibi gayet rahat ol, buraya gelme amacın belli , inşallah olumlu sonuç alıp , onlara mecbur kalmayacaksın.
bu süreçte sen bişey yapıyormusun?
aaa vallaha kimse ugramamis :) nerdesiniz kizlarrrr?ben bugunde iyi gecirdim cok sukur ates yok hafif bir oksurugum oluyor zaman zaman konustugum an o yuzden agzimi acmiyorum aman anacim ne acayip tipim ya abuk sabuk seylerim oldu :))))neyse halimize sukur diyorum....
bir gun daha bitti kizlar bende hala kendimde belirti aramiyorum kendimi dinlemiyorum bu defa kendimle gurur duyuyorum bir kez dahi hamilelil belirtileri topiklerine girmedim :))) ay ilikinde hatirliyorumda manyak gibiydim kizlar....neyse simdi son derece kontorlluyum....
umarim hepinizin keyfi yerindedir....
kizlar bu arada sizlerinde hayatini takip etmeye calisiyorum eger arada briseyleri atliyorsam bu aralar benim kusuruma bakmayin olurmu....,
hepınızı kucakliyorum
canım benim bi ikimiz uğradık anlaşılan bu gün..
iyi olman çok güzel..hakkaten belirti aramak çok saçma..hiç bi türlü belli olmaz çünkü..öksürüğün ilerlemesin dikkat et canım...
bende hayıta devam..içine çobançantası,civanperçemi,aslanpençesi.....gün geçtikçe tadına alışacağıma her içtiğimde ayrı bi işkence çekiyorum..istikrarlı olmak için elimden geleni yapıyorum ama 1 ay falan dayanablirmiyim bilmiyorum...
çok merak ediyorum ççoookkk..nolacak?olacakmı???????
bulunduğum ortamlarda ya memeden kesme maceraları,ya gece uykusuzlukları...dinlerken içimden dua ediyorum..
ama çooookk merak ediyorummm..hemde çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?