Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ya bu ateş transferden sonra başladı dimi..hormonların çok yoğun çalışıyo sanırım bebişle kaynaşırken,bana iyi bişeymiş gibi gelmeye başladı:)))))) valla moral olsun diye demiyorum..inşallah güzel şeyler oluyo içindeeee:)

Kızlar merhaba,DEWcim ateş basmaların devam ediyormuş, bana bebekle kaynaşma süreciymiş gibi geldi.Nasılsın bakalım başka değişiklikler var mı vücudunda canım. Seni çok merak ediyorum. Gülemcim ben de ilk defa duydum fmf 'yi, umarım bu senin bebek sahibi olmana engel olmaz canım, sen içini ferah tut. Genetik sonucun güzel çıkacak İnşallah. LEE canım nerelerdeydin yahu, merak ettik walla. Hepimiz ocak sonu başlıyoruz tedaviye desenize :) umarım 2012 uğurlu gelicek hepimize. Ben deİstanbula gittiğimde eşimin anneannesinde kalıyorum. Eşimin teyzesiyle birliikte yaşıyolar, bazen oluyo laf sokmaca falan tabi ama walla hiiiiiç umrumda değil, ben yan gelip yatıyorum keyfime bakıyorum. Sen de öle yap canım,yok o kadar rahat olamamdiyosan hiç birşeyin moralini bozmasına izin verme ve misafirhane de kal tatlım. Bu işte stressiz olmamaız mutlu olmamız lazım.Nerde huzurluysan orda ol canım ve bebeğine odaklan. Hakkımızda hayırlısı.landarch canım sen de fazla engebeli yollarda durma yaaa, ne lur ne lmaz. Aslında bişi olmaz miniğin çok sağlam bi yerde güzende ama, pimpirik işte. Biraz daha dikkat etmeye çalışcanım kendine. Tedbiri elden bırakmamak gerek. Kendine eskisinden daha fazla dikket etmen gerek, sonuça seninle birlikte hayata tutunmaya çalışan mucizen var yanında,onada kendine de ii bak canım.

kızlar günaydın

İnsanları anlamak mümkün değil gerçekten , anne olarak kaynanan oğlunun mutlu olması için çabalamıası gerekirken anlamam neden bu denli entrasan davranırlar , neyi kıskanırlar , nasıl mantıkları çalışıyor , sen zaten yeterince stresli bir işin içindesin destek olmak varken hay allahım ya neyse .canım bence eşinle konuş anllat hissetdiklerini yaşadıklarını , ayrıca bunuda son şans olarak sakın düşünme , kimseye duyurmadan misafirhanede kalın stresden uzak rahat rahat tedainize başlayın inşallah canım

landarchcım günaydın , canım çok geçmiş olsun , son bir iki aydır sanki nezleden gripden kurtulamadın sanki kendini ihmal mi ediyorsun gibi geliyor bana?havalar bir sıcak bir soguk çok aldatıcı oluyor aman dikkat et kendinede bebişede , ayrıca çok engebeli yerlerde gezme dikkat et allah korusun kesinlikle tedbiri elden bırakma canım benim

gulem ben mi kacirdim, bu fmf nedir tam olarak ? nasıl anlasıldı ?

konus esinle canim, gizli yapin. kimsenin haberi olmasin. olanlari da anlat ufak ufak. rahat edemedigini anlat. ayrica kayinvalidene bunu acikca soyledigine gore kadin sana epeydir laf sokusturuyor. uzak dur, az gorus, icten davranma. Cocuk denemeyin, tedavi olmayin ne demek? neredeyse ben sana baskasini bulayim diyecek kadin. baskasi silah kusaniyorsa sen de kusan. Hic ayibi filan yok, koca kadin ayip ediyorsa sen de haddini bildir. Ne ezilip duracaksin, koskoca insanlariz.
ayrica niye son sansin olsun ? kendini sartlama hicbir seye.

dewwcimm içindeki aşkının ateşi hayat buluyor, sana sıkı sıkı tutunmak için mucadele veriyor , bana görede korkulucak bilşey yok, sen bol bol dinlen ,

Kekecb canım nabeeer, seni görüyorum aşağıda, nasılsın bakalım?

iyiym canım sağol , sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor hayat?
Benimde diyet tam gaz devam ediyor , yarın kontrolum var bakalım kaç kg gitmiş merak ediyorum valla , bebiş için tüm hazırlıklar devam yani , kendimi kampa girmiş gibi hissediyorum :) yat kal sürün ... hehehe
Ne güzel hepimizin tedavisi aynı döneme denk geldi hepimiz aynı anda güzel sonuçlar alıcaz inşallah, pirayecim denk geliriz herhalde birgün bahcecide ne güzel olur, senden sakın istanbula gelince strese sokma kendini , dediğim gibi kimse bizim içinde bulunduğumuz durumun farkında değil , dışardan herşey kolay görünüyor, sen dediğin gibi gayet rahat ol, buraya gelme amacın belli , inşallah olumlu sonuç alıp , onlara mecbur kalmayacaksın.
bu süreçte sen bişey yapıyormusun?

canım benim bedne merakla bekliyorum inan , ne tarz şeylerle karşılaşacağımla ilgili en ufak bilgim bile yok meraktayım yani.

bende daha önce fmf duymamışdım , iyi tarafı aktif olmaması , kendine dikkat ettiğin sürece inşallah sana sıkıntı vermiyecek bir hastalık olur , belkide kan testinin sonunda çıkıcak ve oda dikkate alınarak bir tedavi uygulanacak vardır herşeyde bir hayır , neyin nelere sebep olduğunu %100 kimse bilmiyor, sakın düşünüp düşünüp içinde büyütme yani çok düşünürsek geliyor başımıza içini her zaman ferah tut canım benim

Canım benim bence de günün birinde bahçecide denk gelicez mutlaka :) Ben şimdilik bişi yapmıyorum ekstra. Sadece glukofen'e devam ediyorum. Aslında benexol ve ecoprine'de devam etmem gerekiyor ama başlayamadım onlara daha, walla üşeniyom 2 ilacı içmeye. Aralık adetimle kendimi kampa alıcam ama, vitamin kampına hehehehe :) bakalım hayırlısı pek düşünmüyorum şu aralar bebek olayını, nasılsa tüpe başlıcaz artık diye, bu arada umarım sen de kilo vermişsindir canım, uğraşların boşa gitmez İnşallah.

kızlar selam,

bugun daha aktif topigimiz gelen giden cok ne guzel ne mutlu bize...kizlar bugun daha iyi uyandim sabahlari atesleniyordum bu sabah tık yok masallah mutlu oldum :)) bugun gelen gidenim cok olacak temiz temiz giyindim sizlere yazayim dedim sonra uzanacagim....

kekecb cnm sagol iyi dileklerin icin bir gun piraye ile karsilacaginizi dusunuyorum heheh bari biraz tarif edin kendinizi ki karsilasirsaniz taniyin birbirini cok seker bir durum....
kizlar agziniz bal yesin insallah o atesler kaynasma cabasiydi bugun bitti demek ki kaynasti yavrum dusuncesi bile hos tesekkur ederim...
piraye cnm ben ilk denememde cok belirti aradim ve buluyordum simdi hicbir belirim yok zaten erken belirti icin ama bu defa hic aramiyorum inan....hani ne bir kasik agrisi ne baska birsey zaman zaman jeli yaptiktan sonra hafif agrim oluyor yumurtalıklarda o da jele bagli biliyorum onun disinda hicbirsey yok :) hayırlısı canim diyecek birsey yok..

gulemcim fmf ilk defa duydum kiyamam ben sana sakin bu hastaligin senin bebek isini olumsuz etkieldigini dusunme bence hic ilgisi yok bunu kafana yerlestirirsen o zaman olmaz o farkli birsey bu farkli de ve kafandan uzak tut cok cok gecmis olsun guzelim...

kızlar opuldunuz

kızlar hepiniz sağolun..size anlatıyordum eklem ağrılarım oluyo falan diye..hastalığım geçen sene teşhis edildi..1 yıldır çok iyiyim şükür..günde 3 tane ilaç alıyorum,mucizevi bişey..benim için hayati bi ilaç yani..prospektüsünde gebeler kullanmamalı diyo ama romatologlar hamileyken iç diyo, tüp bebek doktorlarım çok bildikleri bişey olmadığı için prospektüse bağlı kalıyo...fmf forum sayfasında kesinlikle hamileyken bırakmayın ataklar düşüğe sebep oluyo yazıyo:))) işte bırakırım önemli değil ama ağrı ağrı değil,felç oluyorum resmen..birde çok takmıyorum çünkü yeğenlerim maşallah sağlıklı..kardeşlerimde de var çünkü..tedaviye pozitif gircem kızlar..hayırlısı...
(relax çayı iyi geliyo sanırım:)) içinde sarı kantaron ve kedi kedi otuda var(landarch tavsiye etmişti zaten bu otu) gerçekten sevdim çayı..prolaktini bile o düşürdü gibi geliyo..inşallah arka arkaya pozitifleri alırız....

kızlar hepiniz sağolun..size anlatıyordum eklem ağrılarım oluyo falan diye..hastalığım geçen sene teşhis edildi..1 yıldır çok iyiyim şükür..günde 3 tane ilaç alıyorum,mucizevi bişey..benim için hayati bi ilaç yani..prospektüsünde gebeler kullanmamalı diyo ama romatologlar hamileyken iç diyo, tüp bebek doktorlarım çok bildikleri bişey olmadığı için prospektüse bağlı kalıyo...fmf forum sayfasında kesinlikle hamileyken bırakmayın ataklar düşüğe sebep oluyo yazıyo:))) işte bırakırım önemli değil ama ağrı ağrı değil,felç oluyorum resmen..birde çok takmıyorum çünkü yeğenlerim maşallah sağlıklı..kardeşlerimde de var çünkü..tedaviye pozitif gircem kızlar..hayırlısı...
(relax çayı iyi geliyo sanırım:)) içinde sarı kantaron ve kedi kedi otuda var(landarch tavsiye etmişti zaten bu otu) gerçekten sevdim çayı..prolaktini bile o düşürdü gibi geliyo..inşallah arka arkaya pozitifleri alırız....

dew canım valla bana bebeğin yerleşme çabalarıydı gibi geliyo..4.gününüz bitti bak..çok umutluyum ben senden..
yaa bu arada benim aklıma bebek konusu gelince hep erkek bebek geliyo.dew bu sende de öyle..aslında kızları çok severim ama kendim içinde hep erkek isimleri,erkek kıyafetleri dikkatimi çekiyo..kaç gündür sana söyleyeceğim tuttum kendimi:)) ama içimden hep böyle geçiyo senin için....

AAAAAAA NERDESİN KIZLARRRR.....
ohooo kaynatmışlardır yine diyerek açmıştım bilgisayarı..çok yoğunsunuz anlaşılan..
dew nasılsın canı?
kızlar helsadan haber alan varmı?çok merak ediyorum onu?
neyse ben buralardayım..öpüldünüz..

aaa vallaha kimse ugramamis :) nerdesiniz kizlarrrr?ben bugunde iyi gecirdim cok sukur ates yok hafif bir oksurugum oluyor zaman zaman konustugum an o yuzden agzimi acmiyorum aman anacim ne acayip tipim ya abuk sabuk seylerim oldu :))))neyse halimize sukur diyorum....
bir gun daha bitti kizlar bende hala kendimde belirti aramiyorum kendimi dinlemiyorum bu defa kendimle gurur duyuyorum bir kez dahi hamilelil belirtileri topiklerine girmedim :))) ay ilikinde hatirliyorumda manyak gibiydim kizlar....neyse simdi son derece kontorlluyum....
umarim hepinizin keyfi yerindedir....

kizlar bu arada sizlerinde hayatini takip etmeye calisiyorum eger arada briseyleri atliyorsam bu aralar benim kusuruma bakmayin olurmu....,

hepınızı kucakliyorum

canım benim bi ikimiz uğradık anlaşılan bu gün..
iyi olman çok güzel..hakkaten belirti aramak çok saçma..hiç bi türlü belli olmaz çünkü..öksürüğün ilerlemesin dikkat et canım...
bende hayıta devam..içine çobançantası,civanperçemi,aslanpençesi.....gün geçtikçe tadına alışacağıma her içtiğimde ayrı bi işkence çekiyorum..istikrarlı olmak için elimden geleni yapıyorum ama 1 ay falan dayanablirmiyim bilmiyorum...
çok merak ediyorum ççoookkk..nolacak?olacakmı???????
bulunduğum ortamlarda ya memeden kesme maceraları,ya gece uykusuzlukları...dinlerken içimden dua ediyorum..
ama çooookk merak ediyorummm..hemde çok...

kiyamam ben sana olacak tabi sen icini ferah tut...neden olmasin ki?hic sebep goremiyorum...uykusuz kalacaksin,bebeginin basinda sabahlayacaksin,memeden kesmeyeceksin istedigi kadar icecek senin kuzu :)))sen hic merak etme....
kurlere devam ne kadar zor olursa olsun...opuyorum guzelim

Sevgili arkadaşlar,
"Dondurulmuşlar ile Şansını Deneyecekler" topic'inde "http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-647.html" Biz; SUDENAZ222, BLOWHE25, NURME, WİSH_, TOOBE, LAVİNİALAVİNİA, SEVDAMMMMM, KDR, NİLÜFERBAHAR, OLACAKOLACAK, EFEYLÜL, TUHA2014, PETEL_UNAL, SYE olarak kendimiz, transferi yapılmış olan arkadaşlarımız, tedavi sürecindeki bebek isteyen arkadaşlarımız ve bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için 15.000 İhlas, 4444 Salat- Tefriciye, 313 Ayetel Kürsi okuduk.
AMİN DER MİSİNİZ? ;
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.

Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA

merhaba arkadaşlar bende 23 kasımda aşılama yaptıranlardanım ama dün adet oldum tutmadı malesef...ne bende ne de eşimde problem var ama bebeğimiz olmuyor...inşallah sizlerin olur hayal kırıklığına uğratmasın Allahım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…