kızlarrr günaydın ,
dün pek haraket olmamış gerçekten , dün dr gittim , klinik uzak git gel bayağı yoruyor , sonrada gel işle uğraş .
evettt benim için büyük gündü , kızlar 15 günde 3 kg 200 gr vermişim dr çok beğenti çok başarılısın dedi , bu şekilde devam ederse hedefimize daha çabuk ulaşıcaz dedi , çok mutlu oldum , emeklerin sonucunu almak çok güzel , inşallah bu emeğin sonucunda bebişlerimizde gelir bize, 15 gün sonra tekrar kontrole gidicem, hayırlısı artık.
dewwcim ateşinin normale dönmesine sevindim , belirtide arama evet çok zor ama başka seylerle meşgül ol , en azında belirti topiklerine girmemek bile yetiyo , pisikopata bağlıyo insan , sayılı gün çabuk geçiyor , canım inşallah senden çok güzel haberle alıcaz yürekten inanıyorum buna.
gülemcim bende içiyorum o bitkilerden ama karıştırarak değilde ayrı ayrı her sabah birini içiyorum , gün içindede içmeye çalışıyom , bu şekildede faydası olur herhalde değilmi ? zaten ayrı ayrı tatları fena hepsi bir arada olduğunda gerçekten zor içilmesi , ama bunların sonucunda hepimiz sırayla alıcaz inşallah ödülümüzü
aaa canim doktorun guzel seyler soylemesine cok ama cok sevindim aferin sana...insan inandigi zaman nasilda basariyor diymi?ben bir sonraki doktor kontorlunde daha da iyi olacagina eminim..harikasin....
ben evet ya belirti aramiyorum cok sukur allahtan belirtide yok :) hani bir yerimde agri filan olaydi ay acaba derdim ama hic birsey yok hatta igne yerlerim bile bugun cok iyi vucut alisti sanirim :)vucudum baktiki bu ignelerden kurtulus yok dediki ben en iyisi alisayim daha az aci cekeyim hehehe :)))
kizlar hepinizi kucakliyorum....
canım merhaba, seni böyle neşeli keyifli görünce walla çok hoşuma gidiyo, helal diyorum ne güzel walla, transferden sonraki dönemi ne de güzel geçiroyo. Bense şimdiden stres oldum,önümüzdeki ay tedaviye başlıcam diye kendimi kastım. canım hiiiiiiiiç bişi yapmak istemiyo, kocamı da yanıma yaklaştırmıyorum, bi gerginlik bi gerginlik. Sanki hiç bişi tat vermiyo, sanırsam bu aralar depresyonum geldi hehehehe, reglimede nerden baksam 10 gün var. Amaaaaaaan walla nolcak benim bu halim, Balıkesir de üstüme üstüme geliyo, şöööööle kendimi dağlara vurasım var, ahhhhh ahhh bi çiftlik evim olsaydı....
KEKECB canım çok sevindim senin adına, insanın verdiği emeklerin karşılığını alması çok motive ediyor diiimi, bidahaki gidişinde daha da güzel olacak sonuç canım ben eminim, sonra da gelsim bibişler, dolsun göbişler hihihihihi
Pirayecim hayirdir sekerim ne oldu sana ben senin bicir bicir haline alisigim hep depresyon filan olmazzzzz helede tedavi oncesi streselere hic gerek yok bebegim vucudunu bosuna kasma lutfen....hemen silkelen bugun cuma hafta sonuna silkelenmis gir olmaz mi?
ben garip sekilde iyiyim bende anlamadim hani kullandigim ilaclar sinir filanda yapmadi bereket oyle benim icin cevremde pervane olan insanlari kırarsam bana daha cok uzuntu verir bu durum o yuzden iyi olmam gerekiyor....cok sukur iyiyimde...umarim tahille giderken ve tahlil sonrasida ayni keyfim devam eder... :)
hoşgeldiniz kzılar,iyi yolu unutmamışsınız)) ben ev sahipliği yapıcam artık çünkü elim boş akşamları sürekli netteyim..
kekecb canım harikasın..bu diyet sana çok şey kazandıracak canım eminim..herşeyden önce büyük moral olduğu kesin..inşallah kendiliğinden bile gelecek senin bebiş..canım otları,tohumu su kaynayınca atıyorum içine 1 dk kadar kaynatıp kapatıyorum.ılıyıncaya kadar demleniyo..off sonrası malum,bi dikişte içiyorum..ama senin dediğinde mantıklı,her gün birini yapmak daha iyi olabilir,valla bende öle yapayım bari..
piraye canım benimde adetime 10 gün falan var..seninki tam yeniyıl hediyesi olacak o zaman:) bende bir ay daha bekleyeceğim..yazdım dün,takvim yaptım kendime:) 15 ocak adet,28 gibi transfer,11 şubat test günm:))) bende kendi halime kalınca bunları yapıyorum işte:))bende hemen bu ay başlamak isteiyorum aslında..bekledikçe gerilcem..ama mecburum,tatili beklemek zorundayım..sende kafanı dağıtmak için bişeyler bul,örgü ör mesela..ben beceremem ama arkadaşım başlayıvermişti bende dümdüz atkı örmüştüm..kafa dağıtıyo valla..
dew canım daha iyisin dimi..gün geçtikçe daha pozitif olmayı öğreniyoruz dimi..senin enerjin zaten belli..bebeğide rahat ettirdin gerilmediğin için:)
canım merhaba, seni böyle neşeli keyifli görünce walla çok hoşuma gidiyo, helal diyorum ne güzel walla, transferden sonraki dönemi ne de güzel geçiroyo. Bense şimdiden stres oldum,önümüzdeki ay tedaviye başlıcam diye kendimi kastım. canım hiiiiiiiiç bişi yapmak istemiyo, kocamı da yanıma yaklaştırmıyorum, bi gerginlik bi gerginlik. Sanki hiç bişi tat vermiyo, sanırsam bu aralar depresyonum geldi hehehehe, reglimede nerden baksam 10 gün var. Amaaaaaaan walla nolcak benim bu halim, Balıkesir de üstüme üstüme geliyo, şöööööle kendimi dağlara vurasım var, ahhhhh ahhh bi çiftlik evim olsaydı....
KEKECB canım çok sevindim senin adına, insanın verdiği emeklerin karşılığını alması çok motive ediyor diiimi, bidahaki gidişinde daha da güzel olacak sonuç canım ben eminim, sonra da gelsim bibişler, dolsun göbişler hihihihihi
hoşgeldiniz kzılar,iyi yolu unutmamışsınız)) ben ev sahipliği yapıcam artık çünkü elim boş akşamları sürekli netteyim..
kekecb canım harikasın..bu diyet sana çok şey kazandıracak canım eminim..herşeyden önce büyük moral olduğu kesin..inşallah kendiliğinden bile gelecek senin bebiş..canım otları,tohumu su kaynayınca atıyorum içine 1 dk kadar kaynatıp kapatıyorum.ılıyıncaya kadar demleniyo..off sonrası malum,bi dikişte içiyorum..ama senin dediğinde mantıklı,her gün birini yapmak daha iyi olabilir,valla bende öle yapayım bari..
piraye canım benimde adetime 10 gün falan var..seninki tam yeniyıl hediyesi olacak o zaman:) bende bir ay daha bekleyeceğim..yazdım dün,takvim yaptım kendime:) 15 ocak adet,28 gibi transfer,11 şubat test günm:))) bende kendi halime kalınca bunları yapıyorum işte:))bende hemen bu ay başlamak isteiyorum aslında..bekledikçe gerilcem..ama mecburum,tatili beklemek zorundayım..sende kafanı dağıtmak için bişeyler bul,örgü ör mesela..ben beceremem ama arkadaşım başlayıvermişti bende dümdüz atkı örmüştüm..kafa dağıtıyo valla..
dew canım daha iyisin dimi..gün geçtikçe daha pozitif olmayı öğreniyoruz dimi..senin enerjin zaten belli..bebeğide rahat ettirdin gerilmediğin için:)
aaa canim doktorun guzel seyler soylemesine cok ama cok sevindim aferin sana...insan inandigi zaman nasilda basariyor diymi?ben bir sonraki doktor kontorlunde daha da iyi olacagina eminim..harikasin....
ben evet ya belirti aramiyorum cok sukur allahtan belirtide yok :) hani bir yerimde agri filan olaydi ay acaba derdim ama hic birsey yok hatta igne yerlerim bile bugun cok iyi vucut alisti sanirim :)vucudum baktiki bu ignelerden kurtulus yok dediki ben en iyisi alisayim daha az aci cekeyim hehehe :)))
kizlar hepinizi kucakliyorum....
çok şükür sayfanın yolunu bulmuşsunuz
hemen haberimi vereyim genetik testimiz temiz çıktııııııı:))))))))
benim cuma günümde tatil ve bu sefer kaldım,eşim geliyo..kalktım çarşıya çıktım bende..gezinirken merkezin koordinatör doktoru aradı..temiz çıktı,inşallah bu sefer olacak falan diye moral verdi..ayyy caddenin ortasında ağlayasım geldi:) ağlamadım tabii deli gibi alışveriş yaptım:))))))))))) ohh valla iyi geldi...kekecb darısı başına canım...
ya kızlar aslında ortalama 5-6 saatlik yoldayız..dewle ben çok yakınız hatta..ne iyi olur şu rakı balık olayı..fasıll...nasıll ihtiyacım var bilseniz..şu hayat kavgası,para derdi,çalışma işi,ev işi olmasada keşke yapabilsek...
kızlar merhaba iki gündür giremedim pek topice, neyseki gülem dew kekcb piraye topiği yalnız bırakmamışgecenlerde gittiğim röleveleri şimdi çiziyorum pazartesiye teklifleri hazırlamam gerekiyor, uzun bir aradan sonra cumartesi yaani yarın ofiste çalışıcam.
dew cim benmde hamile kaldığım ay bende bir rahatlık bir huzur bir pozitiflik vardı. hiçbirşeye kızamıyordum :)) inşallah bu sendeki dinginlik hamilelik belirtisidir. kendini dinlememen güzel çünkü bilinen klasik hamilelik belirtileri ancak 6. haftada yaani adet gecikmesinden 2 hafta sonra ortaya çıkıyor.
gülem cim bende hayıt, civanperçemi, aslanpençesi karışımı yapmıştım bir kaşık karışımı bir bardak kaynar suya koyup 5 dk demelndiriyordum.ara öğünlerde bişeyler atışırmadan once içiyordum acı tadı yüzünden akabinde bir parça bişey yiyerek kurtuluyordum.
pirayecim içini açacak şeyler yap ki biran once kurtul kara bulutlardan. rakı balığı bende özledim hatta dün eşime dedim doğum-emzirme den sonra rakı balık yapalım, hatta kırmızı şarap peynirli makarna da ikilisi de ypalım. ters ters baktı tabi aşercek başka şey bulamadınmı die :) ayvalık denince aklıma gectiğimiz yaz deil ondan onceki yaz bebek fikrinden kurtulmak için çıktığımız tatil geliyor aklıma. kaldığımız oteldeki tüm müşteriler bebekli idi. kafayı sıyırcaktım sabah kahvaltıda akşam yemeğinde herkesin elinde ana kucağı puset pış pış bebek sallıyordu. kıskançıl değildi ama bebek fikrinden uzaklaşmak isterken olunca baya tuhaf oldu.
kekecb canm demek 15 günde 3 kg. verdin, tebrik ederim seni.. kilo verince insan her anlamda daha sağlıklı oluyor ruhen ve bedenen. ben pilates yaparken oldukça fittim eşimde fitness yapıyordu resmen yarışıyorduk. şimdide aynı gerçi benm göbek çıktıkça eşiminkide büyüyo.
bubus nerelerdesn yaa?? helsa dan haber yokmu hala..
ayyyyyy superrrrr haberrrr genetik testinin sonuclari nasil sevindim gulemcim anlatamam....hersey iyi basladi oylede devam edecek bak gorursun....superrrrrrrrrrrrr
yaaa evet bi bulussak ne iyi olur hadi gelin izmire ben hemen yaparim bir organizasyon :)))
çok şükür sayfanın yolunu bulmuşsunuz
hemen haberimi vereyim genetik testimiz temiz çıktııııııı:))))))))
benim cuma günümde tatil ve bu sefer kaldım,eşim geliyo..kalktım çarşıya çıktım bende..gezinirken merkezin koordinatör doktoru aradı..temiz çıktı,inşallah bu sefer olacak falan diye moral verdi..ayyy caddenin ortasında ağlayasım geldi:) ağlamadım tabii deli gibi alışveriş yaptım:))))))))))) ohh valla iyi geldi...kekecb darısı başına canım...
ya kızlar aslında ortalama 5-6 saatlik yoldayız..dewle ben çok yakınız hatta..ne iyi olur şu rakı balık olayı..fasıll...nasıll ihtiyacım var bilseniz..şu hayat kavgası,para derdi,çalışma işi,ev işi olmasada keşke yapabilsek...
Kızlar gunaydin,
Bugun sabah yine o regli sancisi ile uyandim offf kizlar butun pozitifligim bitti nerden cikti simdi bu agri surekli degil ama sIk sIk gelip gidiyor....ya insan hisseder ya vucudunu ayni sey tıpa tıp ayni sey oluyor su anda amerikada yasadiklarimin inananin kalkti butun sinirlerim....
canmm tebriklerrrr harika bir haber buu, bilmişlik taslayıp ben demiştim sana demek istiyorumeşinin yorumu süperr ee neden olmuyor o zaman tam bir erkeğe yakışır bir yorum. genelde genetikte sorunu çıkanların hamile kalmada değilde gebeliği devam ettirmede sıkıntıları oluyor. Şükürler olsun ki temiz çıktı darısı kekecb in başına, eminim ki onun test sonuçları da temiz çıkacak. demek sewinçten kendini alışverişe verdinn, ne güzel neler aldın bakiim kendini şımartacak bişeyler alsaydın. canm buluşma fikri bence harika, yakın mesafede olanlar yanlış hatırlamıyorsam piraye, sen ve dew neden bir buluşma organize etmiyorsunuz.
dew cim demek biraz ağrın oldu, seni çok iyi anlıyorum benmde kasıklarımda en ufak bir ağrı olsun hemen adet geliyor aklıma. gecenlerde sabah kasık ağrısı ile uyandım hemen soluğu hastanede aldım dr um izinliymiş sonra özel muanehanesi olan diğer dr umu aradım anlattım durumu. idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi tahlil yaptır dedi. ben daha idrar vermeden ağrım falan kayboldu tabi ama ben yine de tahlil yaptırdım çok şükür iltihabi bir durum yok. bebek büyüdüğü için düz kaslarda gerilme oluyormuş ağrının muhtemel sebebi buydu ama ben biraz panik yaptım
kızlar pazartesi dr randevum var, bu sabah tartıldım tam 70 kg olmuşum, bugune kadar 8 kilo almışım. dr kilioya takacak biliyorum ama ne yapayım yaaa bana sorsa aman aman yemek yemiyorum. abur cubur zaten normalde de hiç yemezdim. birtek yanlış yaptığım şey hafifte olsa spor yapmamak, farkındayım ama biraz fazla ayakta kalsam kendimi suçlu hisediyorum. tüm gün çalışıyorum bide üstüne akşam yürüyüş yapmak biraz fazla gelir gibi geliyor ne dersiniz?
sağol canım,evet hep senin dediğine geliyoruz:) inşallah yine dediğin gibi morfoloji ve ortak bütün sorunlarımız sende olduğu gibi anılarda kalır:))) canım benim çanta ve ayakkabı takıntım var..çoğumuzun olduğu gibigüzel şeyler aldım kendime,gerçi doktor aramadan önce az buçuk dolmuştu ellerim..o kadar iyi geliyo ki yani kredi çekip tedavi yaptırıyorum ama arada böyle geliveriyolar,o caddeyi hiç üşenmeden turluyorum..
canım demek kuzey cik büyüyo,ağrısı sana düşüyo,,,başka bişey olmaması güzel,sen sağlıklı bi gebesin artık bunu kabul et:)
canım nasıl yaniii sen hamile kaldığında 62 kilomuydun? gerçekten inanamadım çünkü sen inceciksin bence..fb taki resimlerindee...
aman canım yaaa hamileyken bide spormu yapcan boşverrr:)))))) yani ben normalde yapmadığım için hamileyken rapor alıp evde yatarım kesin:) eminim güzelliğine güzellik katmıştır 8 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?