ewet canm hamile kaldığımda 62 kiloydum demek daha zayıf duruyordum haa) bu iyi geldi işte..
canm morfoloji sorunu, bizdeki endometriozis, yumurta rezervinde azalma falan resmen aynıyız. ben hamile kalabildiysem sende hamile kalacaksın eminim.
ayakkabı ve çanta takıntın var demek.. kimde yokkki :)) ahh biz kadınlarr
kızlar hepinize iyi pazarlar,
vallaha kizlar bende durumlar ayni diyebilirim zaman zaman kasik agrisi devam ediyor bugun crinone jeli yaptiktan sonra cikarttim ucunda minik kirmizi bir leke vardi vallaha bunlar pek iyiye isaret degil kizlar neyse hayirlisi demekten baska diyecek birsey yok diymi?eger hamile degilsemde deger insallah 0 cikar bir daha kimyasal gebelik yasamak istemiyorum bence en fenasi o inanin bana...kırk yil dusunsem ikinci tup bebek denememdede birinci ile ayni seyleri yasayacagim aklima gelmezdi saka gibi...
piraye,badezuzum çok sağolun..evet gerçekten bi basamak atlamış gibi oldum:) tabii önemli olan netice..onnuda ocak sonunda göreceğiz..pirayecim valla bende aynı senin durumundayım..kendimi caddelere sokaklara vurasım var:) yalnız başıma gezmeye o kadar alıştım ki eşim yanımda,ayağıma dolanır şimdi gezemem:)) buluşsak çok iyi oluAyr gerçekten..dew sonucunu bi alsın,hayırlı olsuna gideriz belki ne dersin
deww canım crinone jelin rengi içerde koyulaşıyo gördüğün o olmasın,kahve-krem arası bi renk oluyo..canım adet olmadın ki,lekelenme,kanama herşey olabilir ama bu bebek yok demek değil..son güne kadar sabredicez..işte işin en zor yanı..sabır canım..
kızlar hepinize iyi pazarlar,
vallaha kizlar bende durumlar ayni diyebilirim zaman zaman kasik agrisi devam ediyor bugun crinone jeli yaptiktan sonra cikarttim ucunda minik kirmizi bir leke vardi vallaha bunlar pek iyiye isaret degil kizlar neyse hayirlisi demekten baska diyecek birsey yok diymi?eger hamile degilsemde deger insallah 0 cikar bir daha kimyasal gebelik yasamak istemiyorum bence en fenasi o inanin bana...kırk yil dusunsem ikinci tup bebek denememdede birinci ile ayni seyleri yasayacagim aklima gelmezdi saka gibi.
Canım benim yaaaa şimdilik olumsuzlukları aklımıza getirmeyelim lütfen. ÇArşambaya kadar beklicez hep birlikte, umarım hakkında hayırlısı olur canım. Allah hayırlısını verir. Ama ne olursa olsun hayata küsmek yok yola devam :) Benim içimdense minik bi kız geçiyo, annesine tutunurken biraz yaramazlık yapyo ve dahaşimdiden annesini endişelendiriyo :) :) umarım gerçekleşecekler beklediğimiz şekilde olur canım. Güleeeeemmm hadi gidelim kız İzmire :) Walla bi gün ayarlayalım Ocak sonu gelmeden gidelim :) Çok isterim sizlerle tanışmayı :)
günaydın kızlarrr,
yarım saat sonra dr randevum var cok heyecanlıyım, inşallah olumlu gecer..
dew cim o lekeler kullandığın jelden geliyordur biliyorsun bende de olmuştu hatta siz bana moral vermiştiniz. dr uma sorduğumda da jeli yerleştirirken tahriş etmişsindir vaginada hafif kanama olmuştur demişti. birdaha da tekrarlanmadı zaten. bu gece rüyamda tüp bbek dr umu gördüm güya doğum yapmışım birkaç ay sonra da bir adet yumurta geliştirip onu dondurmuşum. dew cim sana diyorum ki bak seninle aynı durumdayız ikinci çcouklara kardeş hazır dondurulmuş bekliyor. yaani senin bu denemen tutmuş yada bebeğin kollarında.. uyanır uyanmaz aaa ne güzel bir rüya bu oldum :))
gülemcim bende lee gibi düşünüyorum kasıkta batma deyince aklıma sadece hamilelik geliyor, ayy ne güzel olur yaaa..
lee canm ne güzel imrendim sana konser tiyatro gibi faaliyetler bize çok uzak ayda yılda birkaç kez gidebiliyoruz. kıymetini bil tatlım benm için de git
yaa bubus neden girmiyor? çok merak ediyorum, keşke hamileyim diye çıksa ortaya
kızlar günaydınnnnnnn)) bugün oldukça erkenciyim ) fırsat bulmuşken hemen yazayım dedim..ohhhh ohhhh bakıyorum bazıları balık rakı roka ve denizzzz muhabetinde ayy dayanamam. gülemciğim test sonucunuz olumlu çıkmış zaten aksini beklemiyordum ben. ve senin adına sevindim.hani kasığımda şişkinlik var diyorsun ya benim aklıma ilk gelen acaba hamilemisin hani eşinle bir aradayken neden olmasın ayyy ya birde bakmışsın tüpe gerek kalmadan bebişin gelmiş ) landarch canım kuzeyimiz iyiymiş anneciğine kilomu aldırtmış ) allah ikinizede sağlık versin canım kiloları sonra verirsin. ve öyle şantiyelere falan gitme gidersende kendini fazla yorma sakın.
dew canım ben hamile kaldığımda bir kaçgün lekelenme olmuştu bende hamilelikle ilgili hiç belirti hissetmemiştim ve kasıklarımda sancı vardı regli olduğumu sanıyordum.tesadüfen yaptırdığım tahlille hamile olduğumu öğrenmiştim.sakın kafana bunları takma ve kullandığın jelde lekelenme yapabiliyor.tahlil gününü bekle.olumsuz hiçbirşey yok canım kafanı bunlara takma.piraye canım ohh iyi yapmışsın bol bol gez tedavi öncesi moral topla) valla bizde karı koca hafta sonları evde oturmayı hiç sevmiyoruz .bizler çok şanslı bir şehirdeyiz senfoni ve tiyatro etkinlikleri burada oldukça komik bir ücrete ve bizde bunu çok iyi değerlendiriyoruz.aa unutmadan eşimle geçenki konuyu konuştum.hatta konuyu kendisi açtı yani benim açmama gerek bile kalmadan.bana hak verdi ama kalacak yer konusunda uzlaşmaya tam varamadık:-( -)) inşaallah ondada çözüme ulaşacağız )
kızlar face de sadece bizlere açık sayfa oluşturacaktık ne oldu?
guzelim insallah harika bir doktor randevusu gecirirsin gorursun kuzeyini ve umarim kilo almistir minigimiz :) guzel haberlerini bekliyoruz...kan bir daha gelmedi evet dun jeli yaparken hani ucu kouyoru ya tuoun orda minik plastik kalmis o cizdi resmen icimi sanirim kan ondan geldi :) gelen giden birsey yok ama regli agrilarim devam....hayirlis bakalim
canm geldim dr dan kuzey in keyfi yerindeydi cok şükür bir problem yok 488 gr. 27 cm. olmuş5 gün önde gidiyor iyi beslemişim diyorum )) detaylı ultrasonu yaptırabileceğim yer bakıyorum bende en ucuzu 340 tl imiş ama bence değer çünkü bu aşamada bebek daha doğmadan iç organları falan herşeye bakılıyor doğumsal kusurları daha anne karnında tespit ediyorlar.
dew cim test günün ne zaman çarşamba mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?