Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pirayecim face de mesajın yok tatlım..ama ben seni ekledim..
lee canım face de grup kuralım dedik olmadı,bana özelden yazarsan senide eklerim,bu şekilde tanımış oluruz birbirimizi..canım eşin ve sen herşeyden önce çok iyi arkadaşlarsınız belli..beraber bişeyler yapmanız,ortak şeyleri sevmeniz ne güzel..eşin herşeyde seni destekler canım,onu ikna etmen zor olmayacak..açık söyliim benim eşimle hiçç ama hhiiiç bi ortak yönümüz yok,aksine zıtız.ben tam bir his insanıyım..o tam tersi..çok aşık bile olmadım..kendimi ittim bu evliliğe(bu bir itiraf)..baştan beride bilerek devam etti ilişkimiz..beni tanıyanlar eminim ne işi vardı bu adamla diyolar içlerinden:))) ama şimdi anlıyorum ki birbirimizi bulup bunları yaşayacağımız varmış..bazen benmi çağırdım bu yaşanacakları diyorum..olur ya....

Son düzenleme:

Nerdeeee tatlım su an için değil ama sanki yaklastı artık hissediyorum. işyerim acayip yoğun malum yıl sonu cok hareketli. bir türlü girip yazamıyorum. bazen kimseler olmuyor okuyup cıkıyorum. hafta sonu aklıma geldi allahım pazartesi girdiğimde keske deww in hamilelik haberini okusam diye. biliyorum daha erken ama öyle geçti içimden.
canlarım unutmamıssınız beni cok mutlu oldum. hepinizi cok seviyorum inşallah bugünleri unutacağız tek tek. benim bitkiseller devam ediyor adetlerim süper ağrısız geçiyor. bu bile benim için inanılmaz bir gelişme. inşallah bebekte gelecek. biraz zor olacak bizim minişler ama olacak sakın umudunuzu yitirmeyin..
gulem cok sevindim sonuclarına cnm moralini yüksek tut. landarch oğluşumuza maaşallah. iyi bak ona ve kendine:))
çok öpüyorum hepinizi çarşamba kesin gireceğim ve mutluluk dalgasına bende katılacağım.:)))

Kizlar gunaydin herkeselere,

Bubus gelmis,iyi olmana sevindik cnm aramizdan biri gelmese aklim takiliyor vallaha...badezuzumda az gelir oldu bu ara :) ama kiyamam gelip iki sati ryaziyor hemde moral veriyor bana eksik olmasin..
kizlar hani derler ya kırk yerimde kırk mum yaniyor aynen oyle basim agriyor,karnim agriyor,boyleee vucudum kiriliyor dokuluyorum,surekli yatasim var bir acayip oldum vallaha yazarken ben yoruldum yaaa ama oyleyim inanin...bugunde bir gecse sag salim yarin 10:30da hastanede olacagim sabah kan verince ogleden sonra cikiyormus sonuclar,bizim ofis hastaneye yakin oraya gideriz dedik orda bekleriz hastane ortami iyice gerebilir beni....
Gulem kasiklarim su dolu hissi devam ediyor gece bri sanci girdi rahimime allahh diye uyanmisim yani boyle garip seyler yasiyorum....

Kizlar bunlar regli belirtisimi hamilelilk mi artik yarik ak bok belli olacak :)))) hepinize destekleriniz icin tesekkur ederim....

Canım yaaaa walla çok heycanlı, sabah saat 10.30 gibi senin için pozitif enerji göndeririz canım burdan, yarını dört göle bekliyor alacağım inan, bence hepimiz seni dört gözle beklicezz yarın burdan, mutlaka bize haber ver bir satır bile olsa mutlaka yaz tamam mı.Güzel haberlerle gel İnşallah şekerim

:)evet cnm bu aralar sadece okuyorum yazılanları senin heyecanını paylaşıyorum birde.vaktim olunca diğer topiclerde araştırdığım dr.ların hastalarına aklımdaki soruları soruyorum.yani deli gibi merkez araştırıyorum.eşim ikna oldu başka dr.a gitmeye sonunda, onunda iznini bekleyip görüşmelere gidicez.ama benim ocak değil şubata kalıyo maalesef.şimdi diyorum herkes hamile kalmış olur ocakta, şubatta bana destek olan bi sürü kişi olur ohhh ne güzel diye:) ayrıca o ağrıları çok iyi biliyorum fi tarihinde hamile kaldığımda durup durup kasıklarıma ağrı giriyodu adet ağrısından farklıydı tabi ben o zamanlar leyla olduğumdan kistim var diyodum kendimce.seninde bebişinin kendine yer açma ağrılarıdır onlar.yarın güzel haberlerini bekliyorum cnm.

kızlar sabah bir hevesle uzun uzun yazdım buraya ama şimdi açtım bi baktım meğer becerememişim ((( ne güzel de sırayla herkese yazdım uzun uzun neyse sağlık olsun

piraye bende ekledim seni face
dew cim yaşadıklarının hepsi hamile olduğunu işaret ediyor ayyy idrar testi yapmadın dimi offf yarına kadar nasıl bekliicez
gülem senin adetine kaç gün kaldı hadi dew den sonra sende patlat mutluluğumuz tam olsun )

bubus eli kulağında senden guzel haber bekliyorum hisediyorum coook yakın

kızlar selammmmmm hepinize...bende aşılamamı oldum dün sabah :)8 yumoş gelişti sperm sayımız yıkandığında 16 milyon kaldı bakalım hayırlısı dün müthiş ağrım vardı yumurtalar çatladığı için ama bugün geçti kasıklarımda ara ara ağrı gibi birşey oluyor bilmiyorum tuttumu hayırlısıya inşallah gelir minnoşum :)doktorum yumurtalık rezervinde bir problem yok dese de 225 puregona rağmen sadece 9 yumurtz gelişti anlamadım giitii yaa..bitaneside sonradan yok oldu kaldı 8 ..işte böyle landarchım canım benim sana nasıl teşekkür etsem azdır ya o gönderdiğin baskılayıcı iğneyide kullandım toplam 2milyarı buldu bu aşılama belki geçti bile o iğne bize ilaç gibi geldi enerjimiz yerine geldi valla.çok çok teşekkür ederimmmm. dew canım seni de heyecanla takip ediyorum inşallah yarın mutlu haberi alacağız dualarım seninle tüm kalbimle inannn..hepinize sevgilerrrrrrrrrrrrrrr

canm aşilama mı oldunnnn senn.. hayırlı olsun tatlımm ayy 8 yumurta mı ne diyosun :)))) maşallah canm yaa inşallah tutar tatlım ama sekiz tanesi birden tutmasın ) canm ilacın işe yaradığına çok sewindim

Canım 8 yumurta aşılama için çok fazla değil mi? Çok şaşırdım. Benim doktorum en falza 3 yumurta aşılama için ideal üstü olursa tedaviyi iptal ederim demişti. Hadi umarım hayırlısı olur canım. Kendini fazla yorma bu aralar. Ben de geçen ay yaptırmıştım ama ben kendime hiiiiç dikkat etmemiştim.Sen öle yapma tamam mı, dikkat et kendine, ii beslen, umarım bir tek sperm bir tek yumurtayı döllemeyi başarır da mucize kavuşma gerçekleşir. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

21 hafta mı oldu aman Allahım gözlerime inanamıyorummm

ben bu ay ilacı sadece 1 hafta içtim bıraktım hiç canım istemedi.
sonraki ay inşallah
bide korktum kürtajdan sonra hemen hamile kalınca sorun olurmuş bebişde filan bu 2. ayım 3. aydan sonra gercekten ciddi anlamda calışmalara başlıcam .
25 inde bat ama benim 2-3 gündür kasıklarım fena agrıyo
yumurtluyomuyum nedir ama kendi kendime hamile kalabileceğime nedense inanamıyorum ama bişiler bana bu ilacı içme bir kaç ay diyor..
oy oyy herseye sıfırdan başlamak ne kadar zorrr
Allah bebişlerinizi size bağışlasın

canm hoşgeldinnnnn.. canm dr un zaten sana söylemiştir şu kadr zaman korunun diye ama bence içgüdülerine güven bedenin zaten sana sinyal verecektir bebek yap bebek yap diye ) biz bayanların altıncı hissi çok güclüdür o yuzden kalbinin sesini dinle ilacı ertele bisüre belli mi olur belki ilaca falan gerek kalmaz. biliyorsun ben bir arkadaşa elimde kalan yarm şişeyi vermiştim kızcağız buzdolabında bekletti bi sonrakia ay başlarım die ilacı kullanmaya gerek kalmadan hamiel kaldı. yaani ilac o kadar etkili ki içmeden bile fayda sağlıyor :))) şaka tabi güzel bir sürpriz oldu onlar için

canm guzel dileklerin için cook tesekkür ederim, en kısa zamanda hamile kalacaksın sakın stres yapma yaşın çoook genç çünkü keyfini çıkar bu yaşlar geri gelmioo

Son düzenleme:

Merhabaaa,
Bu topiğe sana bakmak için giriyorum desem yeridir. Neden dersen , bir önceki dönemi birlikte geçirdiğimiz için garip yakınlık var işte :)) sürekli dew77 ne yaptı acaba diyip arıyorsum orda burda seni.
Yarın sonucunun çıkmasını dört gözle bekliyorum bende. Ve nedense kimyasal yada negatif olacağını hiç sanmıyorum bu sefer.
Bence güzel haberi duyuracaksın buradan herkezlere :))
hadi bakalım allah hayırlısını versin :)
yarın görüşürüzzz :))

artık takmıycam üzülmiycem desemde olmuyo demek halen alışamamışım bu duruma.bu gün geçen yaz evlenen kuzenimin eşinin hamile olduğu haberini aldım.daha kız 20 kuzenim 24 yaşında.ve bir arkadaşımın benden hamileliğini sakladığını öğrendim başka bir şehirde, darılmadım ama üzüldüm.ne zaman alışırım bu duruma benim çocuğum yok diye insanların bebeğinin olmasına engelmi olucam onların mutluluklarını paylaşmak yerine hüngür hüngür ağlıycakmıyım hep.sırf insanların çocuk yokmu gidin tedavi olun sohbetlerine cevap vermeyeyim diye akraba ziyaretlerine gitmez oldum yoruldum çooook yoruldum...

canım hepimiz ne zaman bir hamiş haberi alsak aynı şeyleri hissediyoruz , çok normal ama o hissin ne kadar kötü olduğunu çok iyi biliyoruz hepimiz.Benim abimlede ikinci çocuğu düşünmeye başladılır ilk yiğenim ben nişanlıyken doğdu şimdi okula bile başladı ,şimdi doğal olarak ikinci bebişi istiyorlar , bir iki ay içinde haberini alırım ama nasıl tepki vericem inanın bilmiyorum ve inşallah bu pozisyonadüşmeden hamiş kalırım diye dua ediyorum ama biliyorum ki karşı karşıya kalıcam ve o sınaıda atlatıcam yada atlatıcağımı sanıcam , zamanı gelince görücem hepsini.ya inanmıyorum böyle şeyler söu,yleincede kendime çok kızıyorum yiğenim olucağına tabiki sevinicem ama .... ama işte .... allahım beni affet

Deewcim merakla yarınki testin sonucunu bekliyoruze dualarımız seninle , inanıyorumki bu sefer oldu allahın izniyle , sakın ağrılar sızılara takılma, meleginin haberini alıcaz inşallah , eşinde ne heyecanlıdır değilmi ? canım allah yardımcınız olsun sizi mucizenizle ödüllendirsin inşallah.. dualarımız seninle

landarchcım kuzeyimize maşallah iyi bakmışsın annesi aferin sana ikinizde allaha emanet olun canım benim

Ah be guzelim malesef insanlar boyle yapacak birsey yok.....hep anlatiyorum ya yazin havaalaninda 2 ay once dusuk yapmis ve tedavi icin turkiyeye geldigimi biliyor olmalarina ragmen 3 bebekle karsiladilar beni kuzenimin cocuklari kayibiraderimin cocugu kucagima attilar bebekleri ben sokkkkkk sonucta kotu niyet yok ama cok garip degilmi yaaa?!!!!hayir seviyorum hepsinin bebegini hepsinin dogumunada sevindim ama bu biraz kor gozuna parmak olmuyormu?!!!! yarin ki sonucuma bagli olarak cumartesi akraba gunune gideegim yada gitmeyecegim acikli gozlere tahammulum yok....

lutfen send ekendini uzme bebegim...

Tatlim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin...dilerim ki kimyasalda olmaz negatifte agzin bal yesin vallaha :))) yarin ilk firsatta yazacagim kizlar size...

öyle cnm yapıcak bişey yok .neyse sen boşver kötü anıları ben öyle kötü olunca yazıverdim başka kimseyle adamakıllı dertleşebildiğim yok ... şimdi güzel düşünüp güzel şeylerden bahsedelim.yarın müjdeyi nasıl vericeksin eşine, bizlere ay deli gibi bunu hayal ettim bu gün:)))))

bana yaşlanıyorum gibi geliyo tü Allah:101:

evet haklısın bence de resmen vucudum istemiyo suanda içim halen acıyo sankiii şimdi şimdi cıkıyor acısı...

Arkadasın için cok sevindim hiç gerek kalmadı ne kadar güzeeel ve cok şaşırmıştım

Şu aralar zaten bi keyfini cıkartıyoruz ki sorma hayat bize güzel ama hamiş olsam daha güzel olurdu be:26:

kuzey bebeği de cok merak ediyorum o kadar zaman bizi bekletiyorlar nasıl kime benzicekler filan

naber kızlar? herkes burdaymış bu gün.bende yeni heyecanlar var..evimden ayrıydım biliyosunuz,eş durumu içn yazı bekletiyolardı,aralıkta hak verdiler..evime gidiyoruummm:))) tedavi aşamasına denk gelecek işlemler bi oraya bi buraya..ama transferden sonra artık evimde olcam,sürünmeyeceğim artık..çok mutluyum bugün..ahhhh bebişte gelsede ikiye katlansa....
bu arada pazar adet günüm,daha doğrusu 28.günüm..benim belli olmuyo çünkü 26-27-28 olabiliyo..işte pazara kadar yolu var.

dew canım iyisin sevindim..yarın senin günün.valla çok heycanlıyım ben,sana sakin olmanı önerecek halde değilim..okula bilgisayarı götüreym bari..ordan yasak çünkü site...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…