kızlar bugün buraları boş bırakmamışsınız walla.Landarch canım seni merak etmeye başlamıştım iice, demek işler yoğun .olsun canım iş olsunda. Sen kendine dikkat et yeter :) demek oğlumu kuzeyimiz büyüyor annesine artık ben burdayım diyor. Lütfen endişelenme artık canım.Sen sağlıklı bir hamilesin, bebeğin de sağlıklı ve sağlıkla alacaksın oğlunu kucağına. hiiiiiç stres olma. DEW canım stres yapmışsın. Lütfen sakin ol tamam mı.Ufak tefeksancılar kramplar olabilir normaldir. Benim ablam tam 2 hafta regli olacağına öööle inanmış ki kasık ağrılarından dolayı,test yapmak aklına bile gelmemiş. Kasıklarım ağrıya ağrıya öğrendim ben hamileleiğimi diyor. Süprizdi onların ki :) :) nneminde öle olmuş. sen aklını rahat tut. Kötü şeyler düşünme canım, birazcık daha sabret. Bİliyorum çok zor ama olumlu şeyler düşün kendini oyala,mutlu haberi alacaksın İnşallah, ve burdan haykırıcaz sevincimizi. Üzme kendini, çok çok öpüyorum seni...
Güleeeeemmmm nasıl sevindim güzel haberine. Ohh ohh maaşallah sorun yokmuş demek ki.Morfoloji hepimizin ortak derdi.Ama bu anne olmamaıza engel değil. Aşıcaz bu günleri,
Brn 2 gündür geziyorum :) dün akşam bugün bütün gün sokaklardaydım :) yarında plan dahilinde :) :)üstümdeki kara bulutları atmaya çalışıyorum. Toplanalım demişsiniz süper olur wallla. Ben atlar gelirim İzmire :) siz toplanıyoruz deyin yeter, koşa koşa gelirim :) :) Bu arada gerçekten bubuş nerelerde yaaaaaaa?????
günaydın kızlarrr,
yarım saat sonra dr randevum var cok heyecanlıyım, inşallah olumlu gecer..
dew cim o lekeler kullandığın jelden geliyordur biliyorsun bende de olmuştu hatta siz bana moral vermiştiniz. dr uma sorduğumda da jeli yerleştirirken tahriş etmişsindir vaginada hafif kanama olmuştur demişti. birdaha da tekrarlanmadı zaten. bu gece rüyamda tüp bbek dr umu gördüm güya doğum yapmışım birkaç ay sonra da bir adet yumurta geliştirip onu dondurmuşum. dew cim sana diyorum ki bak seninle aynı durumdayız ikinci çcouklara kardeş hazır dondurulmuş bekliyor. yaani senin bu denemen tutmuş yada bebeğin kollarında.. uyanır uyanmaz aaa ne güzel bir rüya bu oldum :))
gülemcim bende lee gibi düşünüyorum kasıkta batma deyince aklıma sadece hamilelik geliyor, ayy ne güzel olur yaaa..
lee canm ne güzel imrendim sana konser tiyatro gibi faaliyetler bize çok uzak ayda yılda birkaç kez gidebiliyoruz. kıymetini bil tatlım benm için de git
yaa bubus neden girmiyor? çok merak ediyorum, keşke hamileyim diye çıksa ortaya
Kizlar gunaydin herkeselere,
Bubus gelmis,iyi olmana sevindik cnm aramizdan biri gelmese aklim takiliyor vallaha...badezuzumda az gelir oldu bu ara :) ama kiyamam gelip iki sati ryaziyor hemde moral veriyor bana eksik olmasin..
kizlar hani derler ya kırk yerimde kırk mum yaniyor aynen oyle basim agriyor,karnim agriyor,boyleee vucudum kiriliyor dokuluyorum,surekli yatasim var bir acayip oldum vallaha yazarken ben yoruldum yaaa ama oyleyim inanin...bugunde bir gecse sag salim yarin 10:30da hastanede olacagim sabah kan verince ogleden sonra cikiyormus sonuclar,bizim ofis hastaneye yakin oraya gideriz dedik orda bekleriz hastane ortami iyice gerebilir beni....
Gulem kasiklarim su dolu hissi devam ediyor gece bri sanci girdi rahimime allahh diye uyanmisim yani boyle garip seyler yasiyorum....
Kizlar bunlar regli belirtisimi hamilelilk mi artik yarik ak bok belli olacak :)))) hepinize destekleriniz icin tesekkur ederim....
Bubus gelmis,iyi olmana sevindik cnm aramizdan biri gelmese aklim takiliyor vallaha...badezuzumda az gelir oldu bu ara :) ama kiyamam gelip iki sati ryaziyor hemde moral veriyor bana eksik olmasin..
kizlar hani derler ya kırk yerimde kırk mum yaniyor aynen oyle basim agriyor,karnim agriyor,boyleee vucudum kiriliyor dokuluyorum,surekli yatasim var bir acayip oldum vallaha yazarken ben yoruldum yaaa ama oyleyim inanin...bugunde bir gecse sag salim yarin 10:30da hastanede olacagim sabah kan verince ogleden sonra cikiyormus sonuclar,bizim ofis hastaneye yakin oraya gideriz dedik orda bekleriz hastane ortami iyice gerebilir beni....
Gulem kasiklarim su dolu hissi devam ediyor gece bri sanci girdi rahimime allahh diye uyanmisim yani boyle garip seyler yasiyorum....
Kizlar bunlar regli belirtisimi hamilelilk mi artik yarik ak bok belli olacak :)))) hepinize destekleriniz icin tesekkur ederim....
kızlar selammmmmm hepinize...bende aşılamamı oldum dün sabah :)8 yumoş gelişti sperm sayımız yıkandığında 16 milyon kaldı bakalım hayırlısı dün müthiş ağrım vardı yumurtalar çatladığı için ama bugün geçti kasıklarımda ara ara ağrı gibi birşey oluyor bilmiyorum tuttumu hayırlısıya inşallah gelir minnoşum :)doktorum yumurtalık rezervinde bir problem yok dese de 225 puregona rağmen sadece 9 yumurtz gelişti anlamadım giitii yaa..bitaneside sonradan yok oldu kaldı 8 ..işte böyle landarchım canım benim sana nasıl teşekkür etsem azdır ya o gönderdiğin baskılayıcı iğneyide kullandım toplam 2milyarı buldu bu aşılama belki geçti bile o iğne bize ilaç gibi geldi enerjimiz yerine geldi valla.çok çok teşekkür ederimmmm. dew canım seni de heyecanla takip ediyorum inşallah yarın mutlu haberi alacağız dualarım seninle tüm kalbimle inannn..hepinize sevgilerrrrrrrrrrrrrrr
kızlar selammmmmm hepinize...bende aşılamamı oldum dün sabah :)8 yumoş gelişti sperm sayımız yıkandığında 16 milyon kaldı bakalım hayırlısı dün müthiş ağrım vardı yumurtalar çatladığı için ama bugün geçti kasıklarımda ara ara ağrı gibi birşey oluyor bilmiyorum tuttumu hayırlısıya inşallah gelir minnoşum :)doktorum yumurtalık rezervinde bir problem yok dese de 225 puregona rağmen sadece 9 yumurtz gelişti anlamadım giitii yaa..bitaneside sonradan yok oldu kaldı 8 ..işte böyle landarchım canım benim sana nasıl teşekkür etsem azdır ya o gönderdiğin baskılayıcı iğneyide kullandım toplam 2milyarı buldu bu aşılama belki geçti bile o iğne bize ilaç gibi geldi enerjimiz yerine geldi valla.çok çok teşekkür ederimmmm. dew canım seni de heyecanla takip ediyorum inşallah yarın mutlu haberi alacağız dualarım seninle tüm kalbimle inannn..hepinize sevgilerrrrrrrrrrrrrrr
canm aşilama mı oldunnnn senn.. hayırlı olsun tatlımm ayy 8 yumurta mı ne diyosun :))))maşallah canm yaa inşallah tutar tatlım ama sekiz tanesi birden tutmasın ) canm ilacın işe yaradığına çok sewindim
21 hafta mı oldu aman Allahım gözlerime inanamıyorummm
ben bu ay ilacı sadece 1 hafta içtim bıraktım hiç canım istemedi.
sonraki ay inşallah
bide korktum kürtajdan sonra hemen hamile kalınca sorun olurmuş bebişde filan bu 2. ayım 3. aydan sonra gercekten ciddi anlamda calışmalara başlıcam .
25 inde bat ama benim 2-3 gündür kasıklarım fena agrıyo
yumurtluyomuyum nedir ama kendi kendime hamile kalabileceğime nedense inanamıyorum ama bişiler bana bu ilacı içme bir kaç ay diyor..
oy oyy herseye sıfırdan başlamak ne kadar zorrr
Allah bebişlerinizi size bağışlasın
artık takmıycam üzülmiycem desemde olmuyo demek halen alışamamışım bu duruma.bu gün geçen yaz evlenen kuzenimin eşinin hamile olduğu haberini aldım.daha kız 20 kuzenim 24 yaşında.ve bir arkadaşımın benden hamileliğini sakladığını öğrendim başka bir şehirde, darılmadım ama üzüldüm.ne zaman alışırım bu duruma benim çocuğum yok diye insanların bebeğinin olmasına engelmi olucam onların mutluluklarını paylaşmak yerine hüngür hüngür ağlıycakmıyım hep.sırf insanların çocuk yokmu gidin tedavi olun sohbetlerine cevap vermeyeyim diye akraba ziyaretlerine gitmez oldum yoruldum çooook yoruldum...
artık takmıycam üzülmiycem desemde olmuyo demek halen alışamamışım bu duruma.bu gün geçen yaz evlenen kuzenimin eşinin hamile olduğu haberini aldım.daha kız 20 kuzenim 24 yaşında.ve bir arkadaşımın benden hamileliğini sakladığını öğrendim başka bir şehirde, darılmadım ama üzüldüm.ne zaman alışırım bu duruma benim çocuğum yok diye insanların bebeğinin olmasına engelmi olucam onların mutluluklarını paylaşmak yerine hüngür hüngür ağlıycakmıyım hep.sırf insanların çocuk yokmu gidin tedavi olun sohbetlerine cevap vermeyeyim diye akraba ziyaretlerine gitmez oldum yoruldum çooook yoruldum...
Merhabaaa,
Bu topiğe sana bakmak için giriyorum desem yeridir. Neden dersen , bir önceki dönemi birlikte geçirdiğimiz için garip yakınlık var işte :)) sürekli dew77 ne yaptı acaba diyip arıyorsum orda burda seni.
Yarın sonucunun çıkmasını dört gözle bekliyorum bende. Ve nedense kimyasal yada negatif olacağını hiç sanmıyorum bu sefer.
Bence güzel haberi duyuracaksın buradan herkezlere :))
hadi bakalım allah hayırlısını versin :)
yarın görüşürüzzz :))
Ah be guzelim malesef insanlar boyle yapacak birsey yok.....hep anlatiyorum ya yazin havaalaninda 2 ay once dusuk yapmis ve tedavi icin turkiyeye geldigimi biliyor olmalarina ragmen 3 bebekle karsiladilar beni kuzenimin cocuklari kayibiraderimin cocugu kucagima attilar bebekleri ben sokkkkkk sonucta kotu niyet yok ama cok garip degilmi yaaa?!!!!hayir seviyorum hepsinin bebegini hepsinin dogumunada sevindim ama bu biraz kor gozuna parmak olmuyormu?!!!! yarin ki sonucuma bagli olarak cumartesi akraba gunune gideegim yada gitmeyecegim acikli gozlere tahammulum yok....
lutfen send ekendini uzme bebegim...
canm hoşgeldinnnnn.. canm dr un zaten sana söylemiştir şu kadr zaman korunun diye ama bence içgüdülerine güven bedenin zaten sana sinyal verecektir bebek yap bebek yap diye) biz bayanların altıncı hissi çok güclüdür o yuzden kalbinin sesini dinle ilacı ertele bisüre belli mi olur belki ilaca falan gerek kalmaz. biliyorsun ben bir arkadaşa elimde kalan yarm şişeyi vermiştim kızcağız buzdolabında bekletti bi sonrakia ay başlarım die ilacı kullanmaya gerek kalmadan hamiel kaldı. yaani ilac o kadar etkili ki içmeden bile fayda sağlıyor :))) şaka tabi güzel bir sürpriz oldu onlar için
canm guzel dileklerin için cook tesekkür ederim, en kısa zamanda hamile kalacaksın sakın stres yapma yaşın çoook genç çünkü keyfini çıkar bu yaşlar geri gelmioo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?