Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım ne kadar hissizleştiğimi düşünsemde bende her duyduğum hamile haberinde omuzlarımın çöktüğünü hissediyorum..bu günler geride kalsa bile bu yaşadıklarım içimi sızlatacak..ama durumunu paylaşamayanlara kinim hiç azalmıyo..biliyorum kötü değil niyetleri ama kendimi insanların çekindiği biri olarak bilmek çok üzüyo beni..inan hepimi aynı durumlardayız..ona yalan,buna yalan.sana ne derdi sanamı düştü diyemiyosun çünkü...hangi birine cevap yetiştireceksin.içimden sabır diyorum..ve istemediğim ortamlara girmiyorum,ne düşünürlerse düşünsünler..sende öyle yap canım..seni didikleyenlerden uzak dur..inşallah bi gün anlarlar..

Guleeem canm bugün face te gordm ama acaba mi dedim. Tebriklerrrrr :)))) ayy güzel haberler pespese gelir insallah

Gulemcim ben gordum zaten senin FBta acaba dedim tayin isiyle ilgili bir gelismemi diye ama bu ara o kadar koansatrasyonum bozuk ki yazmamisim bak sana....cok sevindim guzelim insallah evinde bebegini buyutursun ilerleyen aylarda....

bana gelince simdi ignecim gitti kizlar icim kimil kimil heyecandan gebermek uzereyim :)))) yarin o 2-3 saat hayatta gecmez biliyorum ama yapacak birsey yok benm icin yarin zaman duracak ...olumlu olumsuz herseye kendimi hazirladim olumsuz olursa kocam beni bekler deyip biletimi alip hemen ucarim evime,biraz vucudumu kendimi dinlendiririm bahara belki dondurulmus mebriyom icin gelirim olumlu olursa burdayim ignelere devam o zaman kocam gelecek 2 ay filan kalacak durumu gozlemleyecegiz beraber...kismet....
bakakim neler olacak...

ne güzel bi haber.hayırlı olsun cnm ohhh mis gibi evinde bebeğini beklersin transfer sonrası .aldığın güzel haberler müjdeler devam etsin cnm en güzel müjden de bebişi olsun inş:)

sağolun kızlar,çok iyi oldu vallahi..maddi manevi zordu..en kötüsü her hafta yollardaydım.nihayet akıllı uslu bi karar çıktı.aile birliğinin korunması çok önemli çünkü..hayırlısı..
landarch canım helsadan haberin varmı,haberleşebiliyomusun?çok merak ettim..
dew canım inşallah pozitif sonucunu alıcaz canım.ve burdan ayrılmadan seni görmeye gelicem...

ne güzel bi haber.hayırlı olsun cnm ohhh mis gibi evinde bebeğini beklersin transfer sonrası .aldığın güzel haberler müjdeler devam etsin cnm en güzel müjden de bebişi olsun inş:)

AAAAAAAAAMMMMMMMMMİİNNNN diye haykırasım geldi canım benim..hepimize inşallah..

Vallaha kizlar sonucum ne olursa olsun hepinizi bekliyorum kordonda rakı balık keyfine ona gore :)))) helsadan haberim var benim Meldi soyledi gayet iyiymis Helsa sanirim 3-4 gun yatmis hastanede sanirim simdi evde dinleniyormus rapor almis daha onceki kotu tecrubelerinden dolayi istirahat vermis doktoru....iyiymis yani :)

tamam o zaman..ben 22 sinde geliyorum izmire..uygun olursan bi plan yaparız..pirayeylede konuşuruz..
helsayada çok sevindim..inşallah bu sefer kucağına alır..dualarımda...

Ahhhh canım çok sevindim yaaa, ne güzel bi habr bu böyle. Demek ki 2012 sana uğurlu gelcek, bakarsın bi de bebeğin çıkar geliverir. Ne güzel olur diiimi.

tamam o zaman..ben 22 sinde geliyorum izmire..uygun olursan bi plan yaparız..pirayeylede konuşuruz..
helsayada çok sevindim..inşallah bu sefer kucağına alır..dualarımda...

24ü c.tesi günü için bi organizasyon mu yapsak yaaaa, durun hele ben bi kocişle konuşiiim bu durumu, günibirlik bir İzmir seyehati planliiiim bari :)

Kızlar herkese günaydın...Bugün büyük gün...DEW seni sabırsızlıkla bekliyoruz canım, Bugün müjdeli haberi alırız umarım...

Hepinize gunaydin kizlar,

Pirayeninde dedigi gibi buyuk gun :))) heyecanliyim evet ama garip bir sakinlikte var ayaklarim geri geri gidiyor hic test yaptirasim yok buda nasil bir delilikse :)))) sonuc ne olursa olsun ilk firsatta sizlere yazacagim....

Tekrar bugune kada rolan desteginiz icin tesekkur ederim iyiki varsiniz.

günaydııııııııın

çok güzel bir güne uyandık.inş. DEWden güzel haberi alınca daha güzel olucak.dua ediyorum Allahım bir kişinin daha çocuk hasreti bitsin diye.dew cnm umarım bebeğin seninledir.sabırsızlıkla bekliyorum cnm....

dün komşu topicten burp adlı bir arkadaşın hamile olduğunu öğrendim çok ama çook sewindim. sorunlarımız çok benzerdi yumurta rezervi sorunu yuksek fsh falan.. gözlerim doldu resmen, inşallah allah tamamına erdirir. hadi dew hadiiiiiiii tam zaamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiii :))) ayyy çok heyecanlıyım yaaa

mrb canım...ben pek yazamasamda genelde takip ediyorum...DEW için heycanlıyım bende...geçen yılki tedavi sürecinide okumuştum burdan doktorlarımız aynı inşallah önce o pozitif sonuç alır sonra ben....burp u da okuyordum demek hamileymiş çok sevindim...hangi topikteydi o ? normal yollamı hamile kalmış peki

günaydın kızlar

heyecanla girdim topiğe valla , sonuç ne zaman çıkıcakdı , dewwwww kalbimiz , dualarımız seninle , müthiş heyecan ,inanaıyorum çok güzel haberler alıcaz

tatlım bencede birtane olsun benim olsunnnnnnnn ..çok saol canım tekrar inşallah bende burdan birgün hamileyim diye yazabilirim :)

pirayecim canımmmm 8 yumurta bencede fazla ama benim doktor maceraperest biraz ,çılgın ama çok tatlı bir doktorum var zaten olmazsa çok uğraştırmayacağım seni diyor direk olarak ısrael beye şutlayacak anlaşılan inşallah hiç gerek kalmaz da dediğin gibi mucize kavuşma gerçekleşir ...iyi dileklerin için çok teşekkürlerrrrrrrrr...dewwwwwwwww heyecanla bekliyoruz seni tüm dualarımız sana canımmmmmmmmmmmmmm...

canım senin adına çok sevindim inan, evden uzak olmak , eşden uzak olmak zordur gerçekten ama bak sonuca ulaştın işte ,evine geçmende sana uğurlu gelicek inşallah bebişin seni evinde bekliyor , üzmeyecek annesini hemen gelicek

canım çok sevindim , sıkıntılar çekip bebişine kavuşanları duyunca çok mutlu oluyorum , darısı hepimize , tüm isteyenlere inşallah..aminn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…