artık takmıycam üzülmiycem desemde olmuyo demek halen alışamamışım bu duruma.bu gün geçen yaz evlenen kuzenimin eşinin hamile olduğu haberini aldım.daha kız 20 kuzenim 24 yaşında.ve bir arkadaşımın benden hamileliğini sakladığını öğrendim başka bir şehirde, darılmadım ama üzüldüm.ne zaman alışırım bu duruma benim çocuğum yok diye insanların bebeğinin olmasına engelmi olucam onların mutluluklarını paylaşmak yerine hüngür hüngür ağlıycakmıyım hep.sırf insanların çocuk yokmu gidin tedavi olun sohbetlerine cevap vermeyeyim diye akraba ziyaretlerine gitmez oldum yoruldum çooook yoruldum...
naber kızlar? herkes burdaymış bu gün.bende yeni heyecanlar var..evimden ayrıydım biliyosunuz,eş durumu içn yazı bekletiyolardı,aralıkta hak verdiler..evime gidiyoruummm:))) tedavi aşamasına denk gelecek işlemler bi oraya bi buraya..ama transferden sonra artık evimde olcam,sürünmeyeceğim artık..çok mutluyum bugün..ahhhh bebişte gelsede ikiye katlansa....
bu arada pazar adet günüm,daha doğrusu 28.günüm..benim belli olmuyo çünkü 26-27-28 olabiliyo..işte pazara kadar yolu var.
dew canım iyisin sevindim..yarın senin günün.valla çok heycanlıyım ben,sana sakin olmanı önerecek halde değilim..okula bilgisayarı götüreym bari..ordan yasak çünkü site...
naber kızlar? herkes burdaymış bu gün.bende yeni heyecanlar var..evimden ayrıydım biliyosunuz,eş durumu içn yazı bekletiyolardı,aralıkta hak verdiler..evime gidiyoruummm:))) tedavi aşamasına denk gelecek işlemler bi oraya bi buraya..ama transferden sonra artık evimde olcam,sürünmeyeceğim artık..çok mutluyum bugün..ahhhh bebişte gelsede ikiye katlansa....
bu arada pazar adet günüm,daha doğrusu 28.günüm..benim belli olmuyo çünkü 26-27-28 olabiliyo..işte pazara kadar yolu var.
dew canım iyisin sevindim..yarın senin günün.valla çok heycanlıyım ben,sana sakin olmanı önerecek halde değilim..okula bilgisayarı götüreym bari..ordan yasak çünkü site...
ne güzel bi haber.hayırlı olsun cnm ohhh mis gibi evinde bebeğini beklersin transfer sonrası .aldığın güzel haberler müjdeler devam etsin cnm en güzel müjden de bebişi olsun inş:)
sağolun kızlar,çok iyi oldu vallahi..maddi manevi zordu..en kötüsü her hafta yollardaydım.nihayet akıllı uslu bi karar çıktı.aile birliğinin korunması çok önemli çünkü..hayırlısı..
landarch canım helsadan haberin varmı,haberleşebiliyomusun?çok merak ettim..
dew canım inşallah pozitif sonucunu alıcaz canım.ve burdan ayrılmadan seni görmeye gelicem...
Vallaha kizlar sonucum ne olursa olsun hepinizi bekliyorum kordonda rakı balık keyfine ona gore :)))) helsadan haberim var benim Meldi soyledi gayet iyiymis Helsa sanirim 3-4 gun yatmis hastanede sanirim simdi evde dinleniyormus rapor almis daha onceki kotu tecrubelerinden dolayi istirahat vermis doktoru....iyiymis yani :)
tamam o zaman..ben 22 sinde geliyorum izmire..uygun olursan bi plan yaparız..pirayeylede konuşuruz..
helsayada çok sevindim..inşallah bu sefer kucağına alır..dualarımda...
dün komşu topicten burp adlı bir arkadaşın hamile olduğunu öğrendim çok ama çook sewindim. sorunlarımız çok benzerdi yumurta rezervi sorunu yuksek fsh falan.. gözlerim doldu resmen, inşallah allah tamamına erdirir. hadi dew hadiiiiiiii tam zaamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiii :))) ayyy çok heyecanlıyım yaaa
tatlım bencede birtane olsun benim olsunnnnnnnn ..çok saol canım tekrar inşallah bende burdan birgün hamileyim diye yazabilirim :)canm aşilama mı oldunnnn senn.. hayırlı olsun tatlımm ayy 8 yumurta mı ne diyosun :))))maşallah canm yaa inşallah tutar tatlım ama sekiz tanesi birden tutmasın ) canm ilacın işe yaradığına çok sewindim
Canım 8 yumurta aşılama için çok fazla değil mi? Çok şaşırdım. Benim doktorum en falza 3 yumurta aşılama için ideal üstü olursa tedaviyi iptal ederim demişti. Hadi umarım hayırlısı olur canım. Kendini fazla yorma bu aralar. Ben de geçen ay yaptırmıştım ama ben kendime hiiiiç dikkat etmemiştim.Sen öle yapma tamam mı, dikkat et kendine, ii beslen, umarım bir tek sperm bir tek yumurtayı döllemeyi başarır da mucize kavuşma gerçekleşir. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
dün komşu topicten burp adlı bir arkadaşın hamile olduğunu öğrendim çok ama çook sewindim. sorunlarımız çok benzerdi yumurta rezervi sorunu yuksek fsh falan.. gözlerim doldu resmen, inşallah allah tamamına erdirir. hadi dew hadiiiiiiii tam zaamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiii :))) ayyy çok heyecanlıyım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?