Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
DEW'i çok merak ediyorum....10.30 da gidecekti hastaneye... Nerde acaba şimdi, bizim burda kan tahlili sonuçları 1 satte çıkıyor özelde, hadi DEW... nerdesin

birkaç saat sürecek tahlil sonucu çıkması diyordu o arada ofiste beklerim diyordu. ayyy çok heyecanlıyım yaaa

inş. öğlen sonuna bırakmazlAr tahlil sonucunu yaaaaa.ay saçma sapan topicleri okumaya başladım beklerken:)

ne işin var oralarda cıss girme sakın biz varız burda muhabet edelim ))

hepimiz toplanmışız burda walla, bekliyoruz dört gözle, landrach canım msj gelirse bize de haber ver. Walla çok heycanlı, bu pozitif sonuç bana nasıl moral olacak anlatamam kızlar... Tedavi öncesi tüp bebek denemelerinde pozitif sonucu olanları duydukça gözlerim doluyo, nasıl seviniyorum...

mrb landarch canım...ben pek yazamasamda genelde takip ediyorum...DEW için heycanlıyım bende...geçen yılki tedavi sürecinide okumuştum burdan doktorlarımız aynı inşallah önce o pozitif sonuç alır sonra ben....burp u da okuyordum demek hamileymiş çok sevindim...hangi topikteydi o ? normal yollamı hamile kalmış peki[/QUOTE

ewet canm burp hiç beklemediği bir dönemde- ablası beyin damarında tıkanma nediniyle komadaymış ( hamile oldugunu öğrenmiş 5+4 günlük hamileymiş.. doğal yolla olmuş bu spontan gelişen ikinci hamileliği imiş ilki 7 haftalıkken kaybetmiş. inşallah bu bebek çok güçlü olcak

ewet kızlar dew den mesaj bekliyorum offf 5dk. aralıklarla wc e gider oldum. ben ne zaman srtrese girsem böle olurum. hadi dew coştur bizi burdaa

benimde stres olunca uykum gelir yeminle gözlerim ağırlaştı:))))uyuyup kalmam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…