Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mesaj gelince baktım dew.. kalbim duracak gbi oldu.. hamileyiiiiiiimmmm diye yazmışş
ayy böle bir mutluluk olamaz yaaa rabbime şükürrrr

kızlarrrrrrrrrrrrr ne desemmmmm yetersizzzzzzzzz kalıcakkkkkkkkkkkkkkk gerçektennnnnnnnnnnnn ya nasıl mutluyummm allahıma güzel allahıma binlerce kez şükürlerr olsunnnnnnn ..dewww canım benimmmmmm ikinizede sağlıklıııı mutluu upuzun bir ömür diliyorummmmmmmmmmmmmm canım yaaaa ....ohh be mucizeler gerçek oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr işteeeee ....bu yolda mücadele ediyoruz mükafatını alıyoruz yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn.....:)

offf benm heyecanım geçmek bilmiyor iyiki 9 aylık değilim şurda oturduğum yerde doğururdum :)) kuzey de depükler atıyor anladı kendisine arkadaş geldiğini )

ay çooook güzel bi haber bu yaaaaa içim içime sığmıyo sanki kardeşimin haberini almış gibiyim.bu sıkıntıdan biri daha kurtulya rabbim bu zorlukları yaşayan herkese böyle günler nasip etsin...dew kucağına alacağın günün de sevincini yaşarız beraber inş. ay altın yumurtamız can bulmuş ne güzel

Allahım,sana şükürler olsun.Bu 12 günlük süreci sesssiz sessiz izledim,ve hergün dua ettim.Kalbimde bir heyecanla açtım,okudum sayfayı.Çok şükür güzel haber geldi.Seni ve eşini tebrik ediyorum Dewcim,Allahım inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağınıza aldığınız günleride gösterir.Hep yüzünüz gülsün canım benim....

merhaba kızlar bu akşam saat 9 da cumhurbaşkanımız güle twit bombardımanı yapıyoruz. 35 yaşına kadar tek emriyo yasağını ve rapor sisteminin eziyet ve stresini arka arkaya yazacağız. sizlerden de katılan olursa çoook mutlu oluruz. Allah yardımcı olanlardan razı olsunn. ne kadar ses o kadar çok bebek:))şimdiden teşekkürlerrrrr

evet kızlar ben dew nin heyecanından unuttum yazmayı bu akşam cumhurbaşkanının twitrda faal olmasından:)ona şu sağlık bakanlığının çıkardığı rapor şartları ve tek embriyo kuralının değiştirilmesi için twit atıcaz....ne kadar fazla twit olursa dikkate alıp talimat veriyo..yani güncel konularla ilgili. bu akşam 9 da başlıyoruz ...ikinci bi hesap alarak katılabilirsiniz malum tanıdıkların haberi olmasın felan..herkes yaşadıklarını şikayetlerini kısaca yazrsa dikkat çekeriz inş. bu arda oleeeeeey dew hamileeeeeeeeeeee:)))))))))))

merhaba kızlar bu akşam saat 9 da cumhurbaşkanımız güle twit bombardımanı yapıyoruz. 35 yaşına kadar tek emriyo yasağını ve rapor sisteminin eziyet ve stresini arka arkaya yazacağız. sizlerden de katılan olursa çoook mutlu oluruz. Allah yardımcı olanlardan razı olsunn. ne kadar ses o kadar çok bebek:))şimdiden teşekkürlerrrrr

mutluluktan ağlıyorum , işte bu buuuuu buuuuu , allahım sana şükürler olsun tamamına erdirsin

dewwcim çok çok tebrik ediyorum seni , ya şuan o kadar bir arada olmayı isterdimki , çığlık seslerimizi etrafda inletseydik keşkeeee

deww hamileee deww hamileeeee deww hamileee maşallhh maşallah

darısı tüm isteyenlerin başına inşallah aminnn

landarchcım teşekkürler çok güzel haberler verdin bize , inşallah hepimiz sırayla hamiş haberlerimizi sen verirsin

Kızlar maliyet ciro raporu hazırlamam gerek ama inanın kafamı toplayamıyorum, nasıl mutluyum, durup durup ağzım kulaklarıma geliyo dalıp gidiyorum. Çok sevindim çooookkkk.Allahım nazarlardan saklasın ikisini de.Rabbim sağlıklı üzün ömürler versin. Ben bugün off durumundayım artık, bugün benden hayır gelmez. Dalıp dalıp gidiyorum hayallere ağzım kulaklarımda. Gözlerimde yaşlar... Sevinçten ağlıyorum... GÜLEM bize farz oldu İzmire gitmeeeeekkkkkk :) :) :)

ben değeri yazmamışdım ama bende 180 lerde düşünmüşdüm .

kızlar ya benim face yok , şimdiye kadar ihtiyac duymadım ama bende istiyorum face den sizinle görüşmek bakalım ilerleyen zamanlarda bişeyşer yapabilirim ..

iim canım yaa napiiim işte,zaman çabucak geçse de tedaviye başlasam diye bekliyorum canım, sen nasılsın, nasıl gidiyo

dimi ya sanki benimde önümde aylar var beklemem gereken diye hissediyorum ama sayılı zaman çabuk geçiyor, bak gör hayırlısıyla başlıcan tedaviye ,bebişlerimize kavuşcaz inşallah.
bende diyet devam , sebze yemekten ööö geldiii , offff ama devam :) biraz önce yürüyüşden geldim .

dr erbil bana ocak başı gibi gel başlayalım, şubatdada tüp yaparız dedi ama nasıl bir takvim çıkaracak bilmiyorum, sen tam olarak ne zaman gidicen

Canım ben de ocak sonunda gelicem tam tarih belli değil reglime göre olacak, ama çok büyük ihtimalle 20'sinden sonraya denk gelecek. Seninle oralarda karşılaşırız diye tahmin ediyorum :) :) Ne güzel olur tanışsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…