kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eve geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm ucuyorum inanamıyorum hamileyimmmmmmmmmmmmm hep hayalimdi bus ekilde yazmak gecmisi okumadan hemen yazmak istedim simdi herseyi okuyacagim sizleri cok seviyorum coooookk tesekkur ederim sizlerin guzel enerjileri ile oldu bu is yemin ederim.......
hoşgeldin güzel anneeeee.önce heyecandan sonra sevinçten öldük resmen...ay çok ağladım çok mutlu oldum Allahtan bu gün evde ve yalnızdım:))))insanlar tuhaf halime şahit olmadı.hadi şimdi dinlenin anne kız diycem hep ağzıma öyle geliyo.sağlıcakla kucağına da al inş. cnm:)
Canim canim simdi gecmisi okurken gozyaslarimi tutamadim cok sekersiniz dilerim benden sonra hepiniz siraya dizilirsiniz hepiniz icin burda bu sekilde sevinc gzyaslarina boguluruz.....
inanin sonucu aldim allahim dedim kizlariminda gonlune gore olsun onlarda yasasin bu mutlugu diye.....
cumartesi kan tahililimin tekrari var bu arada degerim 119.50 :)heyecandan landarcha eksik yazmisim heheheh :)))
kizlar birde kocami gormeyin konusamiyoruz cunku bir aglamak bir aglamak size anlatamam ici cikti kocamin dah abu kadar saat sonra simdi konusabildik dusunun yani :)))))
Canim canim simdi gecmisi okurken gozyaslarimi tutamadim cok sekersiniz dilerim benden sonra hepiniz siraya dizilirsiniz hepiniz icin burda bu sekilde sevinc gzyaslarina boguluruz.....
inanin sonucu aldim allahim dedim kizlariminda gonlune gore olsun onlarda yasasin bu mutlugu diye.....
cumartesi kan tahililimin tekrari var bu arada degerim 119.50 :)heyecandan landarcha eksik yazmisim heheheh :)))
kizlar birde kocami gormeyin konusamiyoruz cunku bir aglamak bir aglamak size anlatamam ici cikti kocamin dah abu kadar saat sonra simdi konusabildik dusunun yani :)))))
DEW cim tebrikler Allah
tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah sabrının meyvesini aldın darısı bizlere inşallah artık israel beye daha şevkle gitcem :))
banada umut oldun
canm seninle telefonda konuşurken ağladım şimdi yazını okurken yine başladım.. ayyy eşini hayal ettiğim zaman daha da ağlayasım gelio çünkü erkekler ahh onlar hep içine atıyor, bize belli etmemek için.. allahım şükürler olsun sana, şimdi sende bana katıl her akşam dua rituline kızlar için dua edelim inşalah onlar da en kısa zamanda bu sewinci bize yaşatırlar
canm seninle telefonda konuşurken ağladım şimdi yazını okurken yine başladım.. ayyy eşini hayal ettiğim zaman daha da ağlayasım gelio çünkü erkekler ahh onlar hep içine atıyor, bize belli etmemek için.. allahım şükürler olsun sana, şimdi sende bana katıl her akşam dua rituline kızlar için dua edelim inşalah onlar da en kısa zamanda bu sewinci bize yaşatırlar
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eve geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm ucuyorum inanamıyorum hamileyimmmmmmmmmmmmm hep hayalimdi bus ekilde yazmak gecmisi okumadan hemen yazmak istedim simdi herseyi okuyacagim sizleri cok seviyorum coooookk tesekkur ederim sizlerin guzel enerjileri ile oldu bu is yemin ederim.......
hiçbirşey okumadan yazıyorum
allahım ne olur müjdeyle karşılaştır beni.
DEW İN HAMİLELİĞİNİ GÖRMEK ŞU ANDA MÜTHİŞ BİŞEY OLUR
LÜTFEEEEENNNNN:))
ayyy evet çok şükür canım. şu anda inan o kadar heyecanlıyımki. allahım bizlerede kısmet etsin bir an önce..gözümüz aydın canım teyze oluyoruzzzz:
ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR YARABBİM DUALARIMIZI KABUL ETTİN. NE OLUR BİZLEREDE NASİP ET.
DEWW canım gözünaydın. yeminederim siteye girdim sayfa açılınca en üstte cevap kısmı varya hemen oraya tıkladım hiçbişey görmeden yazmak istedim hislerimi. allahım tamamına erdirsin yarabbim sağlıkla kucağına versin inşallah. çoookk uzun yollardan geldi meleğin yorgundur oda dinlenin bol bol allaha emanet olun. eşininde durumunu okuyunca benimde koişim geldi aklıma inan hepsi aynı duygusallıkta aslında ama hiç belli etmiyorlar.. yarabbim sizi ayırmasın...ayyy allahtan bütün yöneticilerim toplantıda ağladımı görmediler.:)))
ayyy evet çok şükür canım. şu anda inan o kadar heyecanlıyımki. allahım bizlerede kısmet etsin bir an önce..
Canım yazdıklarını okuyunca gözlerimden yaşlar süzülüyo inan, minicik altın yumurtamızdı bizim o, inatçı bebeğimiz çok uzun yollardan geldi, azmetti hayata gelmeye, annesine babasına kavuşmaya. Allahım can verdi, çıktı geldi çok uzaklardan. Bir mucize daha yaşadık hep birlikte. Ona anlatacağın ne çok şey var. Biz de bırakmayız peşinizi kolay kolay... Doğduğunu, yürüdüğünü okula gittiğini hep beraber takip ederiz burda inşallah....Çok öpüyorum seni...
gunlerdir yaziyordum, sonra acil isim cikinca kapatiyordum. dun de hic bakamamistim, acar acmaz dewcim seni gorunce coooook mutlu oldum. bu kadarmis. o kadar telas, sikinti, beklendi; agzindan su cumlecikleri duymak icinmis. nasil bir mutluluk bu. mutlulugunu paylasmak cok guzel. sikintisiz, kolayca atlat hamileligini de guzel bebeginle mutlu ol. kocanin halini anlatmissin. benim de aklima kocacigim geldi hemen. onlar icin de cok zor.
neyse guzel gunler sizi bekliyor.
aramiza hosgeldin iyi dileklerin icin tesekkurler.....darisi basinizabenn simdi katıldım aranızaa yazdıklarınızı okuyuncaa benimde gözlerim doldu dayanamadım bende yazayım dedim :)) ne güzel bir mutluluktur yarabbim.. insallah birgün bizlerde yasarızAllahımm bebek isteyen bütün herkese bir an önce saglıklı sıhhhatli bebisler nasip etsinn.. bende ölüyorum bebek hasretinden.. kilo vermem gerekio hamile kalmam icinn olan gücümle savasıyorum banada dua edin olur mu
teprikklerrrrrr , ne kadar güzel arkadaşların olmuş burada canım . hepsi canı gönülden senin mutluluğunu paylaşıyorlar , tabi bende :)
gündüz girip girip baktım senden haber varmı diye .herkez senden gelcek habere odaklanmıştı, bu ne güzel bir paylaşım böyle , hayran kaldım yani.
inan çok çok çok mutlu oldum bu güzel haberini alınca .
allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin . İşallah rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin canım , mide bulantısız ve ağrısız:)
isteyen diğer arkadaşlara da allah en kısa zamanda nasip etsin işallahh bebişlerini...
öpüyorum kocaman...
ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR YARABBİM DUALARIMIZI KABUL ETTİN. NE OLUR BİZLEREDE NASİP ET.
DEWW canım gözünaydın. yeminederim siteye girdim sayfa açılınca en üstte cevap kısmı varya hemen oraya tıkladım hiçbişey görmeden yazmak istedim hislerimi. allahım tamamına erdirsin yarabbim sağlıkla kucağına versin inşallah. çoookk uzun yollardan geldi meleğin yorgundur oda dinlenin bol bol allaha emanet olun. eşininde durumunu okuyunca benimde koişim geldi aklıma inan hepsi aynı duygusallıkta aslında ama hiç belli etmiyorlar.. yarabbim sizi ayırmasın...ayyy allahtan bütün yöneticilerim toplantıda ağladımı görmediler.:)))
ayyy evet çok şükür canım. şu anda inan o kadar heyecanlıyımki. allahım bizlerede kısmet etsin bir an önce..
ya kocişler daha bi farklı yaşıyorlar , benim eşim hayalini kurarken gözleri doluyor , inşallah o gün gelince ya yapar bilmiyorum.
bubuşcum bak sıraya girdik , teker teker alıcaz bebişlerimizi kucağımıza , dewwcimin bebişim topiğimizn kaçıncı nazar boncuğu oldu ?
allah tamamına erdirsin.. amin...
ya kocişler daha bi farklı yaşıyorlar , benim eşim hayalini kurarken gözleri doluyor , inşallah o gün gelince ya yapar bilmiyorum.
bubuşcum bak sıraya girdik , teker teker alıcaz bebişlerimizi kucağımıza , dewwcimin bebişim topiğimizn kaçıncı nazar boncuğu oldu ?
allah tamamına erdirsin.. amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?