Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eve geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm ucuyorum inanamıyorum hamileyimmmmmmmmmmmmm hep hayalimdi bus ekilde yazmak gecmisi okumadan hemen yazmak istedim simdi herseyi okuyacagim sizleri cok seviyorum coooookk tesekkur ederim sizlerin guzel enerjileri ile oldu bu is yemin ederim.......

hoşgeldin güzel anneeeee.önce heyecandan sonra sevinçten öldük resmen...ay çok ağladım çok mutlu oldum Allahtan bu gün evde ve yalnızdım:))))insanlar tuhaf halime şahit olmadı.hadi şimdi dinlenin anne kız diycem hep ağzıma öyle geliyo.sağlıcakla kucağına da al inş. cnm:)

Canim canim simdi gecmisi okurken gozyaslarimi tutamadim cok sekersiniz dilerim benden sonra hepiniz siraya dizilirsiniz hepiniz icin burda bu sekilde sevinc gzyaslarina boguluruz.....
inanin sonucu aldim allahim dedim kizlariminda gonlune gore olsun onlarda yasasin bu mutlugu diye.....
cumartesi kan tahililimin tekrari var bu arada degerim 119.50 :)heyecandan landarcha eksik yazmisim heheheh :)))

kizlar birde kocami gormeyin konusamiyoruz cunku bir aglamak bir aglamak size anlatamam ici cikti kocamin dah abu kadar saat sonra simdi konusabildik dusunun yani :)))))

DEW cim tebrikler Allah

tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah sabrının meyvesini aldın darısı bizlere inşallah artık israel beye daha şevkle gitcem :))
banada umut oldun

canm seninle telefonda konuşurken ağladım şimdi yazını okurken yine başladım.. ayyy eşini hayal ettiğim zaman daha da ağlayasım gelio çünkü erkekler ahh onlar hep içine atıyor, bize belli etmemek için.. allahım şükürler olsun sana, şimdi sende bana katıl her akşam dua rituline kızlar için dua edelim inşalah onlar da en kısa zamanda bu sewinci bize yaşatırlar

DEW cim tebrikler Allah

tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah sabrının meyvesini aldın darısı bizlere inşallah artık israel beye daha şevkle gitcem :))
banada umut oldun

rosemm cnm cok tesekkur ederim darisi herkesin hepinizin basina dualarim hep sizlerle olacak...simdi dahada gonul rahatligi ile doktoruma sonuna kadar kefilim hem doktoruma hem ekibine....hepsi superler benim birlikte gozyasi doktuler bugun.....

Canimbenim ictenligini her dakika hissediyorum zaten eksik olma ...kuzeyimi uzme annesi bu kadar duygusal olma annecim diyordur sana....kocam normale biraz dondu :)))) yavrum nasil icine atmis hic ruya gormez persembe aksami hemde cok sarhostu o aksam disari cikmisti o gece gormus hasteneye gelmis bak demisler iste bebeginiz burda :))) kuzum benim bana soylememis icinde tutmus bu gune kadar ruya gordugunu duymadim :))) iste boyleeee kizlar aksama yine gelirim simdi biraz uzanayim istiyorum....hepinizi cok seviyorum

Canım yazdıklarını okuyunca gözlerimden yaşlar süzülüyo inan, minicik altın yumurtamızdı bizim o, inatçı bebeğimiz çok uzun yollardan geldi, azmetti hayata gelmeye, annesine babasına kavuşmaya. Allahım can verdi, çıktı geldi çok uzaklardan. Bir mucize daha yaşadık hep birlikte. Ona anlatacağın ne çok şey var. Biz de bırakmayız peşinizi kolay kolay... Doğduğunu, yürüdüğünü okula gittiğini hep beraber takip ederiz burda inşallah....Çok öpüyorum seni...

gunlerdir yaziyordum, sonra acil isim cikinca kapatiyordum. dun de hic bakamamistim, acar acmaz dewcim seni gorunce coooook mutlu oldum. bu kadarmis. o kadar telas, sikinti, beklendi; agzindan su cumlecikleri duymak icinmis. nasil bir mutluluk bu. mutlulugunu paylasmak cok guzel. sikintisiz, kolayca atlat hamileligini de guzel bebeginle mutlu ol. kocanin halini anlatmissin. benim de aklima kocacigim geldi hemen. onlar icin de cok zor.
neyse guzel gunler sizi bekliyor.

benn simdi katıldım aranızaa yazdıklarınızı okuyuncaa benimde gözlerim doldu dayanamadım bende yazayım dedim :)) ne güzel bir mutluluktur yarabbim.. insallah birgün bizlerde yasarız Allahımm bebek isteyen bütün herkese bir an önce saglıklı sıhhhatli bebisler nasip etsinn.. bende ölüyorum bebek hasretinden.. kilo vermem gerekio hamile kalmam icinn olan gücümle savasıyorum banada dua edin olur mu

teprikklerrrrrr , ne kadar güzel arkadaşların olmuş burada canım . hepsi canı gönülden senin mutluluğunu paylaşıyorlar , tabi bende :)
gündüz girip girip baktım senden haber varmı diye .herkez senden gelcek habere odaklanmıştı, bu ne güzel bir paylaşım böyle , hayran kaldım yani.
inan çok çok çok mutlu oldum bu güzel haberini alınca .
allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin . İşallah rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin canım , mide bulantısız ve ağrısız:)
isteyen diğer arkadaşlara da allah en kısa zamanda nasip etsin işallahh bebişlerini...
öpüyorum kocaman...

hergun bakıyorum varmı bı haber senden dıye tuylerım dıken dıken oldu
tebrık ederım meleğin sağlıkla gelsın inşşşş

canım canım canım tebrik ederim , allah tamamına erdirsin , tarif edilmez duygular içindeyim , çekilen bütün sıkıntılar geçti değil mi , bize seni çok seviyoruz , yavruna iyi bak bol bol dinlen , yüce rabbim bugün bunları yazmayı nasip etti , doğum hikayelerinizide yazmayı nasip etsin inşallah , deww cin ayağını sür ardından bizde gelelimmmm :)))))) kalbimiz seninle

hiçbirşey okumadan yazıyorum
allahım ne olur müjdeyle karşılaştır beni.
DEW İN HAMİLELİĞİNİ GÖRMEK ŞU ANDA MÜTHİŞ BİŞEY OLUR

LÜTFEEEEENNNNN:))

ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR YARABBİM DUALARIMIZI KABUL ETTİN. NE OLUR BİZLEREDE NASİP ET.

DEWW canım gözünaydın. yeminederim siteye girdim sayfa açılınca en üstte cevap kısmı varya hemen oraya tıkladım hiçbişey görmeden yazmak istedim hislerimi. allahım tamamına erdirsin yarabbim sağlıkla kucağına versin inşallah. çoookk uzun yollardan geldi meleğin yorgundur oda dinlenin bol bol allaha emanet olun. eşininde durumunu okuyunca benimde koişim geldi aklıma inan hepsi aynı duygusallıkta aslında ama hiç belli etmiyorlar.. yarabbim sizi ayırmasın...ayyy allahtan bütün yöneticilerim toplantıda ağladımı görmediler.:)))

gözümüz aydın canım teyze oluyoruzzzz :
ayyy evet çok şükür canım. şu anda inan o kadar heyecanlıyımki. allahım bizlerede kısmet etsin bir an önce..

ya kocişler daha bi farklı yaşıyorlar , benim eşim hayalini kurarken gözleri doluyor , inşallah o gün gelince ya yapar bilmiyorum.

bubuşcum bak sıraya girdik , teker teker alıcaz bebişlerimizi kucağımıza , dewwcimin bebişim topiğimizn kaçıncı nazar boncuğu oldu ?

allah tamamına erdirsin.. amin...

Sagol canim Pirayecim....teyzelerisiniz siz hep yaninda olacaksiniz insallah.....bende sizlerinkinin yaninda olacagim insallah..

Cerenm cok sagol guzelim dilerim en kisa zamanda sizde beni boyl emutlu edersiniz...

aramiza hosgeldin iyi dileklerin icin tesekkurler.....darisi basiniza

ah canim cok sagol guzelim cok sekersin dilerim en kisa zamanda sende bana bu guzel haberi ver.....burda bambaska bir dostluk yakaladik sende gel aramizda ol beraber uzulelim beraber sevinelim....

Canim arkadasim cok tesekkur ederim....n buyuk dilegim en kisa zamanda aynimutlulugu sizlerinde yasamasi....

aynen öyle cnm aslında cokda haklılar bizler ağlıyoruz etrafımızla paylaşıyoruz bi şekilde enerjimizi atıyoruz ama onlar cok nadir ağlayıp dertlenebiliyorlar. allahım kimseyi bu yolda yalnız bırakmasın. çok zor isteyipte kavuşamamak.
inşallah bizler de sıraya girmişizdir. benim saydığım 4. nazar boncuğumuz unuttuğum varsa lütfen kusura bakmasın şu anda düşünemiyorum bile. :)))))

kekecb cnm cok sagol az once yazdim mi yazmadim bilemedim tum guzel dileklerin icin tesekkur ederim....kocalarimiz ayri bir konu zaten nasilda iclerinde yasiyorlar ama hic belli etmiyorlar buda onlari yaradisilisi sanirim....
meldi,landarc,helsa,ve ben :) dorduncu nazar boncugu benim minigim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…