hergun bakıyorum varmı bı haber senden dıye tuylerım dıken dıken oldu
tebrık ederım meleğin sağlıkla gelsın inşşşş
begumcum biliyorum ilk gunden beri takip ettigini cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin :))))))
cok tebrik ederim İnşallah saglıklı sıhhatli bir bebek olur sizi de hiç üzmezzz
İnşallah allah kucagınıza da almayı nasip eder...
yaşadıgın duyguları o kadar iyi anlayabiliyorum kiii
Ah cocuklar gelmeden daha evin neşesi oluyor nasıl bir mucizedir buuu :124:
dewwww canım benimmm bende heyecanla bekledim seni hamile haberini alınca çığlık attım yerimde duramadım allahtan annem vardı da koşup boynununa sarıldımmm .şimdi ise eşinin durumunu anlatmışsın ya gözlerimden yaşlar süzüldüüü ..benim eşimde kesin öyle olacak bu müjdeyi alınca ..allah sana kolay bir hamilelik nasip etsin canımm inşallah burda minik mucizeyi kucağına aldığın günleri de paylaşacağızzz ..bol dinlen emi bu 9 ayın tadını doyasıya çıkar..pirayenin dediği gibi acaba minik bir kız mı geliyor dersin nazlı nazlı :)seni ve minik sıpayı öperim sevgilerimlee allahıma binlerce kez şükür olsunnn darısı başımıza olsunnn..
DEW CANIM BENİM;
ALLAH EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI VERDİ...SENDE ARTIK Bİ ANNESİN:) MİNİĞİN ARTIK SENİNLE..SAĞLIKLI SIHHATLİ....BABASININ DUYGULARIDA BENİ APAYRI Bİ HALE SOKTU..ÇOK MUTLU OLDUM,ÇOKKK..
GÜZEL GÜZEL DİNLEN,MİS GİBİ UYUYUN ARTIK,KOYUN KOYUNA:)))HERŞEY YOLUNDA GİDECEK....
pirayecim buluşma işini görüşelim canım..22-23 yada 25 i ni düşünelim..uygun dew de biraz dinlenmiş olur..uygun olursa...
ahhh keşke bende gelebilsem ne güzel olurdu şöle 3-4 saatlik yol olsa hiç düşünmem atlar gelirdim ama çook uzak( gülem aklım sürekli sende regl olmadın dimi daha? adet günü yaklaşan yada gelen başka kimler var? bir hisse kapıldım ki bebek isteyenler sırayla bir bir hamile kalıyor.. son birkaç ayda hamile kalan kişilerin sayısı küçümsenmeyecek kadar fazla, sanki bir liste var sırayla herkesin dilekleri kabul oluyor.
ahhh keşke bende gelebilsem ne güzel olurdu şöle 3-4 saatlik yol olsa hiç düşünmem atlar gelirdim ama çook uzak( gülem aklım sürekli sende regl olmadın dimi daha? adet günü yaklaşan yada gelen başka kimler var? bir hisse kapıldım ki bebek isteyenler sırayla bir bir hamile kalıyor.. son birkaç ayda hamile kalan kişilerin sayısı küçümsenmeyecek kadar fazla, sanki bir liste var sırayla herkesin dilekleri kabul oluyor.
valla bende dün eşim almaya geldi arabaya biner binmez. biliyomusun bi arkadaşım vardı sunları yaşadı ve bugün haberini aldık moralim yerine geldi diye başladım anlatmaya. hadi hayırlı olsun allah bizede kısmet etsin dedi.
landarch cnm inşallah dediğin gibi sırayla hepimz yaşarız bu duyguyu. bu arada günü yaklaşan ben varım. gecen ay 17 sinde olmuştum. ve önceki gün arkadaşım sordu arka arkaya oluyoruzda onunla. aa bugün ayın kaçı hiç farkında değilim dedim gerçekten o sorana kadar tarihi bilmeme rağmen hiç aklıma gelmemişti nedense. artık ağrılarımda yokya pek hissettirmiyor kendini :) dün sağ kasığımda acayip kramplar oldu bugün yok. ara ara girdi çıktı hayırdır bakalım neler olacak..
kuzeyim nasıl ?
valla süper olur hepimiz bombayı patlatırmışız nükleer etkisi yapar heralde :)))
piraye cnm inş. içine doğan olur. bende kendimden umutluyum ama işte allaha kaldı versin artık hepimize kimseyi daha fazla aratmasın..
badezuzum tedavi devam ediyor cnm. dün sarımsaklı süt kürünün 2. sine başladım. artık daha rahat içiyorum bunları alıştım artık zehir olsa içeceğiz nerdeyse. ama çok faydası oldu bu kürlerin mesela nar , havuç,lahana ve pancar vücuda acayip yararlı kan akışını düzenliyor.
inş emeklerimiz bosa gitmez.
landarch dediğin gibi peşpeşe sallarmışız burayı ne süper olur dimi :)))
valla süper olur hepimiz bombayı patlatırmışız nükleer etkisi yapar heralde :)))
piraye cnm inş. içine doğan olur. bende kendimden umutluyum ama işte allaha kaldı versin artık hepimize kimseyi daha fazla aratmasın..
badezuzum tedavi devam ediyor cnm. dün sarımsaklı süt kürünün 2. sine başladım. artık daha rahat içiyorum bunları alıştım artık zehir olsa içeceğiz nerdeyse. ama çok faydası oldu bu kürlerin mesela nar , havuç,lahana ve pancar vücuda acayip yararlı kan akışını düzenliyor.
inş emeklerimiz bosa gitmez.
landarch dediğin gibi peşpeşe sallarmışız burayı ne süper olur dimi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?