Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
begumcum biliyorum ilk gunden beri takip ettigini cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin :))))))

cok tebrik ederim İnşallah saglıklı sıhhatli bir bebek olur sizi de hiç üzmezzz
İnşallah allah kucagınıza da almayı nasip eder...
yaşadıgın duyguları o kadar iyi anlayabiliyorum kiii
Ah cocuklar gelmeden daha evin neşesi oluyor nasıl bir mucizedir buuu :124:

dewwww canım benimmm bende heyecanla bekledim seni hamile haberini alınca çığlık attım yerimde duramadım allahtan annem vardı da koşup boynununa sarıldımmm .şimdi ise eşinin durumunu anlatmışsın ya gözlerimden yaşlar süzüldüüü ..benim eşimde kesin öyle olacak bu müjdeyi alınca ..allah sana kolay bir hamilelik nasip etsin canımm inşallah burda minik mucizeyi kucağına aldığın günleri de paylaşacağızzz ..bol dinlen emi bu 9 ayın tadını doyasıya çıkar..pirayenin dediği gibi acaba minik bir kız mı geliyor dersin nazlı nazlı :)seni ve minik sıpayı öperim sevgilerimlee allahıma binlerce kez şükür olsunnn darısı başımıza olsunnn..

DEW CANIM BENİM;
ALLAH EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI VERDİ...SENDE ARTIK Bİ ANNESİN:) MİNİĞİN ARTIK SENİNLE..SAĞLIKLI SIHHATLİ....BABASININ DUYGULARIDA BENİ APAYRI Bİ HALE SOKTU..ÇOK MUTLU OLDUM,ÇOKKK..
GÜZEL GÜZEL DİNLEN,MİS GİBİ UYUYUN ARTIK,KOYUN KOYUNA:)))HERŞEY YOLUNDA GİDECEK....

Landarch;canım sanada haber verdiğin için teşekkür ederim:) bu yolda bizi yalnız bırakmadığın içinde....
çok büyük bi yüreğin var senin...öpüyorum canım..

pirayecim buluşma işini görüşelim canım..22-23 yada 25 i ni düşünelim..uygun dew de biraz dinlenmiş olur..uygun olursa...

elibeses cok tesekkur ederim canim,guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim....

melodi canim hepiniz ne kadar sekersiniz eksik olmayin gercekten her mesaji okurken agladim bugun bu enerji bu pozitiflik ve dualar beni bugun basariya tasidi buna inancim sonsuz...darisi hepinizin tum isteyenlerin basina.....

guzel kalpli gulemcim bugun beni aradiginda cok duygulandirdin o gozyaslarin o kadar icime aktiki seninde landarchinda oyle gercekten benim icin cok kiymetli duygula rbunlar daha bir kere bile gorusmeden nasil kurduk bu baglari bazen inanamiyorum bugun annem babam duydu seninle konusurken sok oldular sandilarki kucuklukten bir arkadasimla konusuyorum ama inanin ben boyle hissediyorum....
insallah sende ve isteyen tum guzel arkadaslarima nasip olacak bu kizlar.....sirayla vereceksiniz bu haberleri biz mutluluk manyagi olacagiz buna eminim.....

ahhh keşke bende gelebilsem ne güzel olurdu şöle 3-4 saatlik yol olsa hiç düşünmem atlar gelirdim ama çook uzak ( gülem aklım sürekli sende regl olmadın dimi daha? adet günü yaklaşan yada gelen başka kimler var? bir hisse kapıldım ki bebek isteyenler sırayla bir bir hamile kalıyor.. son birkaç ayda hamile kalan kişilerin sayısı küçümsenmeyecek kadar fazla, sanki bir liste var sırayla herkesin dilekleri kabul oluyor.

kızlarrr günaydın

çiceği burnunda annemiz nasılsın canım heyecan yerini hayallere bıraktımı , inan herkeze seni anlatıyorum , eşime bir hevesle anlatıyorumki sorma , allah mutluluğunu daim etsin inşallah canım.

bende bende istiyorum gelmek ama nerdeeeee ( landarchcım sen ist geldiğinde bizde görüşelim ayarlayalım bişeyler olmazmı ?

ayrıca landarchcım ağzından bal damlıyor, dediğin gibi inşallah bir liste vardır ve hepimiz sırayla hamiş kalırız.

valla bende dün eşim almaya geldi arabaya biner binmez. biliyomusun bi arkadaşım vardı sunları yaşadı ve bugün haberini aldık moralim yerine geldi diye başladım anlatmaya. hadi hayırlı olsun allah bizede kısmet etsin dedi.

landarch cnm inşallah dediğin gibi sırayla hepimz yaşarız bu duyguyu. bu arada günü yaklaşan ben varım. gecen ay 17 sinde olmuştum. ve önceki gün arkadaşım sordu arka arkaya oluyoruzda onunla. aa bugün ayın kaçı hiç farkında değilim dedim gerçekten o sorana kadar tarihi bilmeme rağmen hiç aklıma gelmemişti nedense. artık ağrılarımda yokya pek hissettirmiyor kendini :) dün sağ kasığımda acayip kramplar oldu bugün yok. ara ara girdi çıktı hayırdır bakalım neler olacak..
kuzeyim nasıl ?

ben varııım (sanki sıradaki hamile benim dermiş gibi oldu:))adetim 20 sinde banu alkan gibi geziyorum...ahh inş.vardır şu liste herkes önümüzdeki ay liste başıdır hiç ayrım sıralama yapamıycam herkes 1.sırada olsun :)

bubuş nasılsın cnm.oh adetlerin sıkıntısız geliyo ne güzel.senin şu tedvin devam ediyomu fitil felan kullanıyodun.bence onlar bittiyse kasık batmaları daha bir anlamlı olabilir:)
ay bende anlattım eşime adam tanımıyo bilmiyo gerçi benimde yüzünü görmüşlüğüm yok kimsenin ama görmüş kadar yakınım:)oda hayılı olsun sağlıkla büyütsünler dedi.sonra bana bir güzel fırça çekti bak onlar yurtdışında eşi orda yalnız ne kadar zorlanmışlardır bizim herşey ayağımızın altında sürekli şikayet ediyosun diye:)tabi ben deli gibi merkez arayışı içinde olduğumdan durup durp napıcaz nereye gidicez felan diye ona sarıyorum:)geçen gebzede bir dr.u araştırdım gidiş geliş nasıl olur düşünüyorum malum şubat kar kış?ay bu aralar düşünmekten bi hal oldum:)

Ben de varım regli bekleyen, ayın 19-so'si gibi olmam gerekiyo. Bubuş bedezuzum ve benim aynı tarihlerde sanırım. Umarım 3ümüzde adet olmayız da size müjdeli haber veririz. Ama içimden geçeni sölemek gerekirse ben bubuştan çok çok ümitliyim kızlar. Bu arada DEW nerlerde acaba, tabi mutluluk sarhoşudur o şimdi, hayaller diyarında geizntiye çıkmıştır :) :) neler hissediyor acaba, nasıl bir duygu... ben de çok merak ediyorum nasıl bişi olduğunu, Allahım hepimize nasip eder inşallah kızlar

yaaa kızlar bu kadar olur resmen hepiniz 1 gün araylasınız :)) ayy tüylerim diken diken oldu, gulem bubus piraye badezuzum kekecb düşünsenize 2012 e hamiş olarak girseniz heyecandan mutluluktan nasıl oluruz bilmem. hayali bile başımı döndürdü :))))

valla süper olur hepimiz bombayı patlatırmışız nükleer etkisi yapar heralde :)))
piraye cnm inş. içine doğan olur. bende kendimden umutluyum ama işte allaha kaldı versin artık hepimize kimseyi daha fazla aratmasın..

badezuzum tedavi devam ediyor cnm. dün sarımsaklı süt kürünün 2. sine başladım. artık daha rahat içiyorum bunları alıştım artık zehir olsa içeceğiz nerdeyse. ama çok faydası oldu bu kürlerin mesela nar , havuç,lahana ve pancar vücuda acayip yararlı kan akışını düzenliyor.
inş emeklerimiz bosa gitmez.
landarch dediğin gibi peşpeşe sallarmışız burayı ne süper olur dimi :)))

Ahhhh canım yaaaa nasıl üşenmeden bıkmadan yapıyosun bu kürleri, bende hiç totiş yok bunları yapacak, bi üşengeçim bi üşengeçim sormayın. Bazen diyorum ben nasıl çacuk bakıcam ben daha kendime bakamıyorum diye ama, bubuşçuuumun dediği gibi onlar için herşeye değer, hele bi gelsinler de....DEW nerelerde? iyi dimi.... herşey yolundadır umarım

anladım cnm şu dr. rapor işini halledeyim ayrıntıları istiycem senden sütü bu ay yapayım diyorum bende ne zaman başlıyoduk adet sonrasımı..
ne güzel olur hepimiz alsak bebeklerimizin haberini:)Allahım duysun sesizimizi inş.

Sekerler selam hepinize,

Bugun sabah bir ara geldim sonra inanin tum gun yattim uyudum kendimi birseyler yemeye zorladim filan ...kizlar durumum soyle hic istahim yok canim bisey yemek istemiyor annemde surekli birseyler pisirmeye calisiyor canim ister diye ama garip bir sekilde sagliksiz beslendigim hissine kapildim dunden beri....kendime bir liste cikartmayi dusunuyorum nasililaclarimi atlamiyorum unutmuyorum,yemek isinide bu disipline sokmam lazim sanirim...onun disinda inanin hicbirsey hissetmiyorum hep bir sonraki test icin heyecabnliyim bu endise sanirim 9 ay hic bitmeyecek cok merak ediyorum hersey yolundami diye :) landarch ne dersin hem fikirmiyiz bu konuda?

Kizlar reglileriniz arasinda ne kadar az zamanlar var ayyyyyyy dilerim hepinizden guzel haberler aliriz inananin her an dualarimdasiniz.....eslerinizle paylasmaniz onlarinda benim ve kiymetlim icin iyi dileklerde bulunmasi beni cok duygulandirdi cooookkk tesekkur ederim hepsine....

badezuzum cok guldum esine hehehe olaydan cikarttigi sonuc kopardi beni :)))))

kizlar keske hepiniz gelebilseniz izmire acayip sevinirim ama biliyorum herkes icin kolay birsey degil...kizlar hepinizi kocaman opuyorum....
birazdan gulemcimde gelir :))) onun saatleri yaklasti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…