Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
seellammm herkese..
bu gün acayip yoğundum,malum ayın 15 i, ödemeler falan..ayaklarıma kara sular indi.bu günlerde enerjim yok pek.eklemlerim gıcırdıyo resmen,ağrılar yokluyo tabii unutturmuyo kendini..bunun dışında benim de adetim pazar gibi:) hiç duydunuz mu ''kırkı karışmış derler'' batıl bişey belki bi arada duran kadınların bi süre sonra aynı tarihlere gelir adetleri:) üniversite ev arkadşlarımla böyle olurduk,arka arkaya..bu sefer olmasa keşke de bizde müjde versek.benim emarelerim var ama.inşallah sizde süprizler olur..moral bulmuşken arkası gelsin lütfennnnn:))))))
dew canım İYİSİNİZ dimi:) canım ben koptum dün yaaa..valla sanki ben gördüm pozitifi.olmasaydı büyük hayal kırıklığı olacaktı,çünkü çok inandık hepimiz..tam memleket kokulu bi bebiş oldu,izmir yakışıklısımı,yoksa annesi gibi izmir ahusumu acaba:))
ben erkek diyorum,demiştim dimi..neyse sağlıklı olsun da...

Son düzenleme:

evet canım normalde bende papara yediğimde gülmem ama adam nasıl birktirdiyse:)yazık hem iş stresi hem bu tedaviler birde ben adam patladı kıyamam...

şöyle bir 10 gün sonra ya burda hamilelik müjdemizi vericez yada topicte kan gövdeyi götürecek:))

cnm şu sıralar beslenmene dikkat et büyüyo şimdi miniğin annesi yedir içir bol bol:)
stres hiç bitmiyo bak landracha, kuzey nerdeyse dile gelip anne iyiyim diycek ama o halen dr.öncesi nasıl heyecanlanıyo:)annelik hep biraz endişe etmek değilmi aslında.annem benim bu yaşta hergün arayıp havalar soğudu elim yetmiyo oralara bak dikkat et diyo...sende alış artık güzel anne inş. çok rahat bir gebelik geçirirsinde hiç endişeye strese gerek kalmaz.

bubuş;canım bugün 29.günün??? geciktimi yoksa,senden gelir bu müjdeeeeee...bekliyoruz artık:) valla maşallah sana nasıl istikrarlısın.aranızda bu konuda en zayıf benim heralde..hmmm bide pirayecim varmış,biz iki üşengeç:)))))
piraye mesaj kutusunu boşalttım canım..istersen face ten yazabilirsin aklında olsun..
landarch canım inşallah dediğin gibi olmuştur.sıraya girmişizdir inşallah..hiç ara vermeden hemde:))))

Canım banim faceden atmıştım msj birazdan özeline de gönderirim. tarih konusunu netleştirmek lazım :) :)
DEW ayy seni görünce çok sevindim walla, ama kendine dikkat etmen gerek. Bebeğin daha çok minik o senden her türlü besini vitamini alır merak etme ama sağlıklı beslenemezsen sen halsiz düşersin. Benim hatırladığım bebekler ilk 3 aylarında anneyi sömürürmüş :) Bol bol vitaminli şeyler ye canım, sebze meyve... bol bol brokoli ye çok sağlıklı, sonra portakal elma.... tam vitamin dolu aylardayız, tüm sebzeler bol bol vitaminli, kendine dikkatr et, umarım çok rahat bi hamilelik geçirirsin. Endişelenmende çok normal. Biz onlara ulaşmak için ne zorluklar yaşadık ne uğraşlar verdik. Tabi daha pimpirikli olmamamız doğal. Hiiiiç üzme canını tatlım, herşey yolunda gidecek Allahın da izniyle. haftasonuna değerin artmış olacak, biz de kocaman bi ohhhhh çekicez senle beraber

dew canımmmmmmmmmm gözün aydın kucağın bebeğinle dolsun çooook sevindim bebişinin annesine tutunduğuna ))) burası bayram havası olmuş nasıl olmasın hepimiz buna odaklanmıştık rabbim herkese bu mutlu anı yaşatsın inşallah.ben ankaradaydım aklım inan hep sendeydi ama mutlu haberi alacağımıza inanıyordum.eve gelir gelmez ilk işim sendeki haberi okumak oldu .şuan gözlerimden yaşlar akıyor.ben inanıyorumki bu sevinçli haberlerin devamı gelecek burada hepimiz birer birer hamilelik haberlerimizi paylaşacağız.şuan çıkmam gerekiyor gelince tüm yazılanları okuyacağım.seni ve arkadaşları hepinizi çooook öpüyorum. bunu hemen eşimle paylaşmalıyım oda sonucu merak etmişti.aslında o siz kafanızı boşuna takıyorsunuz kesin hamilelik olacak diyordu )))))

Lee cnm telefon numaran olsa inan haber verecektim biliyordum ankarada oldugunu....cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin...bende hepinizin sirayl abu guzel haberi vereceginize eminim buna inanacim tam her aksam hepiniz icin uzun uzun dualar ediyorum.....
tekrar cok tesekkur ederim canim.

Ya evet piraye acayip dikkat etmeye calisiyorum guluk alamam gereken protein,kalsiyum falan oranlarina bakiyorum dikkaet etmeye calisiyorum bol bol ceviz,fındik,mandalin portakal tuketmeye calisiyorum..bir bardak sut ve yumurta sabah kahvaltilarimin degismezi iste kendimce birseyler yapmaya calisiyorum....

simdi ozel mesajima hemen cevap yazacagim.

merhaba kızlarrr,
sabahtan beri hastanelerdeyim annemin cildinde morluklar vardı once giydiği pantalon sıkmıştır falan dedik sonra koltuk altlarında da çıkınca acaip panik olduk. dermatolog parça alıp incelenmesi için eğitim hastanesine gönderdi falan filan inşallah önemli birşey değildir. bende doğum yapmak istediğin hastanedeki kadın doğumcu dr uma gittim arada gözükmem lazım yoksa yüzüm olmaz die.. çok acele bir ultrasonda baktım herşey yolunda dedi, bebek tersmiş o yüzden çok sık wc e çıkıyormuşum.

dew cim beslenme çok önemli tabiki ama takıntı haline getirme canının çektiği şeyleri ye senin için en büyük dileğim mide bulantının olmaması çünkü ben çok çektim biliyorum nasıl biey olduğunu kimse yaşasın istemiyorum. bir arkadaşım var ya benden 2 ay sonra hamile kalan o diyor ki sen anlatırken bana abartı geliyordu ama kendim yaşayınca söylediklerin bir bir aklıma geliyor aksine daha hafifletmişsin anlatırken diyor :)) allahtan onun çok kısa sürdü..
canm 8. haftaya kadar mümkün olduğu kadar istirahat etmeye çalış bu dönemde bebeğin o kadar hızlı gelişiyor ki omurilik beyin ve kalp gibi hayati organları oluşuyor. güzel havada balkona veya bahçeye çık temiz hava al eşin ne zman geliyor?

canım beslenme konusunda hiç panik olma,çünkü daha çok erken..sadece kabız olmamaya çalış,zaten sağlıklı besleniyosun,bebek ihtiyacını alır merak etme..ha kan şekerin ve bağırsakların için günkurusu kayısı yiyebilirsin.kan yapıcı özelliğide var bildiğim kadarıyla..hadi bakalım artışları bekliyoruz:)

canım hemen kötü şeyler düşünme,belki dolaşımla alakalı falandır.sonuç temiz çıkar,endişelenme..
doğumu nasıl düşünüyo doktorlar?sezeryanmı,normalmi?yada sen ne istiyosun?

benimde hiç keyfim yok bugün..midem ağrıyo kaç gündür.zaten hergün sabah 1 saat karın ağrısı,işkence gibi...birde mide ilacı başladım sabah..böyle bi gerginimmmm..burnumdan soluyorum...dışarda fırtına..

Canım benim geçmiş olsun, hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin, dolaşım bozukluğu olabilir. Umarım sonuç temiz çıkar. bebek tersmiş derken baş aşağı mı inmiş, daha erken tabi baş aşağı dönmesi için, şu velete bak sen, sabırsız, hemen gelmek istiyo galiba :) :) :) walla bence senin oğlan acaip zıpır olcak :) sen de kendine dikkat et canım, ağırlaşmaya başlamışsındır, kendini yorma lütfen

merhaba kızlar
bugün ara ara girdim okudum ama yazamadım okadar kötü bir gündiki offf kurtulmak istiyorum artık burdan evimde bebişimi büyütmek istiyorum ( çok şeymi istiyorum ki), heh tamam biraz rahatladım derken yeni bişeyler çıkıyor oda beni çıldırtıyor.

deww cim iyi olmana sevindim , yemek konusunda çok kasma kendini nasıl başlarsan öyle gidersin , tabi vitamin protein kalsiyum almayı ihmal etme ama canının istediğini ye , bol bol dinlen,sorunsuz bir hamişlik geçirirsin inşallah.

landarch canım geçmiş olsun eminim önemli bişey çıkmayacak , sakın üzmeyin kendinizi , sonucları ne zaman alıcaksınız?bebişinde iyi olmasına sevindim , maşallah paşamıza bak ordabile yaramazlık yapıyor , ters derken tam olarak nasıl merak ettim , baş aşağıya ise banada erken gibi geliyor ?

kızlar ya hepinizin regli günleri birbirine denk gelmiş , sırayla güzel haberlerinzi bekliyoruz inşallah mutluluğumuz katkat artar

offf stresden uykum geldi valla , karnımda aç ama ben sebzeden başka bişey yiyemiyorummmm offfff

bu arada benim kan testi sonucları hala çıkmadı , ne uzun sürdü geçen gün aradım çıkınca biz seni arıyacaz dedi (

hayırdır canım neden karnışın ağrıyoki her sabah , inşallah güzel birşeye işaretdir inşallahhhhhh ,
burdada yağmur var , öğlen yürüyüşümü yapamadım o yüzden

canım hemen kötü şeyler düşünme,belki dolaşımla alakalı falandır.sonuç temiz çıkar,endişelenme..
doğumu nasıl düşünüyo doktorlar?sezeryanmı,normalmi?yada sen ne istiyosun?

inşallah canm dediğin gibidir, parça alan asistan dr a sorduk ne olabilir diye ön tanı kısmına ilacların yan etkisi olabilir diye yazılmış ama ole değilse bile en kötü ihtimalle cilt hastalığıdır egzema falan gibi dedi.
canm her iki dr umla da net bişey konuşmadık ama daha ilk zamanlarda tahmini doğum tarihi hesaplarken 22 nisan normal doğum olursa demişlerdi ama senin sezeryan olur deyip nisan ın ikinci haftası gibi olur diye konuşulmuştu. açıkcası benm hayalim normal doğum yapıp sonrasında rahat etmek ama sağlık durumum bunu elverir mi blmem. belki hatırlarsınız burda bahsetmiştim ilginç bir hastalığım var üniversite yıllarında çok zor teşhisi konulmuştu- egzersize bağlı anjioödem.. kalp atışım çok yüksek attığı durumlarda (mesela fitness dans gibi) vücut kendi ürettiği maddeyi tahlike olarak algılayıp ürtiker ödem oluşturuyor yüzüm gözlerim balon gibi oluyor. normal doğum sırasında olması ihtimali var o yüzden benm için imkansız sanki..

pirayecim bebeğin ters olduğunu söyleyen dr um biraz ketumdur, bende üşendim sormaya ama anladığım kadarıyla bebeğin kafası yukarda poposu aşağıda.. belli bir süre sonra doğum pozisyonuna geçmesi gerekiyor eger geçmezse normal doğum olmuyor ama diyorum ya bunlar benm çıkarımlarım dr um sağ olsun pek ole blgi vermez :) özel muanehanesi olan diğer dr um çok ilgili çok titizdir her ayrıntıyı konuşur ama bebeğin pozisyonu ile ilgili hiçbirşey söylemedi. bakalm haftaya detaylı ultrason var ordaki dr belki yorum yapar.

gülemcim geçmiş olsun dr a falan illa ki gidiyorsundur midenle ilgili.. ihmal etme aman

canm cok saol, 15 gün sonra çıkacak sonuçlar.. hayırdır neden kötü bir gün gecirdin? yeni çıkan seni huzursuz eden bişey mi oldu ben mi kaçırdım? canm çok şey istemiyorsun tabiki en doğal olaarak bebeğinin biran once gelmesini istiyorsun. hele bi olsunlar şöle boy boy hepsini sıraya dizip bir bir hesap sorucaz nerelerdeydiniz bugune kadar diye. haha benm hayalim mesela poposuna poposuna vurmak :))) canm kan testim benm de iki haftada çıkmıştı istersen merkezi bi ara sor. emin ol sonuçlar temiz çıkacak )

slm kızlar.
LANDRACH geçmiş olsun cnm .hiç bişey çıkmaz inş. içini ferah tut
bende bugün anneme üzüldüm.yumurtalığında kist vardı dkhı geçirmemiş dr.tahlil istemiş kötü huylumu diye.sonucu bekliycez bakalım.bayağı kötü oldum.bu sıkıntım yetmezmiş gibi eşimin aileside canımı sıktı.üst üste geliyo sanki.adet öncesi zaten patlıycak gibiydim sıkıntıdan iyice kötü oldum.
anlaşılan bu gün herkes için kötü bir günmüş.hayra çıksın sonu ne diyeyim...

canım benim işle ilgili sıkıntım, benim müşterimin siparişleri durgun diye yeni müşteri verdiler , bu beni strese soktu biraz ama patronla konuşunca rahatladım , gerçi pek patron gibi değil 10 seneden beri birlikteyiz burası ilk kurulduğundan beri birlikteyiz , sağolsun nazımı çekiyor , önümüzdeki iki ayın benim için önemli olduğunu tüp yapmak istediğimden bahsettim oda sağolsun destek verdi daha bi rahatladım.
bana kan tesi için 25 gün verdiler pzartesi gibi ararım artık.

beden eminin annenin sonuçları iyi çıkıcak içinisi ferah tutun iyi düşünün iyi olsun canım.

valla bende diyorumki bebiş olunda poposunda ısırıcak ağlatıcam , annesini niye çok bekletti diye sıpaaaa :)) eşimde diyorki yapamazsın kıyamazsın , zaten ben izim vermem diyorr , allahh allahhhh ısırcam tabi :))))

arkadaşlar merhaba;
epeyden beri topiğe giremedim sizlerden haber alamadım.
benden iyi haberler var.
geçen hafta hamile olduğumu öğrendim çok şükür allahım sizlerede nasip etsin inşallah.
hepiniz için dualar ediyorum her gece yatmadan önce.
yıllık izinde olduğum için sizlere bildiremedim.

bugün kan tahlili sonuçlarımı aldım. pazartesi doktoruma gösterebileceğim.
landarch bilgisi vardır muhtemelen yorumlamanızı istiyorum çünkü cmw rubella pozitif çıkmış korktum.

lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

Anti CMV IgG - [Mikropartikül] 8,9
Anti CMV IgM - [Mikropartikül] 0,6

HBsAg NEGATİF 0,17
Anti rubella IgG 163,6
Anti rubella IgM 0,10
Anti toxoplazma IgG 0,5
Anti toxoplazma IgM < 0,10

cevaplarsanız çok sevinirim.

bilgisayarım soğuk odada olduğu için girmeiyorum kızlar
sanırım dew hamile çok sevindim emeklerinin boşa çıkmamasından dolayı.
çok acayip mutlu oldum.
tebrik ederim dew hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…