Sekerler selam hepinize,
Bugun sabah bir ara geldim sonra inanin tum gun yattim uyudum kendimi birseyler yemeye zorladim filan ...kizlar durumum soyle hic istahim yok canim bisey yemek istemiyor annemde surekli birseyler pisirmeye calisiyor canim ister diye ama garip bir sekilde sagliksiz beslendigim hissine kapildim dunden beri....kendime bir liste cikartmayi dusunuyorum nasililaclarimi atlamiyorum unutmuyorum,yemek isinide bu disipline sokmam lazim sanirim...onun disinda inanin hicbirsey hissetmiyorum hep bir sonraki test icin heyecabnliyim bu endise sanirim 9 ay hic bitmeyecek cok merak ediyorum hersey yolundami diye :) landarch ne dersin hem fikirmiyiz bu konuda?
Kizlar reglileriniz arasinda ne kadar az zamanlar var ayyyyyyy dilerim hepinizden guzel haberler aliriz inananin her an dualarimdasiniz.....eslerinizle paylasmaniz onlarinda benim ve kiymetlim icin iyi dileklerde bulunmasi beni cok duygulandirdi cooookkk tesekkur ederim hepsine....
badezuzum cok guldum esine hehehe olaydan cikarttigi sonuc kopardi beni :)))))
kizlar keske hepiniz gelebilseniz izmire acayip sevinirim ama biliyorum herkes icin kolay birsey degil...kizlar hepinizi kocaman opuyorum....
birazdan gulemcimde gelir :))) onun saatleri yaklasti...
dew canımmmmmmmmmm gözün aydın kucağın bebeğinle dolsunçooook sevindim bebişinin annesine tutunduğuna ))) burası bayram havası olmuş nasıl olmasın hepimiz buna odaklanmıştık rabbim herkese bu mutlu anı yaşatsın inşallah.ben ankaradaydım aklım inan hep sendeydi ama mutlu haberi alacağımıza inanıyordum.eve gelir gelmez ilk işim sendeki haberi okumak oldu .şuan gözlerimden yaşlar akıyor.ben inanıyorumki bu sevinçli haberlerin devamı gelecek burada hepimiz birer birer hamilelik haberlerimizi paylaşacağız.şuan çıkmam gerekiyor gelince tüm yazılanları okuyacağım.seni ve arkadaşları hepinizi çooook öpüyorum. bunu hemen eşimle paylaşmalıyım oda sonucu merak etmişti.aslında o siz kafanızı boşuna takıyorsunuz kesin hamilelik olacak diyordu )))))
Canım banim faceden atmıştım msj birazdan özeline de gönderirim. tarih konusunu netleştirmek lazım :) :)
DEW ayy seni görünce çok sevindim walla, ama kendine dikkat etmen gerek. Bebeğin daha çok minik o senden her türlü besini vitamini alır merak etme ama sağlıklı beslenemezsen sen halsiz düşersin. Benim hatırladığım bebekler ilk 3 aylarında anneyi sömürürmüş :) Bol bol vitaminli şeyler ye canım, sebze meyve... bol bol brokoli ye çok sağlıklı, sonra portakal elma.... tam vitamin dolu aylardayız, tüm sebzeler bol bol vitaminli, kendine dikkatr et, umarım çok rahat bi hamilelik geçirirsin. Endişelenmende çok normal. Biz onlara ulaşmak için ne zorluklar yaşadık ne uğraşlar verdik. Tabi daha pimpirikli olmamamız doğal. Hiiiiç üzme canını tatlım, herşey yolunda gidecek Allahın da izniyle. haftasonuna değerin artmış olacak, biz de kocaman bi ohhhhh çekicez senle beraber
Ya evet piraye acayip dikkat etmeye calisiyorum guluk alamam gereken protein,kalsiyum falan oranlarina bakiyorum dikkaet etmeye calisiyorum bol bol ceviz,fındik,mandalin portakal tuketmeye calisiyorum..bir bardak sut ve yumurta sabah kahvaltilarimin degismezi iste kendimce birseyler yapmaya calisiyorum....
simdi ozel mesajima hemen cevap yazacagim.
merhaba kızlarrr,
sabahtan beri hastanelerdeyim annemin cildinde morluklar vardı once giydiği pantalon sıkmıştır falan dedik sonra koltuk altlarında da çıkınca acaip panik olduk. dermatolog parça alıp incelenmesi için eğitim hastanesine gönderdi falan filan inşallah önemli birşey değildir. bende doğum yapmak istediğin hastanedeki kadın doğumcu dr uma gittim arada gözükmem lazım yoksa yüzüm olmaz die.. çok acele bir ultrasonda baktım herşey yolunda dedi, bebek tersmiş o yüzden çok sık wc e çıkıyormuşum.
dew cim beslenme çok önemli tabiki ama takıntı haline getirme canının çektiği şeyleri yesenin için en büyük dileğim mide bulantının olmaması çünkü ben çok çektim biliyorum nasıl biey olduğunu kimse yaşasın istemiyorum. bir arkadaşım var ya benden 2 ay sonra hamile kalan o diyor ki sen anlatırken bana abartı geliyordu ama kendim yaşayınca söylediklerin bir bir aklıma geliyor aksine daha hafifletmişsin anlatırken diyor :)) allahtan onun çok kısa sürdü..
canm 8. haftaya kadar mümkün olduğu kadar istirahat etmeye çalış bu dönemde bebeğin o kadar hızlı gelişiyor ki omurilik beyin ve kalp gibi hayati organları oluşuyor. güzel havada balkona veya bahçeye çık temiz hava aleşin ne zman geliyor?
merhaba kızlarrr,
sabahtan beri hastanelerdeyim annemin cildinde morluklar vardı once giydiği pantalon sıkmıştır falan dedik sonra koltuk altlarında da çıkınca acaip panik olduk. dermatolog parça alıp incelenmesi için eğitim hastanesine gönderdi falan filan inşallah önemli birşey değildir. bende doğum yapmak istediğin hastanedeki kadın doğumcu dr uma gittim arada gözükmem lazım yoksa yüzüm olmaz die.. çok acele bir ultrasonda baktım herşey yolunda dedi, bebek tersmiş o yüzden çok sık wc e çıkıyormuşum.
dew cim beslenme çok önemli tabiki ama takıntı haline getirme canının çektiği şeyleri yesenin için en büyük dileğim mide bulantının olmaması çünkü ben çok çektim biliyorum nasıl biey olduğunu kimse yaşasın istemiyorum. bir arkadaşım var ya benden 2 ay sonra hamile kalan o diyor ki sen anlatırken bana abartı geliyordu ama kendim yaşayınca söylediklerin bir bir aklıma geliyor aksine daha hafifletmişsin anlatırken diyor :)) allahtan onun çok kısa sürdü..
canm 8. haftaya kadar mümkün olduğu kadar istirahat etmeye çalış bu dönemde bebeğin o kadar hızlı gelişiyor ki omurilik beyin ve kalp gibi hayati organları oluşuyor. güzel havada balkona veya bahçeye çık temiz hava aleşin ne zman geliyor?
benimde hiç keyfim yok bugün..midem ağrıyo kaç gündür.zaten hergün sabah 1 saat karın ağrısı,işkence gibi...birde mide ilacı başladım sabah..böyle bi gerginimmmm..burnumdan soluyorum...dışarda fırtına..
canım hemen kötü şeyler düşünme,belki dolaşımla alakalı falandır.sonuç temiz çıkar,endişelenme..
doğumu nasıl düşünüyo doktorlar?sezeryanmı,normalmi?yada sen ne istiyosun?
merhaba kızlar
bugün ara ara girdim okudum ama yazamadım okadar kötü bir gündiki offf kurtulmak istiyorum artık burdan evimde bebişimi büyütmek istiyorum ( çok şeymi istiyorum ki), heh tamam biraz rahatladım derken yeni bişeyler çıkıyor oda beni çıldırtıyor.
deww cim iyi olmana sevindim , yemek konusunda çok kasma kendini nasıl başlarsan öyle gidersin , tabi vitamin protein kalsiyum almayı ihmal etme ama canının istediğini ye , bol bol dinlen,sorunsuz bir hamişlik geçirirsin inşallah.
landarch canım geçmiş olsun eminim önemli bişey çıkmayacak , sakın üzmeyin kendinizi , sonucları ne zaman alıcaksınız?bebişinde iyi olmasına sevindim , maşallah paşamızabak ordabile yaramazlık yapıyor , ters derken tam olarak nasıl merak ettim , baş aşağıya ise banada erken gibi geliyor ?
kızlar ya hepinizin regli günleri birbirine denk gelmiş , sırayla güzel haberlerinzi bekliyoruz inşallah mutluluğumuz katkat artar
offf stresden uykum geldi valla , karnımda aç ama ben sebzeden başka bişey yiyemiyorummmm offfff
bu arada benim kan testi sonucları hala çıkmadı , ne uzun sürdü geçen gün aradım çıkınca biz seni arıyacaz dedi(
canm cok saol, 15 gün sonra çıkacak sonuçlar.. hayırdır neden kötü bir gün gecirdin? yeni çıkan seni huzursuz eden bişey mi oldu ben mi kaçırdım? canm çok şey istemiyorsun tabiki en doğal olaarak bebeğinin biran once gelmesini istiyorsun. hele bi olsunlar şöle boy boy hepsini sıraya dizip bir bir hesap sorucaz nerelerdeydiniz bugune kadar diye. haha benm hayalim mesela poposuna poposuna vurmak :))) canm kan testim benm de iki haftada çıkmıştı istersen merkezi bi ara sor. emin ol sonuçlar temiz çıkacak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?