arkadaşlar merhaba;
epeyden beri topiğe giremedim sizlerden haber alamadım.
benden iyi haberler var.
geçen hafta hamile olduğumu öğrendim çok şükür allahım sizlerede nasip etsin inşallah.
hepiniz için dualar ediyorum her gece yatmadan önce.
yıllık izinde olduğum için sizlere bildiremedim.
bugün kan tahlili sonuçlarımı aldım. pazartesi doktoruma gösterebileceğim.
landarch bilgisi vardır muhtemelen yorumlamanızı istiyorum çünkü cmw rubella pozitif çıkmış korktum.
lütfen cevaplarınızı bekliyorum.
Anti CMV IgG - [Mikropartikül] 8,9
Anti CMV IgM - [Mikropartikül] 0,6
HBsAg NEGATİF 0,17
Anti rubella IgG 163,6
Anti rubella IgM 0,10
Anti toxoplazma IgG 0,5
Anti toxoplazma IgM < 0,10
cevaplarsanız çok sevinirim.
ahhh keşke bende gelebilsem ne güzel olurdu şöle 3-4 saatlik yol olsa hiç düşünmem atlar gelirdim ama çook uzak( gülem aklım sürekli sende regl olmadın dimi daha? adet günü yaklaşan yada gelen başka kimler var? bir hisse kapıldım ki bebek isteyenler sırayla bir bir hamile kalıyor.. son birkaç ayda hamile kalan kişilerin sayısı küçümsenmeyecek kadar fazla, sanki bir liste var sırayla herkesin dilekleri kabul oluyor.
slm kızlar.
LANDRACH geçmiş olsun cnm .hiç bişey çıkmaz inş. içini ferah tut
bende bugün anneme üzüldüm.yumurtalığında kist vardı dkhı geçirmemiş dr.tahlil istemiş kötü huylumu diye.sonucu bekliycez bakalım.bayağı kötü oldum.bu sıkıntım yetmezmiş gibi eşimin aileside canımı sıktı.üst üste geliyo sanki.adet öncesi zaten patlıycak gibiydim sıkıntıdan iyice kötü oldum.
anlaşılan bu gün herkes için kötü bir günmüş.hayra çıksın sonu ne diyeyim...
canım çok geçmiş olsun inşallah senin annenin de sonucları iyi çıkıcak, sakın üzmeyin kendinizi ,
gerçekten ya bugün herkezin canı sıkılmış , can sıkıcı olaylar olmuş ama allahın izniyle hiç sorun olmayacak , annelerimizin ( anneleriniz bizim annelerimiz artık ) sonuçları iyi cıkıcak , allah acil şifalar versin herkezin yar ve yardımcısıolsun
arkadaşlar merhaba;
benden iyi haberler var.
geçen hafta hamile olduğumu öğrendim çok şükür allahım sizlerede nasip etsin inşallah.
landarch bilgisi vardır muhtemelen yorumlamanızı istiyorum çünkü cmw rubella pozitif çıkmış korktum.
HBsAg NEGATİF 0,17
Anti rubella IgG 163,6
Anti rubella IgM 0,10
Anti toxoplazma IgG 0,5
çok teşekkür ederim kızlar
allahım hepinize bu sevişnci en kısa zamanda tatırır inşallah.
dualarım sizlere.
hayırdır canım neden karnışın ağrıyoki her sabah , inşallah güzel birşeye işaretdir inşallahhhhhh ,
burdada yağmur var , öğlen yürüyüşümü yapamadım o yüzden
inşallah canm dediğin gibidir, parça alan asistan dr a sorduk ne olabilir diye ön tanı kısmına ilacların yan etkisi olabilir diye yazılmış ama ole değilse bile en kötü ihtimalle cilt hastalığıdır egzema falan gibi dedi.
canm her iki dr umla da net bişey konuşmadık ama daha ilk zamanlarda tahmini doğum tarihi hesaplarken 22 nisan normal doğum olursa demişlerdi ama senin sezeryan olur deyip nisan ın ikinci haftası gibi olur diye konuşulmuştu. açıkcası benm hayalim normal doğum yapıp sonrasında rahat etmek ama sağlık durumum bunu elverir mi blmem. belki hatırlarsınız burda bahsetmiştim ilginç bir hastalığım var üniversite yıllarında çok zor teşhisi konulmuştu- egzersize bağlı anjioödem.. kalp atışım çok yüksek attığı durumlarda (mesela fitness dans gibi) vücut kendi ürettiği maddeyi tahlike olarak algılayıp ürtiker ödem oluşturuyor yüzüm gözlerim balon gibi oluyor. normal doğum sırasında olması ihtimali var o yüzden benm için imkansız sanki..
pirayecim bebeğin ters olduğunu söyleyen dr um biraz ketumdur, bende üşendim sormaya ama anladığım kadarıyla bebeğin kafası yukarda poposu aşağıda.. belli bir süre sonra doğum pozisyonuna geçmesi gerekiyor eger geçmezse normal doğum olmuyor ama diyorum ya bunlar benm çıkarımlarım dr um sağ olsun pek ole blgi vermez :) özel muanehanesi olan diğer dr um çok ilgili çok titizdir her ayrıntıyı konuşur ama bebeğin pozisyonu ile ilgili hiçbirşey söylemedi. bakalm haftaya detaylı ultrason var ordaki dr belki yorum yapar.
gülemcim geçmiş olsun dr a falan illa ki gidiyorsundur midenle ilgili.. ihmal etme aman
slm kızlar.
LANDRACH geçmiş olsun cnm .hiç bişey çıkmaz inş. içini ferah tut
bende bugün anneme üzüldüm.yumurtalığında kist vardı dkhı geçirmemiş dr.tahlil istemiş kötü huylumu diye.sonucu bekliycez bakalım.bayağı kötü oldum.bu sıkıntım yetmezmiş gibi eşimin aileside canımı sıktı.üst üste geliyo sanki.adet öncesi zaten patlıycak gibiydim sıkıntıdan iyice kötü oldum.
anlaşılan bu gün herkes için kötü bir günmüş.hayra çıksın sonu ne diyeyim...
arkadaşlar merhaba;
benden iyi haberler var.
HBsAg NEGATİF 0,17
Anti rubella IgG 163,6
Anti rubella IgM 0,10
Anti toxoplazma IgG 0,5
LANDARCH canim cok cok gecmis olsun huyumuz kurusun hemen kotuyu getiririz aklimiza ama korkma ayni sey gecen sene anneanneme oldu felaketti kadin kirmizi lekeler tum bacaklarda megersem birseylere alerjisi varmis vucudun tepkisiymis kortizon tedavisi ile filan iyilesti icini ferah tut....allah sifa versin....
Kizlar bugun herkes keyifsi zgun gecirmis kiyamam size sanirim havalardan bu haller bende nasil bas agrisi cekiyorum anlatamam ve birde anlamsi zbir kuru oksurugum var,konusurken ve birseyle ryerken sanki birisi tuy ile bogazimi kasiyor o kadar fenaki oksurmekte iyi degilki butun vucudumu etkiliyor ne yapsam bilemedim...her dakika bana dokunmayan dogal yollara bakiıyorum simdi okudum elma kabugu,zencefil ve karanfil demisler onu icecegim ama kokten cozmem lazim bu isi nasil yapacagim bunu bilemedim....offf vallaha nasil sinirimi kaldiriyor anlatamam kizlar hic duydunuzmu boyle birsey neden olur diye?
kızlar günaydın herkese evet bende hamile kalmadan önce
daha rahatmışım gerçekten şimdi ilk hamile olduğumu idrar testinde öğrendim
hemen içimi ya dış gebelikse korkusu sardı.şükür rahimde yerleşmiş.
sonra ilk ultrasonda bebeğim görünmedi daha erken olduğu için sonra düne kadar ya boş gebelikse diye
içim içimi yedi. zor kavuştuğumuz için sanırım çok pimpiikliyiz.
inşallah hepimiz sağ salim bebeklerimiz kucağımıza alırız.
her gece sizlerinde bu mutluluğu yaşamanız için dua ediyorum.
inanıyorum ki hepimiz yaşayacağız . benim ne kadar umutsuz olduğumu,
hepiniz biliyorsunuz değil mi demekki umut varmış.
kızlarım canlarım gecmısı okuyamadım dısardayım ıkı dakıka yazıp cıkıcam cok sukur degerım 332 ye yukselmıs ucuyorum zuzum benımle hepınızı cok opuyorum aksama uzuzn uzun yazacagım cookkk opuyorum
canım doğal yolla oldu dimi..şu ithal ilacı içtinizmi, o zaman etkisi kanıtlandı bu ilacın..çok sevindim emeklerinin karşılığını almana.ilacı temin ettiğini hatırlıyorum ama sonrasında yazmadın kullandığını..belirti falan yaşamadınmı?çok ayrıntı vermemişsin ama merka ettim:) öpüyorum sağlıklı şekilde kucakla inşallah...
hayır canım o ithal ilacı kullanmadık. çünkü eşimde problem olduğu için
eşim epynal300 diye bir hap kullanıyordu o hap bitince ithal ilaca başlayaacaktık.
nasip oldu çok şükür.
adet gecikmesinden başka bir belirtimde hiç olmadı halada yok çok şükür.
inanıyorumki gulem en yakın zamanda sende yaşayacaksın buy mutluluğu.
ben artık nasılsa tüp bebek olacak diye hiç takmadığım ay hamile kaldım.
bu ay gerçekten hiç yumurtlama günü şu bu hesaplamamıştım.
dualarımn sizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?