Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aaa çok sevindim cnm tüylerim diken diken oldu öyle sakin yazmışsın ki birden şaşırdımokurken:).Allah tamamına erdirsin inş. ay ne güzel hamişlerimiz artıyodarısı başımıza.sonuçlarınla ilgili bir bilgim yok şahsen umarım kötü bişey yoktur.sağlıkla sıhhatle alırsın yavrunu inş.

landrach bravo vallahi bu nasıl bir 6. histir bak vizonteleymiş sıradaki:)

canım çok geçmiş olsun inşallah senin annenin de sonucları iyi çıkıcak, sakın üzmeyin kendinizi ,

gerçekten ya bugün herkezin canı sıkılmış , can sıkıcı olaylar olmuş ama allahın izniyle hiç sorun olmayacak , annelerimizin ( anneleriniz bizim annelerimiz artık ) sonuçları iyi cıkıcak , allah acil şifalar versin herkezin yar ve yardımcısıolsun

çok sağol cnm.dr.pek ihtimal vermiyorum ama yinede bu testi de yapalım aklımızda kalmasın demiş.o yüzden şimdilik böyle orta halliyim .ne çok kötü ne çok iyi.
öyle cnm kardeş gibi olduk Allah razı olsun.amiin.

canım yaaaa tebrik ederim ne güzel haberler bunlar maşallah maşallah bu güzel haberlerin devamı gelir inşallah

allah tamamına erdirsin ,çok mutlu oldum

inan yukarıdaki sorularınla ilgili en ufak bilgim yok , umarım can sıkıcı şeyler değildir , sağlıkla bebişini kucağına alırsın

kızlaarrrrr bubuşş gülemmmm badezuzum sizdende güzel haberler bekliyoruz , patlatın burayı yaaa çok heyecanlandım hadii hadiiiiiii güzel haberlerinizi bekliyoruzzzz

çok teşekkür ederim kızlar
allahım hepinize bu sevişnci en kısa zamanda tatırır inşallah.
dualarım sizlere.

Vizontele çok sevindim canım, ne kadar güzel yaaaaaa, maaşallah ne de soğuk kanlısın ben olsam haykırırdım hamileyim diye :) :) Allah tamamına erdirsin, hayırlısıyla kucağına da al İnşallah canım.Ayyyy ne güzell maaşallah maşallah, darısı bize kızlar, topik şenlendi walla... canım hamilelikte rubella pozitif olması iyi bişi. yani o virüse bağışıklığın var demek. Hamileyken o virüsü alsanda problem olmuyor yani.vücudun onunla savaşmayı biliyor. Negatif olsaydı bi aşıyla bağışıklık kazandırıyolar diye biliyorum.Hiiiiiiiiiç korkma ve hamileliğinin tadını çıkart,bize de bol bol dua et olur mu :)

çok teşekkür ederim kızlar
allahım hepinize bu sevişnci en kısa zamanda tatırır inşallah.
dualarım sizlere.

vizontele harika haber bende gecen gun seni dusundum ne yapti bu kiz ortadan yok oldu diye megersem mutluluklaryasiyormussun allah tamamina erdirsin insallah super haber....evet bende hamileyim kismetse yarin ikinci kan testim var hepimiz icin saglikla sonunu getirmeknasip olsun insallah.....

LANDARCH canim cok cok gecmis olsun huyumuz kurusun hemen kotuyu getiririz aklimiza ama korkma ayni sey gecen sene anneanneme oldu felaketti kadin kirmizi lekeler tum bacaklarda megersem birseylere alerjisi varmis vucudun tepkisiymis kortizon tedavisi ile filan iyilesti icini ferah tut....allah sifa versin....

Kizlar bugun herkes keyifsi zgun gecirmis kiyamam size sanirim havalardan bu haller bende nasil bas agrisi cekiyorum anlatamam ve birde anlamsi zbir kuru oksurugum var,konusurken ve birseyle ryerken sanki birisi tuy ile bogazimi kasiyor o kadar fenaki oksurmekte iyi degilki butun vucudumu etkiliyor ne yapsam bilemedim...her dakika bana dokunmayan dogal yollara bakiıyorum simdi okudum elma kabugu,zencefil ve karanfil demisler onu icecegim ama kokten cozmem lazim bu isi nasil yapacagim bunu bilemedim....offf vallaha nasil sinirimi kaldiriyor anlatamam kizlar hic duydunuzmu boyle birsey neden olur diye?

hayırdır canım neden karnışın ağrıyoki her sabah , inşallah güzel birşeye işaretdir inşallahhhhhh ,
burdada yağmur var , öğlen yürüyüşümü yapamadım o yüzden

canım endo ağrılarından sonra bu olay hiç geçmedi bende..laparoskopiden sonra da aynı.sabahları yataktan kalkınca sanki karnımın içinde bağırsaklarım falan yer değiştiriyo..wc ye çıkana kadar kıvranıyorum.alıştım artık evden çıkmadan 1,5 saat önce kalkıyorum,halbuki 15 dk kala kalksam yetişirim o kadar yakın okul..ama vücudum normal bi hal alması 1 saati buluyo..güzel şey yok maalesef..pas geçin beni:)
demek sende gergin bi gün geçirdin.nasıl hissediyosun kendini,incelmeye devam dimi?sende meyveni alacaksın canım az kaldı senin sonuç çıkmadı dimi daha? temiz çıkar seninde eminim:) boşuna heycan valla...

Son düzenleme:

canım bi sürü cilt tipi var,hastalığıda..ayrıca alerjik bişey bile olabilir..40 yşından sonra zaten bünye tamamen değişiyo.bak alerjik bi yapınız var zaten..sanırım annene benzemişsin...inşallah hemen geçer canım.
senin durumunda normal doğum zor bencede,ama artık sezeryan ustaca yapılıyo,evet keşke herşey normal olsa ama kendini de düşünmek zorundasın..sağlıklı bi şekilde kucaklaşında...
canım benim durumum zor valla..her dakika ağrım var,ya eklemlerim,ya midem:) daha saymiim..evet bi doktora gitmem lazım ama midemle ilgili beni korkutmuşlardı biliyyosun o yüzden gidemiyorum vala..hep bi şey karışıyo araya...yada ben karıştırıyorum..

canım çok geçmiş olsun..çok sık yaşadık kistleri,bi sonraki aya bişey kalmaz inşallah..bendeki çikolata kistleri için doktor bi tahlil istemişti ca 125 diye..ve bende yüksek çıktı..çok korktum ama endometriozis takibinde bakılır buna dedi..öylede kaldı..çikolata kisti falan da olabilir korkma sakın..
bende adet öncesi gerginliğindeyim...pazar yerinde gezerken yutkunuyordum ağlamamak için..sebepsiz...olsada rahatlasam..

canım tebrik ederimmm..hakkaten çok soğukkanlı yazmışsın:) çok ama çok sevindim..sağ salim kucağına al inşallah..
canım rubella kızamıkçık hastalığı..ıgg önceden geçirdiğini gösteriyo ki bu iyi bi durum..bende de ıgg pozitif..bu hastalık hamileyken yakalananlarda bebekte hasar yapıyo,..çok kişide bizim gibidir..zaten hamileyken aşı yapılıyo..korkma..e bizi unutma arada yaz..öpüyorum canım:)

canım elma yada ayvayı kaynatıp yedirirler soğuk algınlığında,birde zencefili çok övüyolar bu aralar,eğer tüketmende bi sakınca yoksa deneyebilrisin..niye olur bilmiyorum ama anladığım kadarıyla gıcık tarzında öksürüğün.sekresyonlu değil...korkma...haa birde karabiberli bal yedirirdi annem bize..

kızlar günaydın herkese evet bende hamile kalmadan önce
daha rahatmışım gerçekten şimdi ilk hamile olduğumu idrar testinde öğrendim
hemen içimi ya dış gebelikse korkusu sardı.şükür rahimde yerleşmiş.
sonra ilk ultrasonda bebeğim görünmedi daha erken olduğu için sonra düne kadar ya boş gebelikse diye
içim içimi yedi. zor kavuştuğumuz için sanırım çok pimpiikliyiz.
inşallah hepimiz sağ salim bebeklerimiz kucağımıza alırız.
her gece sizlerinde bu mutluluğu yaşamanız için dua ediyorum.
inanıyorum ki hepimiz yaşayacağız . benim ne kadar umutsuz olduğumu,
hepiniz biliyorsunuz değil mi demekki umut varmış.

kızlarım canlarım gecmısı okuyamadım dısardayım ıkı dakıka yazıp cıkıcam cok sukur degerım 332 ye yukselmıs ucuyorum zuzum benımle hepınızı cok opuyorum aksama uzuzn uzun yazacagım cookkk opuyorum

canım doğal yolla oldu dimi..şu ithal ilacı içtinizmi, o zaman etkisi kanıtlandı bu ilacın..çok sevindim emeklerinin karşılığını almana.ilacı temin ettiğini hatırlıyorum ama sonrasında yazmadın kullandığını..belirti falan yaşamadınmı?çok ayrıntı vermemişsin ama merka ettim:) öpüyorum sağlıklı şekilde kucakla inşallah...

MAŞALLLLAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH SİZEEE..iştee budurrr..artık rahatsındır umarım:)))canım akşama anlat ayrıntıları..öpüyorum..

hayır canım o ithal ilacı kullanmadık. çünkü eşimde problem olduğu için
eşim epynal300 diye bir hap kullanıyordu o hap bitince ithal ilaca başlayaacaktık.
nasip oldu çok şükür.
adet gecikmesinden başka bir belirtimde hiç olmadı halada yok çok şükür.
inanıyorumki gulem en yakın zamanda sende yaşayacaksın buy mutluluğu.
ben artık nasılsa tüp bebek olacak diye hiç takmadığım ay hamile kaldım.
bu ay gerçekten hiç yumurtlama günü şu bu hesaplamamıştım.
dualarımn sizlere.

canım demek bu iş kafada bitiyo..bende de öyle olmuştu,evlendiğimden beri birtek o ay herşey spontane idi..bir daha yakalayamadık o şansı...hayırlısı artık..inşallah bize de nasip olur..belirtin olmamasıda çok iyi.rahat bi gebelik geçireceksin o zaman inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…