Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol cnm.inş. kötü bişey yoktur.bekliyoruz sonuçları.Allah sağlık sıhhat versin herkesede.
bende asenin gibiyim cnm.belim ortadan ayrılıyo resmen.bu ay benim kesin kist oluştu sağ tarafımda taş var sanki...sen tedaviyede başlıycan diye sters yapıyosun bence.son bir aydır sürekli bişeyler araştırıyosun telaş içindesin çok iyi anlıyorum:)sakin ol cnm herşey olacağına varıyo..inş. hepimiz içinde olacağı sağlıklı bebişler olsun:)))))

canım vallahi sağlıklı olmak şans gibi sanki...ben çocukluğumdan beri hastalıklar,ağrılar çekerim..hiç kanlı canlı bi tip olmadım yani..immün sistem ve bağ dokusu hastlaıkları diyo doktorlar...dırtlıyım senin anlayacağın:)))))) bu bedende bi beden daha yaşarmı bilmiyorum bazen çok imkansız geliyo....sağ kasığım aynen dediğin gibi iğne iğne batıyo,kist ağrısı gibi..takvimime baktım pazar değil pazartesiymiş günüm..otlarıda bıraktım..olacaksa olsun moduna girdim yine

bu günlere pilates falan yapasım var...deneyen oldumu sizlerden? biraz esneyeyim,silkineyim:)

Kizlar hepinize tekrar selam bugun kisacik yazdim ciktim bugun aile dolar gunu vardi :))) oraya gittim hastane sonrasi ilk defa disarida bu kadar uzun kaldim ama cok sukur iyiyim helede degerim yukselince icim cok rahatlari oksurugumu sordum uzerinde durmadi sana yada bebege zarari yok dedi bol sivi ve pastil ile cozumlemeye calis dedi bende oyle yapacagim yok baska care...
Bugun hastanede tup bebek merkezinde resmen kutlama vardi 6 kez tup bebek denemiz benim gibi 34unde olan bir kiz 7.denemesinde Israel beye gelmis ve kiz hamile gormeniz gerekiyordu ortami resmen bayram cumbus vardi....kizi aradilar gel diye oturtup soyleyeceklerdi bayilmasindan korkuyorlardi....nasil sevindim anlatamam...super haber...

Gulem badezuzumla konustugunuz kist muhabbeti nedir atladim mi okurken acaba kimde kist var?

gulemcim elma kabugu,karanfil azcikda zencefil atiyorum icine cok iyi geliyor oksurugume insallah dogal yolla gecirecegim dur bakalim....

cok opuyorum kizlar...

slm badezuzum.özel mesaj atamıyorum maalesef.mailini özelden yazarsan sorularına cvp yazarım.İyi akşamlar

olur cnm yeterki yazılmış olsun.geçen tv de izledim bir kadın hamileyken tam kaç aylık olduğunu hatırlamıyorum meme kanserine yakalanmıştı ve bebeği doğana kadar tedavi görmüştü çeşitli yollarla.daha sonra doğum yapmıştı ve ikiside sağlıklıydı o yüzden dırtlı mırtlı deme kendine :)))))))) bebeğin gelsin mecburen iyileşirsin:)benimde güyya 20si ama hiç zamanında olmam o yüzden takip etmiyorum.nasıl olsa korunuyoruz diye bebek düşünceside yok:)sadece balon gibi dolaşmak sıkıyo. benim vazgeçilmezim yüzüstü uyumak:)bildiğin uykusuz kalıyorum öyle uyuyamadığım için.:) ayy git ben geçen spor salonunun önünde bekliyodum bir gidip yazılsammı diye düşündüm çok üşengecim iki güne bırakırım diye cesaret edemedim..bu ay bubuşun içkili sütünden yapıcam:)))eğer onu başa kadar götürebilirsem benden iyisi yok..:)

aaa canım ben görmemişim ki diğer sayfaya bakmamıştım bu gün..çooook sevindim hadi çok şükür bi soru işareti daha gitti..ohh maşaallah

aaa canım ben görmemişim ki diğer sayfaya bakmamıştım bu gün..çooook sevindim hadi çok şükür bi soru işareti daha gitti..ohh maşaallah

sagol guzelim...insallah hayirlisi...canikom sen ne testi yaptirdin?merak ettim ben seni arada neyi kacirdim?

Kizlar gunaydin hepinize,

dun aksam sıkıntılı bir gece gecirdim,malesef atesim 39a kadar yukseldi dusurmek icin cok ugrastik annemle 4te ancak dusmustu dusa bile girdim gece korkudan....ben anlamadim ne oluyoruz yaaa...doktorum onemsemiyor biliyorsunuz,minosetle dusur diyor o yuzden hani korkmamaliyim diyorum...ama artik igne ile ilgili olduguna eminim....cunku igneyi yapildiktan 2-3 saat sonra oluyor sadece aksamlari oluyor o yuzden igne oldugunu dusunuyorum...

canim sıkılmadi degil kizlar yaaa ((

ne bileyim canım yaa diplerde buluyorum kendimi bazen..ben adet oldum bu arada.az önce başladı bi ağrı hissetmiyorum,buunuda korkarak yazıyorum bu arada:/ dilimi ısıra ısıra..canım ben spor salonuna falan gidemem..yaparsam günde 20 dk evde yaparım.sabahları kazık gibi olmamak için..kilo derdim yok,olsada dert etmem zaten:) plates alsam diyorum,eşimde 2 gün tepinirsin 3.gün atarsın diyo(iyi tanımış beni valla::)) sadece şöle omurga,kas rahatlaması için..aman onunda bi sürü boyutu varmuş bilemedim ne alcamı..içkili süt ne?sarımsaklı sütmü?

canım gerçekten progesterondan mı ki..prospektüste yazıyomu,çok merak ettim..doktorun biliyo demek ki ondan takmıyo..ne kadar devam edeceksin iğneye?nasılsa bırakırsın canım sabret..
eee bebişin napıyooooo:) demek senin doktor mucizeler yaratmış,bizde senin tedavinde inandık adama..inşallah gerek kalmaz ama eğer olmazsa yaz tatiline kessiiin izmirdeyimm..senin referansınıda sunarım artık:))) ona naptıysan banada yapppp derim)
bizim kist muhabbeti kasıklarımızda hisseettiğimiz batmalar canım..ortada bi kist yok yani:) benim adetim geldi zaten..

hepimiz öyle değilmiyiz cnm ben kaç kere yok benim çocuğum olmaz gel boşanalım dedim eşime:)tabi eskiden şimdi eşim böyle diyodun dediğinde aaa ne boşanması diyorum:)))benimde kilom normal annem ve eşimin tarafına göre zayıfım hatta ama yumuşak bir derim var biraz daha sıkılaşmak için istiyorum.
:))evet sarmısaklı süt alkolde bekletiyodu.geçen eczanede sorayım dedim eşim hayrola efkarlandıkça mı içiceksin bunu dedi:))biliyosun benim tüpler kapalı şu aret beyle görüşmeye gidcem b,ir sorayım diyorum lap.olsam açılma ihtimalini birde bazılarının açılsa bile işlevini kaybetmiş deniyo.artık hepten ne yapacağımı şaşırdım iki dr.randevum var birinden birine başlasam daha rahat olurum belki????

sagol guzelim...insallah hayirlisi...canikom sen ne testi yaptirdin?merak ettim ben seni arada neyi kacirdim?

cnm ateşin devam ediyomu??dr.önemsemiyosa bişey olmaz inş. üşütmüş olmabilirmisin acaba ya iğne bu kadar fırlatırmı bilemedim.geçer inş kısa zamanda..bebişin ohh ne sıcakmış annem diyodur:)))
ben test yapmadım cnm annemin yumurtalık kisti için dr.kötü huylumu diye test yaptı .şimdi sonucunu bekliyoruz.önce bir ayaklandık dr.sadece yapmam gerek pek kötü bişey olduğunu sanmıyorum dedi şimdilik biraz rahatladık ama sonuç çıkana kadar diken üstündeyiz..ben zaten her ay yeterince test yapıyorum olmazsa yadırgıyo vücudum fsh dır e2 sidir :)

canım nasıl iki tane randevun var? ne zamana randevun?valla sanki kolay bişeymiş gibi söylüyoruz da benimde tüplerim konusunda şüphelerim var..e gel laparoskopi yapalım diyen yok,açık açık söyledim doktora gerekirse tekrar ameliyat olurum dedim hsg yi bile gereksiz buldu.aklım almıyo,şüpheli bakıyorum her denene..ben içemicem valla acı otları kökleri,zaten midem delirdi gene..doktorun verdiği coraspinle vitamini bile içemiyorum..arı sütü bal polen en mantıklısı heralde:))))))))))))

aaa söylemedimmi ben .eşimin inat ettiği dr.dan vazgeçirdim:)tehdit gözyaşı entrika ne varsa yaptım:)))şimdi öngörüşme için aret kamar ve aydın arıcıya randevu aldım.biz karıkoca zor hastalarız.bende kaliteli yumurta çıkmıyo eşimde morf.si bozuk sperm var.bakalım tedavisi hangisinin aklıma yatarsa oraya gidicem.tek sorun aydın arıcı gebzede bayağı uzak nasıl olucak bilmiyorum ona karar verirsem..
benim eski dr.2.düşükten sonra gel aşılama yapalım dedi benim ısrarımla hsg çekildi ve diğer tüpümünde kapanmış olduğu çıktı ortaya yoksa boşu boşuna aşılama yapıcaktı Allah korusun dış gebelik felan olabilirdi.onların umrunda değilki. yapalım tüpü bu denemede olmazsa diğerine olur diyolar..önce şu lap. yi sorucam ihtimal var derlerse yaparım.bende yumurta kalitesi için bişeyler baktım bal çörekotu tarçın keten tohumu karışımı var her sabah ondan başlıycam aktara söyledim hazırlasın diye.mecburen yiyicem yoksa benim yumurtalar sahanda oluyo:))kızlar nerde yaaa kimseler yok senle benden başka??

off canım ya Allah ta seni güldürsün hiç güleceğim yoktu:)) benim yumurtalarda kayısı hahahaaa:)
valla bende araştırayım dedim hep aynı şeyler..ama ot,soğan falan yiyemicem.1 kavanoz bal polen vs.birer kaşık yerim yeter..
bu arada bahsetmedin sanırım yada ben kaçırdım..neyse hadi bakalım hayırlısı..e kafan karışmazmı?gerçi elektrik tuttumu gider dimi:) bizde sizle aynıyız,tabi benim artılarım var,fark attım sana))
inşallah güzel şeyler bekliyodur seni..ee kontrol ne zaman şimdi???

amiiiin hepimizin yüzü gülsün:)) artık deliliğe vuruyorum ne yapayım:))aret beyle bu cuma aydın beyle ayın 4ünde.aslında tamamen aydın beye gitmek istiyorum ama şubat ayında o kadar yolu gidip gelmek nasıl olucak bilmiyorum.birde benim eşim hiç gelemiyo işinden dolayı.yalnız gidip gelicem.inş. cnm hepimiz başlıyoruz yine artık bu defa bebeklerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza alır büyütürüz.

Kızlar günaydın herkese, haftasonu kaynatmışsınız walla :) Öncelikle DEW canım yaaa ateşlenmişsin yine, doktorun üstünde durmuyorsa korkma canım eminimki ilaçların yan etkisidir, pregestan yapıyor olabilir. hem bak değerin de artmış herşey yolunda miniğimiz büyüyo annesi, sen kendine dikkat et sadece sanım, havalar malum bu aralar biraz garip ne sıcak ne soğuk, bu havalar tam hastalık havası, aman dikkat et kendine şekerim, bu aralar bünyen zayıf düşebilir. Badezuzum yeni doktor bulmuşsun kendine - doktorlar mı demeliydim :) :) :) umarım içinden birine kanın ısınır, içine sinerde sen de başlarsın tedaviye canım hayırlısıyla. Yaaaa sanki özellikle ayarlamışız gidi hepimizin tedavisi hemen hemen aynı tarihlerde başlayacak, 2012 ye hızlı giricez desenize....Gülemcim adet olmuşsun, adet olunca ben hem seviniyorum hem üzülüyorum. Gerçi en azından zamanında adetimiz geliyo, gecikmiyo falan ama işte ne bileyim keşke gelmese malum sebepten ötürü :) :) benim ki daha gelmedi bakalım yarın yada çarşamba bekliyorum, umarım gecikmez.

ayyy ne kadar sakin yazmıssın...gözünaydınnn cnmmm..
5. boncuğumuzda geldi
darısı bizlere inşallah. tamda umudunun bittiği yerde ne güzel bir mutluluk dimi?
allah sağlıkla kucağına verir inşallah.

deww değerin yükselmiş maaşallah. cnm ateşini dr önemsemedi ise sende cok takma kafana.
inş. geçici bir durumdur. kendine ve minişe iyi bak..

bende henüz adet olmadım bakalım bugün gelir sanırım..((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…