Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlarrr,
cumartesi pazar ewdeydim, cumartesi günü ewde temizlik vardı halıları yıkamaya vermiştim aynı güne denk getirdim temizliği.. perdeleri de yıkadı ütüledi taktı yardımcım sağ olsun halılar da temiz temiz gelince ohhh değmeyin keyfime. ewden çıkasım gelmiyor valla. eşim diyor ki halılar perdeler beyaz değildi krem rengiydi ama yıkanınca rengi atmış hehehe ole bilsin dimi )
kızlar haftasonu elimden telefon düşmedi sizi sürekli takip ettim fakat nezaman yazmaya yeltensem telefon kitlendi kaldı sinir oldum. o yüzden yazmak istediklerimi şimdi sırayla yazıcam oncelikle;
vizontele senden başlamak istiyorum :) ne güzel bir haber verdin bize yaaa tebrik ederimmm Allah tamına erdirir inşallah kucaklarımıza almayı nasip eder. kendimden de tırstım valla içimden gecenler gercek oluyor resmen ayy hadi inşallah. canm kan tahlili sonuçlarını yazmışsın bende arkadaşlarıma katılıyorum rubella pozitif çıkması iyi bişey tatlım ama cvm için açıkçası bir fikrim yok şuanda aktif olarak o virüsü taşıyıp taşımadığına bağlı. eger geçirmiş ise sorun yok önemli olana aktif olarak hastalığın devam edip etmemesi. muhtmelen dr unla konuşmuşsundur eminin herşey yolundadır. hiç kafama takmadım nasıl olsa tedavi olacak diye demişsin. işte kafaya takmamanın bir güzel örneği daha. ben böle hikayeleri okurken sinir olurdum nasıl olur da insan kafaya takmaz yaa benm bir an olsun bile aklımdan çıkmıyor yatıyorum bebek uyanıyorum bebek nasıl kafamdan silicem diyordum. ama aynı şekilde bende o dönem tüp yaptırmak için merkezle görüşmeler yapıyordum genetik test falan filan derken, nasıl olsa tüp olcak zor bir dönem beni bekliyor olcak günümü gün edeyim gezeyim ramazanın yaz döneminde olmasını fırsat bilip gündüz bazala geçip gece iftardan arkadaşlarla sahura kadar gırgır makara yaptığımız dönemde geldi miniğim. canm hamile kalan herkese dilediğim gibi inşallah bulantısız bir hamilelik gecirirsin ) bize her gelişmeni yaz olur mu?

dew cim ateşinin çıkmasının sebebi olarak bende ilaçlara bağlıyorum. jel zaten progestan içeriyor bide extra iğnen var progestan içerikli. ee hamilesin vucut kendi de progestan üretiyor, ateşin çıkmasın da ne olsun :) yaptığın gibi duşa gir hafif giysiler giy zaten maksimum 13. haftaya kadar kullanılıyor bu takviyeler. belki iğneleri o kadar uzun kullandırmaz dr un. ama o ne derse yapmakta fayda var adamın önünde eğilmek istiyorum valla helal olsun. akraba günü nasıl gecti? anlatsana biraz..

gülem cim adet olmuşsun senden ümitliydim ben yaa ovulasyonu farketmiştin bu ay.. neyse hayırlısı olsun listedeki sıraya göre ilerliyor belki 2012 ilk ayında listeye göre ) ağrın olmadı dimi bu ay?
pirayecim inşallah adetin gecikir ama hamile olduğun için ) ayy gözüm sendeee hadi bakalm

badezuzum canm aret bey den randevu almışsın hadi hayırlı olsun. biliyorsundur aret bey benm tüp bebek dr um. mart ayında tüp bebek tedavimi ona yaptırmıştım hani kimyasal gebelikle sonuçlanan. canm aret bey bence çok iyi bir dr ama nasıl desem yeniliklere pek açık değil gbi geldi bana. dew in dr unun yönteminden bahsetmiştim ona direk red etti. ne kadar çok ilac o kadar çok yumurta demektir ki bize çok yumurta lazım demişti. tedavi protokolümüz aynı olacak diye kestirip atmıştı. ama bildiğim kadarıyla sende yumurta sayı sorunu yoktu tüpler kapalıydı sadece. lap. konusunda oldukça başarılı diye biliyorum. bakalm sana nasıl yaklaşacak, açıkcası bende merak ediyorum. istanbul tüp bebek merkezinin en büyük avantajı sgk ile anlaşmalı olması tüp bebek raporu gecerli yaani. bide merkez kalabalık gözükse de çalışanlar çok ilgili kısa bir süre sonra sana ismiyle hitap etmeye başlıyorlar ben çok şaşırmıştım ona. hepsi güleryüzlü cana yakın. para odaklı bir merkez değil

ayy bubus sende bi rahatsın eee kaç gün gecikti adetin hiç mi merak etmiyorsun neden test yapmadın. ayyyy heyecan yaptım yine.. hayırdır yoksa ihtimal mi vermiyorsun eşinle uzaktamıydın yoksa?

BUBUŞ adetin geçikmiş :) :) bak bu ay senden acayip umutluyum, test yaptın mı, yoksa yapmamak için direniyomusun, Ayyyy çok merak ettim seni, hadi inşallah olmazsın da yılın son günlerinde bi müjde de senden gelir canım.

cnm evet bende uygulayacağı tedaviyi sorucam.benim yumurtada şöyle sorun var çok ve kalitesiz oluyo pko.yüzünden .şimdi sen böyle söyleyince tereddüt ettim.bende nekadar çok yumurta o kadar iyi olmuyo işte...geçen bir arkadaşla yazıştım 38 yumurta 1 transfer ve dondurulacak 0 embriyo ..işte bende de böyle olmasından korkuyorum.aydın arıcıya mail attım durumumu anlattım bana çok az dozla uzun protokol az yumurta ama normalde istenilen büyüklükten biraz daha büyütülmesi gereken yumurtalarım olduğunu yazmıştı.birden yüklemeyle muhtemelen boş foliküller oluşacağını yazmıştı.aklıma yattı söyledikleri.ama aret bey nasıl bir yol izler bilmiyorum cuma günü gidip görüşücem dediğin gibi olursa gitmem ..lap.iyi düşünüyorum cidden eğer olabilir derse yapıcam ..rapor için yeni başvurucam cnm.eğer onlar lap.isterlerse kalıcak hsg yi önemsemiyolarmış burda da biliyosun fakülte hastanelerinde Allaha emanet bu işlemler..o yüzden sıkıntılıyım raporda ne yapacağımı bilmiyorum..

Bedezuzum canım biliyosun ki ben de de pko var, dediğin gibi yumurtalar kalitesiz ve çok, ilaç yüklemesi yapıldığında içi boş yumurta oluşması muhtemel. Bizim gibi vakalarda önemli olan az ve kaliteli yumurta canım. Yumurta kalitemin artması için doktor bana glukofen vermişti. yaklaşık 4 aydır kullanıyorum, metformin içerikli bir ilaç istersen sen de bir doktoruna sor canım bu ilacı belki işe yarar.

ayy bubus sende bi rahatsın eee kaç gün gecikti adetin hiç mi merak etmiyorsun neden test yapmadın. ayyyy heyecan yaptım yine.. hayırdır yoksa ihtimal mi vermiyorsun eşinle uzaktamıydın yoksa?

ama ben bunu cok yasadım o yüzden boyle beklemedeyim. 2-3 gün gecikir tam heyecanlanırım test yaparım çöpe atarım adet gelir.
o yüzden kaptırmak istemiyorum kendimi. geçen ay 17 siydi adet günüm şimdilik 2 gün gecikmem var akıntım sarıdan biraz daha koyulaştı
ama inanın hiçmi hiç ağrım sızım yok. sadece göğüslerim şiş ve ağrılı iştahım açık ama başka bişey hissetmiyorum.

inşallah olmam artık çok zor beklemek((
dün amcamın kızına bebek görmeye gittim kuzenim daha 21 yasında falan 1 yıl oldu evleneli kızı oldu şimdi.
sevdim kucağıma aldım ama çok kötü birşey bu pozisyonda olmak...
lütfen artık olsunnnnn

canm seni çok iyi anlıyorum biliyorum negatif testi görmek ne kadar sinir bozucu ve ardından adet olmak.. ama kan tahlili gbi deil ki idrar testini birtek sen biliyorsun wc gibi tamemen izole bir yerde yapılıyor. erken öğrenmekte fayda var canm şöle düşün hamilesindir adetin gecikmiştir ve yerleşme kanaması olur sen adet oldun sanırsın kendine dikkat etmezsin idrar testi yapmak aklına bile gelmez falan filan.. hazır gecikmişken idar testi yapmakta fayda var tatlım. dualarım seninle inşallah hamilesindir

canım benim seni okadar iyi anlıyorum ki, inan bi ara banyomda idrar testinden geçilmiyodu, stok yapmıştım, her çarşıya çıktığımda alıyodum farklı farklı markalar, her adet döneminde en az 3 tane yapıyodum, hele bi de gecikmemei oldu, hergün sabah ayrı akşam ayrı yapıyodum, nasıl büyük bi hayal kırıklığı anlatamam, kocam görmesin diye saklıyodum bide negatif sonuçları :) Kızıypdu çünkü kafayı yedim diye...Haklısın çok zor, çok yaşadık negatifleri ama bi umut işte beklemek istersen bekle canım tabi ama çarşambaya kadar gelmezse lütfen en geç çarşamba günü yap testini, çok heycanlıyım senin adına, Allah dualarını kabul eder inşallah güzelim. Artık sabrımız kalmadı haklısın ama dayanmak zorundayız, elbet vardır bi zamanı, gelicem miniklerimiz, bulacaklar bizi ama biraz naz yapıyo keretalar :) :) :)

vizontelecigim ben de cok sevindim ama cok da sasirdim sogukkanliligina.
olmuyor, esim soyle, ailesi boyle diye anlatip dururken hamileyim diye sakince soyleyip gecmen. :)
allah tamamini erdirsin, saglikla kucagina al.

bu arada birileri face'den mi gorusuyor, ama ben de varim ?

canım özelden msj at istersen detayları ekleyelim seni de :) :)

teşekkür ederim cerenm. soğukkanlılığım şu yüzden 4 yıldan sonra kavuşunca insan hamileliğine
inanamıyor o kadar umutsuzluklardan sonra, şimdi ya birşey olursa korkusu insanı tam mutlu etmiyor.
Ayrıca ben hamileliğini ballandıra ballandıra anlatanlardan
her zaman rahatsız oldum canım. hamile kalmadan önce; bebek sorularından o kadar yıprandım ki
bir hamile kalayım hoporlörle ilan edeceğim derdim ama hamile kaldım duygumu kendim yaşamak istedim.
birde en önemlisi daha önce bana abartarak anlatyorlardı diye insanların sevincini belki yanlış yargıladım
şimdi birileride benim için öyle düşünsün istemiyorum.

arkadaşlar hepinize tebriklerinizden dolayı çok teşekür ederim.
landarch tahlil sonuçlarımı gösterdim doktora hepsinede bağışıklığım varmış
güzel bir problem yok dedi.
bubuş canım bende hamile kaldığımda adet günümün geçmesinden başka hiçbir belirtim olmadı canım.
yok göğüs şişmesi yok kasık ağrısı, yok su gibi akıntı hiç söylenen belirtiler olmadı canım.
bence günün geçmiş bir test yap.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr yaaaa ben neler kaçırmışım böyle offffff offffff sık girmezsen böyle güzel haberleri kaçırırım işte) ilk önce dew canım hamileliğin ve değerlerinin yükselmesine çoook sevindim allahım inşaallah bebişini kucağına almayı nasip etsin.sakın kendini yorma bol bol dinlen evdekilerin sana çok iyi baktıkları kesin)) şu ateş olayına bende üzüldüm ama dediğiniz gibi ilaçlardan olabilir.bunlara hiç takma canım bizim zuzumuz seninle o annesini bulmuşken hiiiiç bırakmayacak) veeeeeee vizontele canım benim hamile haberine çok sevindim.insan kendiliğinden hamile kalınca önce olayın şokunu atlatamıyor. ilkönce kendini inandırmaya herşeye emin olmaya çalışıyor.seni çok iyi anlıyorum.o kadar uzun arayıştan sonra kendiliğinden hamile kalman bu rabbimin mucizesi.allah tamamına erdirsin canım.
ve ben sırada bubuş var diyorum.gerçekten o uyguladıkları kürlerle kendiliğinden hamile kalacak bu içime doğuyor.sonra da bizler badezuzum,kekeç,piraye,gülem cerenm,ismini yazmadığım diğer arkadaşlar burada sırasıyla mutluluk haberlerimizi yazacağız.))) landrach canım kuzeyimiz çok iyiymiş) teyzelerinin aslanı o.o bizim doping ilacımız) dew ve vizontelede aynı şekilde bizlere büyük moralsiniz)
canım ya annen rahatsızmış sanırım çok geçmiş . geçmişi tam okuyamadım.kimde ne gelişme var bilemiyorum.herkezde herşey yolundadır umarım.
vee ben şuan zamanım kısıtlı olduğundan çok kısa yazacağım.ben şu romanyadan gelen ilacı kullanıyorum.eşimede bu ay kullandırtmaya başladım tabii şuan herhangi bir gelişme yok .bu arada ankaradaki şu tontiş dr.uma gittim hsg ve eşimin sperm sonuçlarıyla birlikte hsg temiz eşimdede sperm durumu iyi ve daha öncede hamilelik yaşamışsın çocuğun olmayacak diye bir durumun yok.ve ben hamile kaldıysam yine kalabilirim diyeceksin.kafandan acaba regl olacakmıyım hamile kalacakmıyım gibi soruları atacaksın ve ben hamile kalacağım diyeceksin dedi.ve regl olursam başlamak üzere 3 aylık tedavi verdi.tedavi esnasında kendini yorma ağır spor ve iş yapma dedi.ilaçları şimdiden aldım.ocakta tüpe başlarım diyordum ama vazgeçtim ilkönce bu dr.un tedavisini uygulayacağım.sanki içimden bir his bu tedaviyle hamile kalacaksın o kadar hormon yüklemeye gerek kalmayacak diyor. yani landrachcığım şu listene beni eklemeyi sakın unutma.hamile bayanların dilekleri kabul olur)) kızlar sizleri çok seviyorum.ayyyyyyyyy canlarııımmmm beniiimmmmm.öpüldünüz)))

canm cok haklısın bende abarta abarta hamileliğini duyuranlara çok gıcık olurdum ama bizim burdaki durumumuz çok farklı. biz belki kimseye anlatmadığımız en özel en sıkıntılı hallerimizi anlatıyoruz, üzüntümüzü paylaşıyoruz.. ee sewinci de doyasıya paylaşmak gerekiyor dimi daha once hiç görmediği birinin hamilelik haberine hüngür hüngür ağlayan kişileriz biz.. senin bu hassasiyetin çok güzel, bende etrafımdaki kişilere aynı hassasiyeti gösteriyorum. bi hamile kalsam birsürü hamile tshirtü alıcam diyen ben değil onları giymek bisüre bol şeyler giydim hep hırkayla kamufle ettim. aksi durumu bana görgüsüzlük gbi geldi yaşadıklarımı unutup nasıl hiçbirşey olmamış gibi davranırım diyordum. ama şimdi alıştım hatta uzaktaki arkadaşlarmn ısrarı üzerine face foto koydum.

ayyyyy kızlar hepiniz buradasınız inanmıyorummmm ve benim işlerim var gitmem gerekiyor.offffyaaaaa

herkese merhaba..
sohbet koyuymuş bu gün ahfat sonu araki bulasın..
vizontelecim böyle düşünmen doğal ama burda avaz avaz bağırabilirsin,hepimiz ayrı mutlu oluruz canım..ben kendi adıma söyliim kimsede gebelik olmayınca ya bu dert ciddi bi dert bi benim değil başkalarınında olmuyo diye düşünüyordum,ama şimdi arka arkaya olunca demekki çokta imkansız değilmiş diyorum..olaya böyle bakıyorum yani..senin mutluluğun bizim mutluluğumuz canım,ballandırabilirsin biz ağzımızı ayırır okuruz:)))
landarch canım adet oldum,bugün ilk günü sayılır,nasıl korktum ağrım olursa bütün gün ayaktayım bide soğuk diye...valla çok şükür dilimi ısırayım gayet sakin gidiyo:) bak senin hislerine fazla güvenmeye başladım havaya sokma beni..tedaviye kaldı 28 gün:)) evime dönüyo olmakta ayrıca mutlu ediyo,içimden diyorum belki bu düzeni bekliyo bebiş gelmek için...Allahım nolllurrrr....
bubuş canım hadi inşallah pozitiftir canım..nolur yapsan sanki çarşambaya kadar kıvrandırma,dew in stresi bitti sen geldin:))))))))
madem beklemek istiyosun bekle ama çok umutluyuz bilesin..dew e gönderdiğimiz enerji bu sefer sana canım...

leee daha sık uğra lütfenn..fazla ihmal ediyosun bizi doktoruna bayıldım yaaaa..ne güzel şeyler söylemiş.herşey yolunda ki böyle konuşuyor..çok sevindim canım..hadi bakalım kolay gelsin
landarch canım söylemeden edemem hariiiikaaasınız ana oğul bu kadar yakışır birbirine::))))) maşallah size..

bende kullandım bir kaç ay cnm sonra hamilelik düşük 2.kez derken bıraktım şimdi tekrar başladım.evet o yumurta küçük bile olsa kaliteli olmasını sağlıyomuş.dediğim gebi bizim gibi olanlarda az dozla biraz daha uzun zamanda büyütmek gerekiyomuş..bunu hangi dr.uygularsa ona gidicem.bakalım hayırlısı olsun hepimiz için cnm:)

bu arada benide''al bastı''sırada kim var:)bubuuuuş senden ümitliyiz haberin olsun

canım al bastı derken?adetmi oldun yoksa? siz kaliteli yumurta diye bahsedince benimde içesim geldi baktım pcos ilacıymış
biliyosunuz bende de endo yüzünden sayı az ve sanırım kalitede düşük..
bu arada ben yine aynı merkeze gideceğim biliyosunuz ve ilk denemede günlük 575 üniteydi ilacım.6 tane toplandı 5 i işlem gördü ama 2 tane embriyo oluştu..aynı merkezle görüşen yeni arkadaşlarda dozu çok yüksek bulmuşlar sayfada konuştuk ama napacağmı bilemedim..bana dew in doktorunun yaklaşımı en mantıklı olan gibi geliyo; ki sonuç ortada..en önemlisi vücuduma o kadar hormon almak istemiyorum ben,zaten 2-3 olur en fazla,ama bunu doktora diyemem,nasıl dicem,şurda bi adam var şöle yapıyo desem git orda yaptır demezmi?antalya memorial i öneriyolar ama 1 tane doktor var nasıl gidi işler bilmiyorum..ilk görüşme ücretsizmiş ya gitsemmi acaba...
sizce?????

DEW canım nasılsın??? ateş durumunu okudum nette genelde hamişler ateşli olurlarmış,hormonlardan tabii..kese ne zaman görünecekmişşşş:) ya bu arada senin kullandığın ilaçlar nelerdi?hormon olarak falan yani..ve sormayı unuttum işlem için ne kadar ödedin..tedavin toplam ne kadara maloldu?offf amma sordum yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…