Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım bencede sık uğrasam iyi olacak)) bir çok önemli olayları kaçırıyorum.aklım sizlerde kalıyor.geriye dönüp okumak da çok zaman alıyor.bencede sık girmek lazım....))

gülemciğim bakıyorum kafan yine çok karışmış durumda:-(( aslına bakarsan banada fazla hormon yüklenerek yapılan tedavi çok mantıklı gelmiyor.benim aldığım hormonlarla yumurtalarım 5-6 günde 15-17 lere geliyor kalite ne durumda oluyor bilemiyorum.dediğin gibi o kadar hormonla, görünen yumurtalarımı geliştiriyorlar fazlasıda oluşmuyor olsada çok değil.en mantıklısı dewin dr.unun uyguladığı az hormonla geliştirilen yumurta.ben bu mini tüp bebek uygulamasını kemal beyle konuşmuştum.uygulayan dr.un isminide vermiştim.bana söylediği ben dondurup çözülme anında emriyoyu kaybetmek istemem o risk taşıyor.embriyoyu dondurmadan transfer etmeyi tercih ederim demişti.ama gördüğümüz gibi maşaallah hiçde bozulma olmadı.inşaallah benim tedavim olumlu sonuçlanırda tüpe gerek kalmaz ki buna çok inanıyorum.bu sürede hamile kalamazsam sanırım izmiri düşüneceğim.eşimide ikna edeceğim. bunları yazdım kafanı karıştırmak değildi amacım.yinede sen bilirsin.bundan sonra eşinle bir arada olacaksınız inşaallah bunlara gerek kalmayacak sende rahatsızlıklarını bir tarafa at kafandan sil bunları hamile kalabilirim de inanıyorum ki kendiliğinden kalacaksın. eşim alt kattan çağırıyor hadi bana müsade iyi geceler)))

evet canım karmakarışığım..şimdi zamanlamayı sorun ediyoruz çünkü çalışıyorum,eşimde bu seferde kemal beyde yaptıralım olmazsa yaza istediğin yere gidelim istersen kıbrısa bile giderim ama bu sıkışık zamanda izmir,istanbul deme diyo,bi hak veriyorum bide zaman elimden akıp gidecek sonra pişman olacakmışım gibi geliyo..
demek söyledin kemal beye,,ay çok sevindim,çok merak ediyodum tepkisini..tabii adamın haberi vardır muhakkak dimi çeşitli tedavi yöntemlerinden..ama yapmıyo bencede..standart yapıyo:)
canım inşallahhh gerek kalmaz tedaviye,senin pozitifliğinden azıcık bende de olsa...haftada değişiyo ruh halim..inanmak istiyorum hepsi bu..
canım face sayfanada bak..öptüm..

evet cnm 1 gün erken geldi sandım ama takvime baktım geçen ayda 19muş.yaaa gulem ne 575i benim o beğenmediğim dr.um benle birlikte tedavide olan bir kadına 300 kullandırıyodu ve dr.yumurtalıkların yerini zorla buluyorum ultrasonda o kadar kötü demişti.bilemiyorum ama bana çok geldi cnm.sen iyice araştır.dr.unada söyle paranla gidiyosun konuş uygun dozu ayarlasın .bak ben bunun için halen bir dr.bulamadım sırf bana uygun doz ayarlaması yüzünden.her gittiğime baştan diyorum hangi ilac ve kaç dozla başlıycaksın diye .mesela menagon benim yumurtalara uygun değil.gonalf de öyle bunlar birden şişiriyolar yumurtayı en uygununun puregon olduğunu öğrendim.bunları sor baştan buda olmazsa diye düşünmeyin her defasında yaşadıklarımız bizi biraz daha bezdiriyo.baştan aklına ve bedenine uygun olan yere git cnm.

Kızlar gunaydin dun gelemedim malsef ki su ates takami bikramiyor dund oktorum erken igne olmami sitedi oglen 3te oldum hani sunu belirlemek istedi bakalim 4 saat sonrami ateslenecegim yoksa yine aksam saatlerimi diye cunku igneyi 6da oluyorum gece 10da once titremeye basliyorum sonra ates ciiyor ve kesinlikle herseyi denememe ragmen dusmuyor atesim illaki minoset icmem gerekiyor neyse simdi anlasildiki progesteron dusuk igneleri bana fazla geliyor o yuzden sanirim atesleniyorum bugun uzun uzadiya konusulacak doktorla tekrar kan testi icin hasteneye gidecegim birazdan...

gulem cnm birtakm seyler sormussun kafami toplyayim yazacagim guzelim inan bilgisayari acamaz oldum bugun gigip geleyim yazarim ayrica bu ara cok sIk gelemezsem merak etmeyin su ates olayim cozulmeden sanırım kendime gelemeyecegim....

cok opuyorum kızlar dualarınızı eksık etmeyın

deww canımm umarım önemli bişey yoktur büyük ihtimal o iğnelerden oluyor ateşinn .dualarımız seninlee canımm..

canm hoşgeldin arayı fazla uzatma ) canm yazından anlıyorum ki acaip pozitifsin maşallah aman nazar değmesin. canm dr un uygulayacağı tedavi hoşuma gitti bak sadece şu ilacı kullan falan dememiş ağır iş spor yapma demiş. gerçekten de ağır işler yada spor kadınlarda östrojen hormonunu azaltıyor. en iyisi nefes egzersizleriyle hafif gevşeme gibi spor yapmak. ben eskiden haftanın 4 günü spor salonundaydım, 3 gün piltates 1 gün de kardiyo yapardım o dönemde gittiğim dr lardan bazıları çok yakında menepoza girebilme ihtimalimin olduğunu söylemişti. sporu bırakıp protein diyetine son verince homini gırtlak ne var ne yok yemeğe başlayınca hormon değerlerim yerine gelmişti. ayrıca dr un kafandan bebek fikrini at demiş helal olsun ben böle dr lara bayılıyorum. herşey tıp ilac demek değildir birazcık ta insan halinden piskolojisinden anlamak lazım.

canm sen enerjini böle yüksek tut, pozitif ol kafana bişey takma bak bebek yola çıktı bile seni bekliyor ) coook öptm fazla özletmee

kimse yanlis anlamaz seni, en azindan burada. icini ferah tut. bu haberler paylastikca guzellesiyor, bizim icin umutsunuz, unutmayin.
gulemcim eve donmen cok guzel bir haber, cok mutlu oldum okuyunca.
lee doktorunun pozitif olmasi cok guzel, piraye ne kadar iyi taniyorsun kendini.
dew icini ferah tut canim, miniginin bu kadar fedakar annesi var, bu isin de ustesinden gelir.
landarch gizlemek istemeni cok iyi anliyorum, bakalim bizler ne olacagiz ?
ben buara kendimi alisverise verdim, surekli ıvır zıvır aliyorum netten.
bir de ben pek fondoten kullanmam, begendiginiz hafif, kapaticiligi az, su bazli, dogal veya dogala yakin fondoten var mi? yilbasi oncesi her kozmetikcide kampanya var, ivir zivir eksigimi tamamladim; bir de bu fondoten aklima geldi. ne oneririsiniz ?

kızlarrr günaydınnn hepinize .. o kadar şey yazdım hepsi gitti yav bende moreller sıfır ..regli olucamm olmadı bu aşılama yahu..daha önce gebe kalmıştım anlardım kesin ..kafamda sorular sorular sorularrr...artık sebebsiz olduğuna da inanmıyorum ya.korunurken gebe kalmış biri olarak şimdi mutlaka bişiler değişti ki 2 senedir olmuyorr işte..yumurtalık rezervin ii diyilor ama fsh 7.63 2 ay önce ve bu aşılamada 225 puregona rağmen 9 yumurta oluştu bie fire verdik kaldı 8 adet yumoş.ve 16 milyon sağlıklı spermenlerden birtanesi dölleyemedi yumoşları ..bence kalitesizdi yumurtalar heralde başka açıklama yapamıyorum ..kafam bozukk çok rabbim ol demedikten sonra olmuyor işte mucize kavuşma biliyorum ama yoruldum ..birdaaha aşılama yaptırmak istemiyorum o kadar hormon şans düşük tüp bbaby denesem..o da zor ya olmaz sa daha büyük yıkım ..ne olacak benim halim kızlar yaaa...

Son düzenleme:
ya benımde adet olmama 1gun kaldı .ama 3 gun önce kahve renngı akıntı gekdı adet oldum saandım ama bırdaha bırşey gelmedı...süreklı normal akıntı oluyor sımdı .ama adet belırtılerım var agrılarım oluyor .ya bu kahverengı akıntı nedır arkadaşlar yaa çok canım sıkıldı

Canım neden bu kadar umutsuzluğu kapıldın sen bakiiiiim... yapma böle, beni biliyosun ben de aşılama yaptırdım sonuç negatif çıktı, hem sen nerden biliyosun tutmadığını kan tahlili yaptırdın mı ki? yaptırmadıysan daha lütfen kan tahliline kadar bekle ve yaptır tahlilini ona göre doktorunla yeniden görüş.Bizim gibiler için moral motivasyon çok önemli lütfen kendini salma ve biran önce toparlan canım. Hem kesin bilmiyosun ki belki de hamilesindir...

BUBUŞ naptın yaaaa, geldi mi kırmızılar.... Ayyyy gelmediyse yarın bi test yap canım lütfeeeeeen, walla aklımdasın ve burdan bombayı patlatacaksın gibi geliyo bana.... Bu arada ben de regli olmadım, bugün olmam gerek. Belirtilerim var...Amaaaan zamanında gelsin de tedavi öncesinde sorun çıkmasında hiç sorun değil, üzülmem bile hasta olduğuma... Şuraya bakın yaaaa hasta olduğuma bile sevinir duruma geldim walla ....

pirayecimmm saol tatlım ..bugün 9.günüm aşılamada ..ya daha önce akıntılarım çoğalmıştı gebe kaldığımda şimdi ise yok yav bide doktor eğer tutarsa ağrıların artar sanki gibi bişiler söylemişti o da yok ..son olarak idrarımın rengide koyu değil daha ne olsun gebeliğe dair bişey yok......şu üzerimdeki kara bulutları atmam lazım biliyorum :)

tatlım yerleşme kanaması da olabilir belki biraz daha bekle bakalım ..inşallah hayırlı haberler alırsın..

canım, aşılama veya tüp sonucumu bekliyorsun? kahve rengi kahve telvesine benzer akıntı ben hamileliğimde yaşamıştım regli dönemi sırasında olmuştu ve reglim olmamıştı sonrasından hamile olduğumu öğrenmiştim.inşaallah seninde hamilelik belirtisidir.eğer regl olursan mutlaka bir dr.a gidip bu durumunla ilgili bilgi al.hadi inşaallah hayırlı haberlerini yazarsın bize)

canım piraye haklı bence daha test yapmadan ne bu karamsarlık. bazı hamilelikler hiçbir belirti göstermeye biliyor.sen rahat ol.şu test gününü bekle inşallahta hamilesindir.moral yüksekliği önemli .)

Kızlar selam hepinize,

cok sukur degerim hemen hemn 3 katina cikti 897.30 :))) minigim istikrarli gidiyor :) cuma tekrar kan testi var 15000u gormek istiyor doktorum...ateslere gelince kesinlikle igne ile ilgili olduguna kanaat getirdi,birde yerli igne ithal igne durumlarindan olabilir cunku soyleki ben progesteron denen bir marka kullanıyordum onu kullnırken 5gun hafif ates olmustu gecmisti o igneler bitince bana yerli progestan yada proginex verdiler ve atesin o yeni ignelerle geri geldi ondan oldugundan supheleniyor doktor simdi 5 gunluk ithal igne bulduk bri sekilde insallah oyledir bu aksam ateslenmem bakalım...zaten biraz daha dayan keseyi gorelim igneleri kesebiliriz dedi yani oyleee 10.haftalara kadar devam ettirmeyecek anladigim kadariyla.....

Iste benden son durumlar boyle kizlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…