leee daha sık uğra lütfenn..fazla ihmal ediyosun bizidoktoruna bayıldım yaaaa..ne güzel şeyler söylemiş.herşey yolunda ki böyle konuşuyor..çok sevindim canım..hadi bakalım kolay gelsin
landarch canım söylemeden edemem hariiiikaaasınız ana oğul bu kadar yakışır birbirine::))))) maşallah size..
bende kullandım bir kaç ay cnm sonra hamilelik düşük 2.kez derken bıraktım şimdi tekrar başladım.evet o yumurta küçük bile olsa kaliteli olmasını sağlıyomuş.dediğim gebi bizim gibi olanlarda az dozla biraz daha uzun zamanda büyütmek gerekiyomuş..bunu hangi dr.uygularsa ona gidicem.bakalım hayırlısı olsun hepimiz için cnm:)
bu arada benide''al bastı''sırada kim var:)bubuuuuş senden ümitliyiz haberin olsun[/QUOTE
kızlar, ben pko lu değilim ama bursada gittiğim dr.um sebebi bilinmeyen infertiliteye veriyormuş bana bunu kullandırtmıştı.yalnız müthiş mide bulantısı yapmıştı zaten doğru dürüst yemek yiyen biri değilim iyice iştahım kapanmıştı.ishal yapmıştı bende.fakat; 3.ayda vücudum yavaş yavaş alışmıştı buna çok kilolu biri değilim ama kilo verdirtmişti işte buna pek sevinmiştim)) ama gerçekten bu ilacı kullanıp arkasından hamile kalanlar var.insülin direncini ayarlıyor ve yumurta gelişimini,kalitesini arttırıyor.bence kullanmaya devam bakmışız sizlerdende hamilelik haberi gelmiş )
gülemciğim bakıyorum kafan yine çok karışmış durumda:-(( aslına bakarsan banada fazla hormon yüklenerek yapılan tedavi çok mantıklı gelmiyor.benim aldığım hormonlarla yumurtalarım 5-6 günde 15-17 lere geliyor kalite ne durumda oluyor bilemiyorum.dediğin gibi o kadar hormonla, görünen yumurtalarımı geliştiriyorlar fazlasıda oluşmuyor olsada çok değil.en mantıklısı dewin dr.unun uyguladığı az hormonla geliştirilen yumurta.ben bu mini tüp bebek uygulamasını kemal beyle konuşmuştum.uygulayan dr.un isminide vermiştim.bana söylediği ben dondurup çözülme anında emriyoyu kaybetmek istemem o risk taşıyor.embriyoyu dondurmadan transfer etmeyi tercih ederim demişti.ama gördüğümüz gibi maşaallah hiçde bozulma olmadı.inşaallah benim tedavim olumlu sonuçlanırda tüpe gerek kalmaz ki buna çok inanıyorum.bu sürede hamile kalamazsam sanırım izmiri düşüneceğim.eşimide ikna edeceğim. bunları yazdım kafanı karıştırmak değildi amacım.yinede sen bilirsin.bundan sonra eşinle bir arada olacaksınız inşaallah bunlara gerek kalmayacak sende rahatsızlıklarını bir tarafa at kafandan sil bunları hamile kalabilirim de inanıyorum ki kendiliğinden kalacaksın. eşim alt kattan çağırıyor hadi bana müsade iyi geceler)))
canım al bastı derken?adetmi oldun yoksa? siz kaliteli yumurta diye bahsedince benimde içesim geldi baktım pcos ilacıymış
biliyosunuz bende de endo yüzünden sayı az ve sanırım kalitede düşük..
bu arada ben yine aynı merkeze gideceğim biliyosunuz ve ilk denemede günlük 575 üniteydi ilacım.6 tane toplandı 5 i işlem gördü ama 2 tane embriyo oluştu..aynı merkezle görüşen yeni arkadaşlarda dozu çok yüksek bulmuşlar sayfada konuştuk ama napacağmı bilemedim..bana dew in doktorunun yaklaşımı en mantıklı olan gibi geliyo; ki sonuç ortada..en önemlisi vücuduma o kadar hormon almak istemiyorum ben,zaten 2-3 olur en fazla,ama bunu doktora diyemem,nasıl dicem,şurda bi adam var şöle yapıyo desem git orda yaptır demezmi?antalya memorial i öneriyolar ama 1 tane doktor var nasıl gidi işler bilmiyorum..ilk görüşme ücretsizmiş ya gitsemmi acaba...
sizce?????
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr yaaaa ben neler kaçırmışım böyle offffff offffff sık girmezsen böyle güzel haberleri kaçırırım işte) ilk önce dew canım hamileliğin ve değerlerinin yükselmesine çoook sevindim allahım inşaallah bebişini kucağına almayı nasip etsin.sakın kendini yorma bol bol dinlen evdekilerin sana çok iyi baktıkları kesin )) şu ateş olayına bende üzüldüm ama dediğiniz gibi ilaçlardan olabilir.bunlara hiç takma canım bizim zuzumuz seninle o annesini bulmuşken hiiiiç bırakmayacak ) veeeeeee vizontele canım benim hamile haberine çok sevindim.insan kendiliğinden hamile kalınca önce olayın şokunu atlatamıyor. ilkönce kendini inandırmaya herşeye emin olmaya çalışıyor.seni çok iyi anlıyorum.o kadar uzun arayıştan sonra kendiliğinden hamile kalman bu rabbimin mucizesi.allah tamamına erdirsin canım.
ve ben sırada bubuş var diyorum.gerçekten o uyguladıkları kürlerle kendiliğinden hamile kalacak bu içime doğuyor.sonra da bizler badezuzum,kekeç,piraye,gülem cerenm,ismini yazmadığım diğer arkadaşlar burada sırasıyla mutluluk haberlerimizi yazacağız.))) landrach canım kuzeyimiz çok iyiymiş ) teyzelerinin aslanı o.o bizim doping ilacımız ) dew ve vizontelede aynı şekilde bizlere büyük moralsiniz )
canım ya annen rahatsızmış sanırım çok geçmiş . geçmişi tam okuyamadım.kimde ne gelişme var bilemiyorum.herkezde herşey yolundadır umarım.
vee ben şuan zamanım kısıtlı olduğundan çok kısa yazacağım.ben şu romanyadan gelen ilacı kullanıyorum.eşimede bu ay kullandırtmaya başladım tabii şuan herhangi bir gelişme yok .bu arada ankaradaki şu tontiş dr.uma gittim hsg ve eşimin sperm sonuçlarıyla birlikte hsg temiz eşimdede sperm durumu iyi ve daha öncede hamilelik yaşamışsın çocuğun olmayacak diye bir durumun yok.ve ben hamile kaldıysam yine kalabilirim diyeceksin.kafandan acaba regl olacakmıyım hamile kalacakmıyım gibi soruları atacaksın ve ben hamile kalacağım diyeceksin dedi.ve regl olursam başlamak üzere 3 aylık tedavi verdi.tedavi esnasında kendini yorma ağır spor ve iş yapma dedi.ilaçları şimdiden aldım.ocakta tüpe başlarım diyordum ama vazgeçtim ilkönce bu dr.un tedavisini uygulayacağım.sanki içimden bir his bu tedaviyle hamile kalacaksın o kadar hormon yüklemeye gerek kalmayacak diyor. yani landrachcığım şu listene beni eklemeyi sakın unutma.hamile bayanların dilekleri kabul olur)) kızlar sizleri çok seviyorum.ayyyyyyyyy canlarııımmmm beniiimmmmm.öpüldünüz )))
teşekkür ederim cerenm. soğukkanlılığım şu yüzden 4 yıldan sonra kavuşunca insan hamileliğine
inanamıyor o kadar umutsuzluklardan sonra, şimdi ya birşey olursa korkusu insanı tam mutlu etmiyor.
Ayrıca ben hamileliğini ballandıra ballandıra anlatanlardan
her zaman rahatsız oldum canım. hamile kalmadan önce; bebek sorularından o kadar yıprandım ki
bir hamile kalayım hoporlörle ilan edeceğim derdim ama hamile kaldım duygumu kendim yaşamak istedim.
birde en önemlisi daha önce bana abartarak anlatyorlardı diye insanların sevincini belki yanlış yargıladım
şimdi birileride benim için öyle düşünsün istemiyorum.
kızlarrr günaydınnn hepinize .. o kadar şey yazdım hepsi gitti yavbende moreller sıfır ..regli olucamm olmadı bu aşılama yahu..daha önce gebe kalmıştım anlardım kesin ..kafamda sorular sorular sorularrr...artık sebebsiz olduğuna da inanmıyorum ya.korunurken gebe kalmış biri olarak şimdi mutlaka bişiler değişti ki 2 senedir olmuyorr işte..yumurtalık rezervin ii diyilor ama fsh 7.63 2 ay önce ve bu aşılamada 225 puregona rağmen 9 yumurta oluştu bie fire verdik kaldı 8 adet yumoş.ve 16 milyon sağlıklı spermenlerden birtanesi dölleyemedi yumoşları ..bence kalitesizdi yumurtalar heralde başka açıklama yapamıyorum ..kafam bozukk çok rabbim ol demedikten sonra olmuyor işte mucize kavuşma biliyorum ama yoruldum ..birdaaha aşılama yaptırmak istemiyorum o kadar hormon şans düşük tüp bbaby denesem..o da zor ya olmaz sa daha büyük yıkım ..ne olacak benim halim kızlar yaaa...
Canım neden bu kadar umutsuzluğu kapıldın sen bakiiiiim... yapma böle, beni biliyosun ben de aşılama yaptırdım sonuç negatif çıktı, hem sen nerden biliyosun tutmadığını kan tahlili yaptırdın mı ki? yaptırmadıysan daha lütfen kan tahliline kadar bekle ve yaptır tahlilini ona göre doktorunla yeniden görüş.Bizim gibiler için moral motivasyon çok önemli lütfen kendini salma ve biran önce toparlan canım. Hem kesin bilmiyosun ki belki de hamilesindir...
ya benımde adet olmama 1gun kaldı .ama 3 gun önce kahve renngı akıntı gekdı adet oldum saandım ama bırdaha bırşey gelmedı...süreklı normal akıntı oluyor sımdı .ama adet belırtılerım var agrılarım oluyor .ya bu kahverengı akıntı nedır arkadaşlar yaa çok canım sıkıldı
evet canım karmakarışığım..şimdi zamanlamayı sorun ediyoruz çünkü çalışıyorum,eşimde bu seferde kemal beyde yaptıralım olmazsa yaza istediğin yere gidelim istersen kıbrısa bile giderim ama bu sıkışık zamanda izmir,istanbul deme diyo,bi hak veriyorum bide zaman elimden akıp gidecek sonra pişman olacakmışım gibi geliyo..
demek söyledin kemal beye,,ay çok sevindim,çok merak ediyodum tepkisini..tabii adamın haberi vardır muhakkak dimi çeşitli tedavi yöntemlerinden..ama yapmıyo bencede..standart yapıyo:)
canım inşallahhh gerek kalmaz tedaviye,senin pozitifliğinden azıcık bende de olsa...haftada değişiyo ruh halim..inanmak istiyorum hepsi bu..
canım face sayfanada bak..öptüm..[/QUOTE
merhaba gülemciğim,akşam yazdıklarımdan sonra acaba bendemi kafanı iyice karıştırdım diye huzursuz oldum:-(( aslında merkezi ve dr.ları az çok tanıyorum.kemal beyi daha iyi tanıyorum çünkü; onunla tedaviye başladım.ben hemen her konuyu kendisiyle rahat bir şekilde konuşuyordum ve kendiside sağolsun sorularımı cevaplıyor elinden geldiğince zaman ayırıp yardımcı oluyordu.en son histereskopimide o yaptı.kesinlikle paracı değiller.ve ben bunu kemal beyede söyledim.hastalarınızı para kasası olarak görmüyorsunuz,sakın bu çizginizi değiştirmeyin demiştim)) kemal beyin konusunda uzman olduğu kesin.ama diğer tarafta yazdıklarınızı okudum ilaç dozu olayı benimde kafamda soru işareti oldu.ben internetten merkezdeki tedavi bilgilerime baktım bende günlük 600 doz ilaç kullanılmış ve 5-6 günde yumurtalar istenilen çapa gelmiş.rahim kalınlığım 8mm araştırdığım kadarıyla kalınlık normal sayılıyor ama ilaç dozu kafamdaki soru işareti oldu.az dozla daha uzun sürede kaliteli yumurta oluşturulamazmı? yüksek doz ve kısa sürede büyütülen yumurta ne derece sağlıklı? izmirdeki isreal beyin tedavisi bu durumda daha mantıklı gelmeye başladı bende. ama şuda var ki Kemal bey ve merkezin diğer dr.larında bu protokolle tedavi olupta hamile kalanlarda var.belkide bu bizim şanssızlığımız. bence bizler pozitifliliğimizi kaybetmemeliyiz. eşinin dediği gibi kemal beyle bir deneyin hatta ilaç konusunu da konuşursun.veeeeee en önemlisi ben hamile kalacağım moduyla başla tedaviye.ve ben inanıyorum ki siz pozitif sonuçla merkezden ayrılacaksınız. şunu yazmadan edemeyeceğim fotğrafında içinin güzelliği yüzüne vurmuş )) çok tatlısın
ya benımde adet olmama 1gun kaldı .ama 3 gun önce kahve renngı akıntı gekdı adet oldum saandım ama bırdaha bırşey gelmedı...süreklı normal akıntı oluyor sımdı .ama adet belırtılerım var agrılarım oluyor .ya bu kahverengı akıntı nedır arkadaşlar yaa çok canım sıkıldı
pirayecimmm saol tatlım ..bugün 9.günüm aşılamada ..ya daha önce akıntılarım çoğalmıştı gebe kaldığımda şimdi ise yok yavbide doktor eğer tutarsa ağrıların artar sanki gibi bişiler söylemişti o da yok ..son olarak idrarımın rengide koyu değil daha ne olsun gebeliğe dair bişey yok......şu üzerimdeki kara bulutları atmam lazım biliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?