Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım bence erken umutsuzluga kapılmak icin idrar koyulasmasi bende sonucumu aldiktan sonraki gunlerde basladi oncesinde hicbirsey yoktu....bazılarında agrı olur bazılarında olmaz kendini kıyaslama doktorun dediklerinede takılma ben kimler kimler biliyorum tek bir agrisi olmadan hamile olan o yuzden moralini bozma gerci daha yeni yasadim bunlari simdi akıl vermek gibi oluyor insan elinde olmadan endiseleniyor ama dedigim gibi sakin ol ve kesinlikle untumaki test gunune kadar cok bir belirti bekleme.....

Tatlım cok tesekkur ederim guzel dieklerin icin evetttt daha sIk gelmelisin sen buralara ihmal etme bizi....ben de seninle ilgili su anlamda guclu bir his var lancadrch gibi seninde kendiliginden olacak gibi geliyor nedense...sanırım poztifligin beni boyle dusunmeye itiyor bilmiyorum ama hissim bu yonde inan hergee ruyalarimdasinzi tek tek isimlerinizi sayiıyorum :))))

bu arada regli oldun mu?

canım, önemli birşey olmadığına inanıyoruz.dediğin gibi iğne yapıyor galiba. inşaallah önemli birşey yoktur canım.dualarımız seninle)

Gulemcim canim fark ettim ki kafan azcik karisik cokda normal lutfen iyi dusun iyi degerlendir ve oyle basla tedaviye bosu bosuna neden vucuduna horman yukleyesinki seninde sagligin onemli....benim mini tup uygulamam 3,5 milyar civari tuttu guzelim ama ben hep boluk porcuk odedim cokda net degil rakamlar kafamda,ilaclarda en fazla en fazla 600-700 tuttu ....ilk tedaviye basladigimda serophene denen 10 tl lik bir ilac kullandim yumurtalar gelisti catlatma ignesi icin 30 tl civari birsey verdim, endol denen yumurta ceperini koruyan bir ilac vardi biliyorsun aslinda agri kesici ama yan etkisinden yararlanmistik....,cor asprin hep kullandım ve gunluk folik asit ve vitamin bir arada onu iciyordum.... sonra yumurta toplandi donduruldu cunku rahim haizr degildi biliyorsun dondurma isleminden benden para almadilar cunku ben bir paket odemistim ve transfer ha bir ay once ha bir ay sonra olsun fark etmezmis o paketin icindeymis sonrada biliyorsun rahimi kalinlastirmak icin estrofem,burun spreyi verdi transferdenoncede progesteron igne ve jel verdi ilaclarim bundan ibaret atladigim yoktur insallah.Tam fiyati aslinda sorcaktim ben lee'ye de soz vermistim sanırım ben sukran hanımı gordugum ilk gun sorcam sizler icin soz.

Herzaman soyledim doktorum mesafeli bri adam oyleeeee pohpohlamaz,tatli dilli degildir ama isinde cok iyi ilmine cok guveniyordum guvenimde bosa cikmadi lutfen kafani dahada bulandirmadan otur kocanla dusun tasin guzelim ve bu tedavinde nerde kendini daha iyi hissedeceksen oraya yonlen bebegim.....senin icin herseyin hayirlisi.....hersye guzle gonlune gore iyi gidecek hic merak etme sen....

sağol canım yaaa) hayır regl olmadım henüz reglm.17.günü ve tüpten sonra regl düzenim 28 den 25-26 güne düştü.bu ara ovulasyon cihazı almıştık 3 siklustur onunla ovulasyon gününü takip ediyoruz.ilişki gününü belli zamanlara göre ayarlamak pek hoş olmuyor:-(( bizde o günlerde yoğunluklu zamana dağıltılmış bir çalışma içerisindeyiz)) bu arada romanyalı ilacıda kullanıyoruz.hadi bize kolay gelsin)))) bende tontiş dr.umla konuştuktan sonra kendiliğimden hamile kalacağıma inanıyorum.normal olmayacak diye birşey yok bence.bu tüm kızlar içinde geçerli. öyle değilmi kızlaaaaaarr))
ben bu günü kendime tatil ilan ettim. geçmiş günlerin acısını çıkarırcasına topikten ayrılmamaya kararlıyım)

Canim evini gule gule kirlet :) ohhh ne guzel oluyro diymi ev temiz olunca mis gibi.....landarch yemek yapabiliyormusun?yani migden filan bulanmiyor artik diymi?gecen gun annem sogan kavuruyormus ay ban abir koksun o soganlar birde balik yapmis tutturdum bu balik bozuk diye hehehe annem guldu hicbirseyi yok hadi ordan diye.... :)))))ben zaten koku konusunda cok hassasımdir bulundugum ortamdaki kokulari acayip airt ederim ve cok fena olurum normal halim bu sanırım bu konuda biraz cekecegim var :)))

Akraba gunu iyi gecti guzelim nasil olsun kakara kikiri :))) sanırım kuzenimin karisida 2.ye hamileymis hepimize ure geldi diye geyik yaptik bol bol anacim milletin ustunede kocalarinin ceketi dusuyor hamile kaliyorlar tovbe tovbe...

Bu arada annenin tahlillerden varmi ses seda?

Bubustan haber varmı merak ediyorum?
Kekecb canm rejim nasil gidiyor?gecen gun canin sıkkındı hersey nasil simdi?
vizontele nasil geciyor hamilelik?
badezuzum sanırım doktoruna gozuktun san ailac mi verdi nedir son durum?

değerinin yükselmesi ne kadar güzel) maşallah bende merak ettim senin şu ateşi internetten baktım.sanırım ilaç yapabiliyormuş öncesi bir titreme sonrasından ateş.inşallah ithal ilaçla bunu yaşamazsın.allah bebişine ve sana sağlık versin canım..

canım boşuna kuruntu yapmıyorum dimi yaaa...bana hergün hem gonal-f hem menegon verdi..tamam zaten topu topu 9 yumurta sayılıyo ama 2 tanemi embriyo oluşur..1 tane dondurulmuşum olsaydı fenamıydı şimdi.birde ilaçlar çikolata kistlerini büyütüyo..önceki tedavimde 1 ay öncede d.k.hapı başlatıştı mesela,bu sefer muayeneyi kendisi yaptı baktı rezerv az vermedi mesela..ama yani ne yapacağını biliyodur diye sormaktan çekiniyorum ben...ama doğru söylüyodun her deneme bizden götürüyo...

canım piraye haklı bence daha test yapmadan ne bu karamsarlık. bazı hamilelikler hiçbir belirti göstermeye biliyor.sen rahat ol.şu test gününü bekle inşallahta hamilesindir.moral yüksekliği önemli .)
saol canım inşallah ..bende olmazsa eğer tekrar aşılama yaptırmayı düşünmüyorum tüp bebekte denicem şansımı bakalım hayırlısı :)

deww saol tatlım evet erken ama kendimi çok iyi tanıyorum :)bu arada sanırım doktorum ısrae beyle çalışıyor beni ona yönlendirecek tüp bebek için :)bakalım kısmetimiz nerden ..bu arada değerin çok güzel katlanmış maşallahhh sana ve mniğine :)gerçekten ısrael beyin yaptığı iş orta işinin ehli bir doktor ..fiyat konusuna gelince gerçekten merak içindeyiz :)sevgilerrrrrrrr

canım fsh ın yüksek değil..9 da gayet iyi bir sayı. ama nasıl 8 kalıyo anlayamadım canım..hsg falan çekildinmi hiç? henüz olmadın sanırım adet..bende anlıyorum adet karmpları farklı oluyo ama,birincide böyle olmadı şeklinde konuşan çok arkadaşım var belirtiler konusunda..farklı olabiliyo demekki..dur bakalım hemen bozma moralini..

arkadaşlar merhaba;
ben acayip mide bulantısı yaşıyorum sormayın
hiç bir şey yiyemiyorum.
sadece meyve yiyebiliyorum çok şükür.
yemek olarak hiç bir şey yiyemiyorum.
yoğurt ekmek tamam.
suda içemiyorum.
kendimi aç hissediyorum ama yiyemiyorum.
doktor bunun ilk 3 ay normal olduğunu söyledi.
çalışıyorum da bir riskim yok ama hep çalışan hamile olmak istemiştim
nasip oldu çok şükür şimdide ya çalıştığım için bebeğime bir şey olursa
korkusu yaşıyorum oturduğum yerden hiç kalkmamaya çalışıyorum.
landarch tavsiyelerine ihtiyacım var.

canım ya hsg çekildim sağ tüp kapalı gözüküyordu ..gittim haziranda laparoskopi oldum tüplerim açık ..6 ay geçti üstünden yine bebiş yok ..aşılama yaptık işte bu ayda 9 yumurta gözüküyordu gelişen daha sonra bir tanesi kayboldu 11 mm di belkide göremedi doktor bilmiyorum ..farklı oluyor regli olacağını anlıyor insan .umudumu tabbiki kaybetmiyorum bir yumurta bir sperm olduktan sonra neden olmmasın ki denemeye devam :))))))))pes etmek yok sadece demoralize oluyor insan stres oluyor yine iğnler ,ultrason kontrolleri,bekleyiş sonunda pozitifi görsek inşşallah hiç önemi kalmıyacak bunların eminim..hepimizin göbişleri bebişle dolsun inşallah..

semiiiiiiiiii nerelerdesinnn yaaaa ..şükür kavuşturana ..:))))))))))))

ne kadar olumsuz düşünüyorsun canım ya
ne kadar kötü düşünce varsa yazmışsın hepsini
akıntım yok tutmadı diye bişey varmı melodicim hepsi ayrı bunu çok iyi biliyosun
bebeğin gelecek canım bugün olmazsa yarın.sen azimli kızsın fazla dayanamaz.6 7 eefa tüp yaptıranlar var bizim bu kadar yakınmaya hkkımız bile yopk
öpüyorum seni
bu arada topiğimizin 2.meleğide geliyopr
orkide vardı hatırlarsan yarın doğum yapacak
öpüyorum
güzel haberlerini bekliyoruz

buralardayım canım
sana cevap yazıyordum
topik topik geziyorum arada prşinden ama yakalayamıyorum
çok gezginsin çookk

merhaba gülemciğim,akşam yazdıklarımdan sonra acaba bendemi kafanı iyice karıştırdım diye huzursuz oldum:-(( aslında merkezi ve dr.ları az çok tanıyorum.kemal beyi daha iyi tanıyorum çünkü; onunla tedaviye başladım.ben hemen her konuyu kendisiyle rahat bir şekilde konuşuyordum ve kendiside sağolsun sorularımı cevaplıyor elinden geldiğince zaman ayırıp yardımcı oluyordu.en son histereskopimide o yaptı.kesinlikle paracı değiller.ve ben bunu kemal beyede söyledim.hastalarınızı para kasası olarak görmüyorsunuz,sakın bu çizginizi değiştirmeyin demiştim)) kemal beyin konusunda uzman olduğu kesin.ama diğer tarafta yazdıklarınızı okudum ilaç dozu olayı benimde kafamda soru işareti oldu.ben internetten merkezdeki tedavi bilgilerime baktım bende günlük 600 doz ilaç kullanılmış ve 5-6 günde yumurtalar istenilen çapa gelmiş.rahim kalınlığım 8mm araştırdığım kadarıyla kalınlık normal sayılıyor ama ilaç dozu kafamdaki soru işareti oldu.az dozla daha uzun sürede kaliteli yumurta oluşturulamazmı? yüksek doz ve kısa sürede büyütülen yumurta ne derece sağlıklı? izmirdeki isreal beyin tedavisi bu durumda daha mantıklı gelmeye başladı bende. ama şuda var ki Kemal bey ve merkezin diğer dr.larında bu protokolle tedavi olupta hamile kalanlarda var.belkide bu bizim şanssızlığımız. bence bizler pozitifliliğimizi kaybetmemeliyiz. eşinin dediği gibi kemal beyle bir deneyin hatta ilaç konusunu da konuşursun.veeeeee en önemlisi ben hamile kalacağım moduyla başla tedaviye.ve ben inanıyorum ki siz pozitif sonuçla merkezden ayrılacaksınız. şunu yazmadan edemeyeceğim fotğrafında içinin güzelliği yüzüne vurmuş )) çok tatlısın[/QUOTE]

canım hayır kafamı karıştırmıyosun,aksine senin yorumlarına ihtiyacım oluyo,çünkü kemal beyi benden daha iyi tanıyosun.ama çok haklısın çok gebesi var merkezin,çok köklü bi yer..orda tanıştığım bi bayan moralim bozuk görünce kendisi gelip konuştu,sakın dedi moralini bozma,ben 7.denemede bebeğime kavuştum,hatta o evde uyuyo ikinci için dondurulmuş transferine geldim dedi..eşimde araştırıyo zaman zaman ve ilkinde olmadı diye hemen merkez değiştirmeyin yazıyo heryerde diyo..birde''bu işi 12 yıldır yapan bi merkez ki (kemal bey öncesinde fakültedeydi biliyosun) bırakta bildikleri işi yapsın diyo,bi sürü çokcuk sahibi olan var demekki yapabiliyolar,hiç senin durumunda hasta görmedimi bu adam'' diyo...benim burdan okuduklarımı kendime pay çıkarmama kızıyo..ama hırmonu alan benim tabii..zararı olmasa yemin ederim hiç düşünmem,yaza kadar 4 kere denerim..ama kendimi düşünüyorum..off...
bu arada adet oldum ama bitti nerdeyse..çok az oluyo yaa...delircem valla ben ya..
canım sağol bu arada,face resimlerimde gençtim yaaa

canım benim çok saol iyi dileklerin içinnnn ..yakalıcam bebişi kaçılmaz anneden dimi ama :)ayy ya hadi bakalım hayırlı doğumlarrrr .sağlıkla gelsin meleğimiz ..zaman çabuk geçiyorrrr valla ..çok çok sevgilerimi ilet dualarım onunla ...msalıma ve oğlşunuda miss gibi öperimmmmmmm..hepinizi özledimm yaaaa..

kesinlikle ısrar olarak algılama
ama masalın bebeği o kadar tatlıki
boy boy fotoları var merak etmiyomusun kız
masalınki tosun paşamız
şimödide prensesimiz geliyor işallah
hasretinkide bugünlerde
şimdi yopiğe gidip onada yazıcam
bakalım tam günü ne zamanmıiş
normal sanırım onunki
haber versin bize

buralardayım canım
sana cevap yazıyordum
topik topik geziyorum arada prşinden ama yakalayamıyorum
çok gezginsin çookk

sorma ya ordan oraya geziyorum belirti manyağı oldum :)sen nasılsın tedaviye başlamadın mı daha yahu ?nevacım nasıl oda tüp baby için araştırma yapıyordu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…