pirayecimmm saol tatlım ..bugün 9.günüm aşılamada ..ya daha önce akıntılarım çoğalmıştı gebe kaldığımda şimdi ise yok yavbide doktor eğer tutarsa ağrıların artar sanki gibi bişiler söylemişti o da yok ..son olarak idrarımın rengide koyu değil daha ne olsun gebeliğe dair bişey yok......şu üzerimdeki kara bulutları atmam lazım biliyorum :)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr yaaaa ben neler kaçırmışım böyle offffff offffff sık girmezsen böyle güzel haberleri kaçırırım işte) ilk önce dew canım hamileliğin ve değerlerinin yükselmesine çoook sevindim allahım inşaallah bebişini kucağına almayı nasip etsin.sakın kendini yorma bol bol dinlen evdekilerin sana çok iyi baktıkları kesin )) şu ateş olayına bende üzüldüm ama dediğiniz gibi ilaçlardan olabilir.bunlara hiç takma canım bizim zuzumuz seninle o annesini bulmuşken hiiiiç bırakmayacak ) veeeeeee vizontele canım benim hamile haberine çok sevindim.insan kendiliğinden hamile kalınca önce olayın şokunu atlatamıyor. ilkönce kendini inandırmaya herşeye emin olmaya çalışıyor.seni çok iyi anlıyorum.o kadar uzun arayıştan sonra kendiliğinden hamile kalman bu rabbimin mucizesi.allah tamamına erdirsin canım.
ve ben sırada bubuş var diyorum.gerçekten o uyguladıkları kürlerle kendiliğinden hamile kalacak bu içime doğuyor.sonra da bizler badezuzum,kekeç,piraye,gülem cerenm,ismini yazmadığım diğer arkadaşlar burada sırasıyla mutluluk haberlerimizi yazacağız.))) landrach canım kuzeyimiz çok iyiymiş ) teyzelerinin aslanı o.o bizim doping ilacımız ) dew ve vizontelede aynı şekilde bizlere büyük moralsiniz )
canım ya annen rahatsızmış sanırım çok geçmiş . geçmişi tam okuyamadım.kimde ne gelişme var bilemiyorum.herkezde herşey yolundadır umarım.
vee ben şuan zamanım kısıtlı olduğundan çok kısa yazacağım.ben şu romanyadan gelen ilacı kullanıyorum.eşimede bu ay kullandırtmaya başladım tabii şuan herhangi bir gelişme yok .bu arada ankaradaki şu tontiş dr.uma gittim hsg ve eşimin sperm sonuçlarıyla birlikte hsg temiz eşimdede sperm durumu iyi ve daha öncede hamilelik yaşamışsın çocuğun olmayacak diye bir durumun yok.ve ben hamile kaldıysam yine kalabilirim diyeceksin.kafandan acaba regl olacakmıyım hamile kalacakmıyım gibi soruları atacaksın ve ben hamile kalacağım diyeceksin dedi.ve regl olursam başlamak üzere 3 aylık tedavi verdi.tedavi esnasında kendini yorma ağır spor ve iş yapma dedi.ilaçları şimdiden aldım.ocakta tüpe başlarım diyordum ama vazgeçtim ilkönce bu dr.un tedavisini uygulayacağım.sanki içimden bir his bu tedaviyle hamile kalacaksın o kadar hormon yüklemeye gerek kalmayacak diyor. yani landrachcığım şu listene beni eklemeyi sakın unutma.hamile bayanların dilekleri kabul olur)) kızlar sizleri çok seviyorum.ayyyyyyyyy canlarııımmmm beniiimmmmm.öpüldünüz )))
Kızlar gunaydin dun gelemedim malsef ki su ates takami bikramiyor dund oktorum erken igne olmami sitedi oglen 3te oldum hani sunu belirlemek istedi bakalim 4 saat sonrami ateslenecegim yoksa yine aksam saatlerimi diye cunku igneyi 6da oluyorum gece 10da once titremeye basliyorum sonra ates ciiyor ve kesinlikle herseyi denememe ragmen dusmuyor atesim illaki minoset icmem gerekiyor neyse simdi anlasildiki progesteron dusuk igneleri bana fazla geliyor o yuzden sanirim atesleniyorum bugun uzun uzadiya konusulacak doktorla tekrar kan testi icin hasteneye gidecegim birazdan...
gulem cnm birtakm seyler sormussun kafami toplyayim yazacagim guzelim inan bilgisayari acamaz oldum bugun gigip geleyim yazarim ayrica bu ara cok sIk gelemezsem merak etmeyin su ates olayim cozulmeden sanırım kendime gelemeyecegim....
cok opuyorum kızlar dualarınızı eksık etmeyın
DEW canım nasılsın??? ateş durumunu okudum nette genelde hamişler ateşli olurlarmış,hormonlardan tabii..kese ne zaman görünecekmişşşş:) ya bu arada senin kullandığın ilaçlar nelerdi?hormon olarak falan yani..ve sormayı unuttum işlem için ne kadar ödedin..tedavin toplam ne kadara maloldu?offf amma sordum yaa..
Tatlım cok tesekkur ederim guzel dieklerin icin evetttt daha sIk gelmelisin sen buralara ihmal etme bizi....ben de seninle ilgili su anlamda guclu bir his var lancadrch gibi seninde kendiliginden olacak gibi geliyor nedense...sanırım poztifligin beni boyle dusunmeye itiyor bilmiyorum ama hissim bu yonde inan hergee ruyalarimdasinzi tek tek isimlerinizi sayiıyorum :))))
bu arada regli oldun mu?
günaydın kızlarrr,
cumartesi pazar ewdeydim, cumartesi günü ewde temizlik vardı halıları yıkamaya vermiştim aynı güne denk getirdim temizliği.. perdeleri de yıkadı ütüledi taktı yardımcım sağ olsun halılar da temiz temiz gelince ohhh değmeyin keyfime. ewden çıkasım gelmiyor valla. eşim diyor ki halılar perdeler beyaz değildi krem rengiydi ama yıkanınca rengi atmış hehehe ole bilsin dimi)
kızlar haftasonu elimden telefon düşmedi sizi sürekli takip ettim fakat nezaman yazmaya yeltensem telefon kitlendi kaldı sinir oldum. o yüzden yazmak istediklerimi şimdi sırayla yazıcam oncelikle;
vizontele senden başlamak istiyorum :) ne güzel bir haber verdin bize yaaa tebrik ederimmm Allah tamına erdirir inşallah kucaklarımıza almayı nasip eder. kendimden de tırstım valla içimden gecenler gercek oluyor resmen ayy hadi inşallah. canm kan tahlili sonuçlarını yazmışsın bende arkadaşlarıma katılıyorum rubella pozitif çıkması iyi bişey tatlım ama cvm için açıkçası bir fikrim yok şuanda aktif olarak o virüsü taşıyıp taşımadığına bağlı. eger geçirmiş ise sorun yok önemli olana aktif olarak hastalığın devam edip etmemesi. muhtmelen dr unla konuşmuşsundur eminin herşey yolundadır. hiç kafama takmadım nasıl olsa tedavi olacak diye demişsin. işte kafaya takmamanın bir güzel örneği daha. ben böle hikayeleri okurken sinir olurdum nasıl olur da insan kafaya takmaz yaa benm bir an olsun bile aklımdan çıkmıyor yatıyorum bebek uyanıyorum bebek nasıl kafamdan silicem diyordum. ama aynı şekilde bende o dönem tüp yaptırmak için merkezle görüşmeler yapıyordum genetik test falan filan derken, nasıl olsa tüp olcak zor bir dönem beni bekliyor olcak günümü gün edeyim gezeyim ramazanın yaz döneminde olmasını fırsat bilip gündüz bazala geçip gece iftardan arkadaşlarla sahura kadar gırgır makara yaptığımız dönemde geldi miniğim. canm hamile kalan herkese dilediğim gibi inşallah bulantısız bir hamilelik gecirirsin) bize her gelişmeni yaz olur mu?
dew cim ateşinin çıkmasının sebebi olarak bende ilaçlara bağlıyorum. jel zaten progestan içeriyor bide extra iğnen var progestan içerikli. ee hamilesin vucut kendi de progestan üretiyor, ateşin çıkmasın da ne olsun :) yaptığın gibi duşa gir hafif giysiler giy zaten maksimum 13. haftaya kadar kullanılıyor bu takviyeler. belki iğneleri o kadar uzun kullandırmaz dr un. ama o ne derse yapmakta fayda var adamın önünde eğilmek istiyorum valla helal olsun. akraba günü nasıl gecti? anlatsana biraz..
gülem cim adet olmuşsunsenden ümitliydim ben yaa ovulasyonu farketmiştin bu ay.. neyse hayırlısı olsun listedeki sıraya göre ilerliyor belki 2012 ilk ayında listeye göre ) ağrın olmadı dimi bu ay?
pirayecim inşallah adetin gecikir ama hamile olduğun için) ayy gözüm sendeee hadi bakalm
badezuzum canm aret bey den randevu almışsın hadi hayırlı olsun. biliyorsundur aret bey benm tüp bebek dr um. mart ayında tüp bebek tedavimi ona yaptırmıştım hani kimyasal gebelikle sonuçlanan. canm aret bey bence çok iyi bir dr ama nasıl desem yeniliklere pek açık değil gbi geldi bana. dew in dr unun yönteminden bahsetmiştim ona direk red etti. ne kadar çok ilac o kadar çok yumurta demektir ki bize çok yumurta lazım demişti. tedavi protokolümüz aynı olacak diye kestirip atmıştı. ama bildiğim kadarıyla sende yumurta sayı sorunu yoktu tüpler kapalıydı sadece. lap. konusunda oldukça başarılı diye biliyorum. bakalm sana nasıl yaklaşacak, açıkcası bende merak ediyorum. istanbul tüp bebek merkezinin en büyük avantajı sgk ile anlaşmalı olması tüp bebek raporu gecerli yaani. bide merkez kalabalık gözükse de çalışanlar çok ilgili kısa bir süre sonra sana ismiyle hitap etmeye başlıyorlar ben çok şaşırmıştım ona. hepsi güleryüzlü cana yakın. para odaklı bir merkez değil
Kızlar selam hepinize,
cok sukur degerim hemen hemn 3 katina cikti 897.30 :))) minigim istikrarli gidiyor :) cuma tekrar kan testi var 15000u gormek istiyor doktorum...ateslere gelince kesinlikle igne ile ilgili olduguna kanaat getirdi,birde yerli igne ithal igne durumlarindan olabilir cunku soyleki ben progesteron denen bir marka kullanıyordum onu kullnırken 5gun hafif ates olmustu gecmisti o igneler bitince bana yerli progestan yada proginex verdiler ve atesin o yeni ignelerle geri geldi ondan oldugundan supheleniyor doktor simdi 5 gunluk ithal igne bulduk bri sekilde insallah oyledir bu aksam ateslenmem bakalım...zaten biraz daha dayan keseyi gorelim igneleri kesebiliriz dedi yani oyleee 10.haftalara kadar devam ettirmeyecek anladigim kadariyla.....
Iste benden son durumlar boyle kizlar....
evet cnm 1 gün erken geldi sandım ama takvime baktım geçen ayda 19muş.yaaa gulem ne 575i benim o beğenmediğim dr.um benle birlikte tedavide olan bir kadına 300 kullandırıyodu ve dr.yumurtalıkların yerini zorla buluyorum ultrasonda o kadar kötü demişti.bilemiyorum ama bana çok geldi cnm.sen iyice araştır.dr.unada söyle paranla gidiyosun konuş uygun dozu ayarlasın .bak ben bunun için halen bir dr.bulamadım sırf bana uygun doz ayarlaması yüzünden.her gittiğime baştan diyorum hangi ilac ve kaç dozla başlıycaksın diye .mesela menagon benim yumurtalara uygun değil.gonalf de öyle bunlar birden şişiriyolar yumurtayı en uygununun puregon olduğunu öğrendim.bunları sor baştan buda olmazsa diye düşünmeyin her defasında yaşadıklarımız bizi biraz daha bezdiriyo.baştan aklına ve bedenine uygun olan yere git cnm.
saol canım inşallah ..bende olmazsa eğer tekrar aşılama yaptırmayı düşünmüyorum tüp bebekte denicem şansımı bakalım hayırlısı :)canım piraye haklı bence daha test yapmadan ne bu karamsarlık. bazı hamilelikler hiçbir belirti göstermeye biliyor.sen rahat ol.şu test gününü bekle inşallahta hamilesindir.moral yüksekliği önemli .)
Canım bence erken umutsuzluga kapılmak icin idrar koyulasmasi bende sonucumu aldiktan sonraki gunlerde basladi oncesinde hicbirsey yoktu....bazılarında agrı olur bazılarında olmaz kendini kıyaslama doktorun dediklerinede takılma ben kimler kimler biliyorum tek bir agrisi olmadan hamile olan o yuzden moralini bozma gerci daha yeni yasadim bunlari simdi akıl vermek gibi oluyor insan elinde olmadan endiseleniyor ama dedigim gibi sakin ol ve kesinlikle untumaki test gunune kadar cok bir belirti bekleme.....
kızlarrr günaydınnn hepinize .. o kadar şey yazdım hepsi gitti yavbende moreller sıfır ..regli olucamm olmadı bu aşılama yahu..daha önce gebe kalmıştım anlardım kesin ..kafamda sorular sorular sorularrr...artık sebebsiz olduğuna da inanmıyorum ya.korunurken gebe kalmış biri olarak şimdi mutlaka bişiler değişti ki 2 senedir olmuyorr işte..yumurtalık rezervin ii diyilor ama fsh 7.63 2 ay önce ve bu aşılamada 225 puregona rağmen 9 yumurta oluştu bie fire verdik kaldı 8 adet yumoş.ve 16 milyon sağlıklı spermenlerden birtanesi dölleyemedi yumoşları ..bence kalitesizdi yumurtalar heralde başka açıklama yapamıyorum ..kafam bozukk çok rabbim ol demedikten sonra olmuyor işte mucize kavuşma biliyorum ama yoruldum ..birdaaha aşılama yaptırmak istemiyorum o kadar hormon şans düşük tüp bbaby denesem..o da zor ya olmaz sa daha büyük yıkım ..ne olacak benim halim kızlar yaaa...
canım fsh ın yüksek değil..9 da gayet iyi bir sayı. ama nasıl 8 kalıyo anlayamadım canım..hsg falan çekildinmi hiç? henüz olmadın sanırım adet..bende anlıyorum adet karmpları farklı oluyo ama,birincide böyle olmadı şeklinde konuşan çok arkadaşım var belirtiler konusunda..farklı olabiliyo demekki..dur bakalım hemen bozma moralini..
ne kadar olumsuz düşünüyorsun canım ya
ne kadar kötü düşünce varsa yazmışsın hepsini
akıntım yok tutmadı diye bişey varmı melodicim hepsi ayrı bunu çok iyi biliyosun
bebeğin gelecek canım bugün olmazsa yarın.sen azimli kızsın fazla dayanamaz.6 7 eefa tüp yaptıranlar var bizim bu kadar yakınmaya hkkımız bile yopk
öpüyorum seni
bu arada topiğimizin 2.meleğide geliyopr
orkide vardı hatırlarsan yarın doğum yapacak
öpüyorum
güzel haberlerini bekliyoruz
canım benim çok saol iyi dileklerin içinnnn ..yakalıcam bebişi kaçılmaz anneden dimi ama :)ayy ya hadi bakalım hayırlı doğumlarrrr .sağlıkla gelsin meleğimiz ..zaman çabuk geçiyorrrr valla ..çok çok sevgilerimi ilet dualarım onunla ...msalıma ve oğlşunuda miss gibi öperimmmmmmm..hepinizi özledimm yaaaa..
buralardayım canım
sana cevap yazıyordum
topik topik geziyorum arada prşinden ama yakalayamıyorum
çok gezginsin çookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?