Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım etmezmiyimm ya ..nasıl yapcam fake bir adres açsam olur mu acep?sonra siz beni davet edersiniz

sorma ya ordan oraya geziyorum belirti manyağı oldum :)sen nasılsın tedaviye başlamadın mı daha yahu ?nevacım nasıl oda tüp baby için araştırma yapıyordu ..

kociş varikoselden ameliuyat olucak
onun keyfini bekliyoruz melodicim
tek taraflı 2.derece varikoselimiz var bilme okudunmu

neva kaan aydosa
ondada morfoloji 0 ya
genetik tahlil yaptırdı,sonuçları bekliyor
genetikte bozuksa tüpte bile şens az demiş dr
ama genetik iyi çıkarsa
önc ilaç tedavisi sonra tüp yaptıracak canım

canım etmezmiyimm ya ..nasıl yapcam fake bir adres açsam olur mu acep?sonra siz beni davet edersiniz

ay bunu duyduguma çok sevindim
yarımızın adresi fake zaten
aç söyle bana adını ben davet gödereyim sana
çok seviniriz gelirsen

canımmm çok sevindim..zaten biliyoruz sağlam yerleşti miniğin ama içinin rahatlaması ayrı bişey..ilaçlar çok ilginç canım benimde fmf ilacım 2 çeşit,biri ithal diğeri yerli..eczanelerde yerlisi daha çok denk geldi son bi kaç aydır yerlisini kullanıyorum,ve kendimi iyi hissetmiyorum bende..cumartesi bi atak yaşadım,pazar akşamına kadar geçti..bende ithalini arıyorum artık:)
inşallah bugünü ateşsiz geçirirsin canım..neyseki korkulacak bişey yok..babanız ne zaman geliyo bu arada:) yazık gelsin artıkkkk...
canım tedavi ayrıntın için teşekkürler,benimki 6,5 falan tuttu..seninki sandığımdanda uygun tabii en önemlisi sağlıımız..umarım önümüzdeki tedaviyle kavuşurum bebişime..

inşallah hepiniz hayırlı sonuçlar alırsınız canlarım benim..rabbim ol dedikten sonra herşey oluyor be güzelim. biz de bişey yok ama bebişte yok işte olmuyor yani ..yine şükürler olsun ki umudumuz var zamanı gelince hepimiz minnoşlara kavuşucaz :)

yok cnm kolay şeyler değil bunlar tabi ki endişe etmen düşünmen çok normal.bak benim başka bir arkadaşında menagon kullanılmıştı onada zararlıymış şimdi öğrendi ve tüp sonrası embriyoları çözülemedi bile.dr.çooook önemli bu olmazsa deme cnm lütfen şansımız her denemede azalıyo...inş. bu defa dr.un doğru tedaviyi uygular cnm..

Bubustan haber varmı merak ediyorum?
Kekecb canm rejim nasil gidiyor?gecen gun canin sıkkındı hersey nasil simdi?
vizontele nasil geciyor hamilelik?
badezuzum sanırım doktoruna gozuktun san ailac mi verdi nedir son durum?

slm güzel anneeee :)oh adaşım zuzun büyüyo maşaallah:)yok cnm ben daha gitmedim cuma gidicem ama landrach biraz tedavisinden bahsettiaret beyin.güvenirim landrachın görüşüne biraz tereddüt ettim.çünkü bende en önemli olan şey ilaç dozunun ayarlanması ondada pek değişiklik yapmıyomuş.bakalım hayırlısı olsun .ayyy koku almayamı başladın sen inş. hemen geçer ablamdan biliyorum evde yemek pişmiyodu onun yüzünden:))ya aslında şimdi erken ama isim düşündünüzmü bence kız isimlerinde yoğunlaşın içime kız doğuyo.sağlıklı olsunda zuzucuk :) isim kolay gerçi

canım merkezi değiştiremediğime göre doktora sıkıntılarımı aktarmak en mantıklısı heralde..inşallah söylemenin bi yolunu bulurum..
ya okulda beni herkes hamile sanıyomuş,öğrencilerde tabii..hepsi sormaya başladı ya dedim o nerden çıkyo e karnınız büyüdü demesinmi bi tanesi:)))) off dedim offff...göbek yapmışım.tam adet günümde bide...

anlıyorum canım,inşallah belirtilerin gebelikle alakalıdır..aşılamanın doğal yoldan çokta farkı yok ve ben tutmayan aşılamaları herhangi bir ay gibi düşünüyorum..sadece sayı artırılıyo,sperm hızlandırılıyo,ama aşılaması tutmayan doğal yolla gebe kalmış çok tanıdığım var..aşılama ilaçları 1 ay daha şansı artırıyo,ovülasyonu falan...ilişkiyi sıklaştırın canım..elbette umudumuzu kaybetmiyoruz,çok yıldığım oldu benimde(bu günlerde de öyleyim) ama denediğime göre umudum var demekki:) umarım bebişin seninledir..

evet cnm öyle aklına takılanı sor .dediğin gibi yüzlerce hamile kalmış hastaları var elbette işlerini iyi yapıyolardır.sadece biz biraz zor hastalarız.öğrencilerine yakında deseydin:)bende geniş giyinmeyi seviyorum tunik giyince hemen aa bişeylermi var diyolar.artık giyemez oldum açıklama yapmaktan sıkıldım...eşimin ailesi zaten hazırlar hemen geçen bir rüya gördüm diyorum daha ne olduğunu dinlemeden bebektir diyolar.grip oluyorum miğdem bulanıyo hamilesin kesin diyolar artık nefes alsam ona yorucaklar :)insanlar işi gücü bırakmış bizleri gözlemliyo :)

hayır canım aşılama ve ya tüp bebek olayı yok bende.normal yanı...ama dedıgım gıbı kahve leke geldı adet gördum sandım ama
tık yok bakalım hayırlısı olsun canım benım çok tşk ederım

ahhh canm yaa kıyamamm, hemen hemen her hamile kokulara hassaslık ve bulantı yaşıyor bi dönem ama şiddetleri çok faklı oluyor. benm ortağım sadece 1 hafta herşeyden tiksindi bir kez kustu o kadar. benm çok farklıydı.. yatağımın yanı başında leğen vardı uykumdan uyanıp el yordamıyla leğeni bulup gözüm kapalı çıkardığımı hatırlıyorum. günde 3-4 kez.. güzel güzel yemek yiyip ardından çıkarıp sonra sil başatan tekrar yemek yerdim :) kesinlikle midemi boş bırakmadım inatlaştım resmen, bunu yapmasaydım yaani yemeden içmeden kesilseydim ki şiddetli bulantısı olanlar hep ole olurmuş, hastanede serum takarlardı. su içemesende mutlaka zorla kendini. canm bulantıya iyi gelen şeyleri sıralayayım hemen;

sabah gözünü açtığın gibi yatağından daha kalkmadan 1-2 tane çubuk kraker ye
kahvaltı oncesi çok oyalanma miden bulanmadan gözünü yıkayıp hemen kahvaltı et. iki dilim kepekli ekmek beyaz peynir zeytin ve haşlanmış yumurta açık çay çok iyi gelir.
armut meyvesi bulantıya çok iyi gelir çantana birkaç tane koy aralarda mutlaka ye mideni sakın boş bırakma. şu sıralar deveci armutu çıktı bence süperrr
bulantı hisettikçe tuzlu ayran ve bir iki çubuk kraker
haşlanmış patates hayat kurtarıcı resmen ama benm gibi abartırsan kilo yapar unutma sakın
alışveriş merkezinde yada dışarda bulantı tutarsa ve bunlara uzak ise hemen en yakın sinema dan patlamış mısır al hemen midenin fazla suyunu aldığı için bulantıyı keser

cnam inşallah bu dönemi çok kısa bişekilde atlatırsın )

canmm yemek yapabiliyorum artık daha doğrusu bulantılarım gecer gecmez normal hayatıma geri döndüm insana benzedim :)) koku olayı hamilelikte çok enterasan bişey. ben mutfağa giremiyordum yemekleri annem yapıyordu bana tepsiyle yemeğimi getiriyordu. üstü başı kokmuşsa eger hemen üstünü değiştirmesini istiyordum. parfüm kullanmayı herkese yasaklamıştım. temizlik ürünleri falan kokulu parfümlü olanalar cıss.. sıvı sabunla elini yıkayan eşimi yanımdan kovmuştum. havalar güzeldi o zamanlar balkona çıkamıyordum alt kattaki komşu sigara içiyor diye. vee en ilginç olanı ben bunları eskiden duyduğumda saçmalık deyip ne şımarık kadınlar var derdim. yaşamadan algılanacak bişey değil ama kimse yaşaasın istemem çünkü her hamile böle deil çoğu bunu hafif atlatıyor. bir gün işlek bir caddade yürüyorum bir anda durdum ve bayılacak gibi oldum aynı anda herkesin kokusunu ayrı ayrı hisettim kimi sigara kokuyor kimi parfüm kimi ter.. diğer tarafta dönerci köfteci.. işlerimi halledemeden geri dönmüştüm :))

dew cim sana ve vizonteleye bir tavsiyem olacak, bu zamanlarda beslenme çok önemli tabiki ama fazlası çok gerekli değil. yeter ki taze katkısız hormonsuz şeyler yiyin o bile yeter. ama mesela bu zamanlarda çok tüketilen yada kendinizi çok zorladığınız şeylerden daha sonra tiksinme ihtimaliniz çok yüksek. o yüzden 3. aydan sonra size aslı daha çok lazım olacak süt yumurta yoğurt et gibi şeyleri yeme konusunda kendinizi zorlamayın. daha doğrusu canınızın çekmediği sizi cazip gelmeyen şeyleri yemekte ısrar etmeyin. ben ole bir hata yaptım eşimin de zoruyla hep süt içmeye calıştım şimdi nefret ediyorum zar zor içiyorum. o dönemde balık falan hiç tüketmedim allahtan ki şimdi bol bol yiyebiliyorum. yaani o bulantı dönemi o kadar enterasan ki o dönemde ilk kez gittiğim bir restoran vardı kapısının önünden gecerken bile tiksiniyorum, o dönemde tanıştığım biri var ne zman onu görsem o günler aklıma geliyor ve ıyyyy oluyorum hemen uzaklaşmak istiyorum :)))

Landrach canım yazdıklarına o kadar çok güldüm o kadar çok hoşuma gitti ki anlatamam, insanın mide bulantısı da hoşuna mı gider demeyin, nasıl özendim anlatamam.İlerde sizlerden öğreneceğimiz çok şey var kızlar, tevsiyelerinize gerçekten çok ihtiyacımız olacak. Landrach şu anlattıkların bile kafamın bi köşesinde yer atti benim. İnsan yaşamadan hiç bir şeyi bilemiyor gerçekten. Yeni hamile kalan arkadaşlarıma, Dewciğime ve vizonteleye bulantısız bir hamilelik diliyorum. Darısı bizlerin de başına, sıradayız ve mide bulantılarımızı dört gözle bekliyoruz...

Bubustan haber varmı merak ediyorum?
Kekecb canm rejim nasil gidiyor?gecen gun canin sıkkındı hersey nasil simdi?
vizontele nasil geciyor hamilelik?
badezuzum sanırım doktoruna gozuktun san ailac mi verdi nedir son durum?

canlarım sizlerin dedikleri benim için çok önemli o yüzden baştan okudum okudum öyle yazayım dedim.
valla bana kızacaksınız biliyorum ama hale test yapmadım inadım inat çünkü hafif ağrılarım var her an olacak gibi hissediyorum o yüzden boşuna yapmak istemiyorum bazen benim böyle uzun gecikmelerim oluyordu.

cuma gününe kadar beklemeye söz verdim. o güne kadar olmaz ise kesin yaparım zaten artık bende duramam.
göğüslerim dışında belirti sayabileceğim bişey yok.
hayırlısı olsun bakalım...sizlerin enerjisine çok güveniyorum. sizi seviyorum öptm...

ay sen bizi oldurcen kızım catlicaz vallaha :))))) hayirlisi insallah bubuscum senin bu halini landarchın hamile kalmadan onceki halin ebenzetiyorum o da hep dedi dogal yolla kalacagim kalacagim dedi durdu azim etti ve kaldi sende oyl eolacaksin gibime geliyor hadi hayırlısı insallah

canm valla iraden ve azmin karşısında eğiliyorum, ben hiç böle olamadım hep aceleci hep meraklı bir tip olmuşumdur. inşallah bu sakinliğin arkasında hamilelik vardır, belirtilere takılma aynı regl sancısı gibi olur. ama eger hamileysen şuanda idrar testinde şıp diye çıkar çünkü gecikme var ayyy heyecanlandım yinee

sabrın sonu selamettir inş. diyelim o zaman:) gerçekten senin tedaviye gerek kalmadan hamile kalacağına inanıyorum.bu ay olmazsa diğer ay senden ve leeden böyle bir enerji alıyorum.

Hadi bakalım o zaman cumaya kadar merakla beklicez seni canım. İçime senin hamile olduğun doğuyor walla eğer göğüs ağrın varsa ve adet öncesi kasık ağrısı gibi ağrıların da varsa daha ne olsun güzelim yaaa, umarım beklemene değecek güzel haberi alırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…