kesinlikle ısrar olarak algılama
ama masalın bebeği o kadar tatlıki
boy boy fotoları var merak etmiyomusun kız
masalınki tosun paşamız
şimödide prensesimiz geliyor işallah
hasretinkide bugünlerde
şimdi yopiğe gidip onada yazıcam
bakalım tam günü ne zamanmıiş
normal sanırım onunki
haber versin bize
sorma ya ordan oraya geziyorum belirti manyağı oldum :)sen nasılsın tedaviye başlamadın mı daha yahu ?nevacım nasıl oda tüp baby için araştırma yapıyordu ..
canım etmezmiyimm ya ..nasıl yapcam fake bir adres açsam olur mu acep?sonra siz beni davet edersiniz
Kızlar selam hepinize,
cok sukur degerim hemen hemn 3 katina cikti 897.30 :))) minigim istikrarli gidiyor :) cuma tekrar kan testi var 15000u gormek istiyor doktorum...ateslere gelince kesinlikle igne ile ilgili olduguna kanaat getirdi,birde yerli igne ithal igne durumlarindan olabilir cunku soyleki ben progesteron denen bir marka kullanıyordum onu kullnırken 5gun hafif ates olmustu gecmisti o igneler bitince bana yerli progestan yada proginex verdiler ve atesin o yeni ignelerle geri geldi ondan oldugundan supheleniyor doktor simdi 5 gunluk ithal igne bulduk bri sekilde insallah oyledir bu aksam ateslenmem bakalım...zaten biraz daha dayan keseyi gorelim igneleri kesebiliriz dedi yani oyleee 10.haftalara kadar devam ettirmeyecek anladigim kadariyla.....
Iste benden son durumlar boyle kizlar....
kociş varikoselden ameliuyat olucak
onun keyfini bekliyoruz melodicim
tek taraflı 2.derece varikoselimiz var bilme okudunmu
neva kaan aydosa
ondada morfoloji 0 ya
genetik tahlil yaptırdı,sonuçları bekliyor
genetikte bozuksa tüpte bile şens az demiş dr
ama genetik iyi çıkarsa
önc ilaç tedavisi sonra tüp yaptıracak canım
canım boşuna kuruntu yapmıyorum dimi yaaa...bana hergün hem gonal-f hem menegon verdi..tamam zaten topu topu 9 yumurta sayılıyo ama 2 tanemi embriyo oluşur..1 tane dondurulmuşum olsaydı fenamıydı şimdi.birde ilaçlar çikolata kistlerini büyütüyo..önceki tedavimde 1 ay öncede d.k.hapı başlatıştı mesela,bu sefer muayeneyi kendisi yaptı baktı rezerv az vermedi mesela..ama yani ne yapacağını biliyodur diye sormaktan çekiniyorum ben...ama doğru söylüyodun her deneme bizden götürüyo...
Bubustan haber varmı merak ediyorum?
Kekecb canm rejim nasil gidiyor?gecen gun canin sıkkındı hersey nasil simdi?
vizontele nasil geciyor hamilelik?
badezuzum sanırım doktoruna gozuktun san ailac mi verdi nedir son durum?
yok cnm kolay şeyler değil bunlar tabi ki endişe etmen düşünmen çok normal.bak benim başka bir arkadaşında menagon kullanılmıştı onada zararlıymış şimdi öğrendi ve tüp sonrası embriyoları çözülemedi bile.dr.çooook önemli bu olmazsa deme cnm lütfen şansımız her denemede azalıyo...inş. bu defa dr.un doğru tedaviyi uygular cnm..
canım ya hsg çekildim sağ tüp kapalı gözüküyordu ..gittim haziranda laparoskopi oldum tüplerim açık ..6 ay geçti üstünden yine bebiş yok ..aşılama yaptık işte bu ayda 9 yumurta gözüküyordu gelişen daha sonra bir tanesi kayboldu 11 mm di belkide göremedi doktor bilmiyorum ..farklı oluyor regli olacağını anlıyor insan .umudumu tabbiki kaybetmiyorum bir yumurta bir sperm olduktan sonra neden olmmasın ki denemeye devam :))))))))pes etmek yok sadece demoralize oluyor insan stres oluyor yine iğnler ,ultrason kontrolleri,bekleyiş sonunda pozitifi görsek inşşallah hiç önemi kalmıyacak bunların eminim..hepimizin göbişleri bebişle dolsun inşallah..
canım merkezi değiştiremediğime göre doktora sıkıntılarımı aktarmak en mantıklısı heralde..inşallah söylemenin bi yolunu bulurum..
ya okulda beni herkes hamile sanıyomuş,öğrencilerde tabii..hepsi sormaya başladı ya dedim o nerden çıkyo e karnınız büyüdü demesinmi bi tanesi:)))) off dedim offff...göbek yapmışım.tam adet günümde bide...
canım, aşılama veya tüp sonucumu bekliyorsun? kahve rengi kahve telvesine benzer akıntı ben hamileliğimde yaşamıştım regli dönemi sırasında olmuştu ve reglim olmamıştı sonrasından hamile olduğumu öğrenmiştim.inşaallah seninde hamilelik belirtisidir.eğer regl olursan mutlaka bir dr.a gidip bu durumunla ilgili bilgi al.hadi inşaallah hayırlı haberlerini yazarsın bize)
arkadaşlar merhaba;
ben acayip mide bulantısı yaşıyorum sormayın
hiç bir şey yiyemiyorum.
sadece meyve yiyebiliyorum çok şükür.
yemek olarak hiç bir şey yiyemiyorum.
yoğurt ekmek tamam.
suda içemiyorum.
kendimi aç hissediyorum ama yiyemiyorum.
doktor bunun ilk 3 ay normal olduğunu söyledi.
çalışıyorum da bir riskim yok ama hep çalışan hamile olmak istemiştim
nasip oldu çok şükür şimdide ya çalıştığım için bebeğime bir şey olursa
korkusu yaşıyorum oturduğum yerden hiç kalkmamaya çalışıyorum.
landarch tavsiyelerine ihtiyacım var.
Canim evini gule gule kirlet :) ohhh ne guzel oluyro diymi ev temiz olunca mis gibi.....landarch yemek yapabiliyormusun?yani migden filan bulanmiyor artik diymi?gecen gun annem sogan kavuruyormus ay ban abir koksun o soganlar birde balik yapmis tutturdum bu balik bozuk diye hehehe annem guldu hicbirseyi yok hadi ordan diye.... :)))))ben zaten koku konusunda cok hassasımdir bulundugum ortamdaki kokulari acayip airt ederim ve cok fena olurum normal halim bu sanırım bu konuda biraz cekecegim var :)))
Akraba gunu iyi gecti guzelim nasil olsun kakara kikiri :))) sanırım kuzenimin karisida 2.ye hamileymis hepimize ure geldi diye geyik yaptik bol bol anacim milletin ustunede kocalarinin ceketi dusuyor hamile kaliyorlar tovbe tovbe...
Bu arada annenin tahlillerden varmi ses seda?
canm seni çok iyi anlıyorum biliyorum negatif testi görmek ne kadar sinir bozucu ve ardından adet olmak.. ama kan tahlili gbi deil ki idrar testini birtek sen biliyorsun wc gibi tamemen izole bir yerde yapılıyor. erken öğrenmekte fayda var canm şöle düşün hamilesindir adetin gecikmiştir ve yerleşme kanaması olur sen adet oldun sanırsın kendine dikkat etmezsin idrar testi yapmak aklına bile gelmez falan filan.. hazır gecikmişken idar testi yapmakta fayda var tatlım. dualarım seninle inşallah hamilesindir
canım benim seni okadar iyi anlıyorum ki, inan bi ara banyomda idrar testinden geçilmiyodu, stok yapmıştım, her çarşıya çıktığımda alıyodum farklı farklı markalar, her adet döneminde en az 3 tane yapıyodum, hele bi de gecikmemei oldu, hergün sabah ayrı akşam ayrı yapıyodum, nasıl büyük bi hayal kırıklığı anlatamam, kocam görmesin diye saklıyodum bide negatif sonuçları :) Kızıypdu çünkü kafayı yedim diye...Haklısın çok zor, çok yaşadık negatifleri ama bi umut işte beklemek istersen bekle canım tabi ama çarşambaya kadar gelmezse lütfen en geç çarşamba günü yap testini, çok heycanlıyım senin adına, Allah dualarını kabul eder inşallah güzelim. Artık sabrımız kalmadı haklısın ama dayanmak zorundayız, elbet vardır bi zamanı, gelicem miniklerimiz, bulacaklar bizi ama biraz naz yapıyo keretalar :) :) :)
arkadaşlar hepinize tebriklerinizden dolayı çok teşekür ederim.
landarch tahlil sonuçlarımı gösterdim doktora hepsinede bağışıklığım varmış
güzel bir problem yok dedi.
bubuş canım bende hamile kaldığımda adet günümün geçmesinden başka hiçbir belirtim olmadı canım.
yok göğüs şişmesi yok kasık ağrısı, yok su gibi akıntı hiç söylenen belirtiler olmadı canım.
bence günün geçmiş bir test yap.
herkese merhaba..
sohbet koyuymuş bu gün ahfat sonu araki bulasın..
vizontelecim böyle düşünmen doğal ama burda avaz avaz bağırabilirsin,hepimiz ayrı mutlu oluruz canım..ben kendi adıma söyliim kimsede gebelik olmayınca ya bu dert ciddi bi dert bi benim değil başkalarınında olmuyo diye düşünüyordum,ama şimdi arka arkaya olunca demekki çokta imkansız değilmiş diyorum..olaya böyle bakıyorum yani..senin mutluluğun bizim mutluluğumuz canım,ballandırabilirsin biz ağzımızı ayırır okuruz:)))
landarch canım adet oldum,bugün ilk günü sayılır,nasıl korktum ağrım olursa bütün gün ayaktayım bide soğuk diye...valla çok şükür dilimi ısırayım gayet sakin gidiyo:) bak senin hislerine fazla güvenmeye başladım havaya sokma beni..tedaviye kaldı 28 gün:)) evime dönüyo olmakta ayrıca mutlu ediyo,içimden diyorum belki bu düzeni bekliyo bebiş gelmek için...Allahım nolllurrrr....
bubuş canım hadi inşallah pozitiftir canım..nolur yapsan sanki çarşambaya kadar kıvrandırma,dew in stresi bitti sen geldin:))))))))
madem beklemek istiyosun bekle ama çok umutluyuz bilesin..dew e gönderdiğimiz enerji bu sefer sana canım...
bende kullandım bir kaç ay cnm sonra hamilelik düşük 2.kez derken bıraktım şimdi tekrar başladım.evet o yumurta küçük bile olsa kaliteli olmasını sağlıyomuş.dediğim gebi bizim gibi olanlarda az dozla biraz daha uzun zamanda büyütmek gerekiyomuş..bunu hangi dr.uygularsa ona gidicem.bakalım hayırlısı olsun hepimiz için cnm:)
bu arada benide''al bastı''sırada kim var:)bubuuuuş senden ümitliyiz haberin olsun
BUBUŞ naptın yaaaa, geldi mi kırmızılar.... Ayyyy gelmediyse yarın bi test yap canım lütfeeeeeen, walla aklımdasın ve burdan bombayı patlatacaksın gibi geliyo bana.... Bu arada ben de regli olmadım, bugün olmam gerek. Belirtilerim var...Amaaaan zamanında gelsin de tedavi öncesinde sorun çıkmasında hiç sorun değil, üzülmem bile hasta olduğuma... Şuraya bakın yaaaa hasta olduğuma bile sevinir duruma geldim walla ....
Bubustan haber varmı merak ediyorum?
Kekecb canm rejim nasil gidiyor?gecen gun canin sıkkındı hersey nasil simdi?
vizontele nasil geciyor hamilelik?
badezuzum sanırım doktoruna gozuktun san ailac mi verdi nedir son durum?
canlarım sizlerin dedikleri benim için çok önemli o yüzden baştan okudum okudum öyle yazayım dedim.
valla bana kızacaksınız biliyorum ama hale test yapmadım inadım inat çünkü hafif ağrılarım var her an olacak gibi hissediyorum o yüzden boşuna yapmak istemiyorum bazen benim böyle uzun gecikmelerim oluyordu.
cuma gününe kadar beklemeye söz verdim. o güne kadar olmaz ise kesin yaparım zaten artık bende duramam.
göğüslerim dışında belirti sayabileceğim bişey yok.
hayırlısı olsun bakalım...sizlerin enerjisine çok güveniyorum. sizi seviyorum öptm...
canlarım sizlerin dedikleri benim için çok önemli o yüzden baştan okudum okudum öyle yazayım dedim.
valla bana kızacaksınız biliyorum ama hale test yapmadım inadım inat çünkü hafif ağrılarım var her an olacak gibi hissediyorum o yüzden boşuna yapmak istemiyorum bazen benim böyle uzun gecikmelerim oluyordu.
cuma gününe kadar beklemeye söz verdim. o güne kadar olmaz ise kesin yaparım zaten artık bende duramam.
hayırlısı olsun bakalım...sizlerin enerjisine çok güveniyorum. sizi seviyorum öptm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?