ay sen bizi oldurcen kızım catlicaz vallaha :))))) hayirlisi insallah bubuscum senin bu halini landarchın hamile kalmadan onceki halin ebenzetiyorum o da hep dedi dogal yolla kalacagim kalacagim dedi durdu azim etti ve kaldi sende oyl eolacaksin gibime geliyor hadi hayırlısı insallah
estağfurullah cnm ne demek.. aslında bende çok merak ediyorum ama nedense artık duygularım mı köreldi bilmiyorum daha sakinim.canm valla iraden ve azmin karşısında eğiliyorum, ben hiç böle olamadım hep aceleci hep meraklı bir tip olmuşumdur. inşallah bu sakinliğin arkasında hamilelik vardır, belirtilere takılma aynı regl sancısı gibi olur. ama eger hamileysen şuanda idrar testinde şıp diye çıkar çünkü gecikme var ayyy heyecanlandım yinee
bende çok inanıyorum cnm bu kürlerden cok sonuç aldığım için güvenip arttı. benim bacaklarımın üst kısımlarında kılcal damar çatlaması var. artık rengi iyice koyulaşmaya başlamıştı. lazere gitmeyi düşünüyordum artık. ama nar havuç vs. suları içmeye başlayalı renkleri iyice azaldı. ben vücudumda kan dolaşımının düzeldiğne inanıyorum. dolayısıyla rahimdeki kasılmalar ağrılarda bitti. bu benim gibi ağrı çeken biri için mucize.sabrın sonu selamettir inş. diyelim o zaman:) gerçekten senin tedaviye gerek kalmadan hamile kalacağına inanıyorum.bu ay olmazsa diğer ay senden ve leeden böyle bir enerji alıyorum.
Hadi bakalım o zaman cumaya kadar merakla beklicez seni canım. İçime senin hamile olduğun doğuyor walla eğer göğüs ağrın varsa ve adet öncesi kasık ağrısı gibi ağrıların da varsa daha ne olsun güzelim yaaa, umarım beklemene değecek güzel haberi alırsın canım.
yaaa( bende sizi meraklandırmak istemiyorum ama ya yoksa ama bi taraftanda sunu düşünüyorum yoksa ve beynim hamileliğe şartlanıp adetimi geciktiriyorsam. bunun içinde aslında hemen test yapmam lazım ama elim gitmiyor bir türlü ((
cnm senin ve landarchın duaları cok özel şu anda lütfen beni unutmayın..
inşallah bende landarchın peşinden giderim..hayırlısı tatlım
seninde değerine çok sevindim bu arada minişimize maaşallah sıkı sıkı tutunmuş anacığına.
ateşininde sebebi en azından belli oldu buda iyi bir gelişme. inşallah etkisi olmayan iğnelerden bulursunda rahatlarsın benim hiç yok bu şekilde tanıdığım cnm.
estağfurullah cnm ne demek.. aslında bende çok merak ediyorum ama nedense artık duygularım mı köreldi bilmiyorum daha sakinim.
annem bile bilmiyor daha geciktiğimi. dün çantama koymak için çıkardığım pedi yatak odamda unutmuşum annemde dün bana geldi onuda görmüş o beni şu anda adet sanıyor :))) eğer hamileysem acayip sürpriz olacak.
bende çok inanıyorum cnm bu kürlerden cok sonuç aldığım için güvenip arttı. benim bacaklarımın üst kısımlarında kılcal damar çatlaması var. artık rengi iyice koyulaşmaya başlamıştı. lazere gitmeyi düşünüyordum artık. ama nar havuç vs. suları içmeye başlayalı renkleri iyice azaldı. ben vücudumda kan dolaşımının düzeldiğne inanıyorum. dolayısıyla rahimdeki kasılmalar ağrılarda bitti. bu benim gibi ağrı çeken biri için mucize.
senin içine kurban inşallah cnm
adet öncesi 2 gün boyunca sağ kasığımda ani kramp şeklinde ağrım oldu sonra geçti
ama hiç yaşamadığım için hamileliği bilemiyorumki nasıl değerlendirmek lazım.
inş cnm beklediğme değsin lütfennnnn
Kızlar yardiminiza ihtiyacim var bana bu ithal progesteron igneler iyi geliyor turk olanlar beni mahvetti izmirde cok arastirdik yok istanbulda bildiginiz buyuk ecza deposu varmı yurt idsi ile calisan eger bulursam super olacak birileri ile temesa girmem bile benim icin buyuk adim.Varmi tanidiginiz bildiginiz bir yer?
Canım benim yaaa walla yok ki benim de bi tanıdığım bildiğim bu konuda bize yardımcı olsun, umarım bulursun bu ithal ilaçları canım da kurtulursun şu ateşten.
Canimcim simdilik cozumledim cok sukur istanbuldan bulduk ilaci,artik son postaymis bu gerisi kesinlikle yokmus vallaha benim gibi alerjik reaksiyon yasaynlar icin aradaki fark o kadar buyuk ki oksuruk kesildi diyebilirim o kadar faneydiki oksurugum geceleri uyutmuyordu misler gibi uyudum aksam ayrica ates dun cok hafif ateslendim ve 1 saate gitti vucudumdan yani aradaki fark buyuk....sagol guzelim yinede ilgin icin...
gulem adetin az olması 2 günde bitmesi kesinlikle bir kıstas değil.
benim son adetlerimde az olup hemen bitiyordu.
bende kesin bir problemim var, ilaçlar beni bozdu diyordum.
ama şükür yanlış düşünmüşüm bunlara takılma canım.
kızlar birde aklıma geldi ben eylül ve ekim adetimden sonra kasık çektirme olayını yaptırmıştım.
fydası oldumu bilmiyorum.
deneyebilirsiniz.
canım ya gerçektenmi?ben bunu tüp bebek doktorumada sormuştum hep..çok az oluyo adetim diye o da senin dediğiin gibi bu bi kıstaa değil dedi ama hiç 2 günde bittiğide olmamıştı.birde 28 günde geldi..çatlıycam ben yaa...offfffffffffffffffffffffffffffffff....
progesteron testi yapıldı sonuç 0.1-0.84 çıktı.bu ne demek bana yardımcı olur musunuz??
bir yıldır hamile kalamıyorum teşhis amaçlı bakıldı.
gulemcim guzelim bende aynen senin gibi dusunuyordum ben varya cok geceler bilirim uyanip aklima menapozu getirdigim dayanamdim doktoruma sordum dediki kesinlikle kistas degil kafana takma dedi bu sekilde yillar yillar devam eden varmis sana tavsiyem bu fikri kafandan uzaklastirman ama seni acayip iyi aliyorum ben varya transfer sonrasi bir gece bir uyandim aglamakli oldum allahim bu defa tutmazsa bir yil daha atacak ya menapoza giersem diye onun uzerine sordum doktora hayir dedi sakin canini sıkma guzelim.....
canım 2 gün yaaa.2 günde bitti..evet 3-5 ay adet olamayanda hamile kalabiliyo,mümkün görünmeyen mucizelerle dolu hikayeler okuyorum hep..ama hiç olumlu umutlu değillim ben..adet öncesi sendromum geçmedi resmen.midemden çok rahatsızım ayrıca,oturarak uyuyorum 1 haftadır..yani kafamdan hiç güzel bi senaryo geçmiyo canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?