nasılsınız kizlar ?
bir cirpida okudum hepinizi. siz kisa suruyor demissiniz, ya biz de uzun olmasindan sikayetciyiz. benim 7-8 gunu buluyor. oncesi de 2-3 gun usutmussem karin-bacak agrisi olur. sonra kocam ayin yarisi zaten off'sun diyor. sizin durumu gorunce hakli oldugunu farkettim.
biz ne pinpirikliyiz yahu, kisa normal miymis derken uzun olanin icine kurt dusurdunuz
bu gunler izmirde hergun yagmur, nasil mutlu oluyorum :)
hava mis gibi, sakir sakir yagmur yagiyor, isyerinde cikip bakiyorum disariya. ah diyorum evde olsam, bir battaniye, kakaolu ilik sut, uzansam kanepeye uyuklasam. haftasonlari evden cikmiyorum, oyle bir evcimen oldum.
dew, lee, landarch, piraye, gulem, bubus, vizontele, badezuum, unuttugum biri var mi ?
hersey gonlumuzce olsun. cok isim var bugun, guzel haberler yazin, ben arada okurum
günaydın dew nasılsın canım seni hatta görüyorum)
canım 2 gün yaaa.2 günde bitti..evet 3-5 ay adet olamayanda hamile kalabiliyo,mümkün görünmeyen mucizelerle dolu hikayeler okuyorum hep..ama hiç olumlu umutlu değillim ben..adet öncesi sendromum geçmedi resmen.midemden çok rahatsızım ayrıca,oturarak uyuyorum 1 haftadır..yani kafamdan hiç güzel bi senaryo geçmiyo canım...
nasılsınız kizlar ?
bir cirpida okudum hepinizi. siz kisa suruyor demissiniz, ya biz de uzun olmasindan sikayetciyiz. benim 7-8 gunu buluyor. oncesi de 2-3 gun usutmussem karin-bacak agrisi olur. sonra kocam ayin yarisi zaten off'sun diyor. sizin durumu gorunce hakli oldugunu farkettim.
biz ne pinpirikliyiz yahu, kisa normal miymis derken uzun olanin icine kurt dusurdunuz
bu gunler izmirde hergun yagmur, nasil mutlu oluyorum :)
hava mis gibi, sakir sakir yagmur yagiyor, isyerinde cikip bakiyorum disariya. ah diyorum evde olsam, bir battaniye, kakaolu ilik sut, uzansam kanepeye uyuklasam. haftasonlari evden cikmiyorum, oyle bir evcimen oldum.
dew, lee, landarch, piraye, gulem, bubus, vizontele, badezuum, unuttugum biri var mi ?
hersey gonlumuzce olsun. cok isim var bugun, guzel haberler yazin, ben arada okurum
gunaydin cnm iyiyim sen nasilsin? gulemcigimin endislerini okuyordum :) ilk defa ateslenmedim tamamen farkli marka ilacmis durumum saka gibi :)
şu gülemi elime geçirsem bir güzel pataklıyacağım)) yaa şimdide 2 gün regli sürdü diye kendisini menopoz durumuna sokacak.canım benim arkadaşların ve dr.ların dediğine göre bu menopoz için kıstas değil.bir ara benim fsh tavan yapmıştı ve reglm 35 gün geçmiş ben hala regl olamamıştım.buradan devlet hastanesinden bir bayan dr. sonuçlara göre ve beni hastası olarak hiç tanımıyor bana menopozsun demişti.offff ne ağlamıştım ve ben henüz bebeğime kavuşmamışken bu nereden çıktı dedim.asıl beni tedavi eden bursada ki dr. aradım.apar topar yanına gittim.bana dediği menopoz teşhisi öyle 2 günlük regl sürmesi veya 35 gün gecikmesiyle konulmaz.tüp gereken tahliller yapılır aile geçmişin araştırılır.seni hastası olarak ben tanıyorum.menopoz değilsin . o kadar hormon ilaçları almışsın tedaviler bunlar hormonları etkiliyor.regl günü ve sayısını değiştirebiliyor. sende aynı şekilde aldığın ilaçlar o ayki yaşadıkların hormon düzeyini değiştirebiliyor.tamda tedavi arefesi bunları kafandan at lütfen. ben sana demiştim sen eşinle bir araya gel bak kendiliğinden hamile kalırsın.mide içinde kudret narı gerçekten işe yarıyor.birde çiğ patates aç karnına ye bunu kür şeklinde uygula eşimde denemiştik iyi gelmişti.ama öncelik bir dr.a gitsen en azından nedenini öğrenirsin.
cerenm bende landrach gibi cmrt.kar yağmasını bekliyorum.dışarıda kar topu oynayasım geldi))
şu cumayıda bu kadar sabırsızlıkla beklediğimi hatırlamıyorum,bubuş umarım cuma günüde geçiştirmezsin.) hamilesin güzelim sen )
kızlarrr selammmmmmmmmmmm :)dew iyi olmana çok sevindimmm tatlımm hadi bakalım güzel günler yakında ..landarc canım kuzeyimiz tepiklemeye başladımı ?öpüorum ikinizide..bubuş bende çok heyecanla bekliyorum bir süprizde senden gelsinn.vizontele çok sevindim bebişşin geşmiş süpriz yapmışş..maşallah size ..güzel bir hamilelik geçirin hepiciğiniz :)pirayecim ya aşılamadan ne kadar adet oldun acaba meraktayım bende binim kırmızılar geldi gelecek gibi bugün 11.günümbakalım neler olacak?
ewet canm bizde kronik bir pimpirikllik söz konusu, belki yaşadıkalrımız yüzünden belki de tesadüfen birbirine benzeyen kadınlar burda toplanmışız :))
canm bende biran once kar yağmasını bekliyorum, buralarda daha doğrusu yaşadığım ewde dağ manzarası var ve kar yağdığı zaman görsel bir şölen oluyor. çok yağarsa yollar kapanırsa ohh yan gelip ewde sıcacık yatmak harika oluyor. canm bugun işlerin su gibi gecer inşallah, öptmmm..
bubus seni aşağıda görüyorum ve aderenalin salgılanıyor vucudumda :) ne durumdasın??
tatlım vallaha tam girdim biraz okudum msjımın yarısını yazarken iş çıktı kapatmak zorunda kaldım.
test test başımın etini yediniz alın size test hiçbişey cıkmadı 12 ye doğru yaptım.((
burdaki arkadaşım cok ısrar etti çıkarmı dedi dedim varsa kesin cıkar eczane cok yakın şirkete bizim de bi çaycımız var mutfakta hep oturup dertleştiğimiz için herşeyimize şahit. sanki bizden gibi yazık gitti eşine alır gibi test aldı geldi. :))) çok güldük
neyse yaptım sadece tekkk çizgiii her zamanki gibi(( sonrada iyi oldu diye düşündüm. çünkü hiç olmazsa kafamda bu ihtimal kalkınca adetimide daha fazla geciktirmem. ama neden gecikti bu kadar yaaaa sinir oldum.. çokda fena duygusalım bu 2 gündür ağlamak istiyorum böyle rahat rahat... bi aksaklık olmasıda pek muhtemel değil çünkü yumurtlama belirtileride oldu. yumurtlamasam gecikirdi o zaman kist falanmı oluştu acaba....neyse bekliycez artık belki gece falan olurum....
sizi cok seviyorummm....
Tek çizgi mi? hay Allah, ama en azından öğrenmiş oldun canım dediğin gibi, ümitlerimiz başka bahara :) ben de adet oldum gibi, acayip bir kasık ağrım var, hafif lekelenme de başladı, şöööle iice bi sökülse de rahatlasam, gecikince de insan sinir oluyo neden gecikti diye. Ayyy walla kukularımızla kafayı yedik, aklımız fikrimiz kukularımızda hahahahaha..... Ayyy çok güldüm, sanırsam kafayı yiyorum hahahaha
evt ben zaten cok bişey hissetmediğim için pek ihtimal vermiyordum. ama olmayınca da insanda sinir stres yapıyor. bugün eve gidip şöyle rahat bi akşam geçirmek istiyorum. ben nedense ocak ayına odaklanmıştım zaten cok sarsılmadım. yinede olsa fena olmazdı tabi :)))
olsun allah sağlık versinde bi zaman olacak inş.
slm kızlar..evet bana çok kızdığınızı biliyorum ama yapı işte...benim midemden 2 yıl önce parça alındı ve mide tabakasının bozulduğunu söyleyip korkuttular beni..işte ilerde kötü hastalık olabilir gibi...başka bi doktorda evet önemli bi bulgu ama korkma illa öle diye bişey değil dedi..evet o zaman rahatlamıştım ama her midemde ağrı hissettiğimde fena oluyorum,hayattan kopuyorum resmen..zaten fmf yıpratıyo..e adet olunca o da normal olmayınca ben çöküveriyorum işte...neyse az önce doktordan çıktım.bu tabakadan konuştuk,içimdeki korku hiç geçmiyo falan dedim..2-3 yıla bir endoskopi olacaksın ama bu korkuylada yaşama,bence bişey olmaz,çok sık rastlıyoruz dedi..ilaç verdi,zaten günlerdir kullanıyorum..şimdi yoldayım bu arada..önümden tatlı bi bebek bana bakıyo:)
bubuşum üzüldüm canım,ama illaki bi gün müjdeyi vereceksin..bende ocağa odaklandım sende hep 2012,ocak dedin durdun..belkide 1 ayı var kuzunun:)
piraye çok güldüm yaaa..manyakmı bu demişlerdir otobüsteyim:))))) canım adet oldunmu yani..2 gün gecikti deyince atlayacaktım bende..neyse canım hayırlısı diyoruz yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?