ya bubuss yaaa
biz birbirimizi gaza getirip iyi mi ediyoruz bilmem, uzuldun mu canım cok ? ben uzuldum hızlandık ya, hep guzel haberler pespese gelecekti ya, oyle saniyordum.
ama caycı harikaymis, adamcagiz unutmaz hayatta.
bazen oluyor degil mi ne alaka dedigin insanlar hayatina dahil oluveriyor hic ummadıgın anda. bizden biri oluveriyor.
bizim de bir kargocu var, oyle konusurken kac yıllık evlisin dedi, e 6 yıl oldu dedim. cocuk yok degil mi dedi, beceremedik onu diye cikiverdi agzımdan. sonra amaaan dedi, biz de oyle, biz tunceliliyiz dedi, butun kardeslerimin 5'er 10'ar cocuklar, biz tedavi tedavi bir taneyi 10 senede yaptik dedi, gulustuk.
Tek çizgi mi? hay Allah, ama en azından öğrenmiş oldun canım dediğin gibi, ümitlerimiz başka bahara :) ben de adet oldum gibi, acayip bir kasık ağrım var, hafif lekelenme de başladı, şöööle iice bi sökülse de rahatlasam, gecikince de insan sinir oluyo neden gecikti diye. Ayyy walla kukularımızla kafayı yedik, aklımız fikrimiz kukularımızda hahahahaha..... Ayyy çok güldüm, sanırsam kafayı yiyorum hahahaha
EVETTTTTTTTTTTTT ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM SONUNDa :)
kızlar artık daha iyi olmaya çalışıcam,işte bişey hissedince insan panik yapıyo,ee elinde bi çocuk olsa düşünmeye vaktin olmaz diyen kişiler oluyo hep..fuul bebek muhabbeti yapan arkadaşlarım..bilmiyolar tabii...neyse hayırlısı..şu kudret narını kendisi yapan bi akrabam var,ondan istemeyi düşünüyorum,eğer olmazsa aktardan alırım..tedaviye kadar yerim..
bu arada adetim bi damla falan yine geldi..dedim ya adet öncesi durumum geçmedi diye,aynı öyleyim,durup durup gelecek heralde,hiç böyle olmamıştı..
kekecb canımcım harikasın..5 kilo süper...canım sen fit bi anne olacaksın valla..ohh doğurunca form derdinde olmayacak:)))
Kızlar herkese günaydın, gülem canım doktora gitmişsin artık kendini fazla strese sokma lütfen, tabi ihmal edilecek şey değil sen 2 sene de bir mutlaka rutin kontrollerini yaptır ve olumlu düşün canım, umarım ağrıların bir an önce geçer.
bubuş canım benim ben hala daha senin doğal yolla hamile kalacağına inanıyorum, bu ay olmadı maalesef hepimizin umutları ocağa kaldı... Adet görmeye devam ettikce umudumuz hiç bitmeyecek.
Kekecb maaşallah yaaaa, harika gidiyosun walla, 5 kg çok ii... umarım kilolar gittikçe herşey yoluna girer de sen de doğal yolla hamile kalanlardan olursun canım tez zamnada.
Bu arada ben adet oldum dün, ocaktaki adetimle İstanbul ylollarına düşücem nasipse, umarım stres yapmam da tam vaktinde gelir adetim ocakta da.Bu adetim ağrılı geçiyo çok, belim kasıklarım başım her yerim ağrıyo... Neyse şikayet etmek yok, buna şükür.
Bi hamile haberi gelmiş... Çok sevindim blackwoman. Allah tamamına erdirsin. Neydi aşılama mı yaptırmıştın, hatırlayamadım çok.
Güzel annelerimiz nasılmış bugün bakalım, Landarch nasıl gidiyo son durumlar, Kuzey oğlumuz kaç kilo olmuş... Son doktor havadislerini bekliyoruz canım. DEW keseyi ne zaman görücez canım, sen nasıl hissediyorsun kendini
Kızlar herkese günaydın, gülem canım doktora gitmişsin artık kendini fazla strese sokma lütfen, tabi ihmal edilecek şey değil sen 2 sene de bir mutlaka rutin kontrollerini yaptır ve olumlu düşün canım, umarım ağrıların bir an önce geçer.
bubuş canım benim ben hala daha senin doğal yolla hamile kalacağına inanıyorum, bu ay olmadı maalesef hepimizin umutları ocağa kaldı... Adet görmeye devam ettikce umudumuz hiç bitmeyecek.
Kekecb maaşallah yaaaa, harika gidiyosun walla, 5 kg çok ii... umarım kilolar gittikçe herşey yoluna girer de sen de doğal yolla hamile kalanlardan olursun canım tez zamnada.
Bu arada ben adet oldum dün, ocaktaki adetimle İstanbul ylollarına düşücem nasipse, umarım stres yapmam da tam vaktinde gelir adetim ocakta da.Bu adetim ağrılı geçiyo çok, belim kasıklarım başım her yerim ağrıyo... Neyse şikayet etmek yok, buna şükür.
Bi hamile haberi gelmiş... Çok sevindim blackwoman. Allah tamamına erdirsin. Neydi aşılama mı yaptırmıştın, hatırlayamadım çok.
Güzel annelerimiz nasılmış bugün bakalım, Landarch nasıl gidiyo son durumlar, Kuzey oğlumuz kaç kilo olmuş... Son doktor havadislerini bekliyoruz canım. DEW keseyi ne zaman görücez canım, sen nasıl hissediyorsun kendini
pirayecim ocak ayında istanbul yolları var demişsin inşallah gerek kalmaz o soğuk kış ayında bebişin gelir kendiliğinden.. canm kuzey isminden sanki vazgeçicez gibi duruyor. aslında ilk poyraz olsun istemiştim ama en yakın arkadaşımın oğlunun adı poyraz. ismi gibi çok sert ve asi bir çocuk.. kuzey ismindekiler de ole oluyormuş. isimler karakteri acaip belirliyormuş diye tırstım biraz. sizin önerilerinizi bekliyorum..
tebriklerrr..allah tamamına erdirsin..EVETTTTTTTTTTTTT ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM SONUNDa :)
Landarch kuzey ismi icin aynen bunu yaziyor kitap.Kitabın adı Isımlerin gizemi,
bilmek ve ogrenmek onemlidir,akademik kariyer yapabilirler.evrenden cok yuksek enerji alırlar,bu edenle sans genellikle onlara gulebilir.Kariyerlerinde cok yukselebilirler.Gecmis deneyimlere takılabilirler ve bu olayları yasamalarinda tekerrur ettirebilirler.Eskiye ait degerelere onem verip tutucu ve sabit fikirli olabilirler.Bazen uzuntuve sevinci es zamanli yasayabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?