Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yok cnm uzulmedım ıyıyım canımız sağolsun allah kısmet etmilştir zamanını biz bilmiyoruz.
yinede iyi gidiyoruz olsun böylede gidecek ben inanıyorum.
çaycımız süperdi valla cok güldük sonrası hüsran oldu ama olsun anı oldu bizede.

hayatımızda hiçkimse böyle gaza getirmiyor bosver boyle iyi bence..

bubuş cnm hevesimizi erteledik şimdilik.ama dediğim gibi bu ay olmazsa diğer ay sende süpriz hamilelerden olucaksın bence.
piraye çok güldüm Allah iyiliğini versin:)))))))

can kızlar merhaba
evet uzun bir sessizlikten sonra bırdayımmmm :)
yaaa kafayı yedim devraldığım işten dolayı ama yavaş yavaş yoluna giriyor , ama o kadar zamanzsız geldiki , bendeki sanş işte ne denirki.
uzun uzun okuyamadım ara ara takip etmeye çalıştım.

gülemcim benim adetlerimde önceden daha uzun sürerdi ama son iki üç aydır 3 günde bitiyor acıkcası kafama takmıyorum ne yapayım o kadar testen kontrolden geçiyoruz bişey olsa ortaya çıkar diye düşünüyorum bence sende kızlarındediği gibi çok kafaya takma , bak mide ağrılarını bu düşünceler stres de tetikler , mide ile ilgili çok bilgim yok ama bence kendini stresten uzak tutmaya çalış düşüncelerimiz bile bizi strese sokuyuyor yeterince biz farkında olmadan , bende bir ay önce deli gibi mide agrısı çektim yatakdan kalkamadım , bir akşam bir şeye sinirlendim ve bir ay çektim , aklıma bişey geldiği anda bana uyarı verdi inan .bide yediklerine dikkat edebilirsin ben diyete başlayıp sebze tüketmeye başlayınca kurtuldum.canım ne olur dikkat et kendine .

bubuşcum test yapmışsın sakın morelini bozma , inanıyorumki 2012 hepimize uğurlu gelicek , bütün sorunlarımız çözülücek, adetinde belkide bekleme stresinden olmuş olabilir.

piraye canım adet olmamışsın hala ya aşılamadan sonraki ayda şans verirler , inşallah sendede bu olmuştur , ne güzel bir süpriz olur ya güzel haberler ver inşallah.adet olursan gelicekmisin ist la tedavin hemen başlayacakmı canım ?düşüncen ne ?ama inşallah gerek kalmaz

Deww cim ateş olayını çözmüşsün çok sevindim inan , bebişinde sende iyisindir inşallah , iyi oldun birlikte mutlu olun canım benim.

Kuzeyimin annesiii nasılmış bakalım göbüş kocaman oldumu kocamannnn canım benim sizde inşallah iyisinizdir , maşallah maşallah size deww cim sana maşallah , bir yerde okumuştum bir bebek sevilirken mutlaka ardından maşallah deyin diye , maşallah bebişlerimize

kızlar ben bugün dr gittimmm ve 2 kg daha vermişim yani 1 ayda 5 kg dr çok beğendi aynen devam diyete , tedavi sırasında da devam , hamilelikdede devam diyor dr bey , gözüm korktu valla .
kan testim genel olarak sorun yok sonuçlar iyi ama 3 hücrede ( böyle dedi herhalde tam hatırlayamadım ) pıhtılaşma görülmüş , hamilelikte bu bizim içn çok önemli dedi , önümüzdeki kontrolde kan sulandırıcı iğne vericekmiş , bugünden itibaren corasprinede başladım.
diyetistyenin verdiği bir iki detay var onlarıda yarın mutlaka yazıcam size işinize yarar diye düşünüyorum

hepinizi sevgiyle öpüyorum
çıkmam lazım

iyi akşamlar canlarımmmm

pirayecim çok şekersinnnnnnnnnnnnn ya bende çok güldünm inannn ..herşey gönlümüzce olsunnn..:))))))))

kızlar artık daha iyi olmaya çalışıcam,işte bişey hissedince insan panik yapıyo,ee elinde bi çocuk olsa düşünmeye vaktin olmaz diyen kişiler oluyo hep..fuul bebek muhabbeti yapan arkadaşlarım..bilmiyolar tabii...neyse hayırlısı..şu kudret narını kendisi yapan bi akrabam var,ondan istemeyi düşünüyorum,eğer olmazsa aktardan alırım..tedaviye kadar yerim..
bu arada adetim bi damla falan yine geldi..dedim ya adet öncesi durumum geçmedi diye,aynı öyleyim,durup durup gelecek heralde,hiç böyle olmamıştı..

kekecb canımcım harikasın..5 kilo süper...canım sen fit bi anne olacaksın valla..ohh doğurunca form derdinde olmayacak:)))

kızlar artık daha iyi olmaya çalışıcam,işte bişey hissedince insan panik yapıyo,ee elinde bi çocuk olsa düşünmeye vaktin olmaz diyen kişiler oluyo hep..fuul bebek muhabbeti yapan arkadaşlarım..bilmiyolar tabii...neyse hayırlısı..şu kudret narını kendisi yapan bi akrabam var,ondan istemeyi düşünüyorum,eğer olmazsa aktardan alırım..tedaviye kadar yerim..
bu arada adetim bi damla falan yine geldi..dedim ya adet öncesi durumum geçmedi diye,aynı öyleyim,durup durup gelecek heralde,hiç böyle olmamıştı..

kekecb canımcım harikasın..5 kilo süper...canım sen fit bi anne olacaksın valla..ohh doğurunca form derdinde olmayacak:)))

Kızlar herkese günaydın, gülem canım doktora gitmişsin artık kendini fazla strese sokma lütfen, tabi ihmal edilecek şey değil sen 2 sene de bir mutlaka rutin kontrollerini yaptır ve olumlu düşün canım, umarım ağrıların bir an önce geçer.
bubuş canım benim ben hala daha senin doğal yolla hamile kalacağına inanıyorum, bu ay olmadı maalesef hepimizin umutları ocağa kaldı... Adet görmeye devam ettikce umudumuz hiç bitmeyecek.
Kekecb maaşallah yaaaa, harika gidiyosun walla, 5 kg çok ii... umarım kilolar gittikçe herşey yoluna girer de sen de doğal yolla hamile kalanlardan olursun canım tez zamnada.
Bu arada ben adet oldum dün, ocaktaki adetimle İstanbul ylollarına düşücem nasipse, umarım stres yapmam da tam vaktinde gelir adetim ocakta da.Bu adetim ağrılı geçiyo çok, belim kasıklarım başım her yerim ağrıyo... Neyse şikayet etmek yok, buna şükür.
Bi hamile haberi gelmiş... Çok sevindim blackwoman. Allah tamamına erdirsin. Neydi aşılama mı yaptırmıştın, hatırlayamadım çok.
Güzel annelerimiz nasılmış bugün bakalım, Landarch nasıl gidiyo son durumlar, Kuzey oğlumuz kaç kilo olmuş... Son doktor havadislerini bekliyoruz canım. DEW keseyi ne zaman görücez canım, sen nasıl hissediyorsun kendini

canım çok teşekkür ederim , bende çok iyi hissediyorum kendimi , aynen devam hamilelikde bile diyet yapıcakmışım ( hadi canım hiççç işim olmazzz :))) ) hamilelikde 10-15 kg alabilirsin dedi , inan bende kilolu hamilelik geçirmek hiç istemiyordum , inşallah dediğin gibi olur , ama hamişken istediğimi yicemmmm sadece zararlı şeylerden uzak durcam söz verdim kendime .

gülemcim sen ne zaman gidecektin kontrole ocak ayındaki adetindemi ?

pirayecim çok teşekkür ederim , diyet listesine tavuk balık ekledi o dahada mutlu etti , sürekli sebzee (( ama neyse sonucunu alıyorum ya buna şükür .
diyetisyen dr , diyetisyen gibi değil , o kadar motive ediyorki , olumlu konuşuyorki insan dahada hevesleniyor , bizim olayımıza o kadar olumlu bakıyorki çok emin yani kendilerinden , allahım inşallah tamamına erdirir.
kızlar bana bir kaç egzersiz verdi sizinlede paylamaş isterim ; rahim içinin kanlamasını sağlamak , rahim kaslarını güçlendirmek için , idrarınızı yaparken birden yapıp birtirmeyeceksiniz , idrara başladığınızda birden durun 5 kadar sayın sonra devam edin bunu idararınız bitene kadar yapın ve bu sayını 5-10-15 gibi gün geçdikçe artıracakmışız.
birde nefes egzersizi ; burun deliklerinizden biriniz kapatıyorsunuz , sonra açık olan durun deliğinden nefes alıp ağzınızdan nefesi veriyorsunuz , bunu yaparken bir yandanda eliniz karnınızın üzerinde olucak. sonra diğer burun deliğinde aynı şeyi yapıcaz , nefers verişleri balon şiririr gibi hızlı olucak.
kızlar umarım işinize yarar.

pirayecim ocak ayında tedavide birlikte olucaz inşallah , ikimizde göbüşlerimiz dolu çıkıcaz ordan inşallahhh

pirayecim ocak ayında istanbul yolları var demişsin inşallah gerek kalmaz o soğuk kış ayında bebişin gelir kendiliğinden.. canm kuzey isminden sanki vazgeçicez gibi duruyor. aslında ilk poyraz olsun istemiştim ama en yakın arkadaşımın oğlunun adı poyraz. ismi gibi çok sert ve asi bir çocuk.. kuzey ismindekiler de ole oluyormuş. isimler karakteri acaip belirliyormuş diye tırstım biraz. sizin önerilerinizi bekliyorum..

Canım benim evet isimler karakterleri etkiliyormuş öle söylüyolar ama ne bileyim kuzey de gerçekten güzel bir isim. Benim favorilerim Toprak ve Kayra... Erkek olursa bu iki isim geçiyo içimden.

EVETTTTTTTTTTTTT ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM SONUNDa :)
tebriklerrr..allah tamamına erdirsin..

bende inanıyorum pirayecim ama bakalım ne zaman..gece adet oldum bu arada. keşke sizi dinleyip testi hemen yapsaydım belki adetim daha önce gelirdi. sanki beklemekle geciktirdim.
neyse yinede olmak bile güzel hemde ağrısız dilimi ısırıyorum:))
sonra dün akşam eve giderken hafif hafif ağrılarımı hissedince resmen vücudumla konuştum galiba iyi değilim.. ama benim görüştüğüm enerji uzmanı bu yöntemi çok kullanın diyor. dedimki tamam madem bebek yok artık adet olabilirsin. ağrısız rahat bir şekilde kanama olsun sonra çok kaliteli sağlıklı bir yumurta üreteceksin aşkımın en sağlıklı spermini içine alıp bana sağlıklı güzel bir evlat vereceksin dedim.
nasıl ama bakalım anlaşmaya uyacakmı vücudum :)))))))
ilk gün için uydu gece adetim başladı :)))))

Kızlar gunaydinlar,

aksam yine gelemedim ilginc ama yine ateslendim vallaha benim kafam almiyor gari bu durumu evet yerli ilaclara gore ates daha hafif ve cabuk terk ediyro vucudu kesin fark var ama yine minoset icmek zorunda kaldim dusa girdim ugrastim cok dusurmeye kizlar ama baktim yine yukseliyor ictim ates daha zararli sonucta zuzuma aman ya bu cilem ne zaman bitecek inanin acayip bir stres kaynagi.... birazdan cikip tahlilimi verecegim kzilar sonucumu alir almaz yazacagim sanırım keseyide yilbasi gunu gorecegiz insallah tabi kismet olursa bakalım....

Black women hamile oldugunu okudum cok tebrik ederim darisi tum canlarimin basina.....

Bubus uzulmedim dersem yalan olur ama hemen uzuntuyu geride birakip onumuzdeki guzel gunlere bakacagiz oyle degil mi?hicbriniz doktora gitmeden hamile kalacaksiniz insallah....

Kekcb rejimin iyi gitmesin coks evindim buyuk basari arkadasim 1 ayda 5 kg supersin insallah boyle devam eder....
Badezuzum cnm insallah en iyi doktora karar verirsin,insanin icine sinmesi cok onemli uzun sure hayatinin en onemli figuru doktor bak temmzudan beri israel beyden ayri bir gunum gecmiyor :))) o yuzden derim ki iyi dogru bir karar al bu dusuncem GULEM icin de gecerli onada hep ayni seyi soyluyorum,gulemcim guzelim mideni takma bak kudret narı sana super gelecek iyi olacaksin,icini rahat tut bu tedavi oncesi krizler bendede olmustu endiseler top seviyede oluyor..bir sekilde kendini rahatlatmaya calis guzelim yine kendi ilacin kendinsin....

Landarc kuzey super isim bence helede kıvanc tatlıtugu dusunecek olursak hahaha :))) soyle bir kivacn cikarmi kiz birde sendende ayyy ne can yakar bidik bizim :))) vallaha bu isim olayi bugunlerde cok yer aliyor tvlerde isim tum kaderi belriyor filan diye oyle bir kitap var hatta bende var karsi komusm verdi bak kuzeyi icin yazani birazdan yazacagim sana...

Pirayecim cnm yine takılma regli olayina bence guzelim biraz sabir et bak gelecek cunku sen taktıkca gecikecek dah aoncede oyle olmustu hatırlarsan...

Kizlar simdilik kaciyorum kan vermeye gidecegim cok opuyorum hepinizi....arada birisini atladiysam pardon bazen kafami toplayamiyorum sekerler...

Landarch kuzey ismi icin aynen bunu yaziyor kitap.Kitabın adı Isımlerin gizemi,

bilmek ve ogrenmek onemlidir,akademik kariyer yapabilirler.evrenden cok yuksek enerji alırlar,bu edenle sans genellikle onlara gulebilir.Kariyerlerinde cok yukselebilirler.Gecmis deneyimlere takılabilirler ve bu olayları yasamalarinda tekerrur ettirebilirler.Eskiye ait degerelere onem verip tutucu ve sabit fikirli olabilirler.Bazen uzuntuve sevinci es zamanli yasayabilirler.

kızlaarrrrrrr selammmm maalesefff bende bugün kırmızı kartı yedim aşılamnın 12.günündee :)inanın üzülemiyorum bile artık ...hayırlısı böyleymiş ne diyelimm.sadece bu ay görüşmeye gideceğim ısrael beye umarım randevu alabilirsem ve inşallah ocak ayında da tüp baby olayına başlarız diye umuyorum ..tabii prosedür ne hiç bir bilgim yok bu doktorum ısrael beyle çalışıyor tüp bebekte dosyamı alıp ona yönlendirecek sanırsam bakalım daha neler bekliyor bizi :)dewwcim bilgilerine ihtiyacım var canım :)

slm kızlar dr.randevumu iptal ettik.dün akşamdan beri ateş kusma ishal öldüm dirildim resmen.serum yiyip geliyorum.hiç bişey yiyemeden boş boş kusuyorum.geçen bir arkadaşım böyleydi ondanmı bulaştı nedir anlamadım.hamişler özellikle sizler çok dikkatli olun.hapşuran tıksıran birini gördüğünüz gibi uzaklaşın.

melodi canm hayırlısı olsun canm, Allah sana ve eşine sağlık sihhat versin..

badezuzum bugun dr randevun var inşallah güzel gecer. dr aret kamar hk. söylediklerim kafanı karıştırmış ama şunu da söyliim mutlaka bana acaip pozitif enerji verdi kendimi o merkezde onun odasında o kadar huzurlu hisediyordum ki.. sadece ikinci tüp denemesi yapacağımız zaman tedavi protokolu konusunda pek anlaşamadık zaten gerek te kalmamıştı biliyosun. ama onun bana verdiği huzur ve enerjinin illa ki faydasını gördüğüme inanıyorum. ole dr lar var ki insanın yüzüne pat diye sizin cocuğunuz olması baya zor ama yapacak bişey yok deneyeceğiz diyebiliyorlar. böle dr ları tanıdım malesef. o bakımdan dr. aret kamar iyi bir seçim bence.

dew cim o kitap baya ilgimi çekti en iyisi alayım da yazılanlara göre bir seçim yapıcaz artık kuzey ismi ilk bize çok havalı cool geldi ama ben onun ağır başlı iyi ahlaklı sakin bir adam olmasını isterim. kızları üzmesin can yakmasın acaba kerem ismi nasıl? sizce..

gülem cim senle en kötüsünü düşünmekte üstümüze yok valla ) ben gecen yıl eğlül ayında smear testi yaptırdığımda 15 gün boyunca ne kötü hastalık varsa hepsini araştırmıştım. tabiki başımıza gelmiicek diye bişey yok ama.. canm kudret narı mucizevi bişey ballı karışımı dahili yaraları iyileştirio, zeytinyağlı olanı da dıştaki kesik ve yaralara kullanılıyor.

Merhaba kitabın adı ve yazarı kim. Bende aynı kitaptan almak istiyorun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…