Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tatlım çok saol ya inşallah birgün o gün olacak bizler için inşallah..bu arada isim konusunda benim erkek olursa hayalimdeki isimler şöyle ares ,toprak.kuzeey..ama şimdi emir de karar kıldım ..bir fikir olsun istedim sevgilerr..

canım 5 kilo çok iyi gerçekten,senin sağlığınıda düşünmeleri harika bişey..çünkü biliyosun normalde olmayan şeker gebelikte çıkabiliyo..herşey tam olsun olmuşken...canının istediğini yersin tabii ki ama önemli olan alışkanlıklarımızı değiştirmek..bende beslenme konusunda çok kötüydüm,sigara vardı zaten..ama evlenince düzene girdi..hep yalnız yaşadım ve kötü beslendim öncesinde..ama işte bazen dayanamadığımız şeyler oluyo:)
canım bende ocak adetimle tedaviye başlıyorum..15 i gibi olcam..şu midem rahtlasın valla başka bişey düşünmüyorum..

bende inanıyorum pirayecim ama bakalım ne zaman..gece adet oldum bu arada. keşke sizi dinleyip testi hemen yapsaydım belki adetim daha önce gelirdi. sanki beklemekle geciktirdim.
neyse yinede olmak bile güzel hemde ağrısız dilimi ısırıyorum:))
sonra dün akşam eve giderken hafif hafif ağrılarımı hissedince resmen vücudumla konuştum galiba iyi değilim.. ama benim görüştüğüm enerji uzmanı bu yöntemi çok kullanın diyor. dedimki tamam madem bebek yok artık adet olabilirsin. ağrısız rahat bir şekilde kanama olsun sonra çok kaliteli sağlıklı bir yumurta üreteceksin aşkımın en sağlıklı spermini içine alıp bana sağlıklı güzel bir evlat vereceksin dedim.
nasıl ama bakalım anlaşmaya uyacakmı vücudum :)))))))
ilk gün için uydu gece adetim başladı :)))))[/QUOTE]

canım senin vücudunun seni dinlediğ kesin:) talimatı verdiğin an adetin geliyo...%100 düşünce gücü diye bi kitap var,orda da bundan bahsediliyo..valla eğer herşey yazdığı gibiyse ben yandım:/
sen ocak dedin baştan beri bak gör vücudun önümüzdeki ay yerine getirecek talimatını:)

canım demek adet başladı..neyse artık ocak ayına odaklanıcaz..keşke aynı yerlerde olsaydık,beraber gitseydik doktorlara:) ne iyi olurdu..canım ağrın geçer inşallah hemen.sıcak su torman varsa onunla ayaklarını belini ısıt,iyi geliyo.benim sıkı dostumdur sıcak su torbam..

canım benim iki arkadaşım var,oğullarıda yaşıt,biri kuzey biri poyraz..iki isimde çok hoşuma gitmişti benim..demekki çok koyulan bi isim son zamanlarda..hele kuzey-güneyden sonra patlama yapacaktır eminim..dediğin gibi kişiliğide sert gibi bi yargı oluşturuveriyo zaten insanda(ben poyrazı daha çok sevmiştim)..ama moda isim diye bişey var ya..hele kız isimlerinde yok cennet kapısı yok cennette bişey...yani anlamı güzel olsada bence telafuzu ve akılda kalıcılığı çok önemli..benii erkek ismi olarak ozan çok hoşuma gitmiştir..sanki bebeğim olsa adı ozan olacak yani o kadar içimde..eşim bile bilmez,güler çünkü bana...kerem de çok güzel,sanki efendi,romatik,uysal bi tip andırıyo:) haktan var mesela..oda güzel,asil....ve berke ismide çok hoş..bi berke var arkadaşımın oğlu..o kadar efendi,yakışıklı,akıllı ki...mum gibi:)))) isim konusu çok önemli bencede...kuzeycik dedik ama içine ne sinerse o olsun canım...

canım çok geçmiş olsun..bu salgın şeklinde heryerde var..bol sıvı al..evet hava yolula bile bulaşabiliyo,çok ilginç..doktor randevunu erteledinmi iptalmi ettin?sen toparlanda gidersin yine..beslenmeye çalış canım..dirence ihtiiyacı var vucudunun..

canım bu durumda sadece hayrılısı diyoruz..demekki topluca 2012 yi bekliyoruz..umarım israel doktorun sihirli elleri sanada yarar,bebeğine kavuşursun..

dew canım sen iyi bi doktorun gözetimindesin korkma..acaba fazla geliyo olabilirmi ki progesteron..çünkü sanırım kendi bünyende de yükseliyo..tabii doktor biliyodurda aklıma gelmedi değil yani..tehlike boyutunda değil ki doktorun minoset veriyo..aklına kötü şeyler getirme..değerinde güzel çıkacak canım,eminiz yani...

sağol cnm yok cnm erteledik ama tarihi belli değil.eşim yıllık izne ayrılmışken gideriz dedik olmadı işyeri biraz sıkıntılı izin konusunda artık ne zaman alırsa gidicez dediğim gibi şubattaki adetimle başlıycam uzun zaman var önümde giderim bişekilde..evet dr.sabahtan beri böyle gelen 4.hastasın dedi.zaten sudan başka bişey gitmiyo boğazımdan..senin miğden nasıl oldu ilaç iyi gemiştir inş.

canım isim konusunda nasıl içinden geliyor ise öyle davran kesinlikle içine sinmeli , bebeklerin isimleriyle doğduğuna inanıyorum , bence bebişinin yüzüne baktığından kesin kararını o zaman vericeksin , adı ile doğsun adı ile büyüsün inşallah.
ben eşimle ilk tanıştığımız gün o kadar herşey hızlı ilerlemişdiki bebek den bile konuşmuştuk ( laf lafı açınca :) ) oğlum olursa isminin Ali olamsını istiyorum demişdi ve bende aynı şekilde düşündüğümü söylemişdim ve o gün evlilik olayımız olurmuydu bilmiyorduk ama bebişimizin ismine karar vermişdik kızımı için ise net bişey yok aklımda ama eşim annesinin ismini vermek istiyor ikinci ismi ben koyabilirmişim sağ olsun izin verdi :)

canım senin vücudunun seni dinlediğ kesin:) talimatı verdiğin an adetin geliyo...%100 düşünce gücü diye bi kitap var,orda da bundan bahsediliyo..valla eğer herşey yazdığı gibiyse ben yandım:/
sen ocak dedin baştan beri bak gör vücudun önümüzdeki ay yerine getirecek talimatını:)[/QUOTE]

canım ya bende inanıyorum kesinlikle enerjiye bak vücudunilk tepkiyi vermiş , bundan sonrada çıkmayacak sözünden ,pozitif enerji gönderelim evrene , vücudumuza dönüp dolaşıp bizi bulucak enerjilerimiz

ocak gelsinnn ocak gelsinnnn , patlama olucak nufus sayısında bizz geliyozzzz , ya kızlar düşündüğümde içime çiçekler açıyor inşallah herşey çok güzel gider hepimiz için

canım çok geçmiş olsun , kesinlikle salgın var havalar iyi oldu mikroplar ölmedi , yavaş yavaş kar başlıyo gibi kırılıcak mikroplar inşallah.
bol bol vitamin almaya çalış , tez zamanda toparlan inşallah canım.
tedavi zamanıda doğru zamanı geldiğinde herşey kendiliğinden gelişecektir , önündeki süreçde kendine çok iyi bak , inşallah gerek kalmadan gelir bebişin

gecmis olsun, boyle bir salgin mi varmis. her sene cikiyor birseyler ...

sen de 2012'lisin yani, hayirlisi

Kerem'e bayilirim landarch. bir de Kenan'a. eskiler hakliymis, bebegin yuzune bakar da karar verirmis. Ben Memed seviyorum, Mehmet degil ama, Yasar Kemal'in Memed'i , insan sevgisiyle dopdolu, alcakgonullu. 2. erkege Memed koyarim, sansim olsa 1.ye de koyardim ama kocam Emir seviyor, ilk o soyledi diye oncelik onun. Erkegin ismini gorup de koymak lazim, kiz cocuklari icin cok gecerli degil sanki, ama oglan olunca ne yakisir onu koymak lazim. Efe guzel, Ege guzel. Kuzenime Ege koyacaktik isim, babam muhalefet etti, Grek kokenli bir isim diye. Hakli, Bir de o yonu var, ben arapcaymis, kurandanmis, yunan kokenliymis istemem cocuguma isim, turkce olsun mumkunse. Sarp guzel bir isim, ama baskasinda guzel, cocugumda istemem. Bir de Can'li isimlere hazetmiyorum, Emircan, Keremcan, Efecan. Yazik yahu Efecan Bey diye bisi olabilir mi, cocuga yazik. Bir de buyuk unlu uyumuna uysa iyi olur. Bir de sahiplenilen isimleri sevmiyorum, ozellikle de kızlar icin. Ecem, Tanem ornegin. Elin bahcivani cocuguma Ecem diyecek mesela, Ece desin, niye bahcivanin Ece'si oluyor ki cocuk ? Elin yabancisi niye sahiplensin, onun Ece'si oluversin ? Bir de bu tur isimlere Ecemim diyorlar o hepten rezalet bir durum. Ben yine de klasik isimleri de seviyorum Zeynep gibi.
Kuzey de cok guzel isim ama cok yayginlasir artik. Arkadasim ogretmen de sinifta 9 tane Duru varmis ornegin. Duru da cok guzel ama herkes koydu. Derin de oyle.

canım ateş olayının devam etmesine üzüldüm , ama onu ne olur stres yapma kendine , inanıyorum buda kısa zamanda geçicek, acaba ateş basması ile ilgili doğal bişeyler varmıdır? araştırmak lazım.
BEBişin sana yılbaşı hediyesi vericek inşallah kalp atışlarıyla , hayatında duyacağın en güzel ses o olucak eminim.
Tahlil sonuçlarınıda merakla bekliyorum , canım doğuma kadar burdamısın ?

sağolun kızlar hepiniz kendinize dikkat edin..bende isim olayına takılı olanlardanım eşim kız olursa ben erkek olursa sen karar ver demişti ilk evlendiğimizde garibim ne erkeği buldu ne kızı ya gerçi ben çift isimcilerdenim erkekte emir eren emin kızlarda zülal aslı isra isimlerini düşünüyorum.eşimin istediklerini yazsam heralde net çöker dayanamaz:))Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versinde isimsiz kimse yok bulunur elbet:)

kızlar simdi geldi degerim cok sukru 2436 :) benimki bir daha kan tahlili istemiyorum doktor amca diyor sanırım :))) cok sukur bin sukur cok mutluyum tabi ah kizlar hele birde atesim cikmasa dunyanin en mutlu insani olacagim inanin...

ben kizim olursa zeynep olsun derdim hep ama su gunlerde ortalik zeynepten gecilmiyor birde kuzenim benden duydu kut koydu zeynep ismini kizdim cok ama yapacak birsey yok....simdi kiz olursa esim nazli olsun diyor atesleniyorum diye oglan olursada ates diyor hahahah deli :))) ama erkek icin aklimda cok cok istedigim Demir ismi var bir istanbul masali vardi dizi hatırlarmisiniz orda demir vardi bayılırdim o zamandan beri demir derim simdi demirin anlami dahada artti gozumde cunku benimim zuzum demir gibi saglam cikti teyzeleri ne dersiniz?

Merhaba kitabın adı ve yazarı kim. Bende aynı kitaptan almak istiyorun :)

Sistem Yayınciliktan cikmis kitap NİLDA FERHAN EFECINAR yazari kitabin adı isimlerin gizemi ama bence daha iyi isim kitaplari vardir bir adamin kitabi vardi saba tumerde gormustum bir defa o bence daha bilgili ama adını unuttum adını....

canım bi kaç günde geçer ama beslenmende lazım,zorla kendini..inşallah ocakta kendiliğinden gelir seninde ,şu ocakta birileri müjdeyi verecekte kim bakalım:) benim midem bugün daha iyi..ve bugün çiğ patetes suyu içtim..bişeyler yapıyorum geçsin diye.insanın neresi aağrısa canı ordaymış..çok zor..sanada acil şifalar canım..

canıııımmmmmm maşallah bebişine,e bi daha istedimi doktor tahlili?ateşine ne dedi? kızlar bebişine kız diyo ama bence erkek..ayyyy oğlandan geçilmicek o zaman:) demir bebek ha? güzel valla..senin en güzel yeni yıl hediyen bebişin..eşin gelmiyomu daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…