Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar detaylı ultasonda bebekte Cok şükür hersey yolunda. Ama bende açılma varmış erken doğabilir o yüzde. Hiç kalkmadan hep yaticam . Dua edin bana bebeğimi kaybetmiim

Kızlar detaylı ultasonda bebekte Cok şükür hersey yolunda. Ama bende açılma varmış erken doğabilir o yüzde. Hiç kalkmadan hep yaticam . Dua edin bana bebeğimi kaybetmiim

canım benim sakın üzme kendini bak çok şükür bebek maşallah çok iyi sende kendine biraz daha dikkat edersen sorun olmaz bence bak meldi başından beri yatarak geçiriyor hamişliğini , merak etme allahın izniyle hiç bişey olmayacak dualarımız sonuna kadar seninle , bebiş doğduktan sonra zaten çok yorulacaksın şimdiden bol bol dinlen canım benim

canım benim bebişinede sanada maşallah , mutluluğun daim olsun canım benim allah tamamına erdirsin ,

Canım benim oncelikle bebegimizin iyi olmasina cok sevindim cok sukur allahıma....acilma olayina sasirdim doktorun bu konuda hicbirsey demedi ya hani dah aonce hic bahsedilen bir mevzu olmayinca ona sasirdim....yani biraz daha dinlenerek gecirmen gerekicek sanırım geri kalan zamanlarini sakın sıkılma bu zaman kadar hersey yolunda gitti yatarsan sonuna kadarda iyi gidecek allah baska dert vermesin canim benim....icini ferah tut sakın stres yapma emi?kesinlikle bebegini kaybetmeyeceksin bu dusunce derhal ciksin aklindan tamam mi?

canim vallaha nedense benimde icime erkek doguyor gerci cok erken bunu dusunmek icin ama nedense oyle bir hissim var :) evet ya demir gibi olcak benim cocugum insallah....kocam insallah 15 ocak civari gelecek sali gunu doktor beni gormek istemis onu gorcem o gun az cok takvim belli olur heralde keseydi,kalp atisiydi bakalım ne diyecek?ona gore soylıcem kocama ki hani 1-2 muayneye denk gelsin bari eksikli olmasin kuzucum....bakalım....

canım cok gecmis olsun bunu o kadar cok duyuyorum ki o yuzden herkesten uzak durmaya calısıyorum ama bugun nezle oldum bu kadar evd eolupta nasil nezle oldum kendimi tebrik ediyorum yani....sende dikkat et kendine canim benim cok gecmis olsun.

cnm üzme kendini hiçbişey olmaz Allahın izniyle.sadece dinlen öksürmemeye felan dikkat et açılman artmasın.bak meldi kaç aydır yatıyo bebişide iyi çok şükür seninde herşey iyi olucak inş.dikkat et kendine

DEW sağol cnm sanada geçmiş olsun bol vitamin al ben ilaçlarla felan geçiştiriyorum sen kendinede kuzunada iyibak:)

tatlım lütfen aklından kötü düşünceelri çıkar bak bebişin sağlıklı maşallah oğluşumuza :)sadece biraz erken den dinlenmeye başlıyacaksın ve minnoş sağlıkla gelicek inşallah canım tüm kalbimiz dualarımız seninle ..

canım bu durumda sadece hayrılısı diyoruz..demekki topluca 2012 yi bekliyoruz..umarım israel doktorun sihirli elleri sanada yarar,bebeğine kavuşursun..

evet canım aynen öyle hayırlısı..sanırım 2012 bizler için yeni bir başlangıç olacak bir dönüm noktası ..hepimiz için güzel şeyler olcak inşallah..ısrael bey dediğin gibi sihrini bana da bulaştırır umarım sevgilerrr...

LANDARCH;canım korkma hiç bişey olmaz,yarıyı geçtin zaten istirahat edersin biraz..önemli olan bebişin iyi olması..dikkat edersin biraz..inşallah herşey yolunda gidecek canım..
bende bugün helsayla denk geldim msn de...biraz kanaması olmuş,yatıyomuş o da..ama iyiyiz dedi..11.haftadalarmış..meldinin de sancıları başlamış birde hastanedeymiş..esma bebek aceleci çıktı ama daha çok erken sanırım 35.haftadaymış..inşallah zamanını bekler,Allah hepinizin yardımcısı olsun....

kızlar benim midem daha iyi şükür... aklınızda olsun muciizevi bişey,çiğ patatesin suyunu içtim...valla şıp diye kesildi ağrım..midedeki asidi anında yok ediyomuş..olur ya hamişlikten mideniz yanarsa

Landarch gelmismi diye baktim ama sanırım bundan sonra landarch biraz yatarak gecirecek gunlerini kiyamam ya bugun konustum son derece endisleydi hakli tabi endiselenmekte kolay degil...daha benim ki noktayken bile her dakika endiseler icindeyim....ama inaniyorum zamaninda dogacak bugun oglen asıl doktorunu gorecekti umarim istanbuldaki adam kadar olumsuz bir tablo cizmemistir asıl doktoru yarin arayacagim zaten....

evet meldiyle konustum bugun hastanede yazik cunku dun aksam cok kasılma olmus rahimde o yuzden doktor hemen yatirmis aslinda simdide cok kucuk degil dogmak icin ama dokta 10 gun daha dursa iyi olur diyormus dilerim durur o zaman meldinin ici daha rahat edecek hayırlısı insallah guzel haberler alırız ben sık sık arayacagim onu sizi haberdar ederim kizlar...

gulemcim midenin biraz daha iyi olmasian sevindim patates suyu bende icmistim gercekten super birsey ama kızım hic icilesi degil ben normalde patatesin her seklini yerim ama bunu icmek bir kabus :)

kızlar nezlem daha iyi cok sukur hepinizi cok opuyorum

off aklımız gebe kalanlarda kalıyo ha:) ama eminim herşey yolunda gidecektir..senin nokta dediğin göz açıp kapatıncaya kadar pipisini gösteriyo olur:
landarchta dinlenecek artık biraz,gezmeler bitti,ana oğul sıcacık oturacaklar evlerinde:)
canım dün suyunu içtim,baktım iyi geliyo bugünde bir dilim çiğ çiğ yedim ee alıştık artık...

Allah Allah neoldu hamişleirimize ne aceleci kuzuları varmış :)Allahım tamamına erdirsin şu anki durum için en iyi dua bu olucak heralde.
daha iyi olman güzel haber cnm..

Olumlu düşünceleriniz için saolun kızlar. Burdaki Dr um biraz daha olumlu konuştu ama risk var dedi 28. Haftaya kadr ewde yaticam sonra duruma göre hastanede tedavi gorcem erken doguma karsı. Morelimi yüksek tutmaya çalışıyorum, sizi okuyorm ama Cok sık yazamiyorm malum cepten zor oluo. Optm hepinizi

ordaki doktorunun daha iyi seyler soyleyecegini biliyordum, o zaman istirahat sart oldu madem minigimiz bunu istiyor annesi yapacak birsey yok,insallah hersey guzel olacak.Cok yazacagim diye kendini kasma arada bize nasil oldugunu bildir yeter....kalbimiz dualarimiz seninle...

Olumlu düşünceleriniz için saolun kızlar. Burdaki Dr um biraz daha olumlu konuştu ama risk var dedi 28. Haftaya kadr ewde yaticam sonra duruma göre hastanede tedavi gorcem erken doguma karsı. Morelimi yüksek tutmaya çalışıyorum, sizi okuyorm ama Cok sık yazamiyorm malum cepten zor oluo. Optm hepinizi

canım poyraz falan dedik bak hızlı çıktı sıpa:) tabii ki moralini bozmayacaksın,bebişin keyfi yerinde bekler o annesi..merak etme..arada yazarsın,yorulma..öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…