Kızlar detaylı ultasonda bebekte Cok şükür hersey yolunda. Ama bende açılma varmış erken doğabilir o yüzde. Hiç kalkmadan hep yaticam . Dua edin bana bebeğimi kaybetmiim
kızlar simdi geldi degerim cok sukru 2436 :) benimki bir daha kan tahlili istemiyorum doktor amca diyor sanırım :))) cok sukur bin sukur cok mutluyum tabi ah kizlar hele birde atesim cikmasa dunyanin en mutlu insani olacagim inanin...
ben kizim olursa zeynep olsun derdim hep ama su gunlerde ortalik zeynepten gecilmiyor birde kuzenim benden duydu kut koydu zeynep ismini kizdim cok ama yapacak birsey yok....simdi kiz olursa esim nazli olsun diyor atesleniyorum diye oglan olursada ates diyor hahahah deli :))) ama erkek icin aklimda cok cok istedigim Demir ismi var bir istanbul masali vardi dizi hatırlarmisiniz orda demir vardi bayılırdim o zamandan beri demir derim simdi demirin anlami dahada artti gozumde cunku benimim zuzum demir gibi saglam cikti teyzeleri ne dersiniz?
Kızlar detaylı ultasonda bebekte Cok şükür hersey yolunda. Ama bende açılma varmış erken doğabilir o yüzde. Hiç kalkmadan hep yaticam . Dua edin bana bebeğimi kaybetmiim
canıııımmmmmm maşallah bebişine,e bi daha istedimi doktor tahlili?ateşine ne dedi? kızlar bebişine kız diyo ama bence erkek..ayyyy oğlandan geçilmicek o zaman:) demir bebek ha? güzel valla..senin en güzel yeni yıl hediyen bebişin..eşin gelmiyomu daha?
sağol cnm yok cnm erteledik ama tarihi belli değil.eşim yıllık izne ayrılmışken gideriz dedik olmadı işyeri biraz sıkıntılı izin konusunda artık ne zaman alırsa gidicez dediğim gibi şubattaki adetimle başlıycam uzun zaman var önümde giderim bişekilde..evet dr.sabahtan beri böyle gelen 4.hastasın dedi.zaten sudan başka bişey gitmiyo boğazımdan..senin miğden nasıl oldu ilaç iyi gemiştir inş.
canım benim bebişinede sanada maşallah , mutluluğun daim olsun canım benim allah tamamına erdirsin ,
canım bu durumda sadece hayrılısı diyoruz..demekki topluca 2012 yi bekliyoruz..umarım israel doktorun sihirli elleri sanada yarar,bebeğine kavuşursun..
Landarch gelmismi diye baktim ama sanırım bundan sonra landarch biraz yatarak gecirecek gunlerini kiyamam ya bugun konustum son derece endisleydi hakli tabi endiselenmekte kolay degil...daha benim ki noktayken bile her dakika endiseler icindeyim....ama inaniyorum zamaninda dogacak bugun oglen asıl doktorunu gorecekti umarim istanbuldaki adam kadar olumsuz bir tablo cizmemistir asıl doktoru yarin arayacagim zaten....
evet meldiyle konustum bugun hastanede yazik cunku dun aksam cok kasılma olmus rahimde o yuzden doktor hemen yatirmis aslinda simdide cok kucuk degil dogmak icin ama dokta 10 gun daha dursa iyi olur diyormus dilerim durur o zaman meldinin ici daha rahat edecek hayırlısı insallah guzel haberler alırız ben sık sık arayacagim onu sizi haberdar ederim kizlar...
gulemcim midenin biraz daha iyi olmasian sevindim patates suyu bende icmistim gercekten super birsey ama kızım hic icilesi degil ben normalde patatesin her seklini yerim ama bunu icmek bir kabus :)
kızlar nezlem daha iyi cok sukur hepinizi cok opuyorum
Landarch gelmismi diye baktim ama sanırım bundan sonra landarch biraz yatarak gecirecek gunlerini kiyamam ya bugun konustum son derece endisleydi hakli tabi endiselenmekte kolay degil...daha benim ki noktayken bile her dakika endiseler icindeyim....ama inaniyorum zamaninda dogacak bugun oglen asıl doktorunu gorecekti umarim istanbuldaki adam kadar olumsuz bir tablo cizmemistir asıl doktoru yarin arayacagim zaten....
evet meldiyle konustum bugun hastanede yazik cunku dun aksam cok kasılma olmus rahimde o yuzden doktor hemen yatirmis aslinda simdide cok kucuk degil dogmak icin ama dokta 10 gun daha dursa iyi olur diyormus dilerim durur o zaman meldinin ici daha rahat edecek hayırlısı insallah guzel haberler alırız ben sık sık arayacagim onu sizi haberdar ederim kizlar...
gulemcim midenin biraz daha iyi olmasian sevindim patates suyu bende icmistim gercekten super birsey ama kızım hic icilesi degil ben normalde patatesin her seklini yerim ama bunu icmek bir kabus :)
kızlar nezlem daha iyi cok sukur hepinizi cok opuyorum
Olumlu düşünceleriniz için saolun kızlar. Burdaki Dr um biraz daha olumlu konuştu ama risk var dedi 28. Haftaya kadr ewde yaticam sonra duruma göre hastanede tedavi gorcem erken doguma karsı. Morelimi yüksek tutmaya çalışıyorum, sizi okuyorm ama Cok sık yazamiyorm malum cepten zor oluo. Optm hepinizi
Olumlu düşünceleriniz için saolun kızlar. Burdaki Dr um biraz daha olumlu konuştu ama risk var dedi 28. Haftaya kadr ewde yaticam sonra duruma göre hastanede tedavi gorcem erken doguma karsı. Morelimi yüksek tutmaya çalışıyorum, sizi okuyorm ama Cok sık yazamiyorm malum cepten zor oluo. Optm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?