Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar detaylı ultasonda bebekte Cok şükür hersey yolunda. Ama bende açılma varmış erken doğabilir o yüzde. Hiç kalkmadan hep yaticam . Dua edin bana bebeğimi kaybetmiim

Canım benim sakın moralini bozma, iş yerinde bi arkadaşım var 5 aylıkken açılması olduğu için rapor alıpevde yattı, hep evde vakit gecirdi,inanırmısın bebek gelmek bilmedi, eren gelme tehlikesi varm, demişlerde çocuğuniçerde keyfi yerindeymiş çıkmak bilmedi dışarı bitürlü. Sezeryanla aldılar miniği de şimdi gayet sağlıklı, 7 aylık oldu bile velet. Hiç korkma, bebeğin gayet sağlıklı canım, sen kendine birazcık dikkat edersen, kendini daha az yorarsan ve daha hafif hareketler işler yaparsan tatlım 9 ay sonunda sonra bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Şimdi moral bozmak, stres olmak yok, sadece kendine biraz dahha dikkat ediceksin canım. öpüyorum çok seni.Lütfen canını sıkma tamam mı, oğlumuz sağlıkla doğacak annesi, Meldiyi getir aklına, bak nasıl sağlıklılar şimdi...

Pirayecim bana inanılmaz bir moral verdin, icim ferahladi valla.. İnsallah benim oglus ta acele etmez vaktinde doğar. Esim bugün hastane hastane gezecek, ameliyatımı yapAn Prof a anltacak durumu baklm onlar ne diyecek. Ben yatiyorm yemeğim bile yatağıma gelio annem sagolsun.. Annelik böle iste kAdincagz gözümün icine bakio. Öptüm hepinizi

landarchcıgım biraz sık disini guzelim, hepimiz dua ediyoruz merak etme. bizler kolay anne olamayacagiz, bazi aksilikler olacak, gorunen o. ama savasci bebeklerimiz ustesinden gelecektir. annesi bu kadar ozenli olduktan sonra endise etmene gerek yok.
ah bu anneler olmasa halimiz harapti :)

Landarch canim daha iyi olmana sevindim anneler ah anneler benimkide oyle yazik onumde arkamda benim birde anneannem var :) o da surekli yemek pisirme halinde bana aman usume aman soyle aman boyle pervaneler yani....allah basimizdan eksik etmesin vallaha...
canim dinlenmeyle bu isin ustesinden geleceksin sen hic merak etme....bu arada is olaylarını ne yaptin?ortaginda hamile bildigim kadarıyla...kıyamam ya kendi isin olunca insanin ne zor diymi?

Kızlar bende bugun surekli uyuma halindeyim gozumu acamiyorum burunlar hala tıkalı,aksam hafif ateslendim cunku yerli ignelere geri donmek zorunda kaldik hala avrupa olan igneler gelmedi,yarin gelecekmis.

Yarin Israel beye gidecegim bakalım keseye bakacak mi?yada sag salim gorcekmiyiz?merak icindeyim vallaha kizlar....

canım sen kaç tane doktora gidiyosun ameliyatı yapacak olan doktor görmedimi? seni kaldırmaz annen artık..aman ya iyiki o var yanında..en güzel şey..

canım uyku hali gebelikten tabii..canım nezlede ağırlaştırmıştır seni belki ama 3-5 günde geçer zaten..en güzel havalar bunlar,puslu,yağmurlu.(ben çok severim kışı:) ..yat uyu ne güzel..ve senin bakıcı iki tane dimi.anneannen annen ve sen,ve bebiş..onlar yapsın sen ye ohhh:)
.yarın bakalım doktor amcanız neler söyleyecek..fotoğraflarla döneceksin büyük ihtimal eve değilmi..herşey yolunda gidecek canım heyecan yapma..iğnelerde senin şansına oldu dimi..bu kadarlık olur,,siz iyi olun..

Kızlar detaylı ultasonda bebekte Cok şükür hersey yolunda. Ama bende açılma varmış erken doğabilir o yüzde. Hiç kalkmadan hep yaticam . Dua edin bana bebeğimi kaybetmiim

bence bir ihtimal bu sadece ama sen önlemini alacağın için hiç böyle birşey olmayacak. sakın kalbini bozma.
bebekte herşey yolunda maaşallah bak anneciği önemli olan o. sen dinlen artık gezmeler de bitti.. dışarısıda soğukk sıcacık yatın evinizde.. dualarımız seninle cnm.

aaa esma bebek yatırdı anneyi aylardır bak şimdide sıkıldı acele ediyor;:)))
gulemcim helsaylada meldiylede görüşünce cok selammızı ilet. allah yardımcıları olsun. inş. sağlıkla alırlar bebeklerini kucaklarına.

çok geçmiş olsun cnm. yat dinlen başka türlü geçiremezsin gribi. vücudun yorgun düşmesin.

iyi haberlerini bekliyoruz cnm öptm..

merhaba kızlar))) blackwomen seni tebrik ederim allah bebeğini sana bağışlasın .darısı tüm isteyenlere)) landrach canım, rahimde açılman varmış çok geçmiş olsun.sakın üzülme allahın izniyle oğlumuza hiçbirşeycik olmayacak.o oldukça sağlıklı maşaallah.rahminde açılması olan kişilerde rahime dikiş atıyorlarmış ve yatak istirahati veriyorlar sanırım.allahtan annen var sende mümkün oldukça yerinden kalkma.gör bak bunlar gelip geçecek birde bakmışsın oğluşun kucağında.dualarımız seninle) dew bugünmü keseye bakılacaktı hiç merak etme kalp atışınıda keseyide göreceksin) bubuşcuğum regl olsanda ben senin kendiliğinden hamile kalacağına ve burada bir sonraki ay bu güzel haberi bizimle paylaşacağına inanıyorum.kekec içinde geçerli bu kekecim kaç kilosun bilemiyorum ama fazla kilosu olup kilo verip hamile kalan çok kişi duydum sende bunlardan olursun inşaallah. melodi canım herşeyin hayırlısı olsun inşaallah birdahaki sefere buradan pozitif sonucunu alırız.bu dileğim hepimiz için. ))

canım çok saol inşallah kavuşucaz ..seni takip ediyorum sende epey mücadele veriyorsun bebiş için allah yüzümüze gülecek inanıyorumm.dew bende meraktayız umarım herşey yolundadır keseyi görmüşsündür canım...landarch tatlım ana oğul evde sıcacık dinlenin işte herşey güzel olacak o bizim kahramınımız biliyorsun sağlıkla doğacak inşallah hiç üzülme ..herkese sevgilerrr.

merhaba kızlar..herkes iyidir umarım..dew naptı acaba.günler ne kadar hızlı geçiyo değilmi..transferdi,testti,keseydi derken..dew cim bebişini anlat bize canım,bekliyoruz...
landarch canım sizde iyisinizdir umarım..tam bebişe hazırlık zamanların gelmişti,keyifle yaparsın artık herşeyi..bu sadece bi önlem canım,sakın moralini bozma...
bubuş,lee siz de iyisiniz...ocak yaklaştı iyice yaa..heyecan basyı beni;/

kimse uğramamış gene..haftaya yoğun başladınız herade.
dew çok merak ettim canım..nasıl geçti muayene?miniğin nasılmış:)

Kızlar herkese günaydın, durulduk mu ne bu aralar, DEW'in heycanından sonra herkes işe güce koştu herhalde, yılsonu dolayısıyla işler çok yoğun bizim, pek vakit bulamıyorum girmeye, akşamda evde pestilim çıkmış yatıyorum walla, DEWcim hadi anlat canım gördünüz mü keseyi, kalp atışlarını ne zaman duyucaz canım. Sen nasılsın iimisin? Uyku hali devam ediyodur tabi sende, hem ahmilelik hem nezle yormuştur vucudunu tatlım, dinlen bol bol, kocan ne zaman gelicek bakalım, o da dört gözle bekliyodur seni ve miniğini göreceği günü. Haber bekliyoruz canım senden, Landrach canım benim nasıl oldun bakalım, açılma konusunu ltfen fazla kafana takmadan tedbirlerini al canım, işe gidiyomusun, bence bi süre kendine izin ver tatlım.Evde dinlenmeye bak, bizim oğlan biraz yaramaz çıktı desene daha şimdiden erken çıkayımda yaramazlık yapayım peşinde :) :) Üzülme canım sağlıkla kucağına alacaksın oğlunu, olumlu düşün tamam mı? Gülemcim Ocak yaklaştıkça heycan bastı demişsin al benden de o kadar. İlk tüp denemem olacak, hem korkmaya başladım hem panik yapmaya ya olmazsa diye... Gözümde nasıl büyüyo anlatamam, mümkün olduğunca gidip gelicem İstanbul Balıkesir arasını ama nasıl olcak bilmiyorum. Şimdilik tek derdim Ocak adetimin tam zamanında gelmesi ve ağrısız geçmesi. Bu ayki adetimde acillik oldum kızlar, ölüyodum resmen, reglimin 2. günü sabah iş yerinde fenalaştım, bizim iş yerinde tam teşekküllü bi revirimiz var, arkadaşlar beni oraya götürmüş, ama ben kendimden geçmişim o derece yani, iğne yapmış sağlıkçı arkadaş, yarım saat sonra kendime geldim de işimin başına dönebildim. Allahım diyorum bidaha böle olmasın, çok kötüydü, çok uzun yıllardır böle ağrılı geçirmemiştim reglimi, nooldu şimdi durduk yerde anlamadım.İşte böle benden havadisler, Kekecb, badezuzum, bubuş,lee sizler nasılsınız bakalım?

Cnm Cok gecmis olsn ben adet sancısından Cok acillik oldugumu bilirim. Artk Dr lar volteren iğne verip adetten bir gün önce
yaptirmya başla bu böle olmaz diyorlardı. Aman sakın usutme ayaklarını dikkat et. Dew cim msjlastik dün aksam , keseyi gormusler
9 mm kese icinde minicik bir nokta ayy ne büyük bir mucize bu yaaa her gün 1 mm büyüyecek insallah. Kalp atışını 2 hafta sonra çağırırlar bence. Kızlar benm morelim daha iyi sanki kötü seyler olmayacakmış gibi gelio, bu cuma açılma aynı mi artmiş mi diye kontrol etcek dr um. Ameliyatımı yapan dr ise haftaya carsmba çağırdı o gün karar verilcek dikiş atılıp atilmayacagina. İnsallah hayırlısı neyse o olur. Dikiste risk var ama miyadina gitme ihtimalim articak. Dikiş atılmazsa yatarak ne kadar geciktirebilirim dogumu bilemiyorm. İse gitmek artk hayal ben sadece wc e gidiyorm. Herseye raziyim yeter ki oğlum sağlıklı dogsun

PİRAYE geçmiş olsun cnm bu kadar şliddetli bi ağrı hiç yaşamadım inş sende birdaha yaşamazsın.
DEW cnm mercimeğinden ne haber?:)
GULEM inş bu yılın ilk müjdesi ocak ayında gelicek si,zlerden bende artık şubata hayırlısıyla:)
LANDRACH siz nasılsınız ana oğul dinleniyomusunuz ne güzel:)
BUBUŞ LEE KEKECB sizlerde iyisinizdir umarım.

ben daha iyiyim kızlar.tabi misafir gelince birazda mecburi iyleştim:)biraz daha toparlanınca dr.arayışlarıma başlıycam.
geçen haberlerde bir bebeği cami avlusuna bırakmışlar o kadar güzel ki.tutamadım kendimi ağladım Allahım dedim biz kavuşmak için didiniyoruz başkaları sokağa atıyolar.içim sızladı.gidip onu alasım geldi... dün yine bir arkadaşımın hamile haberini aldım benden iki ay önce evlenmişti...Allahım isteyen herkese nasip etsin.

canlarım günaydın
sormayın yıl sonu yoğunn yoğunn :)))
landarchcım eminim güzel şeyler olucak , hiç canını sıkma , sorunsuz hamileliğini sonuçlandırıcaksın inşallah , dikiş atma olayını bende çok duydum , hiçbir sorun olmuyormuş inşallah kafanda soru işaretleri kalmadan herşey hallolucak.
dewwcim keseyi görmüş çok mutlu oldum maşallah , maşallah , neler hissetdi acaba gördüğünde keseyi , allahım bizede nasip etsin tez zamanda inşallah
pirayecim gülemcim ocak yaklaştıkca heyecan artıyor değil mi? inşallah bu heyecan keseyi görmeye kadar gider siz başlayın ben arkadan gelicem .
lee26 canım inşallah dediğin gibi olur kilo vermek tam gaz devam ediyor , inşallah kendisi gelirde bizi mutlu eder.

bende haberler ise dün erbil beyle konuştum , çok ilgili sağolsun , geri dönmeleri hemen kesinlikle ihmal etmiyorlar. kaç kilo verdiğimi ne durumda olduğumu sordu verdiğim kiloyu söyleyince çok mutlu oldu , ocak ayında başlayacakmıyız diye sorunca çok güzel devam ediyorsun ocak ayınıda böyle devam edelim şubat ayında başlarız dedi , kendiliğinden olma olayına oda inanıyor gibiydi hayırlısı inşallah.
kızlar aslında oak ayına okadar konsantre olmuştumki , inaşallah subaş ayında bebişime kouuş olurum , hepimiz inşallah oluruz

Kizlar gunaydin herkese,

Nasilsiniz?Dun gelemdim bir turlu cok sukur doktor hemen gordu keseyi 9 mm minicik birsey gayet guzel diye yorumlar yapti cok sukur.Igneden 2 saat sonra oksuruk krizim geliyor adamin yaninda basladi krizim dediki bana lutfen bir doktora gorun bu oksurugun baska bir sebebi var bu kadar oksurtmez igne dedi bizde annemle bugun icin kulak burun bogazcidan randevu aldik oraya gidecegiz, dayanilacak bir yani kalmadi oksurugumun artik goguslerim agriyor cocuga birsey olacak diye resmen korkuyorum.Bu denli oksurugun bazen cok basit nedenleri olabiliyormus.Ne bileyim stres bile birseyleri tetiklermis dun ic hastaliıklari doktoru tanıdık var bir ahbap ona gittik dinledi cigerlerimi birsey duymuyorum garip olan dedi o yuzden kulak buruna gitmeye karar verdik su bogazimdaki tırtıklanmaya ve sanki biii tuy gezdiriliyormus hissine bir son verilmesi lazim yemek yiyemez hale geldim ay bugun cok dertliyim kizlar farkındamısınız?Sizide baydim...inanin cocugumun tadını cıkartamadim bu oksurukten oyle bitirdi beni (( dua edin kolay yolla cozumleyelim su olayi sizleri seviyorum daha iyi oldugum ilk an gelecegim kizlar...dualarinizi eksik etmeyin....

tatlımmmm keseyi görmüşsün çok şükürrrr maşallah miniğimize:)öksürüğünü ihmal etme tatlım sanırım alerjik birşey olabilir ..landarchh canım moralin iyi olmasına çok sevindim herşey güzel olcak oğluşumuza sevgilerr...bende doktoruma gittim pazartesi günü lütfen 2 ay bekle diyor bakalım beklicem olmazsa bende şubatta tüp baby yolları :)umarım 2012 bizim yılımız olur ve bebişleri kucağımıza alırız bir an önce...

dew canım ne büyük mutluluk bebişini küçük bir karartıda olsa görmen inan çok duygulandım sanki ben yaşıyormuşum gibi gözlerimden mutluluk yaşları aktı.inşaallah kalp atışınıda duyacaksın o sesi duymak o kadar güzel birşey ki anlatamam.inşaallah sizler bebeğinizi sağsalim kucaklarınıza alır kokususunu içinize doya doya çekersiniz.darısıda bizlere.)) birkaç gündür sabah ve akşamları 2 rekat hacet namazı kılıp arkasından 100 tane dua var üşenmeden onu okuyup bebek için hepimiz adına dilekte bulunuyorum.ve ben gerçekten çok içten gelerek yapıyorum.ve dualarım kabul olacak buna inanıyorum. ben henüz ankaradaki dr.un ilaçlarına başlamadım.regl günümü bekliyorum.yaaa birde şu ilaçlara gerek kalmadan bu ay hamile kalsam.romanyadan gelen ilacı kullanmıştık ve o kadar çalışma umarım boşa çıkmaz)))
badezuzum biraz daha iyi olduğuna sevindim canım çok geçmiş olsun.ben hiç anlamış değilim zaten şu bebeklerini çöp gibi atanlara.bir hata yaptın o yavrucuğun ne günahı var değil mi? istemiyorsan götürür çocuk esirgemeye bırakırsın.
bebek sahibi olmak ona sevgi ve sıcak aile ortamı verecek çok çift var. gülem ocak yaklaşıyor hadi bakalım sıra sende, piraye, kekec,badezuzu ,bubuş,melodi ve ben bakalım arkadan hangimizde sıra))
2012 BİZİM YILIMIZ OLACAK))))))

slm kızlar..
dew canım gözün aydın,artık gözünle gördün bebişini..çok sevindim,öksürüğünede çare bulunur canım merak etme..bence de ilaçtan o..tam alerjik öksürüğü tarif ediyosun.bi doktorda görsün..
landarch daha iyi olmana sevindim canım..zaten bi ihtimal bile olsa önlem almak lazım..sen gerekeni yaptıktan sonra bişey olmaz canım..
kekecb demek doktor bekletiyo seni,e sen ocağa odaklandım diyosun belki içine doğuyordur,sen yine ocakta kal canım,şubata sarkıtma,çalışmaları sıkı tutun,doğul yoldan gelecek bebeğin,yormayacak seni..valla kilo vermene ayrıca seniniyorum çünkü senin sağlığın şu an çok daha önemli..sağlıklı bedende sağlıklı gebelik
piraye cim beraber olacak neredeyse tedavilerimiz..inşallah herşey yolunda gider..ağrısız sızısız...
bende taşınma telaşındayım bi taraftan,yoğun geçecek günler..
lee canım inşallah ilaç sizde de etkisini gösterecek,senin umudun bana biile umut oluyo zaten,harikasın vallahi...dualarını eksik etme canım..Allah kabul etsin diyeyim bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…