Kızlar detaylı ultasonda bebekte Cok şükür hersey yolunda. Ama bende açılma varmış erken doğabilir o yüzde. Hiç kalkmadan hep yaticam . Dua edin bana bebeğimi kaybetmiim
Pirayecim bana inanılmaz bir moral verdin, icim ferahladi valla.. İnsallah benim oglus ta acele etmez vaktinde doğar. Esim bugün hastane hastane gezecek, ameliyatımı yapAn Prof a anltacak durumu baklm onlar ne diyecek. Ben yatiyorm yemeğim bile yatağıma gelio annem sagolsun.. Annelik böle iste kAdincagz gözümün icine bakio. Öptüm hepinizi
Pirayecim bana inanılmaz bir moral verdin, icim ferahladi valla.. İnsallah benim oglus ta acele etmez vaktinde doğar. Esim bugün hastane hastane gezecek, ameliyatımı yapAn Prof a anltacak durumu baklm onlar ne diyecek. Ben yatiyorm yemeğim bile yatağıma gelio annem sagolsun.. Annelik böle iste kAdincagz gözümün icine bakio. Öptüm hepinizi
Kızlar bende bugun surekli uyuma halindeyim gozumu acamiyorum burunlar hala tıkalı,aksam hafif ateslendim cunku yerli ignelere geri donmek zorunda kaldik hala avrupa olan igneler gelmedi,yarin gelecekmis.
Yarin Israel beye gidecegim bakalım keseye bakacak mi?yada sag salim gorcekmiyiz?merak icindeyim vallaha kizlar....
Kızlar detaylı ultasonda bebekte Cok şükür hersey yolunda. Ama bende açılma varmış erken doğabilir o yüzde. Hiç kalkmadan hep yaticam . Dua edin bana bebeğimi kaybetmiim
LANDARCH;canım korkma hiç bişey olmaz,yarıyı geçtin zaten istirahat edersin biraz..önemli olan bebişin iyi olması..dikkat edersin biraz..inşallah herşey yolunda gidecek canım..
bende bugün helsayla denk geldim msn de...biraz kanaması olmuş,yatıyomuş o da..ama iyiyiz dedi..11.haftadalarmış..meldinin de sancıları başlamış birde hastanedeymiş..esma bebek aceleci çıktı ama daha çok erken sanırım 35.haftadaymış..inşallah zamanını bekler,Allah hepinizin yardımcısı olsun....
Kızlar bende bugun surekli uyuma halindeyim gozumu acamiyorum burunlar hala tıkalı,aksam hafif ateslendim cunku yerli ignelere geri donmek zorunda kaldik hala avrupa olan igneler gelmedi,yarin gelecekmis.
Yarin Israel beye gidecegim bakalım keseye bakacak mi?yada sag salim gorcekmiyiz?merak icindeyim vallaha kizlar....
merhaba kızlar))) blackwomen seni tebrik ederim allah bebeğini sana bağışlasın .darısı tüm isteyenlere )) landrach canım, rahimde açılman varmış çok geçmiş olsun.sakın üzülme allahın izniyle oğlumuza hiçbirşeycik olmayacak.o oldukça sağlıklı maşaallah.rahminde açılması olan kişilerde rahime dikiş atıyorlarmış ve yatak istirahati veriyorlar sanırım.allahtan annen var sende mümkün oldukça yerinden kalkma.gör bak bunlar gelip geçecek birde bakmışsın oğluşun kucağında.dualarımız seninle ) dew bugünmü keseye bakılacaktı hiç merak etme kalp atışınıda keseyide göreceksin ) bubuşcuğum regl olsanda ben senin kendiliğinden hamile kalacağına ve burada bir sonraki ay bu güzel haberi bizimle paylaşacağına inanıyorum.kekec içinde geçerli bu kekecim kaç kilosun bilemiyorum ama fazla kilosu olup kilo verip hamile kalan çok kişi duydum sende bunlardan olursun inşaallah. melodi canım herşeyin hayırlısı olsun inşaallah birdahaki sefere buradan pozitif sonucunu alırız.bu dileğim hepimiz için. ))
Kızlar herkese günaydın, durulduk mu ne bu aralar, DEW'in heycanından sonra herkes işe güce koştu herhalde, yılsonu dolayısıyla işler çok yoğun bizim, pek vakit bulamıyorum girmeye, akşamda evde pestilim çıkmış yatıyorum walla, DEWcim hadi anlat canım gördünüz mü keseyi, kalp atışlarını ne zaman duyucaz canım. Sen nasılsın iimisin? Uyku hali devam ediyodur tabi sende, hem ahmilelik hem nezle yormuştur vucudunu tatlım, dinlen bol bol, kocan ne zaman gelicek bakalım, o da dört gözle bekliyodur seni ve miniğini göreceği günü. Haber bekliyoruz canım senden, Landrach canım benim nasıl oldun bakalım, açılma konusunu ltfen fazla kafana takmadan tedbirlerini al canım, işe gidiyomusun, bence bi süre kendine izin ver tatlım.Evde dinlenmeye bak, bizim oğlan biraz yaramaz çıktı desene daha şimdiden erken çıkayımda yaramazlık yapayım peşinde :) :) Üzülme canım sağlıkla kucağına alacaksın oğlunu, olumlu düşün tamam mı? Gülemcim Ocak yaklaştıkça heycan bastı demişsin al benden de o kadar. İlk tüp denemem olacak, hem korkmaya başladım hem panik yapmaya ya olmazsa diye... Gözümde nasıl büyüyo anlatamam, mümkün olduğunca gidip gelicem İstanbul Balıkesir arasını ama nasıl olcak bilmiyorum. Şimdilik tek derdim Ocak adetimin tam zamanında gelmesi ve ağrısız geçmesi. Bu ayki adetimde acillik oldum kızlar, ölüyodum resmen, reglimin 2. günü sabah iş yerinde fenalaştım, bizim iş yerinde tam teşekküllü bi revirimiz var, arkadaşlar beni oraya götürmüş, ama ben kendimden geçmişim o derece yani, iğne yapmış sağlıkçı arkadaş, yarım saat sonra kendime geldim de işimin başına dönebildim. Allahım diyorum bidaha böle olmasın, çok kötüydü, çok uzun yıllardır böle ağrılı geçirmemiştim reglimi, nooldu şimdi durduk yerde anlamadım.İşte böle benden havadisler, Kekecb, badezuzum, bubuş,lee sizler nasılsınız bakalım?
Kizlar gunaydin herkese,
Nasilsiniz?Dun gelemdim bir turlu cok sukur doktor hemen gordu keseyi 9 mm minicik birsey gayet guzel diye yorumlar yapti cok sukur.Igneden 2 saat sonra oksuruk krizim geliyor adamin yaninda basladi krizim dediki bana lutfen bir doktora gorun bu oksurugun baska bir sebebi var bu kadar oksurtmez igne dedi bizde annemle bugun icin kulak burun bogazcidan randevu aldik oraya gidecegiz, dayanilacak bir yani kalmadi oksurugumun artik goguslerim agriyor cocuga birsey olacak diye resmen korkuyorum.Bu denli oksurugun bazen cok basit nedenleri olabiliyormus.Ne bileyim stres bile birseyleri tetiklermis dun ic hastaliıklari doktoru tanıdık var bir ahbap ona gittik dinledi cigerlerimi birsey duymuyorum garip olan dedi o yuzden kulak buruna gitmeye karar verdik su bogazimdaki tırtıklanmaya ve sanki biii tuy gezdiriliyormus hissine bir son verilmesi lazim yemek yiyemez hale geldim ay bugun cok dertliyim kizlar farkındamısınız?Sizide baydim...inanin cocugumun tadını cıkartamadim bu oksurukten oyle bitirdi beni(( dua edin kolay yolla cozumleyelim su olayi sizleri seviyorum daha iyi oldugum ilk an gelecegim kizlar...dualarinizi eksik etmeyin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?