PİRAYE geçmiş olsun cnm bu kadar şliddetli bi ağrı hiç yaşamadım inş sende birdaha yaşamazsın.
DEW cnm mercimeğinden ne haber?:)
GULEM inş bu yılın ilk müjdesi ocak ayında gelicek si,zlerden bende artık şubata hayırlısıyla:)
LANDRACH siz nasılsınız ana oğul dinleniyomusunuz ne güzel:)
BUBUŞ LEE KEKECB sizlerde iyisinizdir umarım.
ben daha iyiyim kızlar.tabi misafir gelince birazda mecburi iyleştim:)biraz daha toparlanınca dr.arayışlarıma başlıycam.
geçen haberlerde bir bebeği cami avlusuna bırakmışlar o kadar güzel ki.tutamadım kendimi ağladım Allahım dedim biz kavuşmak için didiniyoruz başkaları sokağa atıyolar.içim sızladı.gidip onu alasım geldi... dün yine bir arkadaşımın hamile haberini aldım benden iki ay önce evlenmişti...Allahım isteyen herkese nasip etsin.
canım iyi olmana sevindim..hadi bakalım kafana göre bi doktor denk gelir umarım..
bende izledim aynı haberi,bende ağladım dayanılacak bişey değil..işte kıyas yapamıyo insan..ne mücadeleler verenler var..ne düşüneceğimi bilemiyorum bazen..sabırla beklemekten başka yapacak bişey yok..
slm kızlar..
dew canım gözün aydın,artık gözünle gördün bebişini..çok sevindim,öksürüğünede çare bulunur canım merak etme..bence de ilaçtan o..tam alerjik öksürüğü tarif ediyosun.bi doktorda görsün..
landarch daha iyi olmana sevindim canım..zaten bi ihtimal bile olsa önlem almak lazım..sen gerekeni yaptıktan sonra bişey olmaz canım..
kekecb demek doktor bekletiyo seni,e sen ocağa odaklandım diyosun belki içine doğuyordur,sen yine ocakta kal canım,şubata sarkıtma,çalışmaları sıkı tutun,doğul yoldan gelecek bebeğin,yormayacak seni..valla kilo vermene ayrıca seniniyorum çünkü senin sağlığın şu an çok daha önemli..sağlıklı bedende sağlıklı gebelik
piraye cim beraber olacak neredeyse tedavilerimiz..inşallah herşey yolunda gider..ağrısız sızısız...
bende taşınma telaşındayım bi taraftan,yoğun geçecek günler..
lee canım inşallah ilaç sizde de etkisini gösterecek,senin umudun bana biile umut oluyo zaten,harikasın vallahi...dualarını eksik etme canım..Allah kabul etsin diyeyim bende:)
ahh amin cnm amin inan nereye gidiceğimi şaşırdım.çok kötüyüm şu sıralar.bi diyorum boşver hiç araştırma olmıycak zaten bi deliriyorum aktarlara dadanıyorum tüpleri açmak için.geceleri ağlayarak uyanıyorum yine..rabbim hepimizin yüreğini kucağımıza sağlıklı hayırlı evlatlarımızı vererek rahatlatsın..
gülemcim kolay gelsin canım , taşınmak gerçekten zor allah yardımcın olsun , tam olarak ne zaman şehir değiştiriceksin , bak bebişin seni evde bekliyor bakgör , bekletmiyecek seni evde :))
canım ya allah azından işitsin inşallah bizde işi sıkı tutarsak bebişim kendiliğinden gelir , çünkü biz ne zaman işi sıkı tutmaya niyetlensek olmuyor hayırlısı artık ama dediğin gibi sağlıklı hissediyorum kendimi .
lee26 duaların kabul olsun inşallah , allah razı olsun , inşallah ilaç etkisini gösterir sendede güzel haberler verirsin bize
deww cim öksürük uyuz bir durum gerçekten kriz haline dönmeside mahvediyor insanı , inşallah bir an önce geçer ihmal etme kendini.
Kızlar selam bugun doktora gittim uzunca bir muayne oldu burundan girerek tum bogazima bakıldi cok sukur virutuk bir durum yok yani antibiyotiklik bir durum yok olay su ki yukselen hormon degeleri bogazimda odem yapmis ve 15 gundur hormon arttikca yukselme yapmis hele ateslenince artmasida odemi tetiklemsiymis ay ne acayip seyler oldu ya inanin oksurmekten gogıs kafesim her yerim agriyor kizlar bugun masaj yapacak annem agrilarima saka gibi yani(( doktor ilac verdi ısrael beyde ilaca izin vermedi birtek gargaraya izin verdi bende gargara yapamam ogurme gelir helede bugunlerdeki hassasligi dusunecek olursak saka gibi yani kizlar...9 gun kaldi igenelerin bitmesine insallah o zamana kadar sabir sabir insallah igneler bitince butun dertlerimde bitecek....
kizlar hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim...lee cnm allah dualarini kabul etsin insan neye inaniyorsa onu yapmali...gulem cnm demek sonunda tasınıyorsun ay harika bri haber bu...bak hersey yavas yavas yoluna giriyor cok sukur...
piraye kiyamam ya bende liseydekn cok bilirim bu agrilari cektigimi bri keresinde karsi komsumuz kadin dogumcu o igneyi kirip icirmisti bana insallah bir daha olmaz sanim benim...
kekecb kilo olayinda cok taktir ediyorum seni hersey iyi olacak insallah....badezuzum canim ah bende o haberleri duyunca hele simdi daha cok agliyorum bu kadar zorluk cekerken nasil olur da bir bebegi birakirsin aman tanrim yaaa...diyecek birsey yok....doktor isinde insallah gonlune gore olur...
Gulem kekecb sagol kizlar...eksik olmayin daha iyi olacagim insallah...aman bebek yerinde dursunda herseye katlaniyor insan bu kadar sabirli oldugumu bilmezdim....
kizlar bu sabah pedimde kucucuk kahverengi bir leke gordum sonra pecetle sildim azcikda oraya geldi sanirim gece uyurken geldi korktum devam etmedi cok sukur bunun icin doktor aranirmi yoksa normalmi sizce kizlar ne dersiniz?
Gulem kekecb sagol kizlar...eksik olmayin daha iyi olacagim insallah...aman bebek yerinde dursunda herseye katlaniyor insan bu kadar sabirli oldugumu bilmezdim....
kizlar bu sabah pedimde kucucuk kahverengi bir leke gordum sonra pecetle sildim azcikda oraya geldi sanirim gece uyurken geldi korktum devam etmedi cok sukur bunun icin doktor aranirmi yoksa normalmi sizce kizlar ne dersiniz?
gulemcim tasinma telasi baslamis ha, cok sevindim. yogun olsun programin daha guzel, tedavini dusunmeye zamanin kalmayacak, stresin olmayacak.
dewcim su 8-9 gun bir an once sıkıntısız gecer insallah.
havalar cok soguk, benim de ayaklarim, sirtim usuyunce agrili gecer adetim. kendine dikkat et, bu kadar aci cekecegine bir doktora git izdirabin baslamadan. yazik canina piraye.
landarch isme karar verebildiniz mi ?
Benim DKH ayin 25inde bitti ve henuz adet olmadim. Hic gecikmezdi benim, hemen ertesi gun baslardi. Bugun ayin 30u hala siskinlik, agri-sizi yok. neyse 1-2 gun daha gecsin de en azindan pazar olsun, adetin 2. gunu gidebileyim doktora; haftasonuna denk gelmesin.
Ebru Sallinin selulitsavar'ini aldim. 22 gunluk kampa giriyorum kizlar. benim de yeni yil telasim yeni spor programi edinmek ve duzenli spor salonuna gitmek olacak. gulem ben de basliyayim folbiolle, coraspirine diyorum, bir de e vitamini. zaten omega 3-6-9 alirim duzenli.
simdiden herkese iyi yillar
Kızlar guzel bir cuma diliyorum size,yilin son cumasi bri yılı daha devirdik inanamiyorum yıllar geciyor omurler gidiyor,dunyanın dogum gunu yılbası geceleri ama ben dunya ile yeni yasa girdigimi hissederim hep :) hemen subatta dogum gunum belki o yuzden bilmiyorum ama oyle hissederim...her yılbası telas yasarım ne yapsak nereye gitsek nerde eglensek filan diye ama hayat insanı kosullara gore nasıl degıstırıyor simdi ise cevremde herkes ay hadi gel bizimle yok cesmeye gıdenler,cestili otel proragramlarına katılanlar evde toplananlar hicbiri ama hicbiri cazip gelmiyor icimden diyorum size iyi eglneceler beni evim paklar :))) Yeni yıl icin dilegim hepimiz icin basta saglik bizler ve sevdiklerimiz icin,ve tam 12de 2012ye girerken hepinizin isimlerini icimden gecirecegim sirayla yada ayni anda hepinizin hamilelik haberlerini almak istiyorum....Insallah oylede olacak...
Bugun oksuruk acisindan daha iyiceyim aksam bir gece onceye nispeten daha rahat uyudum ama yine boluk porcuk aman olsun bunada sukur diyorum artık 1 cmlik zuzum iyi olsunda gerisi muhim degil....
Bugun Landarch doktora gidecekti cok merak ediyordu kiyamam acilma varmi diye hakli tabi ama ben eminim acilma yok istrahata devam diyecek doktor,dilerim istedigi gibi olsun.
Kızlar hepinizi cok opuyorum,
Merhaban kızlar, öncelikle herkesin yeni yılını kutlarım insallah 2012 yılında hepimiz anne oluruz tabi en önemlisi sağlıklı ve huzurlu olmak. Ben bu sabah kontrole gittim durum aynı açılma Hemn Hemn aynı gbi demekki yatak istirahati ise yaramış. Bebek hızla büyüyor 720 gr olmuş aslında iyi bisey ama büyüdükte risk artıyor. Suanda en büyük dilegimiZ 28. Haftaya kadr kazasız belasiz ulaşmak. Sonra akciğer geliştirici iğnelere başlanacak 32. Haftadan sonra kefeni yırttık sayilcakmis. Hepinizi optum
Merhaban kızlar, öncelikle herkesin yeni yılını kutlarım insallah 2012 yılında hepimiz anne oluruz tabi en önemlisi sağlıklı ve huzurlu olmak. Ben bu sabah kontrole gittim durum aynı açılma Hemn Hemn aynı gbi demekki yatak istirahati ise yaramış. Bebek hızla büyüyor 720 gr olmuş aslında iyi bisey ama büyüdükte risk artıyor. Suanda en büyük dilegimiZ 28. Haftaya kadr kazasız belasiz ulaşmak. Sonra akciğer geliştirici iğnelere başlanacak 32. Haftadan sonra kefeni yırttık sayilcakmis. Hepinizi optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?