Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Badezuzum ah guzelim bende uykusuzluga dayanamazdim nelere dayanamazdim insan oyle bir kendinden geciyor ki :))) hersey benim icin cok geride kaldı :)) tamamen karnımdakinin kaprislerine yogunlasmis vaziyetteyim :)))

Kızlaaaaaarrrr geçmişi detaylı okuyamadım, çok yoğunluk var işyerinde, malum yıl sonu. Landrach seni merak etmiştim canım, ama güzel haberini okudum çok şükür, açılma devam etmemiş aynıymış, bu iyi bişi demek evde yatman işe yaradı tatlım, hadi bakalım inşallah şu 32. haftayı da görürüz de birlikte koca bi ohhh çekeriz sonra da gelir haylaz oğlan... Çok şanslı bi çocuk walla baksana onu merak eden endişelenen birsürü teyzesi var :) :) DEW canım sen de biraz daha iyiymişsin, sana da çok sevindim tatlım, vucüt alışıyo demkki böle şeylere, lekelenmem var demiştin naptın konuştun mu canım doktorunla? Ayyy yaaa sen de yeni yıla minicik bebeğinle gireceksin bundan büyük mutluluk mu olur darsı bizim da başımıza İnşallah. Gülemcim taşınma telaşın başlamış tatlım, hadi bakalım hem yeni yıl hem kendi evin sana uğurlu gelir de burda hamileyim diye patlatırsın bombayı... Badezuzum, kekecb, lee cerenm hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum, 2012 bizim yılımız olacak kızlar ben buna inanaıyorum.... Yeni yılınızı da şimdiden kutluyorum, sağlıklı huzurlu elbette paralı :) ve bir de bebekli bir yıl diliyorum hepimize

Guzelim insallah sizlerde yeni yilda bir bir hamilelik haberlerinizi paylatcaksınız...iyi dileklerin icin tesekkurler tatlım...lekelenme dun sabah oldu bir dah aolmadı sormadım doktora biraz arastirdımda cok normal oldugunu yazıyor heryer allah korusun artma olursa hemen arayacagım tabi...yok cok sukur...
Optum guzelim

herkese merhaba)))) landarch canım durumunun iyi olmasına çok sevindim.dinlenmek işe yaramış.annesi sen dinlenmene bak allahın izniyle 2012 de oğlumuz aramızda olacak)) dew lekelenme yerleşme belirtisidir ama ne olursa olsun mutlaka en küçük belirtileri dr.a anında bildir.sakın ihmal etme.kızlar ben yeni yıla çoook renkli giriyorum az önce regl işareti geldi.benimkisi sessiz sedasız gününü hiç aksatmadan geldi.romanyadan gelen ilaç bizde etkili olmadı.2 ay ilacı saadece ben kullanmıştım son ay eşim kullanmıştı.neyse sağlık olsun))) gülemciğim tüpe ocakta başlasaydım bende ocak 20 gibi merkezde olacaktım.parada hazır ama nedense hiç içimden tüpe başlamak gelmiyor.allahtan hayırlısı )) anakaradaki dr.umun tedavisine başlıyacağım bu ay.ve gerçekten çok inanıyorum ben tüpe başlamaya gerek kalmadan hamile kalacağım))) sanada çok kolay gelsin taşınma telaşı tadilat falan derken tüp stresini unutursun .tatillerde o tarfalara kesin geliriz gelirsem mutlaka seni ziyaret edeceğim.inşaallah o zaman bebişlerimizde bizimle olur. kekec, badezuzu,bubuş,cerenm,BEKLE BİZİ 2012 YENİ YILIN ANNELERİ GELİYOR!!!!!!
YENİ YIL HERKESE SAĞLIK,MUTLULUK BEREKETLİ HAMİLELİKLER GETİRİR İNŞAALLAH))) bebişleri olan anneler elinizi göbişnize koyun ve saat tam gece 12yi vurduğunda aklınızdan bizim isimlerimizi söyleyin.
iyiki varsınız canlarım benim.............

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Meldi bugun dogum yaptıııııııııııııı az once aradi Esma bebegimiz topigimizin ilk bebegi ila ben 2011 bebegi olacagim dedi anlasilan...sok sukur saklıkla dogmus biraz minik diyor Meldi 2 kilo 450 gr dedi ama cok sukur gayet saglıklıymıs kızımız....

Pazartesi cikiyorlarmi hastaneden....ay resmen meldide tekrar hayata dondu kizlar cok mutlu oldum onun icin.....darısı hepimizin tum isteyenlerin basına ama zamaninda mumkunse?

Opuyorum kızlar,

Canm suanda gozyaslarmi tutamıyorum, topicimizin ilk bebeği doğdu demek.. Ayy şükürler olsun emeklerinin karşılığını aldı darısı basımıza. Allah anali babali büyütsün

Allahım ne güzel bişey bu....çok duygulandım...olsun annesinin kucağında daha çabuk büyür:)Allahım hepimize nasip etsin ,onlarıda sağlıkla huzurla birbirine bağışlasın..

aaaaa esma bebek geldiimiii:)) topiciğimizin ilk bebeği..Allah anneciğine bağışlasın,büyük emekçi meldi:) hemde çok iyi kilosu falan,hemen toparlar zaten...kıyamam yaa....
dew cim; çoookk selamımızı ilet tatlım..öpüyoruz ikisinide..canım yeni yıla evinde gireceksin ama yalnız değilsin bak,bebişin seninle,heryıldan daha özel olacak sizin için..inşallah öksürüğünde geçecek,sonuna kadar sapasağlam gidecek gebeliğin...lekelenme konusunu soracaktım bende sana,,bi daha olmaması güzel ama sen genede söyle doktoruna,her türlü şeyi bilsin..
landarch;canım çok sevindim açılma olmayışına,istirahat işe yaramış bak,sonuna kadar bekler oğluşumuz merak etme..
badezuzum;canım annenin sonucuna çok sevindim..Allah sağlık versin bütüüünnn ailemize...geçmiş olsun canım..
lee;antalyada bi gün buluşalım zaten canım..çok isterim..inşallah bebeklerimizde bizimle olur bu ocağa kilitlendik vallahi şubatta ki halimizi merak ediyorum:))))))))

eee yarın uğrayan olmayacak anlaşılan..
dostlarım:) hepimize iyi bir yıl diliyorum...en başta sağlık diliyorum..huzurunuz,paranız,pulunuz,sevginiz,sevenleriniz çok olsun...

hosgeldin esmacik. bir an once kilo al, soyle kivama gel de annen doya doya minciklasin, hasret gidersin seninle.
hep bahsettiniz de ne cok sikinti cekti meldi. bugunlere sukur.
landarchcim sana coook sevindim. dinlen, gecsin gunler. hic sikma canini, moralin hep yuksek olsun canim.
leecim ne kadar pozitifsin bayildim bu haline. bize de bulastir o guzel umutlarini.
sirf selulit uzerine hazirladigi bir cd; ama soyle bir baktim da bir pilates topu yok, agirlik topu ve pilates banti da gerekiyor. ben sadece pilates topuyla idare edecegim, cunku zaten evde abidik gubidik bir suru spor malzemesi var. dahasini istemem.
dew bulantilar basladi mi? sen anlattikca bebek cok mumkunmus gibi geliyor; cok gercekmis gibi. sonra tabi umutsuzlugun icinde buluveriyorum kendimi o ayri.
ben de adet oldum, p.tesi doktora gidecegim de soracak kocan ne yapti diye, hiiic diyecegim; kizacak.
nasil bir izahi olur bilmiyorum ama koca ay icimden hic bir androlog icin savasmak gelmedi. yani iyisini bul, randevu ayarla, kocani ikna et, gonder 3'lusu gozumde buyudu. neden gitmedi diye sorunca soyleyecegim cocuk icin motivasyonum yuksek, ama baskasi hele de kocam icin ekstra dil dokme, enerji kullanma gucum su siralar sifir. bu sekilde yapalim. ne yapip edip, yapalim.
ykmde mutfak aletleri cok indirimdeydi, gecen gun izmirdeydim ama cok zamanim yoktu alamadim; bugun gidecegim. bugun de sakir sakir yagiyor, giden-goren var mi, kaldi mi acaba birseyler ? atraksiyonlu rendeler, muffin kaliplari uygundu. ama bu tantitoninin silikon kaplari guvenilir mi bilemedigimden ve kasalarin onunde devasa kuyruklar oldugundan alamamistim o gun. opuyorum hepinizi.

mutlu ,sağlıklı ,huzurlu ve bol bebişli yıllar diliyorum arkadaşlar hepimize inşallah bizlerde 2012 de mutlu haberleri alıcaz:)esma bebek doğmuş nihayet kavuştular birbirlerine en anlamlı yeni yılmeldininki :)sağlıkla büyüsün esmacık inşallah..landarrch çok sevindimmm canım yatman işe yaradı maşallah size..dew canım sende minik mercimeğinle en güzel yılbaşını ktlayacaksın bence ..hepinizi çok öpüyorummmm mutluluklar daima bizimle olsun..sevgilerr

2012nin ilk gununden herkese merhaba,

Dilerim dunden cok farklı olur 2012nin ilk gunu bile...hepimiz icin herkes icin...cerenm tabiyki olacak guzelim sizlerinde olacak bende inanamazdim birileri bebekten,hamilleikten bahsedince uzaydan gelmisler muamalesi yapardim simdi hergun inanamayarak kalkiyorum o yuzden inan...esininde ne yapmasi gerekiyorsa lutfen zorla cnm sen enerjisiz olursan esler zaten tembel oluyor biliyorsun is bizde bitiyor.....
Badezuzum annenin tahlillerine cok sevindim...aman allah onlari basımizdan eksik etmesin...

Kızlar dun sabah benden bu defa pembe akıntı geldi peceteye hemen aradim doktoru endislenme bazen jel bile yapar dedi,ama ignelerini vurul ve yat bugun dedi bende oyle yaptım hic kalkmadim sukur bugun daha iyiyim...cerenm bulantilari sormussun bulantim yok sukur ama ogurme hissim var birde oksuruk olunca hepten icim zorlasiyor dun annemlerin arkadaslari vardi yemekte insanlarla oturup yiyemedim odamda yedim cunku ogurme hissi sofrada bir gelse rezalet herkesin midesi kalkcak :))) o yuzden yanliz yemeyi tercih ediyorum sekerim.

Iste boyle sekerler hepinizi cok opuyorum....

merhabaa kızlar..
bu yıl yeni yılın ayrı bi önemi var,arka arkaya tedavilerdeyiz...inşallah arka arkaya poziif sonuçlar alırız...
dew canım evde de olsan ayakta çok gezinme,nasılsa anneciğinin yanındasın,rahat rahat yat:)
ceren keşke eşini ikna etseydin canım,ne kadar zor biliyorum,yorgunu yokuşa sürmekte üstlerine yok erkeklerin,ayrıca birde onlar için mücadele veriyoruz..neyse bi git bakalım doktora..inşallah herşey yolunda gider canım..,
bende içten içe bi telaş var,iyiyim şu günlerde..inşallah tedavi boyuncada aynı gider..doktorumda çocukları için tatile ayrılacakmış..sanırım transfer aşamasında falan olmayacak..inşallah tatili iptal olur

DEW GULEM sağolun kızlar.bizde çok rahatladık annemin sonucuna Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler.sonucu beklemek bile çok zordu yaşayanlara Allah şifa ve sabır versin.

kızlar hepinize günaydın
2012 nin hepimize başta sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum , ardından bebek isteyen tüm çiftleri allah muradını tez zamanda versin inşallah, tez zamanda bizleri bebişlerimize kovuştursun inşallah.çif rakamları severim benim uğurlu rakamım 2 dir .inşallah 2012 çok güzel bir yıl olur , hepimiz çok mutlu oluruz , artık hayatımda güzel değişimler istiyorum , hayatıma minicik bir nefes girsin inşallah ... amin

Meldicim doğu yapmış demek , allah analı babalı büyütsün esmacımızı , adıyla yaşasın , annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallah.
Esma bebecik nazar boncuğumuz , bizlerede uğur getirirsin inşallah.

2012 için enerjim çok yüksek, gülem , piraye , badezuzum , lee hayırlısıyle tedavilerimiz başalayalım bebişlerimizi göbüşlerimie koyulımmm:))

hepinizi çok seviyorum
iyi yıllarrrrrrrrrrrrrr

slm kızlar.geçen gün görüştüğüm dr.bana histereskopi olmamı söyledi.iki düşükten sonra yapışıklık olabilirmiş.ama benim en son çektirdiğim hsgde dr.um rahmin iyi olduğunu söylemişti.bu dr.da bazı yapışıklıklar orda görünemeyebiliyo dedi. bende tüp yapalım tutmazsa yaparız dedim.sen bilirsin dedi..histereskopide bişey yok biliyorum bir saatlik bir operasyon ama beraberinde tedaviyide hesaplayınca yaklaşık 10 binlira gibi bir fiyat çıkıyo..ne yapacağımı şaşırdım.gittiğim çook öncelerdeki dr.da yapalım demişti bu ikinci düşük olmadan.bir olumsuzluk varsa etkilemesin tedaviyi diye.off çok çıkmazdayım.akıl verin lütfen siz olsaydınız ne yapardınız.??

canım benim laparoskopiyi yapan doktorumda tüplerin karına yapışık olduğu durumlarda tüpler hareketsz kalır ve yumrta ve spermi buluşturamaz,doğal yolla gebe kalmayı engeller,teşhisinde de hsg işe yaramaz diye lap.yapmıştı..ama sen doğal yolla gebe kaldığın için böyle bi ihtimal yok bence..ama hsg rahmin ve tüplerin içini görsteriyo bence..tüp bebek doktorumada herşeyi araştırın dediğimde belki tüp ve rahme bakmak için hsg çekilebilir ama usg görüntün iyi gerek duymuyorum demişti bana.yani hsg ye bile gerek duymadı..tabii doktordan doktora değişir ama para amaçlı istemiş olabilirmi canım.yani tedavi dışında 4-5 bin lira paramı alacak bu adam? aklını karıştırmak istemem ama bence de çok..doktorun kim bu arada?

canım inşallah enerjin hepimize yeter:) ben arada tekliyorum biliyosun..çok ihtiyacım olacak..
bende çok heyecanlıyım,ara ara umutlanıyorum ama merkez konusunda hala içim net değil..bu yüzden de atlatılması gereken bi süreçmiş gibi yaklaşmaya başladım ki çok yanlış biliyorum....inşallah beni yanıltır yaşayacaklarım...

bilmiyorum cnm artık bu zamanda para odaklı olmayan yer olduğunu düşünmüyorum.drun kendisiyle görüşemedim yurt dışındaydı yardımcısı hüsamettin bey var kendisi yücel karaman.ama genelde hastalarından biçoğuna uyguluyo daha doğrusu öyküsü ya benim gibi olanlara yada bikaç defa tüp yapmış tutmamış kişilere yapıyo.her gidene yapıyomu diye hastalarına sorduğumda adam histereskopi ve lap.uzmanıymış o yüzden hastların çoğu bu yönden sorunlu olan ve onda tedavi görenlermiş.his.3500 tedavide ilaçlarla beraber 6 tutar e ek masraf illa çıkıyo nerden baksan 10 oluyo.bikaç dr.daha var görüşeceğim onlar ne diycek bakalım.bende rapor işine girişeyim dedim.ordada rapor geçmiyomuş.ayyyy bir dr.u bulsam tedaviden daha zor gerçekten...

canım laparoskopi ve histeroskopi tedavilerin en başında gerçekten mantıklı..bana lap+hist beraber yapıldı.doktorun gerekliliğini anlatırken kullandığı cümle hiç aklımdan çıkmıyo..eşim ameliyat lafını duyunca endişeli bakınca adam sen aracına bakım yapmadan uzun yola çıkarmısın diye sordu eşime..o da hayır dedi..işte bu durum böyle,içeriyi görmeden tedaviye başlamam dedi..eli o kadar pratikmiş ki aynı gün 12 kişiydik,kurbanlık gibi yan yana..tabii izledikleri yol çok mantıklı diyecek bişey yok ama başka yerlerden de fikir al bence de..3500 çok fazla gerçekten.bir tüp parası resmen yaa..eğer değerlendirmelerin sonucu çok gerekli görülürse güvencenle yaptırmaya çalış..artık heryerde yapılıyo..
bu arada düşüklerinle ilgili ne dediler?genetik bakılmışmıydı size,unuttum...canım inşallah içine sinen bi merkez bulursun..

Son düzenleme:

evet doğru ama bence ben çok yıprandım yani düşüklerde rahim fazlasıyla inceliyo bide histereskopiyle bişeyler olsa sanki daha kötü olacakmış gibime geliyo saçma ama açıkcası daha kötü olmaktan korkuyorum.zaten dandik dr.lardan çok çektim ne bileyim bi aksilik olsa hsg de çıkardı.ya benim görümcemin rahim filmini gördüm şok oldum tuhaf şekilli onunda birbuçuk yıl olmamış ve sonradan kendiliğinden ikitane çocuğu olmuş:)benimki gayet normal duruyo onun yanında:)))))) genetiğe bakılmıştı canım tek neden bendeki pkodan kalitesiz yumurta eşimdeki morf.den kalitesiz spermin birleşmesiyle oluşan kalitesiz embriyo.inş. canım hepimiz çok zorlanıyoruz çok sıkıntılar çekiyoruz Allahım görsün acısın halimize ne diyeyim geceleri nereye gitsem diye düşünmekten uyuyamaz oldum.hepimiz bu başladığımız tedavimizde kavuşalım sağlıklı hayırlı evlatlarımıza inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…