boşver cnm bu yılda miniğinle gireceksin yeni yıla daha güzel bir program düşünemiyorum ben:)öksürüğün tamamen biter umarımda rahat uykularına kavuşursun bian önce benim için çok önemli uykumu almam yoksa ortalığı ateşe veriyorum:))ay şimdi sıradaki mercimek seninki mi:)yerim ben onu
cnm durumun aynı olması iyi bir haber.inş. böyle devam eder.iğneleri tedbir amaçlı veriyolar benim ablamada yapılmıştı bizim kuzumuz yedi buçuk aylık doğdu 9 u dolduramadı şimdi boyu benim kadar :))sıkma canını herşey yolunda gidecek inş.bu arada annenin durumu nasıl testler sonuçlandımı çok şükür benim annemin temiz çıkmış koca bi ohh çektim ve hemen hain planlarıma başladım :)tedaviye başlayınca yanıma getirticem:)))))Allahım onlara sağlık sıhhat versin(ki bizlere baksınlar)başımızdan eksik etmesin ..
İYİ YILLAR KIZLAR.YENİ YILDA ÖNCELİKLE SAĞLIK HUZUR BOL PARASONRADA İLK OLARAK BİZİM TOPİĞİMİZDEKİ SONRA TÜM İSTEYENLERE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN ALLAHIM..HERKESİN GÖNLÜNDEKİ DİLEĞİ GERÇEK OLSUN.
Kızlaaaaaarrrr geçmişi detaylı okuyamadım, çok yoğunluk var işyerinde, malum yıl sonu. Landrach seni merak etmiştim canım, ama güzel haberini okudum çok şükür, açılma devam etmemiş aynıymış, bu iyi bişi demek evde yatman işe yaradı tatlım, hadi bakalım inşallah şu 32. haftayı da görürüz de birlikte koca bi ohhh çekeriz sonra da gelir haylaz oğlan... Çok şanslı bi çocuk walla baksana onu merak eden endişelenen birsürü teyzesi var :) :) DEW canım sen de biraz daha iyiymişsin, sana da çok sevindim tatlım, vucüt alışıyo demkki böle şeylere, lekelenmem var demiştin naptın konuştun mu canım doktorunla? Ayyy yaaa sen de yeni yıla minicik bebeğinle gireceksin bundan büyük mutluluk mu olur darsı bizim da başımıza İnşallah. Gülemcim taşınma telaşın başlamış tatlım, hadi bakalım hem yeni yıl hem kendi evin sana uğurlu gelir de burda hamileyim diye patlatırsın bombayı... Badezuzum, kekecb, lee cerenm hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum, 2012 bizim yılımız olacak kızlar ben buna inanaıyorum.... Yeni yılınızı da şimdiden kutluyorum, sağlıklı huzurlu elbette paralı :) ve bir de bebekli bir yıl diliyorum hepimize
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Meldi bugun dogum yaptıııııııııııııı az once aradi Esma bebegimiz topigimizin ilk bebegi ila ben 2011 bebegi olacagim dedi anlasilan...sok sukur saklıkla dogmus biraz minik diyor Meldi 2 kilo 450 gr dedi ama cok sukur gayet saglıklıymıs kızımız....
Pazartesi cikiyorlarmi hastaneden....ay resmen meldide tekrar hayata dondu kizlar cok mutlu oldum onun icin.....darısı hepimizin tum isteyenlerin basına ama zamaninda mumkunse?
Opuyorum kızlar,
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Meldi bugun dogum yaptıııııııııııııı az once aradi Esma bebegimiz topigimizin ilk bebegi ila ben 2011 bebegi olacagim dedi anlasilan...sok sukur saklıkla dogmus biraz minik diyor Meldi 2 kilo 450 gr dedi ama cok sukur gayet saglıklıymıs kızımız....
Pazartesi cikiyorlarmi hastaneden....ay resmen meldide tekrar hayata dondu kizlar cok mutlu oldum onun icin.....darısı hepimizin tum isteyenlerin basına ama zamaninda mumkunse?
Opuyorum kızlar,
slm kızlar.geçen gün görüştüğüm dr.bana histereskopi olmamı söyledi.iki düşükten sonra yapışıklık olabilirmiş.ama benim en son çektirdiğim hsgde dr.um rahmin iyi olduğunu söylemişti.bu dr.da bazı yapışıklıklar orda görünemeyebiliyo dedi. bende tüp yapalım tutmazsa yaparız dedim.sen bilirsin dedi..histereskopide bişey yok biliyorum bir saatlik bir operasyon ama beraberinde tedaviyide hesaplayınca yaklaşık 10 binlira gibi bir fiyat çıkıyo..ne yapacağımı şaşırdım.gittiğim çook öncelerdeki dr.da yapalım demişti bu ikinci düşük olmadan.bir olumsuzluk varsa etkilemesin tedaviyi diye.off çok çıkmazdayım.akıl verin lütfen siz olsaydınız ne yapardınız.??
kızlar hepinize günaydın
2012 nin hepimize başta sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum , ardından bebek isteyen tüm çiftleri allah muradını tez zamanda versin inşallah, tez zamanda bizleri bebişlerimize kovuştursun inşallah.çif rakamları severim benim uğurlu rakamım 2 dir .inşallah 2012 çok güzel bir yıl olur , hepimiz çok mutlu oluruz , artık hayatımda güzel değişimler istiyorum , hayatıma minicik bir nefes girsin inşallah ... amin
Meldicim doğu yapmış demek , allah analı babalı büyütsün esmacımızı , adıyla yaşasın , annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallah.
Esma bebeciknazar boncuğumuz , bizlerede uğur getirirsin inşallah.
2012 için enerjim çok yüksek, gülem , piraye , badezuzum , lee hayırlısıyle tedavilerimiz başalayalım bebişlerimizi göbüşlerimie koyulımmm:))
hepinizi çok seviyorum
iyi yıllarrrrrrrrrrrrrr
canım benim laparoskopiyi yapan doktorumda tüplerin karına yapışık olduğu durumlarda tüpler hareketsz kalır ve yumrta ve spermi buluşturamaz,doğal yolla gebe kalmayı engeller,teşhisinde de hsg işe yaramaz diye lap.yapmıştı..ama sen doğal yolla gebe kaldığın için böyle bi ihtimal yok bence..ama hsg rahmin ve tüplerin içini görsteriyo bence..tüp bebek doktorumada herşeyi araştırın dediğimde belki tüp ve rahme bakmak için hsg çekilebilir ama usg görüntün iyi gerek duymuyorum demişti bana.yani hsg ye bile gerek duymadı..tabii doktordan doktora değişir ama para amaçlı istemiş olabilirmi canım.yani tedavi dışında 4-5 bin lira paramı alacak bu adam? aklını karıştırmak istemem ama bence de çok..doktorun kim bu arada?
bilmiyorum cnm artık bu zamanda para odaklı olmayan yer olduğunu düşünmüyorum.drun kendisiyle görüşemedim yurt dışındaydı yardımcısı hüsamettin bey var kendisi yücel karaman.ama genelde hastalarından biçoğuna uyguluyo daha doğrusu öyküsü ya benim gibi olanlara yada bikaç defa tüp yapmış tutmamış kişilere yapıyo.her gidene yapıyomu diye hastalarına sorduğumda adam histereskopi ve lap.uzmanıymış o yüzden hastların çoğu bu yönden sorunlu olan ve onda tedavi görenlermiş.his.3500 tedavide ilaçlarla beraber 6 tutar e ek masraf illa çıkıyo nerden baksan 10 oluyo.bikaç dr.daha var görüşeceğim onlar ne diycek bakalım.bende rapor işine girişeyim dedim.ordada rapor geçmiyomuş.ayyyy bir dr.u bulsam tedaviden daha zor gerçekten...
canım laparoskopi ve histeroskopi tedavilerin en başında gerçekten mantıklı..bana lap+hist beraber yapıldı.doktorun gerekliliğini anlatırken kullandığı cümle hiç aklımdan çıkmıyo..eşim ameliyat lafını duyunca endişeli bakınca adam sen aracına bakım yapmadan uzun yola çıkarmısın diye sordu eşime..o da hayır dedi..işte bu durum böyle,içeriyi görmeden tedaviye başlamam dedi..eli o kadar pratikmiş ki aynı gün 12 kişiydik,kurbanlık gibi yan yana..tabii izledikleri yol çok mantıklı diyecek bişey yok ama başka yerlerden de fikir al bence de..3500 çok fazla gerçekten.bir tüp parası resmen yaa..eğer değerlendirmelerin sonucu çok gerekli görülürse güvencenle yaptırmaya çalış..artık heryerde yapılıyo..
bu arada düşüklerinle ilgili ne dediler?genetik bakılmışmıydı size,unuttum...canım inşallah içine sinen bi merkez bulursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?