sağolun kızlar desteğiniz için evet kafam çıkrıkçı çarşısı gibi.şimdilik eşimin dediğini yapıcaz.iki dr.la daha randevumuz var öngörüşme için onlarada göstericez .hepsi isterse mecbur yaptırıcam artık.bu arada benim tedavi sarktıkça sarktı eşimin işi yüzünden marta kalabilirmiş.o yüzden bu ay kafamı dinliycem dr.larıda şubata bırakıcaz.şöyle bir ay tedavi dr. şu bu düşünmek istemiyorum...
Badezuzum dunude okudum kafan karismis hakli olarak...insanin doktorlara guvenememesi ne kadar kotu birsey diymi?o kadar bilmedigim bir konuki sana yap yada yapma diyecek bir seviyede degilim bu konuda ama iyi arastirmak gerekiyor buyuk para cunku devletin bu paralari odemiyor olmasi cok fena sanki keyfimizden bu haldeyiz...
Tedavinin ertelenmesindede belki bri hayir vardir guzelim,sakın uzulme bazen bizim kararsizliklarimiza evren bu sekilde yardimci olur ama fark etmeyiz yaridm aldigimizin,hayırlısı guzelim.
:) ne bu halimiz hepimiz umutsuz olmusuz 2 gunde. oysa herkes yeni yildan cok umutluydu.
ben eski yilin son gunu c.tesiye ve adetimin 2. gunune denk dustugu icin e2 yaptiramadim. boylece 1 ay daha ertelenmis oldum bebeyi cunku kistim 2,2'den 2,8e cikmis. yatin kalkin dua edin, bari korunmuyorken gebelik sansiniz var, benim DKH nedeniyle hamilelik umudum bile yok eylulden beri.
agustostaki spermiyogramda yikama sonrasi 6 milyondu. bugun asilama icin uygun degil dedi doktor, tup yapalim dedi. yeniden spermiyogram yaptiracagiz. bakalim ne gosterecek bize durum. senin kistinden onemlisi spermler diyor bana. ben de spermlerin duzelecegine inanmiyorum; en az 3 aylik bir dongu spermin duzelmesi cunku. daha cok moralim bozuluyor olabilirite'nin 3 ay sonraya sarkmasi.
aslinda nette asilama icin sinir 5 milyon diyor ne dersiniz ? simdi bu doktor 6 milyon uygun degil diyor, tamam yoruma acik bir konu ama e be gozum 6 ile asilasak bir sey kaybeder miyiz? yoksa benim kistim var, aslamada hormon yukleyince ne hale gelecek, asilamada olmazsa tup tedavisi kist nedeniyle cok sarkabilir'den mi korkuyor ?
bu arada kizlar sogan suyu, civan perçemi, hayit uclusu yalanmis. su zikkimlari ictigim gunlere lanet olsun
Kızlar hepinizde ufak ufak cekinceler goruyorum vallaha sakın bu psikolojiye sokmayin kendinizi suna inanin ki tup bebek tedavisi yasananlar hicbirsey degilmis asıl bu hamileligin ilk zamanlari bir felaketmis cok sık gelemez oldum farkındaysaniz fakat ogurmeler beni birakmiyor telefonla konusamaz haldeyim inanin...annemlerle yemek yiyemiyorum tek basıma odamda yari ogur yari ye seklindeyim her yemek kabusum oldu inanamazsiniz...daha yemegin adi geciyor icim bulanmaya basliyor e tabi bende birde oksuruk olunca ogurtu ikiye katlaniyor...yani diyecegim o ki kizlar sakın zor demeyin en kolay kısmı tedavi asamasiymis simdi anliyorum...
sizlerde tedavilerinizi atlatacaksiniz ve olumlu olacak buna tum kalbimle inaniyorum.Ertelemek endislenmek korkmak yok ona gore....
Opuyorum hepinizi kızlar...
slm herkese...
badezuzum histeroskopinin rahmine falan zarar vereceğini sanmam,ehil ellerde olduktan sonra sorun olmaz..yapılırsa aklında soru işareti kalmadan ilerlersin ama fırsatın varsa bi kaç doktorla daha görüş,en iyisi bu canım..ya aslında bana bile esiyo arada,çünkü 2 yıl bişeyin yok diyen adama tedavi oluyorum..benim bişeyimin olduğu aşikar..canım düşün taşın,aklına yatan yere git,belki o kadar para dökemeden hallolur..kim bilir belki bu arada tekrar gebe kalırsın..önemli olan bence seninde helsa gibi gebeliğini devam ettirmen,senin hamile kalmak gibi bi sorunun yok bence..bunun üzerinde duracak bi doktor bul hem..ve cebimizide düşünmemiz lazım çünkü ödeyecek biziz..hele biz 2.kez kredi çektik..Allah yardımcımız olsun..
ceren cim ben senin kistini anlamadım canım..folükül kisti bi kaç adetle atılır canım,bazı doktorlar d.k.hapını bile gerekli görmüyolar..canım seninde kafan karışacak belki ama bi başka doktora görünsene..bi fikir al..ayrıca eşinin spermi 6 milyonsa aşılama yapılabilir,ama yapı ileri hız falanda çok önemli,belki doktor ona göre bi değerlendirme yapıyodur..ama diğer değerler iyiyse 6 milyon aşılama için kötü değil..üzme kendini...
kekecb canım enerjin buraya kadar geliyo maşallah sana...kilo vermek normalde bile bi kadının kendine güvenini yerine getirir,bizim zaten güvene ihtiycımız var senin için harika bi değişim oldu..ben inanıyorum ki sen doğal yolla da gebe kalabilirsin,doktorun bile buna inanıyo..en önemlisi bişeyler yapıyo olmak insanı çok rahatlatıyo dimi..bende sigarayı bıraktım..midemden de korktuğum için açıkçası daha çabuk vazgeçtim..can öyle tatlı ki..hiç bir zevkle kıyaslanmıyo..ve sigara içmiyo olmak banada bişeyler yapıyorum hissiini yaşatıyo..inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz..hiiç değilse sağlıklı birer bedenimiz olur dimi:)
merhaba kızlar..herkes iyidir umarım..dew naptı acaba.günler ne kadar hızlı geçiyo değilmi..transferdi,testti,keseydi derken..dew cim bebişini anlat bize canım,bekliyoruz...
landarch canım sizde iyisinizdir umarım..tam bebişe hazırlık zamanların gelmişti,keyifle yaparsın artık herşeyi..bu sadece bi önlem canım,sakın moralini bozma...
bubuş,lee siz de iyisiniz...ocak yaklaştı iyice yaa..heyecan basyı beni;/
Merhaban kızlar, öncelikle herkesin yeni yılını kutlarım insallah 2012 yılında hepimiz anne oluruz tabi en önemlisi sağlıklı ve huzurlu olmak. Ben bu sabah kontrole gittim durum aynı açılma Hemn Hemn aynı gbi demekki yatak istirahati ise yaramış. Bebek hızla büyüyor 720 gr olmuş aslında iyi bisey ama büyüdükte risk artıyor. Suanda en büyük dilegimiZ 28. Haftaya kadr kazasız belasiz ulaşmak. Sonra akciğer geliştirici iğnelere başlanacak 32. Haftadan sonra kefeni yırttık sayilcakmis. Hepinizi optum
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Meldi bugun dogum yaptıııııııııııııı az once aradi Esma bebegimiz topigimizin ilk bebegi ila ben 2011 bebegi olacagim dedi anlasilan...sok sukur saklıkla dogmus biraz minik diyor Meldi 2 kilo 450 gr dedi ama cok sukur gayet saglıklıymıs kızımız....
Pazartesi cikiyorlarmi hastaneden....ay resmen meldide tekrar hayata dondu kizlar cok mutlu oldum onun icin.....darısı hepimizin tum isteyenlerin basına ama zamaninda mumkunse?
Opuyorum kızlar,
Kızlar dua edin bana, Ogleden sonra dikiş atilcak Cok korkuyorm riskli bir operasyon bebek için. Suan hastane de yatiyorm hepinizi optm
merhaba canlarım) ilkönce 2012 yılının hepimize sağlık,mutluluk getirmesini ve bebişlerimize kavuşma yılı olması dileğiyle....evet canlarım, ben tontiş dr.un tedavisine bugün itibarıyla başladım. )allahtan hayırlısı olur inşallah.bu süre içerisinde bebek ve tedavi konusunda çok etkilenmemek kafamı bebek konusuyla meşgul etmemek için foruma fazla girmeyi düşünmüyorum.sizlerden uzak kalmak sizleri unuttum anlamına sakın gelmesin.her zaman kalbimdesiniz dualarım hep sizlerle olacak. inşaallah 2012 yılı bebeklerimize kavuştuğumuz yıl olur.allah analı babalı sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin en büyük duam bu. )) landarch canım hiç korkma bebeğin hep seninle olacak.bebeğine zarar gelmeyecek oğlumuz mis kokularıyla annesinin ve babasının kucağında olacak inşaallah.dew canım bebişin ve senin içinde dualarım üzerinizde.. öğürerek yemek yemek çok kötüdür ama bunlar bebişinin annesine sıkı sıkı tutunduğunun işareti ) badezuzum bence tüpten önce lap.ve hist. yaptırmak ön tedavi aşaması eğer bir problem varsa önceden tedavisi yapılır.ben 2 lap.2 histr.yaptırdım.çok önemli problemle karşılaşılmadı ve ben en azından önemli bir problemim olmadığını gördüm.2 laparoskopimi de sgk hastanesinde konusunda çok iyi dr.lara yaptırdım herhangi bir ücret ödemedim.hist.iki ayrı merkezde oldum.2.histr.2011 şubatta tedavi gördüğüm merkezde 250tl olmuştum.yanlış anlamadıysam sen 3500 gibi bir fiyat yazmışsın bu bana çok gibi geldi.ama her zaman için 2.dr hatta 3.dr. öneriside al derim.inşaallah herşey yolunda gider. gülem canım bu kez pozitif başla ve merkezden bebeğimizi al bende hamile ziyaretine geleceğim senin ))) kekec azmine bayıldım. ) gör bak kilonun arkasından hamile kalacaksın sen ) cerenm kistin aslında çok büyük değil soğansuyu kürünü düzenli yap gerçekten işe yarıyor.sperm konusundada badezuzum dediği gibi çakşırlı ballı polenli karışım arı sütü bunlar iyi geliyor.gönüllü annelik düşüncene o kocaman yüreğine bayıldım.kocaman sevgi dolu yüreğinle onlara annelik yapacaksın.bizim 3.yılımız oldu shçek kayıtlıyız birgün yavrumuz oradan çıkıp anneciğine ve babacığına kavuşacak.özlemle onu bekliyoruz. )) (bu arada bunuda sizinle paylaşmış oldum ) ) herşey gönlümüzce olur inşaallah...canım arkadaşlarım )) çok sık olmasada arada uğrayacağım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?