Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar...
bende aradım landarchı..iyiymiş,inşallah bişey olmayacak.daha da iyi olacak..bebek zaten maşallah iyi.sabır sabır bu iş..dew in dediği gibi kolay bi şey değilmiş bu iş:) eee sıradan olmayacak sıpalar belli:)
ceren senin bu kist çikolata kistimi?aklıma bu geldi, endişelendirmek istemem seni ama folikül kisti d.k.hpına cevap veriyo hemen..haa çikolata kisti bende var biliosun en son 2,5 cm di..tedaviye engel değil diyo sürekli doktor..amann artık şaştım bende...canım doktorun süpermiş..ne güzel herşey sorulur o kadına:) canım eşin için söylediklerin çok güzel,çok önemli bunlar.onların ruh hallaeride çok önemli zaten..umarım hep böyle olur sizin için hayat,lokum gibi:) sigara konusunda aynen ve tıpkı senin gibiyim..lise,ünv,sonra bi kaç yıl ve evlendim eşim içmiyo çok içmiş zamanında ve bırakmış...bende evde içeyim dedim kokutmiim evi,yok eşime kokmiim,falan azalttım iyice ve artık midemden korkuma bıraktım..içilen bi ortama girince bazen içiyorum ama biliyorum ki artık sigara benim hayatımda yok:))) yendim onu
lee başladınmı tedaviye,canım süper..nolurrr iyi haberlerle gel...benim yanımada gel:) tedavinin şekli nasıl?ilaçlar falan aynımı?bol bol,bol, şanslar,dualarımız seninle canım...

Kızlar dua edin bana, Ogleden sonra dikiş atilcak Cok korkuyorm riskli bir operasyon bebek için. Suan hastane de yatiyorm hepinizi optm

Canım benim yaaa çok geçmiş olsun, sağa sağlim atlatmışsın, hadi gözümüz aydın. Kendine dikkat et tatlım, Şü önümüzdeki ayları bol bol dinlenerek geçir tamam mı. Öpüyorum çok

Lee canım ilk tedaviye başlayan sensin aramızda 2012'de. Hadi bakalım hayırlısı olsun şimdiden. Nasıl olcak tedavin, normal ilişkiyle mi deniceksiniz yoksa aşılama gibi bişi mi olcak. Merak ettim doğrusu :) DEW canım bulantıların varmış, çok zor tabi ama inan o bulantıları çekmeyi dört gözle bekliyorum. Normalde de çok çabuk midem bulanır ve çıkartırım ben :) Hamileykende eminim pek yadırgamam bu konuyu :) :) Tabi herşeyin fazlası zarar. Allah hepimize az bulantıyla hamileleiklerini yaşatmayı nasip etsin. SEnin bulantılarında 1 aya kadar geçer diye umuyorum canım. Belki öksürükte tetikliyordur bulantıyı. Hadi bakalım kalp atışlarını da duyalım da şu sıpanın hepimiz rahatlayalım :) Öpüyorum çok. Kendine ve miniğine dikkat et canım

Kızlar bu arada ben acayip grip oldum. Tam da tedaviye başlıcam ay. Hep böle oluyo nedense... İlaç da kullanamıyorum haliyle. Allahtan ateşim yok. Ne bulursam içiyorum, ıhlamur, portakal nar suyu, elma kabuğu kaynatıyorum bal limon .... :) :) Hemen atlatmam gerek ilaç kullanmak istemiyorum çünkü

Kızlar dua edin bana, Ogleden sonra dikiş atilcak Cok korkuyorm riskli bir operasyon bebek için. Suan hastane de yatiyorm hepinizi optm

canım benim çok çok geçmiş olsun , dikişler atılmış iyimişsin maşallah , bundan sonrası daha iyi olucak sakın stres yapma ,bol bol dinlen dualarımız seninle öpüyorum canım

canım ya çok entrasan gerçekten neye niyet neye kısmet , hamile kalınca ökürmeye başlayan duymadım ama gerçekten böyle bişey varmı acaba ? canım inşallah senin iğneden dolayı olucak iğneyi kesince geçicek öksürük , bebişler nazlı , bunlarda hamişliğin ufak cilvelerii :) kendine çok iyi bak hayırlısıyla bebişinin kalp atışlarını duyucaksın

canım tedavin hayırlı olsun , dualarımız seninle , inanıyorumki herşey çok güzel olucak , mutlaka gelişmelerden haberdar et.
iyi dilerklerin içinde teşekkürler canım , inşallah hepimiz sırayla değil aynı zamanda hamiş haberlerimi burdan veririz.

landarch onlinesin. iyisin degil mi? merak ettim seni cok.
gulem cikolata olsa soylerlerdi, retansiyon kisti olabilir dedi; yani ivir-zivir kisti olabilirmis. vucudun heryerinde cikabilen ufurukten kist. iste e2 olcumu o yuzden lazim. bilmiyorum ki, belki icindedir, disinda gormuslerdir. o da bir ihtimal. ay bilemiyorum artik, belki bu aralar dew'in doktordan bir randevu alir, bir de onunla gorusurum. ama iste ondan randevu almak icin obur ay e2 sonucumla gitsem daha mi iyi? bizim hazirda bekleyen cinsel perhizimiz vardi, dun spermiyogram yaptirdik, aradim ama sonucu alamadim henuz. bakalim ne durumdayiz?
lee sana cok sevindim. tedavinin olumlu sonucuyla gel buraya. 3 yil mi beklediniz, cok uzun degil mi sure ? yas grubu mu sectiniz, ondan mi bekliyorsunuz bu kadar ? o is de bir an once sonuclanir insallah.
pirayecim gecmis olsun, bence sor doktoruna bir an once ilac kullan, tertemiz basla tedavine. ilk ay bile ilac kullansaniz etkilemez bebegi diyorlar cunku, sen daha tedaviye basliyorsun. herseyin en iyisini istiyoruz, cok tittiz davraniyoruz da bosver ince dusunme o kadar da.
cumaya az kaldi Dew, sik biraz daha disini, son 2 gun.

Kızlar gunaydin,

Umarim herkes icin guzle bir gun olsun....Pirayecim cok gecmis olsun korkma ilac kullan bir an evvel iyiles bence grip uzun surdukce daha yipratir vucudu ben tedavi oncesi mide haplari kullandim hatirlasana birsey olmaz yani guzelim...
Cerenm sagol cnm evet yaaa yarin doktordayim cok heyecanlıyım kali atısı cok muhim malum bu kadar oksuruge nefes alamaz hale geldigim anlar oluyor bebegim direniyor kizlar o yuzden diyorum ki insallah yeri saglam cocugumun....umarim umarim yarin cok iyi bulur bebegi ve igeneleri bir sure keser dualarim bu yonde diyebilirim...Israel beye gidebilirsin tabi bir fikrini alabilrisin cok yogun hani simdi arasan 1 ay sonraya verebiirler randevu gecen gun beklerken kese icin o zaman sekreteri duydum yeni hasta bu ara yok eski hastalarla gidiyoruz cok yogunuz filan diyordu...tekrar soyluyorum adam son derece mesafeli :) buyuk beklentilerle gitme olurmu?:)

Gulem tasınma isleri nasıl gidiyor guzelim?

Kekecb cevrende hamilelik oksuruk yapan kimse olmamasina sevindim....

Kızlar opuyorum sizleri...

DEW cnm şimdi başka bir topicte okurken birinin daha tüple hamile olduğunu ve öksürüğü olduğunu gördüm.ona da dr.u hormonlardan demiş.demek olabiliyo bünyeyle alakalı..yalnız değilmişsin cnm..

DEW cnm şimdi başka bir topicte okurken birinin daha tüple hamile olduğunu ve öksürüğü olduğunu gördüm.ona da dr.u hormonlardan demiş.demek olabiliyo bünyeyle alakalı..yalnız değilmişsin cnm..

Badezuzum canım nerde okudun hangi topikti peki?Birde hani hamilelikle ilgilimi bu okusuruk yoksa progesterondanmıymıs? hangi topik oldugunu yazarsan cok cok sevinirim gideyim dahil olayim duruma :)

Canım benim bebeğin çok güçlü hiç üzülme sen, kalp atışlarını da duyacaksın. Umarım doktorun artık iğneleri bıraktırı da öksürüğün kesilir tamamen.

Badezuzum canım nerde okudun hangi topikti peki?Birde hani hamilelikle ilgilimi bu okusuruk yoksa progesterondanmıymıs? hangi topik oldugunu yazarsan cok cok sevinirim gideyim dahil olayim duruma :)

bakayım cnm öylesine girmiştim link eklerim

oksuruk olayi hakikaten ne ilginc.
ben kordon'a gidiyordum; demistim ya kadin cok seker diye. hayir, hislerim cok cabuk degisiyor cunku gicik oldum :) dun aksamustu aradim cebini, tahlil sonucumuz cikmis bakar misiniz diye, sekreteri cikti; ilettim; donen olmadi.
Bugun sonucu veren bolumden rica ettim tahlili, bana faksladilar. tabi ben faksin basinda direk oldum kimse gormesin diye; bir baktim normal sperm tahlili yapilmis. kruger filan degil. 20 milyon sperm, %50 canli diyor. ben de not yazdim altina; krugere gore yapilmamis mi, bu test isimize yaramayacak mi, yorumlar misiniz diye.
aradi evet bu degerlere gore tup yapmaliyiz dedi. iyi de dedim, yikamali yapilmamis test. bizim icin adet onemli, adet az, yıkamali-yıkamasız farketmez diyor. dedi ki asilama %10, tup %50-60 basarili olur sende. israrla tup diyor. o tupu ovuyor, ben asilamayı soruyorum. e asilamayi siz yikamasiz mi yapiyorsunuz dedim, hayir yikamali yapiyoruz dedi. madem yikiyabiliyorsun, o imkanin var; yikayip niye saymiyorsun degil mi ?
tamam anlasildi dedim, kapattim telefonu. kentin doktorlarina baktim Israil Beyin ismi gecmiyor kadin dogumda. birazdan arayacagim kenti, randevu alacagim.
yok yeter, simdi kocama yeniden saydirt diyecegim delirecek. zorla, bin dereden su getirerek test yaptirdim kocama, adamlar yaptik mi yaptik dediler. iyi oldu, her iste var hayir; 1 ay daha kaybetmem belki.
ben size soylemis miydim, israel bey zamaninda anneme kurtaj yapmis. olasi kardesimin canina kiyan sayin doktor, olasi bebeme can verecek; buyuk ironi.

Dew, bu arada ben cok yogun doktorlardan da bunaliyorum. 3'e randevu veriliyor, 5te ancak aliyorlar boyle cok hastasi olan doktoırlarda. Yine Kentte duydugun iyi doktor kim olabilir, var mi önerin ?

canım yıkamalı testi ya aşılama öncesi ya da tüp öncesi yapıyorlar, yoksa rutin spermiogramlar hep yıkamasız oluyo canım. bizde morfoloji sorun biliyorsundur belki. doktorum banada aşılamada %12,5 şans vermişti olmadı. Tüpte de %50 şans veriyo. Sen bana şu spermiogramını bi göndersene ben onun kaliteli mi kalitesiz mi olduğuna bi bakıvereyim canım, biz de yaptırıyoruz arada, uzmanlaştım resmen spermiogram konusunda :) :) :) Mesela motiliteye bakmışlar mı? morfoloji ne çıkmış? toplam sperm sayısı bizim işimizi görmez. Tüm verileri değerlendirmek gerek. Bİr de cansız sperm sayısı nedir?
Bu arada ben de hiç sevmiyorum doktor kapısında beklemeyi, özele gidiyoruz yine de bekliyoruz o kadar süre diyorum bazen. Ama önemli olan ilgilenmeleri, içine sinmesi. İçine sindiğinde doktorun da merkez de, beklemek çok gözünde büyümez canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…