Kızlar dua edin bana, Ogleden sonra dikiş atilcak Cok korkuyorm riskli bir operasyon bebek için. Suan hastane de yatiyorm hepinizi optm
Kızlar dua edin bana, Ogleden sonra dikiş atilcak Cok korkuyorm riskli bir operasyon bebek için. Suan hastane de yatiyorm hepinizi optm
Kızlar selam hepinize,
Haklısınız aslında en zor kısım doktor olayı ben bu konuda sanslıydım daha gelmeden guvenmeye baslamistim adama oyle olunca belki kolay oldu,birde benden hic bu tetstleri istemedi yani amerikada ne yapıldıysa ona yetti para icin yapabilirdi bende sesimi cikatrmazdim biliyorsunuz....o konuda sanslı oldugumu kabul ediyorum kızlar...sizlerinde iyi olacak insallah tum kalbimle inaniyorum...
Benim oksuruk ile bilrikte gelen ogurmeler evet oldukca kotu ona gorede yasamayi ogreniyor insan tek umudum bu cuma kalp atisini sag salim duymak ve doktorun evet igneleri bir sure kesebiliriz jel ile devam edelim demesi oksurugumun bu igneler bitince azalacagini sonrada gececegini dusunuyorum KBB da oyle dedi ama bazende acayip endiseleniyorum ya hamileliktensebu oksuruk diye etrafınızda hic hamile kalınca oksurmeye baslayan duydunuzmu ya kızlar :)cok komik ama arastiriyorum resmen...neyse igneleri bırakmadan bunu anlayamayacagiz oyle degil ml?
Cerenm dusuncen super bencede koruyucu anne olmak super,biz okul yıllarinda cok giderdik yardima sınıf olarak, ama yuregin saglam olmasi lazim cerenm orda durmak icin ben cok cok fena oluyordum gerci kucuktum o zaman ama yinede cok zor...yinede cok taktir ediyorum seni bravo arkadasim....
merhaba canlarım) ilkönce 2012 yılının hepimize sağlık,mutluluk getirmesini ve bebişlerimize kavuşma yılı olması dileğiyle....evet canlarım, ben tontiş dr.un tedavisine bugün itibarıyla başladım. )allahtan hayırlısı olur inşallah.bu süre içerisinde bebek ve tedavi konusunda çok etkilenmemek kafamı bebek konusuyla meşgul etmemek için foruma fazla girmeyi düşünmüyorum.sizlerden uzak kalmak sizleri unuttum anlamına sakın gelmesin.her zaman kalbimdesiniz dualarım hep sizlerle olacak. inşaallah 2012 yılı bebeklerimize kavuştuğumuz yıl olur.allah analı babalı sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin en büyük duam bu. )) landarch canım hiç korkma bebeğin hep seninle olacak.bebeğine zarar gelmeyecek oğlumuz mis kokularıyla annesinin ve babasının kucağında olacak inşaallah.dew canım bebişin ve senin içinde dualarım üzerinizde.. öğürerek yemek yemek çok kötüdür ama bunlar bebişinin annesine sıkı sıkı tutunduğunun işareti ) badezuzum bence tüpten önce lap.ve hist. yaptırmak ön tedavi aşaması eğer bir problem varsa önceden tedavisi yapılır.ben 2 lap.2 histr.yaptırdım.çok önemli problemle karşılaşılmadı ve ben en azından önemli bir problemim olmadığını gördüm.2 laparoskopimi de sgk hastanesinde konusunda çok iyi dr.lara yaptırdım herhangi bir ücret ödemedim.hist.iki ayrı merkezde oldum.2.histr.2011 şubatta tedavi gördüğüm merkezde 250tl olmuştum.yanlış anlamadıysam sen 3500 gibi bir fiyat yazmışsın bu bana çok gibi geldi.ama her zaman için 2.dr hatta 3.dr. öneriside al derim.inşaallah herşey yolunda gider. gülem canım bu kez pozitif başla ve merkezden bebeğimizi al bende hamile ziyaretine geleceğim senin ))) kekec azmine bayıldım. ) gör bak kilonun arkasından hamile kalacaksın sen ) cerenm kistin aslında çok büyük değil soğansuyu kürünü düzenli yap gerçekten işe yarıyor.sperm konusundada badezuzum dediği gibi çakşırlı ballı polenli karışım arı sütü bunlar iyi geliyor.gönüllü annelik düşüncene o kocaman yüreğine bayıldım.kocaman sevgi dolu yüreğinle onlara annelik yapacaksın.bizim 3.yılımız oldu shçek kayıtlıyız birgün yavrumuz oradan çıkıp anneciğine ve babacığına kavuşacak.özlemle onu bekliyoruz. )) (bu arada bunuda sizinle paylaşmış oldum ) ) herşey gönlümüzce olur inşaallah...canım arkadaşlarım )) çok sık olmasada arada uğrayacağım.....
DEW cnm şimdi başka bir topicte okurken birinin daha tüple hamile olduğunu ve öksürüğü olduğunu gördüm.ona da dr.u hormonlardan demiş.demek olabiliyo bünyeyle alakalı..yalnız değilmişsin cnm..
Kızlar gunaydin,
Umarim herkes icin guzle bir gun olsun....Pirayecim cok gecmis olsun korkma ilac kullan bir an evvel iyiles bence grip uzun surdukce daha yipratir vucudu ben tedavi oncesi mide haplari kullandim hatirlasana birsey olmaz yani guzelim...
Cerenm sagol cnm evet yaaa yarin doktordayim cok heyecanlıyım kali atısı cok muhim malum bu kadar oksuruge nefes alamaz hale geldigim anlar oluyor bebegim direniyor kizlar o yuzden diyorum ki insallah yeri saglam cocugumun....umarim umarim yarin cok iyi bulur bebegi ve igeneleri bir sure keser dualarim bu yonde diyebilirim...Israel beye gidebilirsin tabi bir fikrini alabilrisin cok yogun hani simdi arasan 1 ay sonraya verebiirler randevu gecen gun beklerken kese icin o zaman sekreteri duydum yeni hasta bu ara yok eski hastalarla gidiyoruz cok yogunuz filan diyordu...tekrar soyluyorum adam son derece mesafeli :) buyuk beklentilerle gitme olurmu?:)
Gulem tasınma isleri nasıl gidiyor guzelim?
Kekecb cevrende hamilelik oksuruk yapan kimse olmamasina sevindim....
Kızlar opuyorum sizleri...
Badezuzum canım nerde okudun hangi topikti peki?Birde hani hamilelikle ilgilimi bu okusuruk yoksa progesterondanmıymıs? hangi topik oldugunu yazarsan cok cok sevinirim gideyim dahil olayim duruma :)
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...imiz-toplandiktan-sonra-neler-yasadik-56.html
56.sayfada yazmış cnm ama sonra bahsetmemiş ebrarebru isimli
oksuruk olayi hakikaten ne ilginc.
ben kordon'a gidiyordum; demistim ya kadin cok seker diye. hayir, hislerim cok cabuk degisiyor cunku gicik oldum :) dun aksamustu aradim cebini, tahlil sonucumuz cikmis bakar misiniz diye, sekreteri cikti; ilettim; donen olmadi.
Bugun sonucu veren bolumden rica ettim tahlili, bana faksladilar. tabi ben faksin basinda direk oldum kimse gormesin diye; bir baktim normal sperm tahlili yapilmis. kruger filan degil. 20 milyon sperm, %50 canli diyor. ben de not yazdim altina; krugere gore yapilmamis mi, bu test isimize yaramayacak mi, yorumlar misiniz diye.
aradi evet bu degerlere gore tup yapmaliyiz dedi. iyi de dedim, yikamali yapilmamis test. bizim icin adet onemli, adet az, yıkamali-yıkamasız farketmez diyor. dedi ki asilama %10, tup %50-60 basarili olur sende. israrla tup diyor. o tupu ovuyor, ben asilamayı soruyorum. e asilamayi siz yikamasiz mi yapiyorsunuz dedim, hayir yikamali yapiyoruz dedi. madem yikiyabiliyorsun, o imkanin var; yikayip niye saymiyorsun degil mi ?
tamam anlasildi dedim, kapattim telefonu. kentin doktorlarina baktim Israil Beyin ismi gecmiyor kadin dogumda. birazdan arayacagim kenti, randevu alacagim.
yok yeter, simdi kocama yeniden saydirt diyecegim delirecek. zorla, bin dereden su getirerek test yaptirdim kocama, adamlar yaptik mi yaptik dediler. iyi oldu, her iste var hayir; 1 ay daha kaybetmem belki.
ben size soylemis miydim, israel bey zamaninda anneme kurtaj yapmis. olasi kardesimin canina kiyan sayin doktor, olasi bebeme can verecek; buyuk ironi.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/491359-oksuruk-mahvetti.html
DEW bu senin için canım, 1. sayfanın son iki yazışmasında da bahsetmişler hamilelik alerjisinden, ama başka bi bilgi yok canım. Bi bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?